Олег F Posted December 5, 2018 Share Posted December 5, 2018 Продаються бджолопакети 20 штук на весну 2019 року. Матка Карніка 2018 року, всі матки мічені. Комплектація 4 рамки р. + 1 рамка струс, або 3+1. Рамка 300 (Дадан). Час реалізації 10 травня. Ціна 1400. Місце пасіка Львівська область Перемишлянський район. Про деталі по телефону. ТЕЛ. 0991163420, 0984757934 Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted December 5, 2018 Share Posted December 5, 2018 4 години тому, Олег F сказав: Продаються бджолопакети 20 штук на весну 2019 року. Матка Карніка 2018 року, всі матки мічені. Комплектація 4 рамки р. + 1 рамка струс, або 3+1. Рамка 300 (Дадан). Час реалізації 10 травня. Ціна 1400. Місце пасіка Львівська область Перемишлянський район. Про деталі по телефону. ТЕЛ. 0991163420, 0984757934 то Ви з моєї сторонки, чи з єншої Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олег F Posted December 5, 2018 Author Share Posted December 5, 2018 Швидше за все, що з вашої, тобто Нашої Перемилянщини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олег F Posted December 15, 2018 Author Share Posted December 15, 2018 Шановні пасічники, як ви вважаєте, яка ціна на пакети адекватна, якщо дана ціна можливо є зависокою. Пропоную подати вашу ціну... можливо скимось зійдемось на ціні. Link to comment Share on other sites More sharing options...
новичок Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 29 минут назад, Олег F сказал: Шановні пасічники, як ви вважаєте, яка ціна на пакети адекватна, якщо дана ціна можливо є зависокою. Пропоную подати вашу ціну... можливо скимось зійдемось на ціні. 800 гр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taras NTG Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 800 гр.1000 грнНадіслано від мого SM-J530FM, використовуючи Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
davolodya Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 1 година тому, новичок сказав: 800 гр. 1 година тому, Sesk сказав: 1000 грн Надіслано від мого SM-J530FM, використовуючи Tapatalk Рано ще про ціни говорити, остаточну ціну сформує результат зимівки Link to comment Share on other sites More sharing options...
новичок Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 34 минуты назад, davolodya сказал: Рано ще про ціни говорити, остаточну ціну сформує результат зимівки Как рано если продавец уже согласный цену скидывать. Как запахнет жареным я думаю и Вы ниже 800 скинете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
davolodya Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 3 хвилини тому, новичок сказав: Как рано если продавец уже согласный цену скидывать. Как запахнет жареным я думаю и Вы ниже 800 скинете. Для покупця ціна завжди буде зависока, скільки б непросили. Нарахунок ціни, я демпінгом незаймаюся, як ціна непідійде, небуду продавати, краще вже тоді більше маткомісць організую Link to comment Share on other sites More sharing options...
новичок Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 3 минуты назад, davolodya сказал: Для покупця ціна завжди буде зависока, скільки б непросили. Нарахунок ціни, я демпінгом незаймаюся, як ціна непідійде, небуду продавати, краще вже тоді більше маткомісць організую Но маток тоже нужно уметь продать. Link to comment Share on other sites More sharing options...
davolodya Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 7 хвилин тому, новичок сказав: Но маток тоже нужно уметь продать. Вчусь помалу, в цьому сезоні навіть кілька невистачило Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taras NTG Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 Вчусь помалу, в цьому сезоні навіть кілька невистачилоА ви думаєте ціна на матки буде?Надіслано від мого SM-J530FM, використовуючи Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
davolodya Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 3 хвилини тому, Sesk сказав: А ви думаєте ціна на матки буде? Надіслано від мого SM-J530FM, використовуючи Tapatalk Несумнівайтеся, на якісні буде, як і кожен рік, а хто свою працю нецінує, запівдарма віддасть. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taras NTG Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 Несумнівайтеся, на якісні буде, як і кожен рік, а хто свою працю нецінує, запівдарма віддасть.Ну травень-червень попит завжди є, а дальше?Надіслано від мого SM-J530FM, використовуючи Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
новичок Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 12 минут назад, davolodya сказал: Несумнівайтеся, на якісні буде, як і кожен рік, а хто свою працю нецінує, запівдарма віддасть. Здесь очень хорошо на форуме просматривается у кого как дела с реализацией. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolik2362 Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 3 минуты назад, Sesk сказал: Ну травень-червень попит завжди є, а дальше? Надіслано від мого SM-J530FM, використовуючи Tapatalk Маток нужно продавать один месяц тогда и спрос будет это июнь дальше нужно мед качать .Если пакеты не пойдут по нормальной цене тогда надо работать на мед Link to comment Share on other sites More sharing options...
davolodya Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 2 хвилини тому, Sesk сказав: Ну травень-червень попит завжди є, а дальше? Надіслано від мого SM-J530FM, використовуючи Tapatalk А що дальше? Останні матки в цьому сезоні поїхали з пасіки в кінці жовтня, по весняній ціні, кому треба, той і восени купить, головне, щоб якісні були. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дмитрий 94 Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 1 час назад, davolodya сказал: остаточну ціну сформує результат зимівки І ціна на мед в лютому-березні. Ось як буде 50грн/кг, то я подивлюсь як ви всі будете по 800грн пакети продавать Link to comment Share on other sites More sharing options...
новичок Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 7 минут назад, davolodya сказал: А що дальше? Останні матки в цьому сезоні поїхали з пасіки в кінці жовтня, по весняній ціні, кому треба, той і восени купить, головне, щоб якісні були. Спрос на маток есть еслиесть спрос на пакеты.Если не продаются пакеты то и на маток апрос падает. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 9 минут назад, новичок сказал: Спрос на маток есть еслиесть спрос на пакеты.Если не продаются пакеты то и на маток апрос падает. Часи змінилися матки десятками тисячам вивозяться в сусідні і не тільки країни. Матка це не пакет. На маток є значний попит на сьогодні. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaroslav Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 13 минут назад, новичок сказал: Здесь очень хорошо на форуме просматривается у кого как дела с реализацией. І по чому ви бачите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaroslav Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 45 минут назад, новичок сказал: Но маток тоже нужно уметь продать. Той хто продає пакети, зобов"язаний вміти виводити маток. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taras NTG Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 Маток нужно продавать один месяц тогда и спрос будет это июнь дальше нужно мед качать .Если пакеты не пойдут по нормальной цене тогда надо работать на мед ЗгоденНадіслано від мого SM-J530FM, використовуючи Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taras NTG Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 А що дальше? Останні матки в цьому сезоні поїхали з пасіки в кінці жовтня, по весняній ціні, кому треба, той і восени купить, головне, щоб якісні були.При чому жовтень, це одиничні випадки. Надіслано від мого SM-J530FM, використовуючи Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaroslav Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 1 час назад, новичок сказал: Как рано если продавец уже согласный цену скидывать. Как запахнет жареным я думаю и Вы ниже 800 скинете. "Адекватна ціна",як каже автор теми це не означає, що за безцінь продасть. Майте совість,панове! Ви би напевно "померлому з вуха випили"! Ви готові продавати свій мед по 1баксу?! Ось і не пишіть всякої дурні! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.