miro Опубликовано 20 марта, 2017 Автор Share Опубликовано 20 марта, 2017 24 хвилини тому, Sanich сказав: Миро, не пускайте этого хитрого одеского харьковчанина вне процедуры! та я би рад,но на тиждень маю їхати у відрядження в Полтаву,боюсь,щоб я там Кузьмича не реєстрував по процедурі 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 20 марта, 2017 Автор Share Опубликовано 20 марта, 2017 вже 12 чоловік зареєструвалось,якщо так піде кожен день,на наступний понеділок вільних місць вже не буде мож то від компютера відійти трохи 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 20 марта, 2017 Share Опубликовано 20 марта, 2017 12 минуты назад, miro сказал: ну якщо прикладете бринзу до трубки Годится, тем более коттедж N 5 я бронировал еще до открытия этой темы! И вопрос по теме , оплату за проживание можно делать 100% ? 18 минут назад, miro сказал: ну якщо прикладете бринзу до трубки Брынза без домашнего вина - деньги на ветер 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 20 марта, 2017 Share Опубликовано 20 марта, 2017 1 час назад, Кузьмич сказал: Годится, тем более коттедж N 5 я бронировал з котеджами тільки питання.... якщо знову будуть по 2 чоловіка в одне ліжко класти,то я за готель..... 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 20 марта, 2017 Share Опубликовано 20 марта, 2017 15 хвилин тому, Паланочка сказав: з котеджами тільки питання.... якщо знову будуть по 2 чоловіка в одне ліжко класти,то я за готель..... О, які цікаві цифри у тебе, Артеме, зійшлися! З чим і вітаю! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 20 марта, 2017 Share Опубликовано 20 марта, 2017 2 години тому, miro сказав: вже 12 чоловік зареєструвалось,якщо так піде кожен день,на наступний понеділок вільних місць вже не буде мож то від компютера відійти трохи А в своїх машинах ночувати ж теж там можна? У мене, наприклад, у "Шкоді" ззаду три чоловіки вільно поміщається... На кочовці перевіряв! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 21 марта, 2017 Share Опубликовано 21 марта, 2017 7 годин тому, Паланочка сказав: з котеджами тільки питання.... якщо знову будуть по 2 чоловіка в одне ліжко класти,то я за готель..... Дивлячись із ким кладуть. 9 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 21 марта, 2017 Share Опубликовано 21 марта, 2017 35 минут назад, Sanich сказал: Дивлячись із ким кладуть. Смотря в каком котедже..... В котедже N 3 вообще с домкратами ходют 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 21 марта, 2017 Share Опубликовано 21 марта, 2017 20 хвилин тому, Кузьмич сказав: В котедже N 3 вообще с домкратами ходют Можна детальніше... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 21 марта, 2017 Share Опубликовано 21 марта, 2017 10 минут назад, Бджолопотам сказал: Можна детальніше... В личке! Или у @Богдан1 ... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 21 марта, 2017 Share Опубликовано 21 марта, 2017 9 хвилин тому, Кузьмич сказав: В личке! Или у @Богдан1 ... Я ж жив в третьому котеджі... ніби все було тихо і спокійно... без домкратів.. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 21 марта, 2017 Share Опубликовано 21 марта, 2017 17 минут назад, Бджолопотам сказал: Я ж жив в третьому котеджі... ніби все було тихо і спокійно... без домкратів.. Ооооо, а в феврале на конференции там все поменялось... А если серьёзно, в котедже N 3 в феврале было много юмора, приколов, и дружеские посиделки до 3:30 утра. Даже немца взяли в заложники,пытали да выпытывали секреты немецкого пчеловождения. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
