ДобровоЛ Опубликовано 19 декабря, 2021 Автор Share Опубликовано 19 декабря, 2021 7 годин тому, gardener сказав: Ото, вже й віддуплилися! За вами й не поспіти! Для мене це подвійне свято, бо окрім не менше десятків двох добрих знайомих Миколаїв, у цей день ще за т. Брежнєва, що народився теж у цей день, за його правління Всевишній мені подарував також і донечку! Та з особливою щирістю хочу привітати наших форумчанських Миколаїв, де @Мико, @gardener та @Николай S за активністю стоять окремо від інших. Отож добра вам усім, здоров'я і успішного наступного сезону! Хай нас усіх береже наший улюблений святий ! 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
igorstep Опубликовано 19 декабря, 2021 Share Опубликовано 19 декабря, 2021 Приєднуюсь до всіх побажань в адрес Миколаїв,всім всього найкращого. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жезус Опубликовано 19 декабря, 2021 Share Опубликовано 19 декабря, 2021 Благополуччя! 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
tolik2362 Опубликовано 19 декабря, 2021 Share Опубликовано 19 декабря, 2021 Всех с праздником Николая и вех вам земных благ .Только наш Николай Романович в этот праздник находиться в больничке с ковидом . 2 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 19 декабря, 2021 Share Опубликовано 19 декабря, 2021 15 минут назад, tolik2362 сказал: Всех с праздником Николая и вех вам земных благ .Только наш Николай Романович в этот праздник находиться в больничке с ковидом . а я еще на днях подумал что что-то Романовича не видать на форуме... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергій-апі Опубликовано 19 декабря, 2021 Share Опубликовано 19 декабря, 2021 29 хвилин тому, tolik2362 сказав: Только наш Николай Романович в этот праздник находиться в больничке с ковидом Передавайте імениннику від нас вітання та побажання як найшвидшого виздоровлення і відновлення сил. Черговий сезон не за горами, тож сили йому знадобляться. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Николай S Опубликовано 19 декабря, 2021 Share Опубликовано 19 декабря, 2021 33 хвилини тому, tolik2362 сказав: Всех с праздником Николая и вех вам земных благ .Только наш Николай Романович в этот праздник находиться в больничке с ковидом . Передавай Романовичу від нас всіх привіт та швидкого одужання,...... поздоровляю всіх з св"ятом. 4 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 19 декабря, 2021 Share Опубликовано 19 декабря, 2021 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Укроп Опубликовано 19 декабря, 2021 Share Опубликовано 19 декабря, 2021 2 часа назад, tolik2362 сказал: Всех с праздником Николая и вех вам земных благ .Только наш Николай Романович в этот праздник находиться в больничке с ковидом . Толя передавай йому щирі вітання, і чим скорішого одужання. Дуже довгий відходняк після цієї гидоти буде. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 19 декабря, 2021 Автор Share Опубликовано 19 декабря, 2021 3 години тому, tolik2362 сказав: Всех с праздником Николая и вех вам земных благ .Только наш Николай Романович в этот праздник находиться в больничке с ковидом . Дай, Боже, йому якнайшвидчого одужання. А я якраз і хотів був запитати, чому його стало так мало видно... 1 година тому, Укроп сказав: Толя передавай йому щирі вітання, і чим скорішого одужання. Дуже довгий відходняк після цієї гидоти буде. Та не в усіх. Всяко воно буває. Та хай минає нас ця зараза! Я теж вже пройшов цю екзекуцію - заразили прямо в інфарктному відділенні . Тож одержав дві дози Пфайзер вже не задумуючись. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 18 декабря, 2022 Автор Share Опубликовано 18 декабря, 2022 19.12.2020 в 07:33, Мико сказав: Всих Миколаiв , Миколаевних вiтаю зi святом Всем крепкого здоровья и удачной зимовки Вітаю вас усіх, пани МИКОЛИ, зі святом св. Миколая! Хай вам усім здоровиться, врожаїться й медиться увесь наступний сезон 2023 року ! П.С. Використав листівку з повідомлення Миколи Романовича, на привеликий жаль, нині покійного, цим згадавши і його грішну душу.Земля йому пухом! Прости, Господи, усіх наших українських Миколаїв, що пішли цього року по інший бік! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 19 декабря, 2022 Share Опубликовано 19 декабря, 2022 Миколи, Миколаївни, Миколайовичі, вітаю! Бажаю найперше Перемоги, а все решту - додасться, 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 6 декабря, 2023 Share Опубликовано 6 декабря, 2023 19.12.2022 в 03:00, gardener сказав: Миколи, Миколаївни, Миколайовичі, вітаю! Бажаю найперше Перемоги, а все решту - додасться, З молодим Миколаєм всіх нас! 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.