Олег F Опубликовано 15 декабря, 2018 Автор Share Опубликовано 15 декабря, 2018 кожен може писати скільки він готовий віддати за пакет. Звичайно за безцінь віддавати ніхто не збирається. Цікаво почути думки покупців і продавців пакетів. Аби була адекватна і справедлива ціна, як для покупця так і для продавця. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Василь Чурей Опубликовано 15 декабря, 2018 Share Опубликовано 15 декабря, 2018 25 хвилин тому, Олег F сказав: кожен може писати скільки він готовий віддати за пакет. Звичайно за безцінь віддавати ніхто не збирається. Цікаво почути думки покупців і продавців пакетів. Аби була адекватна і справедлива ціна, як для покупця так і для продавця. Я думаю 50 долавiв за стандарт 3+1. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
новичок Опубликовано 16 декабря, 2018 Share Опубликовано 16 декабря, 2018 9 часов назад, Yaroslav сказал: "Адекватна ціна",як каже автор теми це не означає, що за безцінь продасть. Майте совість,панове! Ви би напевно "померлому з вуха випили"! Ви готові продавати свій мед по 1баксу?! Ось і не пишіть всякої дурні! А почему 1400 не дурня ,а 800 дурня тем более в декабре. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
новичок Опубликовано 16 декабря, 2018 Share Опубликовано 16 декабря, 2018 8 часов назад, Вася Чурей сказал: Я думаю 50 долавiв за стандарт 3+1. Это максимум на ранние пакеты с доставкой. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Король Орест Опубликовано 16 декабря, 2018 Share Опубликовано 16 декабря, 2018 1 час назад, новичок сказал: А почему 1400 не дурня ,а 800 дурня тем более в декабре. Для грудня і 1400 і 800грн - "дурня", - продавав пакети і по 10? і по 90?, - чи від нас продавців залежить ціноутворення??? - ні, приблизно ціна формується +- 20 квітня, і якщо ціна буде 10?, якби я не хотів то також продам по 10, а якщо буде 90, то і всі продадуть по 90.Я за те,щоб ціна на пакети +- була стабільною,але реальність інша..... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
davolodya Опубликовано 16 декабря, 2018 Share Опубликовано 16 декабря, 2018 2 години тому, Король Орест сказав: якщо ціна буде 10?, якби я не хотів то також продам по 10, Справа Ваша, в яку суму оцінювати свою працю, але працювати, щоб наробитися -- я такого зрозуміти неможу. Неможете продати 200 пакетів по нормальній ціні, трохи зменшіть пасіку і продайте 100 пакетів, але не демпінгуйте. Непродаються пакети, є ще інші продукти бджільництва, що всі так зациклилися на пакетах і меду? А то є такі, що наклепали маток, продати неможуть, бо у них некупують, то і ціну скидають, цього року при середній ціні 250грн за матку зустрічав ціни від 150- до 180грн, а в кінці сезону взагалі за 100 готові були віддати ... Те ж саме і меду стосується, скоро дойде до того, що пасіки позбільшують вдвоє-втроє і мед по баксу здадуть, бо дорожче платити нехочуть... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Taras NTG Опубликовано 16 декабря, 2018 Share Опубликовано 16 декабря, 2018 Справа Ваша, в яку суму оцінювати свою працю, але працювати, щоб наробитися -- я такого зрозуміти неможу. Неможете продати 200 пакетів по нормальній ціні, трохи зменшіть пасіку і продайте 100 пакетів, але не демпінгуйте. Непродаються пакети, є ще інші продукти бджільництва, що всі так зациклилися на пакетах і меду? А то є такі, що наклепали маток, продати неможуть, бо у них некупують, то і ціну скидають, цього року при середній ціні 250грн за матку зустрічав ціни від 150- до 180грн, а в кінці сезону взагалі за 100 готові були віддати ... Те ж саме і меду стосується, скоро дойде до того, що пасіки позбільшують вдвоє-втроє і мед по баксу здадуть, бо дорожче платити нехочуть...Щоб зменшити пасіку її спочатку нада продать, да і для чого зменшувать коли все готово-вулики, обладнання[emoji16]Надіслано від мого SM-J530FM, використовуючи Tapatalk Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Yaroslav Опубликовано 16 декабря, 2018 Share Опубликовано 16 декабря, 2018 4 часа назад, новичок сказал: А почему 1400 не дурня ,а 800 дурня тем более в декабре. На це питання шукайте відповіді у темі: Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Yaroslav Опубликовано 16 декабря, 2018 Share Опубликовано 16 декабря, 2018 13 часов назад, Олег F сказал: кожен може писати скільки він готовий віддати за пакет. Звичайно за безцінь віддавати ніхто не збирається. Цікаво почути думки покупців і продавців пакетів. Аби була адекватна і справедлива ціна, як для покупця так і для продавця. Для цього є інша тема: В мене також створена тема по продажу моїх пакетів, признаєсь не хотів би, щоб у ній було так багато "сміття" Але це ваше право і вам видніше.Шануймося! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
