Богдан1 Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Шановні колеги сьогодні приїхав на точок який знаходиться в селі Подусільна Перемишлянського рн Львівської обл і виявив крадідку10 бджолородин .Прикмети 8 рамочні рутівські корпуса товщина стінки 30 дашки без випусків дно сітка з поясом рамки з єврозамками дріт нержавійка збиті пневмостеплером були заставні з еструдованого пінопласту 2 матки мічені і як назло це група аналогів Галичанка якщо комусь буде відома інфа то звертайтесь по тел 0974328820 Богдан перевозили невеликим вантажним авто скудо і тд фото вуликів які похожі викладаю дякую за розуміння ! 1 2 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Богдан1 Posted March 26, 2018 Author Share Posted March 26, 2018 тіки що до мене телефонував незнайомий номер пропонував повернути за винагороду розвести пі.....си хочуть нажитись (((( 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
larson Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 5 минут назад, Богдан1 сказал: пропонував повернути це більше всого не вони, хтось намагається нагріти руки поки ви на емоціях, наперсточники. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Богдан1 Posted March 26, 2018 Author Share Posted March 26, 2018 Зона то там розводять! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary@sko Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 На відео можна побачити як виглядають вкрадені вулики з пасіки Богдана Болюбаша Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaXUA123 Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Співчуваю! Що я можу порадити, звертайтесь до нашого форумчанина, який зміг повернути викрадену пасіку. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxim Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 11 часов назад, Богдан1 сказал: тіки що до мене телефонував незнайомий номер пропонував повернути за винагороду розвести пі.....си хочуть нажитись (((( А Вы кроме как форума ещё где-то давали объявления о пропаже? От куда эти паскуды узнали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Богдан1 Posted March 27, 2018 Author Share Posted March 27, 2018 2 часа назад, Maxim сказал: А Вы кроме как форума ещё где-то давали объявления о пропаже? От куда эти паскуды узнали? фейсбук скоро буде в ютубі Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxim Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 5 минут назад, Богдан1 сказал: фейсбук скоро буде в ютубі Да, видел уже. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted December 13, 2018 Share Posted December 13, 2018 Обікрали вдруге. Це вже потрібно мінувати пасіку. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted December 13, 2018 Share Posted December 13, 2018 10 минут назад, nibond сказал: Обікрали вдруге. Це вже потрібно мінувати пасіку. Спiвчуваю .Сiтка не допоможе Провiд тягнути теж великого смислу нема Обрiжуть сукi провiд i все Прикрутити дно до пiдставок зсередини . Без дна далеко не потягнуть 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroxaru Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 7 часов назад, nibond сказал: Обікрали вдруге. Це вже потрібно мінувати пасіку Доски с набитыми 150 гвоздями в помощь. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asaltan Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 8 годин тому, nibond сказав: Обікрали вдруге. Це вже потрібно мінувати пасіку. Неясно, де це було? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igorstep Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 1 час назад, asaltan сказал: Неясно, де це було? М.Перемишляни, Львівськоі обл. Богдан, а з першою крадіжкою, щось знайшов? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shveik Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 В темі про охорону пасіки писали про GPS-трекери, подумав що то дорого, але після таких відео думаю окупна штука пару штук в крайні ряди.І головний плюс - оперативно збираєш людей і їдеш прямо до крадія 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 4 години тому, asaltan сказав: Неясно, де це було? Дивіться перше повідомлення цієї теми, Богдан відкрив її, коли його обікрали вперше. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
андрон Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 6 годин тому, Shveik сказав: В темі про охорону пасіки писали про GPS-трекери, подумав що то дорого, але після таких відео думаю окупна штука пару штук в крайні ряди.І головний плюс - оперативно збираєш людей і їдеш прямо до крадія Да не весело. А если как на видео батарея сядет, и пчелы, и трекеры тютю .Сторож дешевле всех заборов и ловушек.У себя держу сторожа уже лет семь, пока полет нормальный ,но идею Мико с днищами возьму на вооружение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shveik Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 1 година тому, андрон сказав: А если как на видео батарея сядет, и пчелы, и трекеры тютю .Сторож дешевле всех заборов и ловушек А у сторожа "батарейки" не сідають? Півлітра і гарний сон гарантованоТрекер не панацея, заряд на два тижні, але ви кожен день будете знати скільки залишилося того заряду. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 14 минут назад, Shveik сказал: А у сторожа "батарейки" не сідають? Півлітра і гарний сон гарантованоТрекер не панацея, заряд на два тижні, але ви кожен день будете знати скільки залишилося того заряду. А Ви пробували, щоб писати про 2 тижні. У мене якщо активно перевіряти вистачає на 2-3 місяці заряду, якщо в пасивному режимі то 4 місяці, точно не засікав, можливо і більше, в інструкції 180 днів. Технологію відпрацював, і строжу потрібно платити, трекер 1.4 тис. з доставкою +30 грн. абонплата і планую ще купити. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 23 хвилини тому, Shveik сказав: Трекер не панацея, заряд на два тижні, але ви кожен день будете знати скільки залишилося того заряду. У фотопастки акумулятора в режимі очікування вистачає(заявлено) на 6 міс. Але також є функція контролю ступеню розряду з інформуванням по СМС, або в любий момент можна самому активувати з мобільного цю функцію і отримати СМС про стан батареї. Очевидно Богдан понадіявся на заявлений термін і знехтував цією функцією. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 Только что, nibond сказал: У фотопастки акумулятора в режимі очікування вистачає(заявлено) на 6 міс. Але також є функція контролю ступеню розряду з інформуванням по СМС, або в любий момент можна самому активувати цю функцію і отримати СМС про стан батареї. Очевидно Богдан понадіявся на заявлений термін і знехтував цією функцією. Фотопастка може лише повідомити про злодія, вночі фото таких пристроїв досить неякісні і інфрачервону підсвітку можна побачити. Знайомі використовують фотопастку в поєднанні з трекерами, казали, що задоволенні. Будь-який пристрій при падінні заряду надсилає про це СМС (так у мене з трекерами). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taras NTG Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 Фотопастка може лише повідомити про злодія, вночі фото таких пристроїв досить неякісні і інфрачервону підсвітку можна побачити. Знайомі використовують фотопастку в поєднанні з трекерами, казали, що задоволенні. Будь-який пристрій при падінні заряду надсилає про це СМС (так у мене з трекерами).А якими трекерами користуєтесь?Надіслано від мого SM-J530FM, використовуючи Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 44 минуты назад, nibond сказал: У фотопастки акумулятора в режимі очікування вистачає(заявлено) на 6 міс. Але також є функція контролю ступеню розряду з інформуванням по СМС, або в любий момент можна самому активувати з мобільного цю функцію і отримати СМС про стан батареї. Очевидно Богдан понадіявся на заявлений термін і знехтував цією функцією. Він чітко каже, що через мороз... Всім відомо, що низька температура негативно впливає на акумулятори Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 7 минут назад, Sesk сказал: А якими трекерами користуєтесь? Надіслано від мого SM-J530FM, використовуючи Tapatalk На базі ТК915 мають найбільший акумулятор, ТК905 в 2 рази менший. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taras NTG Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 На базі ТК915 мають найбільший акумулятор, ТК905 в 2 рази менший.З аліекспрес? Давно ними користуєтесь?Надіслано від мого SM-J530FM, використовуючи Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts