Jump to content

Продам бджолопакети 2019. Карпатка. Українська степова

Recommended Posts

Якщо ви потенційний медовик, а я пакетчик. Я думаю, що ми в кращих умовах ніж ви! По перше в нас є бджоли! По друге в нас сіють ріпак та сонях вже не говорячи про липу, звісно гречки мало сіють, ви і самі знаєте чому(можливо не в таких маштабах, як у вас це стосується соняха) По третє питання логістики рішаються. Відносно збуту меду, не проблема. 
А що ви з того будите мати, якщо ми пакети залишимо собі?!
Не переоцінюйте себе)))

Надіслано від мого SM-J530FM, використовуючи Tapatalk

Вот и везите их в Канаду, мы будем работать со своими. 

Шановні коллеги,на сьогоднішній день клімат дуже змінився, і в тих зонах де про пакети не було і мови,зараз їх,дуже добре продають.суджу по  свому регіону.Кілька років,як продаю пакети по тій ціні,яка є в нашому Південному регіоні.А це 1200-1500гр.за пакет 3+1.І на сьогоднішній день,майже всі,добре вміють рахувать свої гроші. їхати за 700-1000 км, чи купити за 200км, а за дорогу купить маток,які тобі ротрібні......Далі писати не буду,розумні зрозуміїть,а хто не.... то  Ваші проблеми. А на останок,Скажу таке-В кожному регіоні свої умови,і рівняти Закарпаття з Київською обл. немає сенсу.Тому на мою думку,в якій я повністю впевненний, пакет бджіл, повинен коштувати, не меньше 25кг меду.І так він і буде коштувати.Далі дискутувати не буду,небачу сенсу.

3 години тому, Yaroslav сказав:

Продам дорожче свої

10 годин тому, Иван Иваныч сказав:

Пакетами торгуют 1 Там где медосборные условия не блещут ,но зато ранний старт и поддерживающие взятки

2 Это не умехи,которые даже возле бочки меда поставив своих пчел меда не увидят

А медовикам ,даже при меде в 40 грн пакет продавать дешевле 2000 это чисто сработать себе в убыток

Іван Іванови !   ну як ви могли забути  про 3-ю категорію переліку продавців бджіл-  ті, кому ГРОШІ КОТЧЕ ПОТРІБНІ. А також 4-та категорія продавців ті кому легше продати і відновити чим кочувати,качати, нервуватись з продажем. Думаю хлопці "підкинуть" ще 5 ,6 категорію продавців.

3 часа назад, Yaroslav сказал:

Да то же самое,что и всегда.Пакеты не могут перекрыть и 10 % зимних потерь.Вот и делайте вывод о ценности пакетов в мастшабах пчеловодства

2 години тому, VВиталий сказав:

А це 1200-1500гр.за пакет 3+1.

2 години тому, VВиталий сказав:

пакет бджіл, повинен коштувати, не меньше 25кг меду.

Нічого так у Вас меду ціна

Можливо повторюсь, але ціна залежить від наявності вільних коштів і бажання пасічників розширюватися, що було весною 2018 р, це був ажіотажний попит, багато в бджолах бачили перспективу і швидкий заробіток.

(питання, а хтось тим хто купував обіцяв ціну 45-50, звідки були такі думки).

На сьогодні зовсім інша ситуація, як по вільних коштах так і по бажаннях, а пакетів ми виробляємо більше ніж потрібно, хоча думаю, пасічники досить інертні люди в більшості і це ще дасть на певний попит, але про ціну 2018 р. вже можна забути.

6 хвилин тому, Wladimir_K сказав:

але про ціну 2018 р. вже можна забути

Та що ж так пессимістично? Володимире! не читайте радянських газет(не слухайте "ворожих голосів").А то й справді накликаете.

22 минуты назад, Винодел сказал:

Та що ж так пессимістично? Володимире! не читайте радянських газет(не слухайте "ворожих голосів").А то й справді накликаете.

Ще раз повторюю, я математик, а це економіка і все можна  рахувати, якщо якихось цифр мені не вистачає їх знаходжу в досить достовірних джерел,  погоду нажаль вгадати неможливо, а в все інше це математика.