davolodya Опубликовано 16 декабря, 2018 Share Опубликовано 16 декабря, 2018 5 хвилин тому, Sesk сказав: Щоб зменшити пасіку її спочатку нада продать, да і для чого зменшувать коли все готово-вулики, обладнання[emoji16] Надіслано від мого SM-J530FM, використовуючи Tapatalk В такому разі непродавайте, бо у Вас вже все є, працюйте для того, щоб наробитися. Я свою пасіку в любий момент кількість бджолосімей підрегулюю в потрібний бік, тримаю рівно с тільки, скільки продукції з неї можу продати по нормальній ціні, опт мене наразі нецікавить. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Король Орест Опубликовано 16 декабря, 2018 Share Опубликовано 16 декабря, 2018 20 минут назад, davolodya сказал: Справа Ваша, в яку суму оцінювати свою працю, але працювати, щоб наробитися -- я такого зрозуміти неможу. Неможете продати 200 пакетів по нормальній ціні, трохи зменшіть пасіку і продайте 100 пакетів, але не демпінгуйте. Непродаються пакети, є ще інші продукти бджільництва, що всі так зациклилися на пакетах і меду? А то є такі, що наклепали маток, продати неможуть, бо у них некупують, то і ціну скидають, цього року при середній ціні 250грн за матку зустрічав ціни від 150- до 180грн, а в кінці сезону взагалі за 100 готові були віддати ... Те ж саме і меду стосується, скоро дойде до того, що пасіки позбільшують вдвоє-втроє і мед по баксу здадуть, бо дорожче платити нехочуть... Колего,не перекручуйте написаного,якщо не розумієте про що говориться.Ваші догадки коментувати не буду.По факту (можливо на рік - два помиляюсь) - 2005-2007р -10-12?(1?-2грн), 2010-2012р - 75-90?(1?-8грн). Купця маю постійного вже більше 15р і платить мені ту суму,яку я назву,а зараз особисто,щоб Ви зрозуміли - якщо кругом буде ціна наприклад 40? - заплатить хтось - 50? -ні,і чи маю я мораль просити більше,чим буде на той час сформована ціна??? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
leonidkol Опубликовано 16 декабря, 2018 Share Опубликовано 16 декабря, 2018 4 часа назад, новичок сказал: Это максимум на ранние пакеты с доставкой. ну на рахунок доставки це питання а по 1400 я продавав в минулому сезоны з матками бакфаст і в наступному готовий продавати по тійхе ціні Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Король Орест Опубликовано 16 декабря, 2018 Share Опубликовано 16 декабря, 2018 18 минут назад, Yaroslav сказал: Для цього є інша тема: В мене також створена тема по продажу моїх пакетів, признаєсь не хотів би, щоб у ній було так багато "сміття" Вибачаюсь, більше "смітити" не буду. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Taras NTG Опубликовано 16 декабря, 2018 Share Опубликовано 16 декабря, 2018 В такому разі непродавайте, бо у Вас вже все є, працюйте для того, щоб наробитися[emoji6]. Я свою пасіку в любий момент кількість бджолосімей підрегулюю в потрібний бік, тримаю рівно с тільки, скільки продукції з неї можу продати по нормальній ціні, опт мене наразі нецікавить.Де ви бачили в світі щоб пасічник жив харашо з 50 сімей?Надіслано від мого SM-J530FM, використовуючи Tapatalk Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 16 декабря, 2018 Share Опубликовано 16 декабря, 2018 1 час назад, davolodya сказал: Справа Ваша, в яку суму оцінювати свою працю, але працювати, щоб наробитися -- я такого зрозуміти неможу. Неможете продати 200 пакетів по нормальній ціні, трохи зменшіть пасіку і продайте 100 пакетів, але не демпінгуйте. Непродаються пакети, є ще інші продукти бджільництва, що всі так зациклилися на пакетах і меду? А то є такі, що наклепали маток, продати неможуть, бо у них некупують, то і ціну скидають, цього року при середній ціні 250грн за матку зустрічав ціни від 150- до 180грн, а в кінці сезону взагалі за 100 готові були віддати ... Те ж саме і меду стосується, скоро дойде до того, що пасіки позбільшують вдвоє-втроє і мед по баксу здадуть, бо дорожче платити нехочуть... Воно до цего,і іде. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
