Rustem Опубликовано 9 февраля, 2025 Share Опубликовано 9 февраля, 2025 6 часов назад, gardener сказал: 29 число надо исключить, не так часто выпадает високосный год,. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 февраля, 2025 Share Опубликовано 9 февраля, 2025 так це на цей рік 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Rustem Опубликовано 9 февраля, 2025 Share Опубликовано 9 февраля, 2025 15 часов назад, ромео сказал: якийсь маньячело, ійбо... піти шолі на кладовище домашніх тварин перед сном прогуляться Не рискуй, еще встретишь Аленку. Кому потом придет в голову искать тебя на кладбище домашних животных под холмиком с табличкой, но которой будет написана кличка "Ромео". 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 9 февраля, 2025 Share Опубликовано 9 февраля, 2025 31 минуту назад, Rustem сказал: Не рискуй, еще встретишь Аленку. Кому потом придет в голову искать тебя на кладбище домашних животных под холмиком с табличкой, но которой будет написана кличка "Ромео". Не так все просто. Кіллєр не буде мати спокою , буде мати бажання щоб був комплект , тому Джульєтті слід напрягтись 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 февраля, 2025 Share Опубликовано 9 февраля, 2025 3 хвилини тому, В 361 сказав: Находять швидко? Тим прибором типу метало шукач а то бухло шукач ? Я колись відкопував... Дід качан погано вставив в горло. одна вода Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 9 февраля, 2025 Share Опубликовано 9 февраля, 2025 1 минуту назад, gardener сказал: Я колись відкопував... Дід качан погано вставив в горло. одна вода То не через качан. Мій дід знаходив бабкин " скарб" біля дров , вона не глибоко закопувала , гарбузи з боку росли , то він трубку з стовбура листя гарбуза , робив, колюча не колюча ,але швидко встигав " накидатися " техенько . Бабка навіть не розуміла як і коли , навіть приходила дивилась , ніби повний , тий таке . Давно то було 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 9 февраля, 2025 Share Опубликовано 9 февраля, 2025 9 минут назад, gardener сказал: Я колись відкопував... Дід качан погано вставив в горло. одна вода Ще був прикол , кум кума кум ітд питав в мене як вино робити , я йому все розказав , через рік каже що щось не то , сильний разнобой по тарі , одне сухе інше ше шось. Короче . Його тесть в тіхаря пив з кожного бутля і щоб не було видно лляв туда воду . Перепаскудив 200 л. От шо з ним(тестем тим) рАбить? Ше кіно шо той жук не признає що пив . 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 февраля, 2025 Share Опубликовано 9 февраля, 2025 1 хвилину тому, В 361 сказав: Його тесть в тіхаря пив з кожного бутля і щоб не було видно лляв туда воду . Тю. Я ше малим те саме з горілкою робив. Правда з пляшки 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 9 февраля, 2025 Share Опубликовано 9 февраля, 2025 2 минуты назад, gardener сказал: Тю. Я ше малим те саме з горілкою робив. Правда з пляшки Шо то пляшки рівняти з бутлями ? Кращеб він бутля виніс десь в корчі тий там би і "балдів ". Але ж гурманом хотів бути , треба все перепробувати , а мож ото з боку краще . короче справжній " Українець" 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 10 февраля, 2025 Автор Share Опубликовано 10 февраля, 2025 04.02.2025 в 20:51, Даринка сказав: @rudakov Я ваш портрет знайшла Затверджую нову ікону в монастирі. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 10 февраля, 2025 Автор Share Опубликовано 10 февраля, 2025 05.02.2025 в 21:05, Ю. Р. А. сказав: Настоятеля давай!!! Настоятель Вам не горілка щоб її давати, до розмови потрібно запрошувати ввічливо . 08.02.2025 в 22:44, Даринка сказав: Не ходила я в садок Правильно! Возили на возі 09.02.2025 в 07:29, gardener сказав: Не боїтеся що слідчий відкриє провадження за фактом зменшення сплати податків та акцизного збору до казни після вашої пропаганди? І слухання на наступне 31 лютого назначе? Тільки вздумайте не прийти , штраф і в пошук подамо. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Даринка Опубликовано 10 февраля, 2025 Share Опубликовано 10 февраля, 2025 5 годин тому, rudakov сказав: Правильно! Возили на возі Ніт. Взагалі ніяк не ходила А в школу вже маслала вєліком сама полями, збиваючи косуль 5 годин тому, rudakov сказав: Затверджую нову ікону в монастирі. Шекель за авторське право 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 15 февраля, 2025 Share Опубликовано 15 февраля, 2025 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 20 февраля, 2025 Share Опубликовано 20 февраля, 2025 Зі святом 1 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 20 февраля, 2025 Share Опубликовано 20 февраля, 2025 То не нас 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 20 февраля, 2025 Share Опубликовано 20 февраля, 2025 40 хвилин тому, gardener сказав: То не нас А шо не можна за це підняти келихи? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 20 февраля, 2025 Share Опубликовано 20 февраля, 2025 1 година тому, ромео сказав: А шо не можна за це підняти келихи? Ні хай самі за себе п'ють 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 20 февраля, 2025 Share Опубликовано 20 февраля, 2025 2 години тому, ромео сказав: Але бачу, шось ви сьогодні не в настроєнії Десь через півгодини буде шість годин як я не пив. Вже можна вважати шо я належу до тих ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 20 февраля, 2025 Share Опубликовано 20 февраля, 2025 30 хвилин тому, gardener сказав: Десь через півгодини буде шість годин як я не пив. Вже можна вважати шо я належу до тих ? Так, стовідсотково 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 20 февраля, 2025 Share Опубликовано 20 февраля, 2025 2 хвилини тому, ромео сказав: Так, стовідсотково Тоді 6 годин тому, ромео сказав: можна за це підняти келих 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 22 февраля, 2025 Share Опубликовано 22 февраля, 2025 20.02.2025 в 18:38, gardener сказав: Десь через півгодини буде шість годин як я не пив який_попередній_рекорд? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 22 февраля, 2025 Share Опубликовано 22 февраля, 2025 2 години тому, Бджолопотам сказав: який_попередній_рекорд? 2 години тому, Бджолопотам сказав: Життя бентежне, але я тримаюсь... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 23 февраля, 2025 Share Опубликовано 23 февраля, 2025 Цитата Всього лишень 26 літрів пива достатньо для покриття добової потреби людини в кальції. Здорове харчування - це так просто 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 24 февраля, 2025 Автор Share Опубликовано 24 февраля, 2025 10.02.2025 в 18:46, Даринка сказав: Шекель за авторське право То хто кому ще казну винний? 20.02.2025 в 19:09, ромео сказав: Так, стовідсотково Ні не можна, може це технічно не можливо було, наприклад 6 годин в салаті ... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 24 февраля, 2025 Share Опубликовано 24 февраля, 2025 2 години тому, rudakov сказав: 6 годин в салаті ... Я так як Ви невмію 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.