Перейти к содержанию

Матки інструментального осемінення (ИОМ, ШОМ) від Ліпатова

Рекомендуемые сообщения

18 минут назад, сергей 10 сказал:

Шановні панВасиль дав згоду на 15маток,ВИРІШУЙТЕ БУДЕМ БРАТИ  ШОСТОГО?, ,ТОБТО БУДЕ ПО ДВІ МАТКИ +ТРИ НА ВІДХІД,

15 так 15 , якраз одна закладка

Виходить 7 учасників на оплату неплодок , кому неособо важливо дві ИО може увійти в категорію неудачного паруваня ,без обід 

Оплате просто лишню неплодку , а за паруваня 400грн небуде платить , я наприклад согласен у віипадку неудачі паруваня получить одну матку за 500грн плюс пересилка , для мене достататньо , а так каждий рішає сам 

1 минуту назад, AVA сказал:

Виходить 7 учасників на оплату неплодок , кому неособо важливо дві ИО може увійти в категорію неудачного паруваня ,без обід 

Оплате просто лишню неплодку , а за паруваня 400грн небуде платить , я наприклад согласен у віипадку неудачі паруваня получить одну матку за 500грн плюс пересилка , для мене достататньо , а так каждий рішає сам 

Я згоден ,прохання всіх учасників відгукнуться,,,:ay:

13 минут назад, сергей 10 сказал:
16 минут назад, AVA сказал:

Я згоден ,прохання всіх учасників відгукнуться

Ну  Укроп попав якщо  " Белка"  дійсно просто не його  " белка "  :umora:

1 час назад, сергей 10 сказал:

Я згоден ,прохання всіх учасників відгукнуться,,,:ay:

У кого там є номер Василя, дайте Віталію хай узгодять дату.

З Василем треба обговорити, чи будуть матки зберігатись у нуках? (Там матки зможуть добре очиститись, тай догляд відповідний).

Якщо берем по дві матки, то треба ще двох чоловік. Хто там хотів ще? Відгукніться.

Оновив шприц яким працюю і який пропоную діючим інсемінаторам. Тепер з дозувальними відмітками на колещатку. Чверть оберта = 4мкл сперми. Трошки собі спростив роботу.

Syringe-for-insemination-of-queen-bees-2.jpg

3 години тому, Ліпатов Віталій сказав:

паспорти на маток, цього року будуть такі:

Без-имени-1.jpg

Лучше в таком виде паспорт не выкладывать, если кто-то захочет выкинуть партию маток под брендом клуба то пол дела уже сделано, тут много ума (способностей) ненужно качай и печатай, заполняй паспорт. 

Лучше сделать фото паспорта под небольшим ракурсом и показать, или через весь паспорт полупрозрачным написать "зразок". 

1 час назад, Серж 82 сказал:

У кого там є номер Василя, дайте Віталію хай узгодять дату.

З Василем треба обговорити, чи будуть матки зберігатись у нуках? (Там матки зможуть добре очиститись, тай догляд відповідний).

Якщо берем по дві матки, то треба ще двох чоловік. Хто там хотів ще? Відгукніться.

Я б також хотів би поучаствувать на 2 матки.

14 часов назад, AVA сказал:

Не хочется Вас разочаровывать, но внимательно читая все темы на форуме у меня сложилось мнение, что ничего из этой затеи не получится, "гуртове-чортове". В цепочке последовательных  действий подведет одно звено:umora::IMHO1: 

Мені було б ліпше щоб вивів неплідок, і відразу відправив до Віталія Ліпатова. Але якщо потрібно потримати, ну то прийдеться потримать. 

15 минут назад, военрук сказал:

Не хочется Вас разочаровывать, но внимательно читая все темы на форуме у меня сложилось мнение, что ничего из этой затеи не получится, "гуртове-чортове". В цепочке последовательных  действий подведет одно звено:umora::IMHO1: 

:IMHO:в етой цепочке всего два основних звена пан В+В , ОНИ ПО ПРОСЬБЕ НЕСКОЛЬКИХ ФОРУМЧАН ДАЛИ СОГЛАСИЕ на ету затею,от нас оплати и получи,Основной игрок пан ВАСИЛЬ ,Но конечно забили о самом главном БЕЛКА ,КАК ОНА ПОСМОТРИТ НА НАШУ ЗАТЕЮ,:hmm:Дай бог ей здоровья:umora:

2 минуты назад, сергей 10 сказал:

:IMHO:в етой цепочке всего два основних звена пан В+В , ОНИ ПО ПРОСЬБЕ НЕСКОЛЬКИХ ФОРУМЧАН ДАЛИ СОГЛАСИЕ на ету затею,от нас оплати и получи,Основной игрок пан ВАСИЛЬ ,Но конечно забили о самом главном БЕЛКА ,КАК ОНА ПОСМОТРИТ НА НАШУ ЗАТЕЮ,:hmm:Дай бог ей здоровья:umora:

Вам удачи! Ждать осталось недолго, вернемся к этой теме в августе.

