rudakov Опубликовано 13 января Автор Share Опубликовано 13 января 04.01.2026 в 14:10, Алёнка сказав: Я Вас умоляю, деньги на алкоголь всегда находятся! У нас в общаге пацаны утром просыпались, есть 15 грн и выбор: либо поесть, либо вечером пить. Они ложились снова спать, потому что во сне не хочется есть Незнаю як вони то могли заснути, але голодному заснути тяжко 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 15 января Автор Share Опубликовано 15 января 05.01.2026 в 22:05, gardener сказав: А от мій сусід алкаш - здоровий як бик? Був в мене такий сусід, гарна людина, алкаш був від бога. Нажаль більше немає, 10 років дивувався як можна так виживати. Результат один як у всіх. Хоч бухай хоч нюхай скільки боженька заклав - скільки витягнеш зим. А все інше то від лукавого, навіть дуб в бочках і той дихає. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
олександр Опубликовано 15 января Share Опубликовано 15 января 04.01.2026 в 14:10, Алёнка сказав: Я Вас умоляю, деньги на алкоголь всегда находятся! У нас в общаге пацаны утром просыпались, есть 15 грн Не надо нас умалять. Шо тут у вас? Всьо пєте? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Алёнка Опубликовано 15 января Share Опубликовано 15 января 8 часов назад, олександр сказал: Не надо нас умалять. Шо тут у вас? Всьо пєте? Пєм, батенька 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 15 января Автор Share Опубликовано 15 января 3 години тому, Алёнка сказав: Пєм, батенька Багато пєте? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 15 января Share Опубликовано 15 января 7 хвилин тому, rudakov сказав: Багато пєте? Тут головне - шоби регулярно 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
олександр Опубликовано 16 января Share Опубликовано 16 января 18 годин тому, Алёнка сказав: Пєм, батенька 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
олександр Опубликовано 16 января Share Опубликовано 16 января 21 годину тому, Алёнка сказав: Пєм, батенька 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 17 января Автор Share Опубликовано 17 января 15.01.2026 в 13:50, Алёнка сказав: Пєм, батенька Він же не "батанька". Не гоже рабів так називати, особливо тих хто із стаканом на "Ви". 15.01.2026 в 17:35, gardener сказав: Тут головне - шоби регулярно Все вірно, пити траба регулярно, в той самий самий час, не більше 150, тричі на день. Якщо душа просить то п'ять разів на день. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
олександр Опубликовано 19 января Share Опубликовано 19 января 18.01.2026 в 01:06, rudakov сказав: Він же не "батанька". Не гоже рабів так називати, особливо тих хто із стаканом на "Ви". Все вірно, пити траба регулярно, в той самий самий час, не більше 150, тричі на день. Якщо душа просить то п'ять разів на день. Сам ти раб, я стаканом не говорю. З котами теж. Хіба З собаками і бджолами , но то не щитається 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 21 января Автор Share Опубликовано 21 января 19.01.2026 в 09:13, олександр сказав: Сам ти раб Рабом бути не кошерно 19.01.2026 в 09:13, олександр сказав: стаканом не говорю. З котами теж Ще все попереду, стакан то магічний предмет. 19.01.2026 в 09:13, олександр сказав: Хіба З собаками і бджолами , но то не щитається Ну якщо на це є заключення відповідної особи яка має право таку грамоту виписувати то цьому би і ні, інакше все таки це потребує негайного медичного лікування під наглядом, але стакан також все лікує. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 22 января Share Опубликовано 22 января - Чого ти на мене так кричиш? Сам жеш пив. - Так я з мужиками - Ну і я з мужиками 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
олександр Опубликовано 27 января Share Опубликовано 27 января 21.01.2026 в 09:52, rudakov сказав: Рабом бути не кошерно Ще все попереду, стакан то магічний предмет. Ну якщо на це є заключення відповідної особи яка має право таку грамоту виписувати то цьому би і ні, інакше все таки це потребує негайного медичного лікування під наглядом, але стакан також все лікує. Дивись , настоятель, настоянками до цирозу не долічись. Но то таке, кожен має право злити своє життє в унітаз любим доступним йому способом. Шото скучно ви тут бухаєте, відколи імператора бусифікували, чи мож замерзли? Так ділов то? Робіть окопні свєчі привикайте, ще років 3 потерпіти треба , сказала перша леді. А від змія плавно отказуйтесь панове патріоти в зсу ж бухати нізя. Так шо кодіруйтесь шановне паньство 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 27 января Автор Share Опубликовано 27 января 6 годин тому, олександр сказав: Дивись , настоятель, настоянками до цирозу не долічись. Розумієте, печінка - вона, а вона все одно рано чи пізно скаже- НІ 6 годин тому, олександр сказав: Шото скучно ви тут бухаєте, відколи імператора бусифікували, чи мож замерзли? Імператора вже відправили цілину в теплі землі Африки піднімати. Сказали що не годен, бо батька Махна поважає 6 годин тому, олександр сказав: зсу ж бухати нізя Спірне питання. Був недавно на одному терміналі логістичної компанії, відомої всім. Скільки спирту їде в зону бойових дій, ппц. Тонажі водиці прозорої відпочивають. 