Перейти к содержанию

Клуб неанонімних алкоголіків....

rudakov

Рекомендуемые сообщения

40 минут назад, rudakov сказал:

Товариство НЕанонімних , Ви знаєте що Різдво вже на носі?

Вас експи " з"їдять" за рецепти питних медів , :umora:, меду і так мало  на експ , а може стати ще меньше через бажаючи зробить ставлену і не ставлену :umora:.

38 хвилин тому, gardener сказав:

А шо Різдво неанонімне теж?

Звичайно,  ось заздалегідь:

20251109_145703.thumb.jpg.32db8d51943652a66b601bc7902c21bd.jpg

2 хвилини тому, Bee.P сказав:

Вас експи " з"їдять" за рецепти питних медів , 

З моїх "питних медів" (правильно буде медовухи) багато хто ловить "дзен", а рецетп наскільки просторий,  лише вода та мед.

4 хвилини тому, Bee.P сказав:

меду і так мало

Звичайно я би сказав що треба тримати правильних бджіл,  але оскільки сьогодні неділя то я просто запропную купити пару мішків меду до 110 за кіло :umora:

19 минут назад, rudakov сказал:

правильно буде медовухи

Самі знаєте що це - "кривий термін"  . 

і ще ...

Бачив Ваш комент в LikeBee. ;).

Не вчіть людей глупостям , хай варать " браговуху" ,:umora:.  За одно і кишечник прочистять:umora: . 

43 хвилини тому, Bee.P сказав:

Самі знаєте що це - "кривий термін"  . 

Це Вам Поляк розповів ? Термін "медовуха" має пряме відношення до Поліссі більше ніж до Польщі яка ту назву присвоїла собі))

45 хвилин тому, Bee.P сказав:

Бачив Ваш комент в LikeBee. ;).

Не вчіть людей глупостям , хай варать " браговуху" ,:umora:.  За одно і кишечник прочистять:umora: . 

Ну коментар річ гарна)) але там все не так просто, зробити класичну ставлену медовуху- траба досвід, який приходить з кількостю зіпсованого меду, і повірте мені медовуха то живий і унікальний продукт в кожному келиху, а дрожі в пачках то все один штамп який парять за " всі гроші світу". Як вино про смак, так само і медовуха про смак , а порошок з  пакетики то про градус. 

2 минуты назад, rudakov сказал:

Це Вам Поляк розповів

Який Поляк ?:blink:. Хз. Ви про що.

Мені то взагалі не цікаво.

4 минуты назад, rudakov сказал:

а порошок з  пакетики то про градус. 

То про розлад шлунку в кращому разі . :hi:

Крайній раз робив ставлену десь 14 років назад , без куплених дріжжів , довго грало , довго осідало , дуже довго , на третій рік воно стало еліт , смак "цитрус"вийшов  , робив з гречаного меду .  Більше не роблю , бо то ніхто не оцінить .:hi:

51 хвилину тому, Bee.P сказав:

Який Поляк ?:blink:. Хз. Ви про що.

Про міжнародне право 

51 хвилину тому, Bee.P сказав:

Мені то взагалі не цікаво.

А от назва "питний мед" то про Пушкіна і тих хто в народні маси продвигає,  на вино Ви шановний також "питний виноград" говорите?

53 хвилини тому, Bee.P сказав:

То про розлад шлунку в кращому разі . :hi:

В кожному конкретному випадку свій організм і він по різному реагує.

54 хвилини тому, Bee.P сказав:

Крайній раз робив ставлену десь 14 років назад , без куплених дріжжів , довго грало , довго осідало , дуже довго , на третій рік воно стало еліт ,

Все від багатьох факторів залежить,  концентрація, тара,  об'єм,  мед, вода, тип молитви і так далі.

54 хвилини тому, Bee.P сказав:

робив з гречаного меду

З нього то взагалі класика, найпростіше досягти бажаного результату. 

55 хвилин тому, Bee.P сказав:

Більше не роблю , бо то ніхто не оцінить .:hi:

Ви робіть, а куди то подівати ми знайдмо ;)

6 минут назад, rudakov сказал:

питний виноград" говорите

На мою думку вірно буде - "Медове вино "- це для ставленого виду , продукту з меду , без куплених дріжжів ,  

16 минут назад, rudakov сказал:

від багатьох факторів залежить,  концентрація, тара,  об'єм,  мед, вода,

Варене медове сусло не признаю , так, процес бродіння швидше , але смак не той, для мене , .  Ну і сульфітація то шляпа.  Тільки натур признаю. Але то таке.  Оцінити якість продукту зможе тільки людина яка сама цим займається давно ,  решті до лампочки

1 годину тому, Bee.P сказав:

Варене медове сусло не признаю

Я також не признаю. Не той продукт на мою думку. 

Оцінити якість продукту зможе тільки людина яка сама цим займається давно ,  решті до лампочки

Решті аби хитати починало пошвидше і ціна була по дешевше.  

На мою думку вірно буде - "Медове вино "- це для ставленого виду , продукту з меду , без куплених дріжжів ,  

Трішки на мою думку не вірно буде, поясню: вино - закінчений продукт. 