49 минут назад, Укроп сказал:

Мені було б ліпше щоб вивів неплідок, і відразу відправив до Віталія Ліпатова. Але якщо потрібно потримати, ну то прийдеться потримать. 

6-7 днів до парування ,

два дні у Вас дозрівання

3 дні відправка і отримання ,

два дні адаптація у Віталія

Ну це :IMHO:

Ці матки від п.Василя мають дійти до п.Віталія,він ШО і відправляє отримувачам по адресам.

2 години тому, Укроп сказав:

Давайте хлопці визначаться з об"ємами і ми з вами вже домовимся коли і як то краще зробить.

Замовлення на перевірених маток йдуть на початок липня. На неперевірених на кінець червня.

1 час назад, Ліпатов Віталій сказал:

Давайте хлопці визначаться з об"ємами і ми з вами вже домовимся коли і як то краще зробить.

Віталій давай так ,ядумаю хлопці  підержуть, Василь Вам 15шт,/ми робим оплату пану Василю за 15шт +доставка/,Ви робите ИО нам 14шт +,- по факту/оплату по Вашему пожеланию,,а Ви можете підправить:IMHO:

1 хвилину тому, сергей 10 сказав:

Віталій давай так ,ядумаю хлопці  підержуть, Василь Вам 15шт,/ми робим оплату пану Василю за 15шт +доставка/,Ви робите ИО нам 14шт +,- по факту/оплату по Вашему пожеланию,,а Ви можете підправить:IMHO:

ок

Если есть ещё место возьму две.

:IMHO:Тепер головне щоб пани Укроп та Віталій домовились між собою :friend_drink:

1 хвилину тому, сергей 10 сказав:

:IMHO:Тепер головне щоб пани Укроп та Віталій домовились між собою :friend_drink:

Ми домовимся. Підбивайте остаточну кількість.

3 минуты назад, Ліпатов Віталій сказал:

Ми домовимся. Підбивайте остаточну кількість.

:ay:Так як писав раніше,Укроп дав згоду на 15шт,вони Вам , нам треба 14шт  а шо вийде +,- то поділемо на сімох:IMHO:,номер Укропа кину в лс,

Зідзвонилися з Паном Укропом. Все попередньо узгодили. Збирайте до кучі замовлення і пишіть сюди остаточну кількість. Я рекомендую двічі інсемінувать таких маток, 3+3 а ви як схочете.

В 20.02.2020 в 22:40, Серж 82 сказал:

- @AVA, @FES, @сергей 10, @Серж 82, і ще хтось п’ятий. Нагадайте п’ятого бо не пам’ятаю. @Gold-V. П’ятірка зформована

Яцков Андрій 1шт,FAV.2шт,Санич 2шт, якщо так  пітвердіть,тобіш Вам по одній гарантовано,:IMHO: щоб небуло путанини ,,замовлення робимо на 15шт,у Укропа,а в ВІТАЛІЯ по факту виходу маток ИО,, ПРОВОДИМО ОПЛАТУ,ЯКЩО ВИХІД 100% ТО добре,а менше ,то трое  хлопців що пізніше дали згоду на маток гарантовано отримують по одній або хто захоче взять лише одну, це сугубо :IMHO:остаточне рішення за Вами,:hi:

Согласен.

59 минут назад, Ліпатов Віталій сказал:

Зідзвонилися з Паном Укропом. Все попередньо узгодили. Збирайте до кучі замовлення і пишіть сюди остаточну кількість. Я рекомендую двічі інсемінувать таких маток, 3+3 а ви як схочете.

Віталій замовлення на 15 маток,Акому скільки ми розберемося, час є ,головне скільки вийде по факту, на Белку охочих чимало:ay:

• Sanich locked this тема

Заархивировано

Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...