6 годин тому, олександр сказав: привикайте До монастиря чи баланди ? Наші в діда Лукяна мерзнути в хатах мусять , а пі.... їжу по міжнародним конвенцям дають і євро-люкс номера. Навіть ліжка на ортопедичному матраці а не нари часів Катерини. Тож нам віруючим не звикати 6 годин тому, олександр сказав: Робіть окопні свєчі З парафіну ? Щоб останні дихальні шляхи забити і коні двинути ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 27 января Автор Share Опубликовано 27 января 6 годин тому, олександр сказав: кодіруйтесь Свиня болото знайде в сюди. Колись мені один наркоман із стажем розповідав що він "своїх" за кілометр бачить. Так само і товарищ собутильник знайде собі. Немає спирту ? Не проблема, бензин зараз мінимум 20% спирту, мороз, брезент, плівка... способів багато. Науково доведено і не тільки в станах монастиря що нормалізація організму приходить через два роки після останньої чарки. ДВА роки. ТОБТО два роки сіра маса ламається, відчуває нехватку алкоголю, сіра сама думає де знайти і так далі ... Який сенс з такого бусифікованого? Мясо ? А виплати з податків ? Питань занадто багато, відповідей прозорих поки нема. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 27 января Автор Share Опубликовано 27 января 22.01.2026 в 22:17, gardener сказав: - Чого ти на мене так кричиш? Сам жеш пив. - Так я з мужиками - Ну і я з мужиками Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
олександр Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 28.01.2026 в 01:02, rudakov сказав: Який сенс з такого бусифікованого? Мясо ? А виплати з податків ? Питань занадто багато, відповідей прозорих поки нема. Мясо є мясо, казки про то шо все можно рішити дронами вже ніхто не розказує. та і дронщики теж мясо. Добровольці закінчились в 22. З 23 всі бусифіковані. А вже 26 . Змерзнеш то будеш і парафіном грітись) бухло не гріє. Правда поки потепління і путін ніби заборонив енергетику добивати. Но я думаю він жде морозу. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 30 января Share Опубликовано 30 января 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Даринка Опубликовано 30 января Share Опубликовано 30 января 3 години тому, gardener сказав: Краще в термосі носити) Або з колою розвести в пляшці з-під неї ж 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 30 января Автор Share Опубликовано 30 января 29.01.2026 в 12:15, олександр сказав: ніхто не розказує Багато що розказували, роболи гарну картинку, пі....ки , тепер результат. Ні щоб відразу правду. 29.01.2026 в 12:15, олександр сказав: бухло не гріє Спирт , бинт , горить як лампа в бабусі колись на керосіні. 29.01.2026 в 12:15, олександр сказав: Правда поки потепління і путін ніби заборонив енергетику добивати. Но я думаю він жде морозу. Яке потепління? -12 , вітер такий що з ног здуває. Чей сезон зимівлю добре жовтих бджіл покосить а мясо холоду не боїться. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
олександр Опубликовано 31 января Share Опубликовано 31 января 21 годину тому, rudakov сказав: Багато що розказували, роболи гарну картинку, пі....ки , тепер результат. Ні щоб відразу є. Чей сезон зимівлю добре жовтих бджіл покосить а мясо холоду не боїться. згоріла хата хай горить сарай. Я в цьому році в відпустці бджіл й не відкривав. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 4 февраля Share Опубликовано 4 февраля 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 4 февраля Автор Share Опубликовано 4 февраля 31.01.2026 в 20:24, олександр сказав: згоріла хата хай горить сарай. Особисто коли то у сусіда Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
олександр Опубликовано 10 февраля Share Опубликовано 10 февраля 04.02.2026 в 21:29, rudakov сказав: Особисто коли то у сусіда Ну то мало кого мине. Зараз доходить до міста запоріжжя. Наступної зими з електрикою буде іще гірше 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 11 февраля Автор Share Опубликовано 11 февраля 14 годин тому, олександр сказав: Ну то мало кого мине. Зараз доходить до міста запоріжжя. Наступної зими з електрикою буде іще гірше Електрика народним масам не потрібна . До прикладу візьмемо історичний факт: раніше не було електрики і люди жили більше в середньому і народжували по 5+ дітей. Освітлення річ типу гарна, але негативно впливає на біоритми людини. 14 годин тому, олександр сказав: до міста запоріжжя Тому вина якраз план ГОЕЛРО. Натворили ділов, скільки монастирів під воду пустили. Прийшов час і природа повертає своє: без ГЕС на річках, без вугілля, без електрики буде степ. Все взаємо пов'язане між собою. Армію ціленаправлено знищували, хтось за це відповів ? Ні. Крадуни крадуть бюджет - хоть одного посадили на нари ? Ні. Жодного захисту на об'єктах електрифікації немає, а скільки там грошей було виділено ? Цього року знову пробили дно: і це вже систематично. Про технічний жир та комбікорм в "тушонці" я мовчу. А не буде електрики то це тільки партії на руки, бо можна далі з протягнутою рукою по світу ходить і пиляти бюджеті кошти. Візьмемо нашого вельмошановного Імператора Полтави. Нехай розповість як там добре що тисячі сотень СЗЧ і так далі.... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.