ДобровоЛ Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 Вітаю усіх з Днем св. Миколая! А особливо усіх наших Миколайчиків. Окремо ж вітаю нашого" лінивого м"ясного пасічника" @Мико і усіх,хто має схожі аватарки з цим днем! Усім без виключення бажаю міцного здоров"я, незалежності у фінансових справах та сімейного благополуччя! І нехай оця зима буде вам і вашим бджілкам найуспішнішою! 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Еникиой Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 44 минуты назад, ДобровоЛ сказал: Вітаю усіх з Днем св. Миколая! А особливо усіх наших Миколайчиків. Окремо ж вітаю нашого" лінивого м"ясного пасічника" @Мико і усіх,хто має схожі аватарки з цим днем! Усім без виключення бажаю міцного здоров"я, незалежності у фінансових справах та сімейного благополуччя! І нехай оця зима буде вам і вашим бджілкам найуспішнішою! Присоединяюсь к поздравлениям . 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 Всіх Миколів Вітаю зі Святом Святого Миколая!!! Миколи здоровя Вам, щастя і успіху у всіх планах!!! Всім чемним форумчанам подарунки під подушку !!! і трішечки приколу 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николай Ахтырка Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 Та чую я чую, але зараз я добрий. 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 Всех Николаев ,Николаевичей ,Николаевных поздравлюя с днём Святого Николая Всем крепкого здоровья и удачного сезона 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 Миколи, Миколайовичі та Миколаївни, Вітаю! Бажаю! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 Всех Николаев ,Николаевичей ,Николаевных поздравлюя с днём Святого Николая Всем крепкого здоровья и удачной зимовки 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igorstep Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 35 минут назад, Мико сказал: Всех Николаев ,Николаевичей ,Николаевных поздравлюя с днём Святого Николая Всем крепкого здоровья и удачной зимовки .і я приєднуюсь до всіх вітань .Всім Вам гарного здоровя щастя та добра. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Роман Бережний Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 1 година тому, Мико сказав: Всех Николаев ,Николаевичей ,Николаевных поздравлюя с днём Святого Николая Всем крепкого здоровья и удачной зимовки Теж приєднуюсь до вітань.Добробуту,здоров'я,успіхів і весни в душі. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сергiйко Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 Поздравляю форумчан и всех всех всех с днём Святого Николая! В День святого Николая Я желаю от души Долгих лет и процветанья, Мира, счастья и любви! Пусть святой тебе поможет, Подтолкнет, укажет путь. Пусть мечту твою исполнит, В сторону прогонит грусть! Этот день станет началом Яркой жизни и судьбы, И триумфа, и свершений И чудес, и красоты! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolik2362 Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 Всех с днем святого Николая здоровья всем и хорошей зимовки . 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted May 22, 2020 Share Posted May 22, 2020 Всех Николаев ,Николаевичей ,Николаевных поздравлюя с днём Святого Николая Всем крепкого здоровья и удачного сезона 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ворон Posted May 22, 2020 Share Posted May 22, 2020 1 годину тому, Мико сказав: Всех Николаев ,Николаевичей ,Николаевных поздравлюя с днём Святого Николая Всем крепкого здоровья и удачного сезона Вітаю. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Роман Бережний Posted May 22, 2020 Share Posted May 22, 2020 Всіх Миколаїв,Миколайовичів,Миколаївних з Весняним Миколаєм!Здоров'я та успіхів,тепла та добра.Благих намірів та чистих помислів. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolik2362 Posted May 22, 2020 Share Posted May 22, 2020 всех вас с праздником . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted December 19, 2020 Author Share Posted December 19, 2020 Насамперед вітаю зі святом @Мико та @Николай S й усіх точківців, що носять це ім'я! Тож , Миколаї, добра вам , здоров'я й успіхів завжди й довкола! Сильних надійних взятків, великих медів і достойних цін на нашу продукцію! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igorstep Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 Всіх Микалаїв щиро вітаю з святом.Здоровя, Вам , щастя та всього найкращого. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Роман Бережний Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 Всіх Миколаїв,Миколайовичів,Миколаївних вітаю з Днем Св.Миколая! Нехай в це свято трапиться добре диво, нехай серце знайде надію, а душа знайде спокій,натхнення та наснагу. Бажаю добра і любові, миру і щастя, здоров'я і гармонії, родинного добробуту та незгасного світла радості в житті!І звісно ж бджілкам гарної зимівки! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 Всих Миколаiв , Миколаевних вiтаю зi святом Всем крепкого здоровья и удачной зимовки 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ворон Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 6 хвилин тому, Роман Кременчук сказав: Всіх Миколаїв,Миколайовичів,Миколаївних вітаю з Днем Св.Миколая! Нехай в це свято трапиться добре диво, нехай серце знайде надію, а душа знайде спокій,натхнення та наснагу. Бажаю добра і любові, миру і щастя, здоров'я і гармонії, родинного добробуту та незгасного світла радості в житті!І звісно ж бджілкам гарної зимівки! 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Павло Михайлович Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 Приэднуюсь до поздоровлень.... А ну признавайтесь: що Святий Миколай приніс???Кому приніс лозину?? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolik2362 Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 Всех с праздником сятого Николая 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted May 21, 2021 Author Share Posted May 21, 2021 Усіх Миколаїв і Миколайовичів та і усіх точківців,що подорожують й кочують(бо цей святий оберігає саме подорожуючих) , вітаю із завтрашнім святом Миколая Чудотворця. І хай він вам принесе чудових взятків , ну, хоча б із найближчих по часу медоносів - ріпаку та акації. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted May 22, 2021 Share Posted May 22, 2021 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted December 18, 2021 Share Posted December 18, 2021 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts