Bee.P Опубликовано 9 ноября, 2025 Share Опубликовано 9 ноября, 2025 40 минут назад, rudakov сказал: Товариство НЕанонімних , Ви знаєте що Різдво вже на носі? Вас експи " з"їдять" за рецепти питних медів , , меду і так мало на експ , а може стати ще меньше через бажаючи зробить ставлену і не ставлену . 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 9 ноября, 2025 Автор Share Опубликовано 9 ноября, 2025 38 хвилин тому, gardener сказав: А шо Різдво неанонімне теж? Звичайно, ось заздалегідь: 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 9 ноября, 2025 Автор Share Опубликовано 9 ноября, 2025 2 хвилини тому, Bee.P сказав: Вас експи " з"їдять" за рецепти питних медів , З моїх "питних медів" (правильно буде медовухи) багато хто ловить "дзен", а рецетп наскільки просторий, лише вода та мед. 4 хвилини тому, Bee.P сказав: меду і так мало Звичайно я би сказав що треба тримати правильних бджіл, але оскільки сьогодні неділя то я просто запропную купити пару мішків меду до 110 за кіло Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 9 ноября, 2025 Share Опубликовано 9 ноября, 2025 19 минут назад, rudakov сказал: правильно буде медовухи Самі знаєте що це - "кривий термін" . і ще ... Бачив Ваш комент в LikeBee. . Не вчіть людей глупостям , хай варать " браговуху" ,. За одно і кишечник прочистять . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 9 ноября, 2025 Автор Share Опубликовано 9 ноября, 2025 43 хвилини тому, Bee.P сказав: Самі знаєте що це - "кривий термін" . Це Вам Поляк розповів ? Термін "медовуха" має пряме відношення до Поліссі більше ніж до Польщі яка ту назву присвоїла собі)) 45 хвилин тому, Bee.P сказав: Бачив Ваш комент в LikeBee. . Не вчіть людей глупостям , хай варать " браговуху" ,. За одно і кишечник прочистять . Ну коментар річ гарна)) але там все не так просто, зробити класичну ставлену медовуху- траба досвід, який приходить з кількостю зіпсованого меду, і повірте мені медовуха то живий і унікальний продукт в кожному келиху, а дрожі в пачках то все один штамп який парять за " всі гроші світу". Як вино про смак, так само і медовуха про смак , а порошок з пакетики то про градус. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 9 ноября, 2025 Share Опубликовано 9 ноября, 2025 2 минуты назад, rudakov сказал: Це Вам Поляк розповів Який Поляк ?. Хз. Ви про що. Мені то взагалі не цікаво. 4 минуты назад, rudakov сказал: а порошок з пакетики то про градус. То про розлад шлунку в кращому разі . Крайній раз робив ставлену десь 14 років назад , без куплених дріжжів , довго грало , довго осідало , дуже довго , на третій рік воно стало еліт , смак "цитрус"вийшов , робив з гречаного меду . Більше не роблю , бо то ніхто не оцінить . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 9 ноября, 2025 Автор Share Опубликовано 9 ноября, 2025 51 хвилину тому, Bee.P сказав: Який Поляк ?. Хз. Ви про що. Про міжнародне право 51 хвилину тому, Bee.P сказав: Мені то взагалі не цікаво. А от назва "питний мед" то про Пушкіна і тих хто в народні маси продвигає, на вино Ви шановний також "питний виноград" говорите? 53 хвилини тому, Bee.P сказав: То про розлад шлунку в кращому разі . В кожному конкретному випадку свій організм і він по різному реагує. 54 хвилини тому, Bee.P сказав: Крайній раз робив ставлену десь 14 років назад , без куплених дріжжів , довго грало , довго осідало , дуже довго , на третій рік воно стало еліт , Все від багатьох факторів залежить, концентрація, тара, об'єм, мед, вода, тип молитви і так далі. 54 хвилини тому, Bee.P сказав: робив з гречаного меду З нього то взагалі класика, найпростіше досягти бажаного результату. 55 хвилин тому, Bee.P сказав: Більше не роблю , бо то ніхто не оцінить . Ви робіть, а куди то подівати ми знайдмо 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 9 ноября, 2025 Share Опубликовано 9 ноября, 2025 6 минут назад, rudakov сказал: питний виноград" говорите На мою думку вірно буде - "Медове вино "- це для ставленого виду , продукту з меду , без куплених дріжжів , Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 9 ноября, 2025 Share Опубликовано 9 ноября, 2025 16 минут назад, rudakov сказал: від багатьох факторів залежить, концентрація, тара, об'єм, мед, вода, Варене медове сусло не признаю , так, процес бродіння швидше , але смак не той, для мене , . Ну і сульфітація то шляпа. Тільки натур признаю. Але то таке. Оцінити якість продукту зможе тільки людина яка сама цим займається давно , решті до лампочки Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 9 ноября, 2025 Автор Share Опубликовано 9 ноября, 2025 1 годину тому, Bee.P сказав: Варене медове сусло не признаю Я також не признаю. Не той продукт на мою думку. 1 годину тому, Bee.P сказав: Оцінити якість продукту зможе тільки людина яка сама цим займається давно , решті до лампочки Решті аби хитати починало пошвидше і ціна була по дешевше. 1 годину тому, Bee.P сказав: На мою думку вірно буде - "Медове вино "- це для ставленого виду , продукту з меду , без куплених дріжжів , Трішки на мою думку не вірно буде, поясню: вино - закінчений продукт. А класична ставлена медовуха на диких дрожжях то живий продукт, перша стадій після першого бродіння - молодуха. Молодуха вона як молода дівка, вже все може але досвіду малувато . Далі йде наступна стадія бродіння, але з пакетику такого результату не буде, бо там один штамп грибків завдання яких - швидкий результат, а смак то робота природніх грибів а не сентизованих десь в підвала. Потім де гарантія того що там дійсно те що написано на упаковці ? В самому меду вже достатньо є того що потрібно, єдине створити відповідні умови для розвитку. А ні то перги додати або винограду, калини, малини, чи навіть вишню . Ну а якщо швидко хочеться, то є рецент як зробити то за 5 хвилин і отримати прогнозований результат 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 9 ноября, 2025 Share Опубликовано 9 ноября, 2025 1 минуту назад, rudakov сказал: вино - закінчений продукт. Вино живе , поки йому час . Вино також вмирає в свій час. Я написав коротко про організми які роблять старт , а Ви то все розмусолили . А Ви часом не були в Пирогова на 'Країні мрій" в 2015 ??? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 9 ноября, 2025 Автор Share Опубликовано 9 ноября, 2025 9 хвилин тому, Bee.P сказав: Вино живе , поки йому час . Вино також вмирає в свій час. Якщо то вино, а не борматуха з пляжу. Будь який живий продукт має свій час життя, для вина он ціли термо-камери придумали. 11 хвилин тому, Bee.P сказав: написав коротко про організми які роблять старт , а Ви то все розмусолили . Старт тому зробила вже бджола, вона зібрала все що необхідно. Все що пасічник може зробити то додати вони, ну або якщо траба кошерну то березовий сік 12 хвилин тому, Bee.P сказав: 2015 З моїм монастирським графіком вже не пам'ятаю що будо вчора. От кеги з медовухою підписані 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 9 ноября, 2025 Share Опубликовано 9 ноября, 2025 3 минуты назад, rudakov сказал: для вина он ціли термо-камери придумали. Так, певні люди мають погріб з +8 +9 постійно . Таким чином можна продовжити термін " життя" вина , покажіть мені хто в Укр має такі погріби ??? В великих маштабах . Так от , А , ні , згадав , в Бахмуті були склади , на великій глибині , ну ще технологи з Криму переїхали в Одесу , ніби норм Херес роблять , але і ціна 10$ , брав в 2023 . Норм . Осінній напій . Але кожному своє 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 9 ноября, 2025 Автор Share Опубликовано 9 ноября, 2025 1 година тому, Bee.P сказав: покажіть мені хто в Укр має такі погріби ??? Десь читав нещодавно в новинах що якийсь олігарх побудовав погріб для вина на 100 тис пляшок, десь поряд з Києвом, але там було вказано +14, я ще подумав: яка гарна температура для освітлення медовухи Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 9 ноября, 2025 Share Опубликовано 9 ноября, 2025 14 минут назад, rudakov сказал: Десь читав нещодавно в новинах що якийсь олігарх побудовав погріб для вина на 100 тис пляшок, десь поряд з Києвом, але там було вказано +14, я ще подумав: яка гарна температура для освітлення медовухи Олігарх не винороб , звідки йому знати весь технологічний процес , та і рити треба знати де , в болоті ніхто не риє погріб. Сирість , клімат. Якщо перепади температур то всьоо. Але це для натур , а в нас норм технологів можна на одній руці по пальцям порахувать , а олігарху він не пояснить скільки йому треба приміщень і з якою температурою , якщо почне пояснювать , то буде звільнений , нам до того ще далеко 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 24 ноября, 2025 Share Опубликовано 24 ноября, 2025 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 30 декабря, 2025 Share Опубликовано 30 декабря, 2025 3 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Алёнка Опубликовано 31 декабря, 2025 Share Опубликовано 31 декабря, 2025 Поздравляю всех с Новым годом! Желаю нам всем здоровья на алкоголь в следующем году, а кто не хочет алкоголя... Бог вам судья , но вам тоже здоровья на ваш здоровый образ жизни! 5 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 31 декабря, 2025 Share Опубликовано 31 декабря, 2025 2 хвилини тому, Алёнка сказав: Поздравляю всех с Новым годом! Желаю нам всем здоровья на алкоголь в следующем году, а кто не хочет алкоголя... Бог вам судья , но вам тоже здоровья на ваш здоровый образ жизни! Дякую. таки так. Для того треба мати міцне здоров'я. 1 1 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 31 декабря, 2025 Share Опубликовано 31 декабря, 2025 Всі вже всьо? 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 31 декабря, 2025 Share Опубликовано 31 декабря, 2025 1 час назад, gardener сказал: Всі вже всьо? Це сатири, супутники Діоніса, їх не треба боятися! 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 2 января Автор Share Опубликовано 2 января 31.12.2025 в 20:14, Алёнка сказав: Желаю нам всем здоровья на алкоголь в следующем году, А грошей на алкоголь ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 2 января Автор Share Опубликовано 2 января 01.01.2026 в 01:41, Вадім Полтава сказав: Це сатири, супутники Діоніса, їх не треба боятися! Вадим, завязуйте пити або краще закусувайте, а то супутники і чорти на правому плечі то різні речі все таки 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Алёнка Опубликовано 4 января Share Опубликовано 4 января В 02.01.2026 в 23:24, rudakov сказал: А грошей на алкоголь ? Я Вас умоляю, деньги на алкоголь всегда находятся! У нас в общаге пацаны утром просыпались, есть 15 грн и выбор: либо поесть, либо вечером пить. Они ложились снова спать, потому что во сне не хочется есть 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 5 января Share Опубликовано 5 января 04.01.2026 в 14:10, Алёнка сказав: Я Вас умоляю, деньги на алкоголь всегда находятся! - Лікарю. От скажіть, чому я завжди шось лікую. То одна слабість, то друга, то третя. А от мій сусід алкаш - здоровий як бик? - Бо в нього нема грошей на лікування 1 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.