Перейти к содержанию

Реєстрація учасників зустрічі "Форум на ТочкУ" в місті Львів на базі активного відпочинку Бухта Вікінгів 09.09.-10.09 2017року"

miro

Рекомендуемые сообщения

24 хвилини тому, Sanich сказав:

:umora: Миро, не пускайте этого хитрого одеского харьковчанина вне процедуры! 

та я би рад,но на тиждень маю їхати у відрядження в Полтаву,боюсь,щоб я там Кузьмича не реєстрував по процедурі:)

вже 12 чоловік зареєструвалось,якщо так піде кожен день,на наступний понеділок вільних місць вже не буде:dntknw:

мож то від компютера відійти трохи:hmm:

12 минуты назад, miro сказал:

ну якщо прикладете бринзу до трубки:umora:

Годится, тем более коттедж N 5 я бронировал  еще до открытия этой темы!

И вопрос по теме , оплату за проживание можно делать 100% ?

18 минут назад, miro сказал:

ну якщо прикладете бринзу до трубки:umora:

Брынза без домашнего вина - деньги на ветер

1 час назад, Кузьмич сказал:

Годится, тем более коттедж N 5 я бронировал

з котеджами тільки питання.... якщо знову будуть по 2 чоловіка в одне ліжко класти,:dntknw:то я за готель.....

15 хвилин тому, Паланочка сказав:

з котеджами тільки питання.... якщо знову будуть по 2 чоловіка в одне ліжко класти,:dntknw:то я за готель.....

О, які цікаві цифри у тебе, Артеме, зійшлися! :ay: З чим і вітаю!

2 години тому, miro сказав:

вже 12 чоловік зареєструвалось,якщо так піде кожен день,на наступний понеділок вільних місць вже не буде:dntknw:

мож то від компютера відійти трохи:hmm:

А в своїх машинах ночувати ж теж там можна? У мене, наприклад, у "Шкоді" ззаду три чоловіки вільно поміщається... На кочовці перевіряв!:ay:

7 годин тому, Паланочка сказав:

Дивлячись із ким кладуть. ;)

35 минут назад, Sanich сказал:

Смотря в каком котедже.....

В котедже N 3 вообще с домкратами ходют

20 хвилин тому, Кузьмич сказав:

В котедже N 3 вообще с домкратами ходют

Можна детальніше...:hmm:

10 минут назад, Бджолопотам сказал:

Можна детальніше...:hmm:

В личке!

Или у @Богдан1 ...

9 хвилин тому, Кузьмич сказав:

В личке!

Или у @Богдан1 ...

:dntknw:Я ж жив в третьому котеджі... ніби все було тихо і спокійно... без домкратів..

17 минут назад, Бджолопотам сказал:

:dntknw:Я ж жив в третьому котеджі... ніби все було тихо і спокійно... без домкратів..

Ооооо,  а в феврале на конференции там все поменялось...

А если серьёзно, в котедже N 3 в феврале было много юмора, приколов, и дружеские посиделки до 3:30 утра.

Даже немца взяли в заложники,пытали да выпытывали секреты немецкого пчеловождения. 

21 хвилину тому, Бджолопотам сказав:

то Вам дуже пощастило. Бо з Богданом там жарти погані. Тільки відволічитесь а він уже тут як тут, готовий піддомкратити за можливості. :umora:

Ясно.... Коротше кажучи з дружиною краще не їхати, бо знову все буде мирно і спокійно..:umora:

9 годин тому, Паланочка сказав:

Пане Артем,у мене це буде на контролі, це перше, і хочу Вас спитати минулої зустрічі таке хіба було?

і взагалі я чув ,що в Європі це вже дозволяють:umora:, як це бути на Заході і не відчути всі його прєлєсті:ah:

2 години тому, Sanich сказав:

:rofl::ay: Досить коректне зауваження!:ay:

9 годин тому, ДобровоЛ сказав:

А в своїх машинах ночувати ж теж там можна? У мене, наприклад, у "Шкоді" ззаду три чоловіки вільно поміщається... На кочовці перевіряв!:ay:

можна, но питання в іншому,а безплатний сніданок, а балкону в машині нема:umora:,і потім коли біля Вашої машини якась компанія панєнок зупиниться погутарити які тоді Вам сни снитимуться:hmm:

7 хвилин тому, miro сказав:

Пане Артем,у мене це буде на контролі, це перше, і хочу Вас спитати минулої зустрічі таке хіба було?

Пане Михайле! Видно про уподобання ви минулого разу не поцікавились: Блонд енд вайт ?:umora::ay:

12 хвилини тому, ДобровоЛ сказав:

Пане Михайле! Видно про уподобання ви минулого разу не поцікавились: Блонд енд вайт ?:umora::ay:

то було на конференції ця річ,но там поселенням я не займався,я тільки вирішував такі форс-мажори коли до мене звертались,так-що камінь не в мій город,мабуть пан Артем зі мною згоден.

****************************************************************************************************************************

підсумок вчорашньої і ранкової реєстрації вже занято 16 місць на проживання,треба буде по нікам відзвітувати станом на 12:00 .

2 часа назад, miro сказал:

то було на конференції ця річ,но там поселенням я не займався,я тільки вирішував такі форс-мажори коли до мене звертались,так-що камінь не в мій город

Подтверждаю, форсмажерные моменты паном Михайлом решались мгновенно, и  на двуспальной кровати (диване) ночевал один человек.(во всяком случае в N5) . Так что респект Михайлу,хоть он был не при делах!

Да и собственно , транспортные вопросы были решены Михайлом на высоте!

15 часов назад, Sanich сказал:

хитрого одеского харьковчанина вне процедуры! 

Поздно :hi::wave:

3 часа назад, miro сказал:

я тільки вирішував такі форс-мажори коли до мене звертались

:hi:Я так понял ,одной брынзой я не отделаюсь.......:hmm:

Тем более после этой регистрации......

15 хвилин тому, Кузьмич сказав:

Поздно :hi::wave:

Ех... І тут курупція. :umora:

7 хвилин тому, Кузьмич сказав:

:hi:Я так понял ,одной брынзой я не отделаюсь.......:hmm:

Тем более после этой регистрации......

ну ми не перебірливі все знаємо вміру, тут ще вино якесь домашнє одеситське проскакувало:ah::umora::az:

9 хвилин тому, Sanich сказав:

Ех... І тут курупція. :umora:

Рада є,давайте ще НАБУ:blink::umora:

Пане Михайло, а можна весь список, цін на одну людину, організаційні міроприємства. Коли буде конференція-виступи, чи буде загальна вечеря, як минулого року,  щоб орієнтуватися по дням та з кількістю людей. Ще питання діти до 7 років прирівнюються до міліції :umora: як в фільмі 12 стільців.

Вибачте з мобільного трохи щось не зручно , попереднє повідомлення можна стерти.

• Sanich unpinned this тема

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...