А класична ставлена медовуха на диких дрожжях то живий продукт,  перша стадій після першого бродіння - молодуха. Молодуха вона як молода дівка,  вже все може але досвіду малувато :umora:. Далі йде наступна стадія бродіння,  але з пакетику такого результату не буде,  бо там один штамп грибків завдання яких - швидкий результат, а смак то робота природніх грибів а не сентизованих десь в підвала. Потім де гарантія того що там дійсно те що написано на упаковці ? В самому меду вже достатньо є того що потрібно,  єдине створити відповідні умови для розвитку. А ні то перги додати або винограду,  калини,  малини, чи навіть вишню ;).

Ну а якщо швидко хочеться, то є рецент як зробити то за 5 хвилин і отримати прогнозований результат :az::Jumpy:

1 минуту назад, rudakov сказал:

вино - закінчений продукт. 

Вино живе , поки йому час .

Вино також вмирає  в свій час.

Я написав коротко про організми які роблять старт , а Ви то все розмусолили .   А Ви часом не були в Пирогова на 'Країні мрій"  в 2015 ??? 

9 хвилин тому, Bee.P сказав:

Вино живе , поки йому час .

Вино також вмирає  в свій час.

Якщо то вино, а не борматуха з пляжу.

Будь який живий продукт має свій час життя, для вина он ціли термо-камери придумали.

11 хвилин тому, Bee.P сказав:

написав коротко про організми які роблять старт , а Ви то все розмусолили . 

Старт тому зробила вже бджола, вона зібрала все що необхідно. Все що пасічник може зробити то додати вони, ну або якщо траба кошерну то березовий сік;)

12 хвилин тому, Bee.P сказав:

2015

З моїм монастирським графіком вже не пам'ятаю що будо вчора.  От кеги з медовухою підписані :crazy:

3 минуты назад, rudakov сказал:

для вина он ціли термо-камери придумали.

Так, певні люди мають погріб з +8 +9 постійно . Таким чином можна продовжити термін " життя" вина ,  покажіть мені хто в Укр має такі погріби ???  В великих маштабах . Так от ,  

А , ні , згадав , в Бахмуті були склади , на великій глибині ,  ну ще технологи з Криму переїхали в Одесу , ніби норм  Херес роблять , але і ціна 10$ , брав в 2023 . Норм . Осінній напій .  Але кожному своє

1 година тому, Bee.P сказав:

покажіть мені хто в Укр має такі погріби ???

Десь читав нещодавно в новинах що якийсь олігарх побудовав погріб для вина на 100 тис пляшок,  десь поряд з Києвом,  але там було вказано +14, я ще подумав: яка гарна температура для освітлення медовухи 

14 минут назад, rudakov сказал:

Десь читав нещодавно в новинах що якийсь олігарх побудовав погріб для вина на 100 тис пляшок,  десь поряд з Києвом,  але там було вказано +14, я ще подумав: яка гарна температура для освітлення медовухи 

Олігарх не винороб , звідки йому знати весь технологічний процес , та і рити треба знати де , в болоті ніхто не риє  погріб.

Сирість , клімат.  Якщо перепади температур то всьоо.   Але це для натур , а в нас норм технологів можна на одній руці по пальцям порахувать , а олігарху він не пояснить скільки йому треба приміщень і з якою температурою , якщо почне пояснювать , то буде звільнений , нам до того ще далеко

• 2 weeks later...

• 1 month later...

2123550544_2025-12-30212425.png.fea77238bbdd048c736abf78afa05d5b.png

• Подобається 3
  • Ха-Ха 1
  • 100% 2

Поздравляю всех с Новым годом! :veselo: :ole_ole: Желаю нам всем здоровья на алкоголь в следующем году, а кто не хочет алкоголя... Бог вам судья :umora:, но вам тоже здоровья на ваш здоровый образ жизни!

• Подобається 5
  • Дякую 1
  • 100% 1

2 хвилини тому, Алёнка сказав:

Поздравляю всех с Новым годом! :veselo: :ole_ole: Желаю нам всем здоровья на алкоголь в следующем году, а кто не хочет алкоголя... Бог вам судья :umora:, но вам тоже здоровья на ваш здоровый образ жизни!

Дякую. таки так. Для того треба мати міцне здоров'я.

• Подобається 1
  • Дякую 1
  • Ха-Ха 1
  • 100% 2

Всі вже всьо?

Можливо, це художній твір пацюк

1 час назад, gardener сказал:

Всі вже всьо?

Можливо, це художній твір пацюк

Це сатири, супутники Діоніса, їх не треба боятися! :rolleyes:

31.12.2025 в 20:14, Алёнка сказав:

Желаю нам всем здоровья на алкоголь в следующем году,

А грошей на алкоголь ? 

01.01.2026 в 01:41, Вадім Полтава сказав:

Це сатири, супутники Діоніса, їх не треба боятися! :rolleyes:

Вадим,  завязуйте пити або краще закусувайте,  а то супутники і чорти на правому плечі то різні речі все таки :crazy:

В 02.01.2026 в 23:24, rudakov сказал:

А грошей на алкоголь ? 

Я Вас умоляю, деньги на алкоголь всегда находятся! У нас в общаге пацаны утром просыпались, есть 15 грн и выбор: либо поесть, либо вечером пить. Они ложились снова спать, потому что во сне не хочется есть :umora:

04.01.2026 в 14:10, Алёнка сказав:

Я Вас умоляю, деньги на алкоголь всегда находятся!

- Лікарю. От скажіть, чому я завжди шось лікую. То одна слабість, то друга, то третя. А от мій сусід алкаш - здоровий як бик?

- Бо в нього нема грошей на лікування

• Подобається 1
  • Ха-Ха 2
  • 100% 1

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...