konoval_am Опубликовано 21 марта, 2017 Share Опубликовано 21 марта, 2017 21 хвилину тому, Бджолопотам сказав: Я ж жив в третьому котеджі... ніби все було тихо і спокійно... без домкратів.. то Вам дуже пощастило. Бо з Богданом там жарти погані. Тільки відволічитесь а він уже тут як тут, готовий піддомкратити за можливості. 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 21 марта, 2017 Share Опубликовано 21 марта, 2017 Ясно.... Коротше кажучи з дружиною краще не їхати, бо знову все буде мирно і спокійно.. 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 21 марта, 2017 Автор Share Опубликовано 21 марта, 2017 9 годин тому, Паланочка сказав: з котеджами тільки питання.... якщо знову будуть по 2 чоловіка в одне ліжко класти,то я за готель..... Пане Артем,у мене це буде на контролі, це перше, і хочу Вас спитати минулої зустрічі таке хіба було? і взагалі я чув ,що в Європі це вже дозволяють, як це бути на Заході і не відчути всі його прєлєсті 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 21 марта, 2017 Share Опубликовано 21 марта, 2017 2 години тому, Sanich сказав: Дивлячись із ким кладуть. Досить коректне зауваження! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 21 марта, 2017 Автор Share Опубликовано 21 марта, 2017 9 годин тому, ДобровоЛ сказав: А в своїх машинах ночувати ж теж там можна? У мене, наприклад, у "Шкоді" ззаду три чоловіки вільно поміщається... На кочовці перевіряв! можна, но питання в іншому,а безплатний сніданок, а балкону в машині нема,і потім коли біля Вашої машини якась компанія панєнок зупиниться погутарити які тоді Вам сни снитимуться 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 21 марта, 2017 Share Опубликовано 21 марта, 2017 7 хвилин тому, miro сказав: Пане Артем,у мене це буде на контролі, це перше, і хочу Вас спитати минулої зустрічі таке хіба було? Пане Михайле! Видно про уподобання ви минулого разу не поцікавились: Блонд енд вайт ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 21 марта, 2017 Автор Share Опубликовано 21 марта, 2017 12 хвилини тому, ДобровоЛ сказав: Пане Михайле! Видно про уподобання ви минулого разу не поцікавились: Блонд енд вайт ? то було на конференції ця річ,но там поселенням я не займався,я тільки вирішував такі форс-мажори коли до мене звертались,так-що камінь не в мій город,мабуть пан Артем зі мною згоден. **************************************************************************************************************************** підсумок вчорашньої і ранкової реєстрації вже занято 16 місць на проживання,треба буде по нікам відзвітувати станом на 12:00 . 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 21 марта, 2017 Share Опубликовано 21 марта, 2017 2 часа назад, miro сказал: то було на конференції ця річ,но там поселенням я не займався,я тільки вирішував такі форс-мажори коли до мене звертались,так-що камінь не в мій город Подтверждаю, форсмажерные моменты паном Михайлом решались мгновенно, и на двуспальной кровати (диване) ночевал один человек.(во всяком случае в N5) . Так что респект Михайлу,хоть он был не при делах! Да и собственно , транспортные вопросы были решены Михайлом на высоте! 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 21 марта, 2017 Share Опубликовано 21 марта, 2017 15 часов назад, Sanich сказал: хитрого одеского харьковчанина вне процедуры! Поздно 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 21 марта, 2017 Share Опубликовано 21 марта, 2017 3 часа назад, miro сказал: я тільки вирішував такі форс-мажори коли до мене звертались Я так понял ,одной брынзой я не отделаюсь....... Тем более после этой регистрации...... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 21 марта, 2017 Share Опубликовано 21 марта, 2017 15 хвилин тому, Кузьмич сказав: Поздно Ех... І тут курупція. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 21 марта, 2017 Автор Share Опубликовано 21 марта, 2017 7 хвилин тому, Кузьмич сказав: Я так понял ,одной брынзой я не отделаюсь....... Тем более после этой регистрации...... ну ми не перебірливі все знаємо вміру, тут ще вино якесь домашнє одеситське проскакувало 9 хвилин тому, Sanich сказав: Ех... І тут курупція. Рада є,давайте ще НАБУ 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
СЄРЖ Опубликовано 21 марта, 2017 Share Опубликовано 21 марта, 2017 Пане Михайло, а можна весь список, цін на одну людину, організаційні міроприємства. Коли буде конференція-виступи, чи буде загальна вечеря, як минулого року, щоб орієнтуватися по дням та з кількістю людей. Ще питання діти до 7 років прирівнюються до міліції як в фільмі 12 стільців. Вибачте з мобільного трохи щось не зручно , попереднє повідомлення можна стерти. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.