yu1986ra Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля Старт був гарний, а через 10 днів вони всі висітимуть під рамками. Добре хоч більшість корпусних розширив під низ (розтягнув гніздо). 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 9 хвилин тому, yu1986ra сказав: В мене з понеділка малюють зовсім не льотні дні. Може хоч якийсь день буде льотний, шоби рій зміг вилетіти 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 23 минуты назад, yu1986ra сказал: Пахомич її нікому не дає За грубі гроші дасть ! 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 9 часов назад, yu1986ra сказал: Трутні трохи відтягнуть роїння. У декого розвинулись до трьох рамок і вже хотять в ройку , про що це каже ?? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 3 хвилини тому, gardener сказав: Може хоч якийсь день буде льотний, шоби рій зміг вилетіти Мої бакхфасти найближчі 10 днів летіти точно не будуть. Але після позиви точно будуть, а вивести їх з крутого піке часто просто не можливо. Надіюсь негода не затягнеться на довше. Моя контрольна черешня зацвіла вчора, день в день як і в минулому році. Вишні мають бути через 2 дні. 8 хвилин тому, Bee.P сказав: За грубі гроші дасть ! Ну, а що ж? Ті блохери грубі гроші заробляють, а його жаба давить 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 4 хвилини тому, Bee.P сказав: У декого розвинулись до трьох рамок і вже хотять в ройку , про що це каже ?? Не дають трутню плодитись? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 11 минут назад, yu1986ra сказал: Ну і як тут бакхфасту не роїтись В минулому році 20 днів дощ в травні , з 10го по 30те , саме в ройову пору , і ніхто не роївся . Треба просто селекцію вести а не фантазірувати . А була 5 років назад одна унікальна лінія , сама ф0 на 9тій рамці повісила зо пять маточників , і доці її як одна так саме поступили , я довго сміявся . Лінія пішла в утіль .. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 9 хвилин тому, Bee.P сказав: У декого розвинулись до трьох рамок і вже хотять в ройку , про що це каже ?? Хотять знайти місце де є більше рамок 4 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 15 минут назад, gardener сказал: Може хоч якийсь день буде льотний, шоби рій зміг вилетіти Буде , і в цей день на форумі буде мінімум учасників онлайн , перевірено. Але більшість жмотиться показувати фото тих роїв , але в принципі які нах фото коли на тебе гіпс кладуть 1 минуту назад, gardener сказал: Хотять знайти місце де є більше рамок Може нового хазяїна ??. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 7 хвилин тому, Bee.P сказав: В минулому році 20 днів дощ в травні , з 10го по 30те , саме в ройову пору , і ніхто не роївся . Треба просто селекцію вести а не фантазірувати . А була 5 років назад одна унікальна лінія , сама ф0 на 9тій рамці повісила зо пять маточників , і доці її як одна так саме поступили , я довго сміявся . Лінія пішла в утіль .. Минулий травень не показовий - був занадто холодний і голодний для роїння. Мої і сіяти переставали. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 1 минуту назад, yu1986ra сказал: . Мої і сіяти переставали. Переходили на посадку картоплі ? 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 3 хвилини тому, Bee.P сказав: Буде , і в цей день на форумі буде мінімум учасників онлайн , перевірено. Але більшість жмотиться показувати фото тих роїв , але в принципі які нах фото коли на тебе гіпс кладуть Може нового хазяїна ??. Я всіх своїх фотофіксую. В перший теплий день буде багато роботи по розширенню. В мене, мабуть, знов першими зарояться калічі, яких пожалів і не розширив останній раз 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 2 минуты назад, yu1986ra сказал: перший теплий день буде багато роботи по розширенню Пасіки. і геморою . Тому 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 1 хвилину тому, Bee.P сказав: Пасіки. і геморою . Тому Що там ті рамки? Тут би з городами розібратись. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 53 хвилини тому, Bee.P сказав: Може нового хазяїна ??. Ага, який не жаліє рамок 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 3 минуты назад, gardener сказал: Ага, який не жаліє рамок І бажано дуже наівного 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 1 час назад, Конструктор сказал: З'їдять пергу і почнуть чемодани збирати. І тут такий ход конем їм на голову білкова підгодівля... Доведеться розпакувати чемодани та перекусити ще... То я до чого дивлюсь я на погоду і думку гадаю... чи замішати ще круг білкової... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля Вчора поставив магазини, сади цвітуть,ріпак на підході, продав 15 лежаків з бджолами, осталось пять пустих і два прицепи, скоротився. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 10 хвилин тому, Олександр К сказав: І тут такий ход конем їм на голову білкова підгодівля... Доведеться розпакувати чемодани та перекусити ще... То я до чого дивлюсь я на погоду і думку гадаю... чи замішати ще круг білкової... Вони її брати не будуть, бо є свіжа перга. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 7 хвилин тому, yu1986ra сказав: бо є свіжа перга. Вона вже в відрах 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 7 минут назад, yu1986ra сказал: Вони її брати не будуть, бо є свіжа перга. Тож не у всіх є . Є місця де пусто, і з медом, і з пилком . Только что, gardener сказал: Вона вже в відрах І продана за Фютчерси , короче бабки вже в кармані . 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 12 хвилин тому, Bee.P сказав: Тож не у всіх є . Є місця де пусто, і з медом, і з пилком . І продана за Фютчерси , короче бабки вже в кармані . Хай не ниють. Хоч трохи, але вже у всіх принесли 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 9 минут назад, yu1986ra сказал: Хай не ниють. Хоч трохи, але вже у всіх принесли Без ниття нема життя 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 47 хвилин тому, Ворон сказав: Вчора поставив магазини, сади цвітуть,ріпак на підході, продав 15 лежаків з бджолами, осталось пять пустих і два прицепи, скоротився. Скільки зараз коштує сім'я з лежаком? І скільки вона зараз займає? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 57 хвилин тому, Олександр К сказав: І тут такий ход конем їм на голову білкова підгодівля... Доведеться розпакувати чемодани та перекусити ще... То я до чого дивлюсь я на погоду і думку гадаю... чи замішати ще круг білкової... Цей ход, може дати два +: розвиток бджолам і більше перги залишається Я завтра планую зробити цей ход. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.