arki Опубликовано 16 декабря, 2021 Share Опубликовано 16 декабря, 2021 13 минут назад, Пахомич сказал: Якщо чесно то я і не знав , що для колоди потрібні спеціальні бджоли. Ви так нічого і не зрозуміли... успіхів 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 16 декабря, 2021 Share Опубликовано 16 декабря, 2021 4 години тому, AVA сказав: Та просто іде перекрестне парування кліща , і його живучисть виростає в десятки раз , теоретично це можливо, але тоді питання як з'явилися відокремлені популяції кліщів? Скільки незапитував старших бджолярів, то всі говорять приблизно що за 5 років кліщ накрив всю територію союзу, так можно уявити собі що людина стрияла перевезенню бджіл на великі відстані але знову але , цьому останні на пасіках старовірів в Сібірі до останнього часу немає ???? можливо в них якась ізоляція в просторі? Крім того думаю багато хто звернув увагу що в різні роки різна кількість кліща, так само як хрущів 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
chajka2005 Опубликовано 17 декабря, 2021 Share Опубликовано 17 декабря, 2021 Всім дякую, але тема все таки про Саскатраз. Питання : Як він себе показав в цьому році? для мене залишається відкритим. Напевно цієї породи ще немає в Україні, та може воно й на краще. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Міхал-69 Опубликовано 17 декабря, 2021 Share Опубликовано 17 декабря, 2021 Мав тих маток. Ф1. Пару років тому. Привезли з Америки у подарунок. У моїх умовах не показали нічого видатного. Віддав знайомому у Польщу. То він їх в кінці сезону знищив, казав що карніка набагато краща. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 17 декабря, 2021 Share Опубликовано 17 декабря, 2021 12 годин тому, chajka2005 сказав: Всім дякую, але тема все таки про Саскатраз. Питання : Як він себе показав в цьому році? для мене залишається відкритим. Напевно цієї породи ще немає в Україні, та може воно й на краще. якщо переглянути сайт проекту (гібридного проекту) то вказано що вони мають племінних сімей в Україні Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рудаков Юрий Опубликовано 18 декабря, 2021 Share Опубликовано 18 декабря, 2021 В 17.12.2021 в 13:47, chajka2005 сказал: Всім дякую, але тема все таки про Саскатраз. Питання : Як він себе показав в цьому році? для мене залишається відкритим. Напевно цієї породи ще немає в Україні, та може воно й на краще. может лучше достать с сша их приморку, отселектированную на стойкость к клещу? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 9 апреля, 2022 Share Опубликовано 9 апреля, 2022 18.12.2021 в 18:44, Рудаков Юрий сказав: может лучше достать с сша их приморку, отселектированную на стойкость к клещу? Враховуючи цінову політику (300-500 вічно зелених) за репродуктивну матку із "закритої" популяції Саскатраз дешевше мабуть буде все таки привести приморку з США. Питання тільки кліщ .... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Uran Опубликовано 21 апреля, 2022 Share Опубликовано 21 апреля, 2022 Саскатраз перезимували добре, від матки з Колорадо. А матка з Каліфорнії затрутневіла Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
chajka2005 Опубликовано 21 апреля, 2022 Share Опубликовано 21 апреля, 2022 1 час назад, Uran сказал: Саскатраз перезимували добре, від матки з Колорадо. А матка з Каліфорнії затрутневіла В розвитку від бакфаста відстають? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рудаков Юрий Опубликовано 22 апреля, 2022 Share Опубликовано 22 апреля, 2022 В 10.04.2022 в 00:02, rudakov сказал: Враховуючи цінову політику (300-500 вічно зелених) за репродуктивну матку із "закритої" популяції Саскатраз дешевше мабуть буде все таки привести приморку з США. Питання тільки кліщ .... приморку -да тем более приморка -это фактически гибридная степнячка ....а может и не гибридная..... 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Uran Опубликовано 26 апреля, 2022 Share Опубликовано 26 апреля, 2022 21.04.2022 в 10:17, chajka2005 сказав: В розвитку від бакфаста відстають? Якщо матки липневі і в відводки поселенні були то не рівняти з сім'ями бакфаст. Буду дивтись. Каліфорнійка була сильнішою від бакфаста, але затрутневіли під весну 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
chajka2005 Опубликовано 30 июня, 2022 Share Опубликовано 30 июня, 2022 В 26.04.2022 в 23:26, Uran сказал: Якщо матки липневі і в відводки поселенні були то не рівняти з сім'ями бакфаст. Буду дивтись. Каліфорнійка була сильнішою від бакфаста, але затрутневіли під весну Як себе показав Саскатраз нв ріпаку і акації? Обійшов бакфаст? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 30 июня, 2022 Share Опубликовано 30 июня, 2022 26.04.2022 в 22:26, Uran сказав: Якщо матки липневі і в відводки поселенні були то не рівняти з сім'ями бакфаст. Буду дивтись. Каліфорнійка була сильнішою від бакфаста, але затрутневіли під весну Головне не те, яка колись була, а яка вона зараз . Бо бабулі он ті, що під під'їздами сидять, теж колись на танці бігали ! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.