Taras NTG Posted December 1, 2018 Share Posted December 1, 2018 Якщо ви потенційний медовик, а я пакетчик. Я думаю, що ми в кращих умовах ніж ви! По перше в нас є бджоли! По друге в нас сіють ріпак та сонях вже не говорячи про липу, звісно гречки мало сіють, ви і самі знаєте чому(можливо не в таких маштабах, як у вас це стосується соняха) По третє питання логістики рішаються. Відносно збуту меду, не проблема. А що ви з того будите мати, якщо ми пакети залишимо собі?!Не переоцінюйте себе)))Надіслано від мого SM-J530FM, використовуючи Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Андрей86 Posted December 1, 2018 Share Posted December 1, 2018 Вот и везите их в Канаду, мы будем работать со своими. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VВиталий Posted December 1, 2018 Share Posted December 1, 2018 Шановні коллеги,на сьогоднішній день клімат дуже змінився, і в тих зонах де про пакети не було і мови,зараз їх,дуже добре продають.суджу по свому регіону.Кілька років,як продаю пакети по тій ціні,яка є в нашому Південному регіоні.А це 1200-1500гр.за пакет 3+1.І на сьогоднішній день,майже всі,добре вміють рахувать свої гроші. їхати за 700-1000 км, чи купити за 200км, а за дорогу купить маток,які тобі ротрібні......Далі писати не буду,розумні зрозуміїть,а хто не.... то Ваші проблеми. А на останок,Скажу таке-В кожному регіоні свої умови,і рівняти Закарпаття з Київською обл. немає сенсу.Тому на мою думку,в якій я повністю впевненний, пакет бджіл, повинен коштувати, не меньше 25кг меду.І так він і буде коштувати.Далі дискутувати не буду,небачу сенсу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Винодел Posted December 1, 2018 Share Posted December 1, 2018 3 години тому, Yaroslav сказав: А що ви з того будите мати, якщо ми пакети залишимо собі?! Продам дорожче свої 10 годин тому, Иван Иваныч сказав: Пакетами торгуют 1 Там где медосборные условия не блещут ,но зато ранний старт и поддерживающие взятки 2 Это не умехи,которые даже возле бочки меда поставив своих пчел меда не увидят А медовикам ,даже при меде в 40 грн пакет продавать дешевле 2000 это чисто сработать себе в убыток Іван Іванови ! ну як ви могли забути про 3-ю категорію переліку продавців бджіл- ті, кому ГРОШІ КОТЧЕ ПОТРІБНІ. А також 4-та категорія продавців ті кому легше продати і відновити чим кочувати,качати, нервуватись з продажем. Думаю хлопці "підкинуть" ще 5 ,6 категорію продавців. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Иван Иваныч Posted December 1, 2018 Share Posted December 1, 2018 3 часа назад, Yaroslav сказал: А що ви з того будите мати, якщо ми пакети залишимо собі?! Да то же самое,что и всегда.Пакеты не могут перекрыть и 10 % зимних потерь.Вот и делайте вывод о ценности пакетов в мастшабах пчеловодства Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted December 1, 2018 Share Posted December 1, 2018 2 години тому, VВиталий сказав: А це 1200-1500гр.за пакет 3+1. 2 години тому, VВиталий сказав: пакет бджіл, повинен коштувати, не меньше 25кг меду. Нічого так у Вас меду ціна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted December 1, 2018 Share Posted December 1, 2018 Можливо повторюсь, але ціна залежить від наявності вільних коштів і бажання пасічників розширюватися, що було весною 2018 р, це був ажіотажний попит, багато в бджолах бачили перспективу і швидкий заробіток. (питання, а хтось тим хто купував обіцяв ціну 45-50, звідки були такі думки). На сьогодні зовсім інша ситуація, як по вільних коштах так і по бажаннях, а пакетів ми виробляємо більше ніж потрібно, хоча думаю, пасічники досить інертні люди в більшості і це ще дасть на певний попит, але про ціну 2018 р. вже можна забути. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Винодел Posted December 1, 2018 Share Posted December 1, 2018 6 хвилин тому, Wladimir_K сказав: але про ціну 2018 р. вже можна забути Та що ж так пессимістично? Володимире! не читайте радянських газет(не слухайте "ворожих голосів").А то й справді накликаете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted December 1, 2018 Share Posted December 1, 2018 22 минуты назад, Винодел сказал: Та що ж так пессимістично? Володимире! не читайте радянських газет(не слухайте "ворожих голосів").