андрон Опубликовано 16 декабря, 2018 Share Опубликовано 16 декабря, 2018 1 година тому, davolodya сказав: Справа Ваша, в яку суму оцінювати свою працю, але працювати, щоб наробитися -- я такого зрозуміти неможу. Неможете продати 200 пакетів по нормальній ціні, трохи зменшіть пасіку і продайте 100 пакетів, але не демпінгуйте. Непродаються пакети, є ще інші продукти бджільництва, що всі так зациклилися на пакетах і меду? А то є такі, що наклепали маток, продати неможуть, бо у них некупують, то і ціну скидають, цього року при середній ціні 250грн за матку зустрічав ціни від 150- до 180грн, а в кінці сезону взагалі за 100 готові були віддати ... Те ж саме і меду стосується, скоро дойде до того, що пасіки позбільшують вдвоє-втроє і мед по баксу здадуть, бо дорожче платити нехочуть... Де Ви побачили, що колега демпінгує ціну пакетів? Може це Ви забагато хочете! Наведу приклад: якщо Ви прийдете на базар і сало буде однакової якості, а ціна різна я маю сумніви що Ви заплатите найвищу ціну!А тепер щодо маток: на даний час пакетчиків та матководів розвелося стільки, що скоро ми будемо продавати пакети та матки один одному на кожному розі, незалежно від регіону ,де розташована пасіка і якого вона напрямку ,чи медового, чи пакетного. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
samitnyj Опубликовано 16 декабря, 2018 Share Опубликовано 16 декабря, 2018 9 хвилин тому, андрон сказав: тепер щодо маток: на даний час пакетчиків та матководів розвелося стільки, що скоро ми будемо продавати пакети та матки один одному на кожному розі, незалежно від регіону ,де розташована пасіка і якого вона напрямку ,чи медового, чи пакетного. Якщо зміниться ситуація на ринку праці та зарплати, то ситуація швидко зміниться.. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 16 декабря, 2018 Share Опубликовано 16 декабря, 2018 1 час назад, Женя Циба сказал: 21 минуту назад, samitnyj сказал: Якщо зміниться ситуація на ринку праці та зарплати, то ситуація швидко зміниться.. Воно до цего,і іде. У нас на ЖД народ массово увольняется при зарплате от 6 до 9 тис/грн. Везде висят объявления -примем на роботу, но желающих нету. На рынке "7 км" зарплата грузчика от12 до 16 тис/грн. Так что скоро увидим, кто с Вас прав. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Taras NTG Опубликовано 16 декабря, 2018 Share Опубликовано 16 декабря, 2018 Якщо зміниться ситуація на ринку праці та зарплати, то ситуація швидко зміниться..Скоріше зрояться більша половинаНадіслано від мого SM-J530FM, використовуючи Tapatalk Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
samitnyj Опубликовано 16 декабря, 2018 Share Опубликовано 16 декабря, 2018 7 хвилин тому, mits сказав: Так что скоро увидим, кто с Вас прав. Так рація в тому,що приварок від бджільництва стає несуттєвим до зарплати і йде до того, що буде розділення на тих,що тільки для задоволення (для себе) і суто як промисловці, що зароблятимуть при порівняльно низьких цінах на мед. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Taras NTG Опубликовано 16 декабря, 2018 Share Опубликовано 16 декабря, 2018 Так рація в тому,що приварок від бджільництва стає несуттєвим до зарплати і йде до того, що буде розділення на тих,що тільки для задоволення (для себе) і суто як промисловці, що зароблятимуть при порівняльно низьких цінах на мед.В промисловців дешевої ціни не будеНадіслано від мого SM-J530FM, використовуючи Tapatalk Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
igorstep Опубликовано 16 декабря, 2018 Share Опубликовано 16 декабря, 2018 3 часа назад, Король Орест сказал: Колего,не перекручуйте написаного,якщо не розумієте про що говориться.Ваші догадки коментувати не буду.По факту (можливо на рік - два помиляюсь) - 2005-2007р -10-12?(1?-2грн), 2010-2012р - 75-90?(1?-8грн). Купця маю постійного вже більше 15р і платить мені ту суму,яку я назву,а зараз особисто,щоб Ви зрозуміли - якщо кругом буде ціна наприклад 40? - заплатить хтось - 50? -ні,і чи маю я мораль просити більше,чим буде на той час сформована ціна??? Повністю підтримую-так було,потім з2007по2011брали на росію-ціна була по 50?,а вже з12року -по різно му.,але якщо хтось з кимось співпрацює ,той завжди продасть, чи купить./були такі що не продали./ Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Король Орест Опубликовано 16 декабря, 2018 Share Опубликовано 16 декабря, 2018 4 часа назад, igorstep сказал: Повністю підтримую-так було,потім з2007по2011брали на росію-ціна була по 50? У 2010р продав по 80?(на Закарпатті були по 90?), у 2011 - 50?. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
samitnyj Опубликовано 17 декабря, 2018 Share Опубликовано 17 декабря, 2018 В 16.12.2018 в 15:13, Sesk сказав: В промисловців дешевої ціни не буде Надіслано від мого SM-J530FM, використовуючи Tapatalk А що,може виробники меду (пасічники ,хоч і крупні) самовільно диктуватимуть ціну на мед? сумліваюсь одначе Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Taras NTG Опубликовано 17 декабря, 2018 Share Опубликовано 17 декабря, 2018 А що,може виробники меду (пасічники ,хоч і крупні) самовільно диктуватимуть ціну на мед? сумліваюсь одначеА ви спитайте хоч одного в кого 200+ сімей чи здав він мед по 30-35 грнНадіслано від мого SM-J530FM, використовуючи Tapatalk Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.