Перейти к содержанию

Реєстрація учасників зустрічі "Форум на ТочкУ" в місті Львів на базі активного відпочинку Бухта Вікінгів 14.09.-16.09 2018року"

miro

Рекомендуемые сообщения

+1 на екскурсію  підприємства експортера

+2.  на экскурсию к экспортёру.

+ 2 на экскурсию.

+2 до експортера в гості :)

+2 на екскурсію до експортера

У ЗВЯЗКУ З МАЛОЮ КІЛЬКІСТЬЮ ЛЮДЕЙ НА РЕЙС 19:00, ДАНИЙ РЕЙС ЗНІМАЄТЬСЯ, ДЛЯ ФОРУМЧАН ЯКІ ЗАРЕЄСТРУВАЛИСЬ НА 19:00 БУДУТЬ НАДАНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ ,ЩОДО МАРШРУТУ НА БУХТУ ВІКІНГІВ, ПРОШУ ВИБАЧЕННЯ ЗА НЕЗРУЧНОСТІ.

В 04.09.2018 в 17:02, miro сказал:

прошу форумчан зголошуватись на екскурсію підприємства з експорту меду яка буде 15.09 в 14:15 до 18:00

:blink:ЭЭЭЭЭй !!!!!!!!!!! А я ? Без мене ???? ......... Ладно , за неопланом поплентаюсь ..... тільки на автобус бжілку причепіть .:)

23 хвилини тому, vovchik v сказав:

:blink:ЭЭЭЭЭй !!!!!!!!!!! А я ? Без мене ???? ......... Ладно , за неопланом поплентаюсь ..... тільки на автобус бжілку причепіть .:)

на бампері сидітиме, сіра

1 час назад, miro сказал:

на бампері сидітиме, сіра

Задньому ? Велика ?

В 04.09.2018 в 17:02, miro сказав:

прошу форумчан зголошуватись на екскурсію підприємства з експорту меду яка буде 15.09 в 14:15 до 18:00

+ іду  подивлюся  може ненабют 

В 04.09.2018 в 17:02, miro сказал:

+Котедж 5а повним складом

В 05.09.2018 в 12:03, Фомич сказал:

Может есть смысл отправить каждому личное сообщение? Наверняка не каждый сейчас читает форум ежедневно.

И сделать сводную табличку для общего обозрения.

В любом случае, я записываюсь 2 чел.

В 05.09.2018 в 12:12, miro сказал:

Дана організація заходу щільно привязана до роботи форуми та участі в ньому, якщо хтось не вважає за правило заглянути на форум і в тему яка створена для проведення заходу ,то моя особиста розсилка нічого не дасть, це вже проблема кожного особиста, я організовую згідно програми проведення заходу і інформую про все на форумі в темі , а не по замежами ,чи в інших соцальних мережах , як до того мене спонукували створити вайбер групу, є форум, захід для форумчан, тому будьмо тут і слідкуймо за подіями:):IMHO:

не забудьте мене на екскурсію я сплю в 6 к

+2 на екскурсію до експортера. Куда вся банда туди я.

Готовимся к экскурсии. Приехали в Мукачево, пытаемся проснуться.

IMG_20180910_130224.jpg

Конференція на яку тему?

+ 2 на екскурсію.  Куда всі туди і я.

У ЗВЯЗКУ З МАЛОЮ КІЛЬКІСТЬЮ ЛЮДЕЙ НА РЕЙС 19:00, ДАНИЙ РЕЙС ЗНІМАЄТЬСЯ, ДЛЯ ФОРУМЧАН ЯКІ ЗАРЕЄСТРУВАЛИСЬ НА 19:00 БУДУТЬ НАДАНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ ,ЩОДО МАРШРУТУ НА БУХТУ ВІКІНГІВ, ПРОШУ ВИБАЧЕННЯ ЗА НЕЗРУЧНОСТІ.

6 годин тому, mary@sko сказав:

Конференція на яку тему?

Марян є програма конференції, тема в кожного за профілем та бажанням, а ЗАХІД ЗУСТРІЧ ФОРУМЧАН 2018 , мета заходу ЗУСТРІЧ, СПІЛКУВАННЯ НА ЖИВО, НОВІ ЗНАЙОМСТВА ТА ОБГОВОРЕННЯ ІНТЕРЕСІВ, можна не дякувати за розяснення:hi:

Маршрут Бухта Вікінгів

Маршрут Бухта Вікінгів

УВАГА! ОПЛАТУ ЗА ПРОЖИВАННЯ МОЖНА ЗДІЙСНИТИ КАРТКОЮ

В 27.08.2018 в 12:34, miro сказал:

УВАГА, УВАГА!!!

Проводиться посадка на рейс ЖД Вокзал -Бухта Вікінгів в 1400  та рейс ЦЕНТР м. Львів Бухта Вікінгів 19 00 , прошу заявити про поїздку, та бути уважним до умов даних рейсів.

номер телефону водія буде 13вересня в даній темі в даному пості, тобто строкою нижче

Я 13.09 в обед выезжаю .Номер до обеда  выставите? Рейс на 14.00 Ж.Д вокзал.:hi:

На экскурсию еду.+1

В 11.09.2018 в 21:49, дон57 сказав:

Я 13.09 в обед выезжаю .Номер до обеда  выставите? Рейс на 14.00 Ж.Д вокзал.:hi:

На экскурсию еду.+1

Ви маєте наувазі номер водія? так я буду старатись, можливо завтра виставлю, але є мій телефон і навіть в останю мить я знатиму телефон.

то капєц, до чого дожились, завтра у досвіта йду ловити рибу на уху на пятницю:dntknw:, так ніхто і незголосився з рибою, ладно піду.........

А этот тел.  097 19 106 19 Михайло,ещё актуален?

Только что, miro сказал:

то капєц, до чого дожились, завтра у досвіта йду ловити рибу на уху на пятницю:dntknw:, так ніхто і незголосився з рибою, ладно піду.........

Краще на базар:umora:.Наверняка.

• Sanich unpinned this тема

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...