А то й справді накликаете. Ще раз повторюю, я математик, а це економіка і все можна рахувати, якщо якихось цифр мені не вистачає їх знаходжу в досить достовірних джерел, погоду нажаль вгадати неможливо, а в все інше це математика. Сама ключова проблема, населення у нас, що в більшості чує лише те, що хоче почути, а це в більшості далеке від реальності, ("саме це радянські газети, які перевели у статус віри") тому і так живемо, постійно шукаючи виправдання своїм проблемам, а не вирішуючи їх самостійно з вигодою для себе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЮМос Posted December 1, 2018 Share Posted December 1, 2018 48 хвилин тому, Wladimir_K сказав: Можливо повторюсь, але ціна залежить від наявності вільних коштів і бажання пасічників розширюватися, що було весною 2018 р, це був ажіотажний попит, багато в бджолах бачили перспективу і швидкий заробіток. (питання, а хтось тим хто купував обіцяв ціну 45-50, звідки були такі думки). На сьогодні зовсім інша ситуація, як по вільних коштах так і по бажаннях, а пакетів ми виробляємо більше ніж потрібно, хоча думаю, пасічники досить інертні люди в більшості і це ще дасть на певний попит, але про ціну 2018 р. вже можна забути. коливання ціни в залежності від попиту можливі і, мабуть, реально будуть, та не настільки значущі, як песимістично відмічає шановний Володимир. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaroslav Posted December 1, 2018 Share Posted December 1, 2018 51 минуту назад, Wladimir_K сказал: Можливо повторюсь, але ціна залежить від наявності вільних коштів і бажання пасічників розширюватися, що було весною 2018 р, це був ажіотажний попит, багато в бджолах бачили перспективу і швидкий заробіток. (питання, а хтось тим хто купував обіцяв ціну 45-50, звідки були такі думки). На сьогодні зовсім інша ситуація, як по вільних коштах так і по бажаннях, а пакетів ми виробляємо більше ніж потрібно, хоча думаю, пасічники досить інертні люди в більшості і це ще дасть на певний попит, але про ціну 2018 р. вже можна забути. Це так зустріч з експортерами вплинула?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
larson Posted December 1, 2018 Share Posted December 1, 2018 1 час назад, gardener сказал: Нічого так у Вас меду ціна ну так клімат то змінився, манука почала виділять Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaroslav Posted December 1, 2018 Share Posted December 1, 2018 1 час назад, Иван Иваныч сказал: Да то же самое,что и всегда.Пакеты не могут перекрыть и 10 % зимних потерь.Вот и делайте вывод о ценности пакетов в мастшабах пчеловодства Звідки така статистика? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted December 1, 2018 Share Posted December 1, 2018 6 минут назад, Yaroslav сказал: Це так зустріч з експортерами вплинула?! Я Ви впевнені, що я на ній щось нове почув, просто їхав поспілкуватися не більше, та й експортери мені нічого нового на сьогодні не можуть сказати. Тому чекаємо весни і час все розставить на свої місця, мріяти продовжуємо далі. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaroslav Posted December 1, 2018 Share Posted December 1, 2018 1 минуту назад, Wladimir_K сказал: Я Ви впевнені, що я на ній щось нове почув, просто їхав поспілкуватися не більше, та й експортери мені нічого нового на сьогодні не можуть сказати. Тому чекаємо весни і час все розставить на свої місця, мріяти продовжуємо далі. Звісно, час все покаже і роставить все на свої місця! Зимівля тільки почалась! Буде попит-буде ціна. Буде ціна хороша на мед-буде ще краща ціна на пакети!Всім удачі! 5 минут назад, Wladimir_K сказал: Я Ви впевнені, що я на ній щось нове почув, просто їхав поспілкуватися не більше, та й експортери мені нічого нового на сьогодні не можуть сказати. Я бачив, як ви їм старались щось донести.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted December 1, 2018 Share Posted December 1, 2018 16 минут назад, Yaroslav сказал: Звісно, час все покаже і роставить все на свої місця! Зимівля тільки почалась! Буде попит-буде ціна. Буде ціна хороша на мед-буде ще краща ціна на пакети!Всім удачі! Я бачив, як ви їм старались щось донести.... А там є проста формула ціна імпортера (можна фасувальників), витрати і дохід експортера, витрати і дохід заготовача і ціна пасічника. Заготовач мені не цікавий, стати експортером на сьогодні те ж нецікаво, тому лишається спрогнозувати, коли буде найкращих варіант реалізації меду і якого, вдало реалізувати мед. Знайдіть всі цифри цього рівняння тут нічого складного. І ще це українці можуть лише піарити поставку пакетів в Канаду, Польщу і інші країни і не маючи уявлення про правили і процедури і законодавчі акти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaroslav Posted December 1, 2018 Share Posted December 1, 2018 Панове, я вибачаюсь, що багато написав і опублікував не по темі, що стосувалось даного оголошення Я як продавець пакетів буду відстоювати ціну на пакет, адже зимівля - це відповідальний момент у бджільництві. А щоб вдало перезимувати, бджіл готуємо завчасно. І не жаліємо коштів на племматеріал, на боротьбу з кліщом і т.д. Отже це затрати часу і коштів. Тому також хочемо отримати прибуток зі своєї праці. Якщо мені буде не рентабельно продавати пакети по ціні, що запропонує ринок; будуть прийняті рішення, які дозволять не працювати у мінус. Всім бажаю успіхів у нашій не легкій справі бджільництва! Буковинському Бджоляру вдалих продажів пакетів! Ще раз приношу свої вибачення, якщо комусь потріпав нерви Link to comment Share on other sites More sharing options...