Сама ключова проблема, населення у нас, що в більшості чує лише те, що хоче почути, а це в більшості далеке від реальності, ("саме це радянські газети, які перевели у статус віри") тому і так живемо, постійно шукаючи виправдання своїм проблемам, а не вирішуючи їх самостійно з вигодою для себе.

48 хвилин тому, Wladimir_K сказав:

Можливо повторюсь, але ціна залежить від наявності вільних коштів і бажання пасічників розширюватися, що було весною 2018 р, це був ажіотажний попит, багато в бджолах бачили перспективу і швидкий заробіток.

На сьогодні зовсім інша ситуація, як по вільних коштах так і по бажаннях, а пакетів ми виробляємо більше ніж потрібно, хоча думаю, пасічники досить інертні люди в більшості і це ще дасть на певний попит, але про ціну 2018 р. вже можна забути.

коливання ціни в залежності від попиту можливі і, мабуть, реально будуть, та не настільки значущі, як песимістично відмічає шановний Володимир. :IMHO:

51 минуту назад, Wladimir_K сказал:

Це так зустріч з експортерами вплинула?!

1 час назад, gardener сказал:

Нічого так у Вас меду ціна

ну так клімат то змінився, манука почала виділять:ay:

1 час назад, Иван Иваныч сказал:

Да то же самое,что и всегда.Пакеты не могут перекрыть и 10 % зимних потерь.Вот и делайте вывод о ценности пакетов в мастшабах пчеловодства

Звідки така статистика?

6 минут назад, Yaroslav сказал:

Це так зустріч з експортерами вплинула?!

Я Ви впевнені, що я на ній щось нове почув, просто їхав поспілкуватися не більше, та й експортери мені нічого нового на сьогодні не можуть сказати.

Тому чекаємо весни і час все розставить на свої місця, мріяти продовжуємо далі.

1 минуту назад, Wladimir_K сказал:

Я Ви впевнені, що я на ній щось нове почув, просто їхав поспілкуватися не більше, та й експортери мені нічого нового на сьогодні не можуть сказати.

Тому чекаємо весни і час все розставить на свої місця, мріяти продовжуємо далі.

Звісно, час все покаже і роставить все на свої місця! Зимівля тільки почалась! Буде попит-буде ціна. Буде ціна хороша на мед-буде ще краща ціна на пакети!Всім удачі!

5 минут назад, Wladimir_K сказал:

Я бачив, як ви їм старались щось донести....

16 минут назад, Yaroslav сказал:

Звісно, час все покаже і роставить все на свої місця! Зимівля тільки почалась! Буде попит-буде ціна. Буде ціна хороша на мед-буде ще краща ціна на пакети!Всім удачі!

Я бачив, як ви їм старались щось донести....

А там є проста формула ціна імпортера (можна фасувальників), витрати і дохід експортера, витрати і дохід заготовача і ціна пасічника. Заготовач мені не цікавий, стати експортером на сьогодні те ж нецікаво, тому лишається спрогнозувати, коли буде найкращих варіант реалізації меду   і якого, вдало реалізувати мед.

Знайдіть всі цифри цього рівняння тут нічого складного.

І ще це українці можуть лише піарити поставку пакетів в Канаду, Польщу і інші країни і не маючи уявлення про правили і процедури і законодавчі акти.

Панове, я вибачаюсь, що багато написав і опублікував не по темі, що стосувалось даного оголошення:baby:

Я як продавець пакетів буду відстоювати ціну на пакет, адже зимівля - це відповідальний момент у бджільництві. А щоб вдало перезимувати, бджіл готуємо завчасно. І не жаліємо коштів на племматеріал, на боротьбу з кліщом і т.д. Отже це затрати часу і коштів. Тому також хочемо отримати прибуток зі своєї праці.

Якщо мені буде не рентабельно продавати пакети по ціні, що запропонує ринок; будуть прийняті рішення, які дозволять не працювати у мінус.

Всім бажаю успіхів у нашій не легкій справі бджільництва! 