BezGmo Posted December 2, 2018 Share Posted December 2, 2018 Панове, я вибачаюсь, що багато написав і опублікував не по темі, що стосувалось даного оголошення Я як продавець пакетів буду відстоювати ціну на пакет, адже зимівля - це відповідальний момент у бджільництві. А щоб вдало перезимувати, бджіл готуємо завчасно. І не жаліємо коштів на племматеріал, на боротьбу з кліщом і т.д. Отже це затрати часу і коштів. Тому також хочемо отримати прибуток зі своєї праці. Якщо мені буде не рентабельно продавати пакети по ціні, що запропонує ринок; будуть прийняті рішення, які дозволять не працювати у мінус. Всім бажаю успіхів у нашій не легкій справі бджільництва! Буковинському Бджоляру вдалих продажів пакетів! Ще раз приношу свої вибачення, якщо комусь потріпав нервиДумаю всі розуміють. Це нормально, що людина хоче заробити якомога більше щі своєї праці. Але і так само нормально коли людина хоче зекономити. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted December 2, 2018 Share Posted December 2, 2018 21 минуту назад, BezGmo сказал: 14 часов назад, Yaroslav сказал: Панове, я вибачаюсь, що багато написав і опублікував не по темі, що стосувалось даного оголошення Я як продавець пакетів буду відстоювати ціну на пакет, адже зимівля - це відповідальний момент у бджільництві. А щоб вдало перезимувати, бджіл готуємо завчасно. І не жаліємо коштів на племматеріал, на боротьбу з кліщом і т.д. Отже це затрати часу і коштів. Тому також хочемо отримати прибуток зі своєї праці. Якщо мені буде не рентабельно продавати пакети по ціні, що запропонує ринок; будуть прийняті рішення, які дозволять не працювати у мінус. Всім бажаю успіхів у нашій не легкій справі бджільництва! Буковинському Бджоляру вдалих продажів пакетів! Ще раз приношу свої вибачення, якщо комусь потріпав нерви Думаю всі розуміють. Це нормально, що людина хоче заробити якомога більше щі своєї праці. Але і так само нормально коли людина хоче зекономити. Є бажання продавця і є можливості покупця. Якщо продавець буде рахувати свої бажання і затрати і не рахувати можливості покупця, то повинен шукати альтернативні варіанти. А покупець повинен зважати на свої можливості і перспективи заробітку в майбутньому, щоб задовільнити бажання покупця. Як кажуть чисто ринкові відносини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stol Posted December 2, 2018 Share Posted December 2, 2018 В кожного продавця і покупця пакетів своя математика визначення ціни пакета, в кожного своя поведінка щодо розвитку своєї пасіки . Корисними можуть бути не тільки гроші але і відчуття та емоції, які отримують ті ,хто продає і купує пакети. Купівля і продаж пакетів відкриває нові горизонти вдосконалення методів бджільництва ,а це саме ті відчуття ,які постійно стимулюють пасічників на виробництво і купівлю пакетів. Бджільництво це та сфера економіки де рішення в значній мірі приймають на емоційному рівні -саме тому математичні моделі розвитку пакетного бджільництва менше всього дають достовірний результат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
дьома Posted December 2, 2018 Share Posted December 2, 2018 1 година тому, Wladimir_K сказав: Є бажання продавця і є можливості покупця. Якщо продавець буде рахувати свої бажання і затрати і не рахувати можливості покупця, то повинен шукати альтернативні варіанти. А покупець повинен зважати на свої можливості і перспективи заробітку в майбутньому, щоб задовільнити бажання покупця. Як кажуть чисто ринкові відносини. Як то кажуть: щоб бажання одних відповідали можливостям інших!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дмитрий 94 Posted December 2, 2018 Share Posted December 2, 2018 Я думаю автор не для того створював тему по продажу пакетів, щоб ви всі дружно стали обговорювати тут ціну, рентабельність і доцільність купівлі пакетів. Майте совість. Для цього є відповідна тема. Автору вдалих продаж! Link to comment Share on other sites More sharing options...
targal Posted December 2, 2018 Share Posted December 2, 2018 В 30.11.2018 в 11:13, mary@sko сказал: Плюс ведуться переговори і готуються відповідні документи на поставку бджолопакетів в Канаду. Яка Канада Ще торічні пакети до Канади не доплили Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary@sko Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 17 годин тому, targal сказав: Яка Канада Ще торічні пакети до Канади не доплили В 01.12.2018 в 20:41, Wladimir_K сказав: І ще це українці можуть лише піарити поставку пакетів в Канаду, Польщу і інші країни і не маючи уявлення про правили і процедури і законодавчі акти. Володя це не піар. Попит на бджоли у світі , в т.ч.Європі є. Порядок цін там зовсім інший. https://agravery.com/uk/posts/show/kanada-zacikavlena-v-importi-ukrainskih-bdzil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олександр С. Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 25 минут назад, mary@sko сказал: Володя це не піар. Попит на бджоли у світі , в т.ч.Європі є. Порядок цін там зовсім інший. https://agravery.com/uk/posts/show/kanada-zacikavlena-v-importi-ukrainskih-bdzil Зверніть увагу на дату повідомлення 9 лютого 2018 - 18:09 Канада зацікавлена в імпорті українських бджіл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.