Буковинському Бджоляру вдалих продажів пакетів!

Ще раз приношу свої вибачення:az:, якщо комусь потріпав нерви:hi:

Панове, я вибачаюсь, що багато написав і опублікував не по темі, що стосувалось даного оголошення:baby:
Я як продавець пакетів буду відстоювати ціну на пакет, адже зимівля - це відповідальний момент у бджільництві. А щоб вдало перезимувати, бджіл готуємо завчасно. І не жаліємо коштів на племматеріал, на боротьбу з кліщом і т.д. Отже це затрати часу і коштів. Тому також хочемо отримати прибуток зі своєї праці.
Якщо мені буде не рентабельно продавати пакети по ціні, що запропонує ринок; будуть прийняті рішення, які дозволять не працювати у мінус.
Думаю всі розуміють. Це нормально, що людина хоче заробити якомога більше щі своєї праці. Але і так само нормально коли людина хоче зекономити.

21 минуту назад, BezGmo сказал:
14 часов назад, Yaroslav сказал:

Думаю всі розуміють. Це нормально, що людина хоче заробити якомога більше щі своєї праці. Але і так само нормально коли людина хоче зекономити.

Є бажання продавця і є можливості покупця.

Якщо продавець буде рахувати свої бажання і затрати і не рахувати можливості покупця, то повинен шукати альтернативні варіанти.

А покупець повинен зважати на свої можливості і перспективи заробітку в майбутньому,  щоб задовільнити бажання покупця.

Як кажуть чисто ринкові відносини.

В кожного продавця  і покупця пакетів своя математика  визначення ціни пакета, в кожного своя поведінка щодо розвитку  своєї пасіки . Корисними можуть бути не тільки  гроші але  і відчуття та емоції, які отримують  ті ,хто продає і купує пакети. Купівля і продаж пакетів  відкриває нові горизонти вдосконалення  методів бджільництва ,а це саме  ті відчуття ,які постійно стимулюють  пасічників   на виробництво  і купівлю пакетів. Бджільництво це та сфера  економіки де рішення  в значній мірі приймають на емоційному рівні -саме тому математичні  моделі розвитку пакетного бджільництва    менше всього  дають достовірний результат.

1 година тому, Wladimir_K сказав:

Є бажання продавця і є можливості покупця.

Якщо продавець буде рахувати свої бажання і затрати і не рахувати можливості покупця, то повинен шукати альтернативні варіанти.

А покупець повинен зважати на свої можливості і перспективи заробітку в майбутньому,  щоб задовільнити бажання покупця.

Як кажуть чисто ринкові відносини.

Як то кажуть: щоб бажання одних відповідали можливостям інших!!!

Я думаю автор не для того створював тему по продажу пакетів, щоб ви всі дружно стали обговорювати тут ціну, рентабельність і доцільність купівлі пакетів. Майте совість. Для цього є відповідна тема. Автору вдалих продаж!

В 30.11.2018 в 11:13, mary@sko сказал:

Плюс ведуться переговори і готуються відповідні документи на поставку бджолопакетів в Канаду.

Яка Канада Ще торічні пакети до Канади не доплили

17 годин тому, targal сказав:

Яка Канада Ще торічні пакети до Канади не доплили

В 01.12.2018 в 20:41, Wladimir_K сказав:

І ще це українці можуть лише піарити поставку пакетів в Канаду, Польщу і інші країни і не маючи уявлення про правили і процедури і законодавчі акти.

Володя це не піар. Попит на бджоли у світі , в т.ч.Європі є. Порядок цін там зовсім інший.

https://agravery.com/uk/posts/show/kanada-zacikavlena-v-importi-ukrainskih-bdzil

25 минут назад, mary@sko сказал:

Володя це не піар. Попит на бджоли у світі , в т.ч.Європі є. Порядок цін там зовсім інший.

https://agravery.com/uk/posts/show/kanada-zacikavlena-v-importi-ukrainskih-bdzil

Зверніть увагу на дату повідомлення

9 лютого 2018 - 18:09

Канада зацікавлена в імпорті українських бджіл

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...