pasichnykpr Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 ШАНОВНА ПАСІЧНА СПІЛЬНОТА! ГО «Обласна спілка Дніпровський пасічник» запрошує Вас прийняти участь у Всеукраїнській виставці-семінару «Бджільництво зони Придніпров’я в умовах Євроінтеграції», яка відбудеться 10-11 березня 2017 року за адресою: вул. Сергія Єфремова, 25 м. Дніпро (центральний корпус ДДАЕУ). Інформативну частину виставки-семінару наповнять доповіді науковців та передових практиків галузі бджільництва у сфері племінної справи, новітніх технологій, маркетингу продукції, юридичного захисту, експорту, ветеринарії, та інших напрямів, виступи науковців Дніпропетровського аграрно-економічного університету, працівників ветеринарної служби, Дніпростандартметрології. Також свої експозиції представлять виробники пасічного інвентарю та обладнання, виробники ветпрепаратів, вощини, спецодягу, автори нових пасічних видань. При виставці – семінару будуть проходити дегустація медової продукції, майстер - клас мед в кулінарії, ярмарок продукції бджільництва, конкурс медоварів Дніпропетровської області. Проїзд: з залізничного вокзалу та автовокзалу трамвай №1 до зупинки Парк Шевченко, звідти, по вул. Яворницького 200 м. униз до площі Шевченко, далі, повернувши ліворуч прямувати 250 м. до центрального корпусу ДДАЕУ (12-ти поверхова будівля). Проживання: готель «Рассвет» 160 грн/доба (вул. Івана Акінфієва, 30) 850 м. від ДДАЕУ. Готель «Жовтневий» 130 грн/доба (площа Шевченко) 200 м. від ДДАЕУ. За довідками звертатись до Сівака Віктора Володимировича, тел.: 067 178 6062 По доповідям: Любченко Дмитро Миколайович, тел.: 067 760 7307 По розміщенню експозицій: Пастушок Роман Сергійович, тел.: 067 523 7909 Початок реєстрації о 8:30. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buben Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Кто сегодня был на выставке? Поделитесь впечатлениями, а то думаю стоит ли проехать 100 км... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konstantin_77 Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 У меня сегодня не получилось - поеду завтра с утра на 9-00. Кстати, где-то я видел информацию, что Артем Паланочка будет на выставке с докладом. Артем - так ли это или я ошибаюсь? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konstantin_77 Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Артем, завтра на выставке с утра есть возможность встретиться? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 3 минуты назад, Konstantin_77 сказал: Артем, завтра на выставке с утра есть возможность встретиться? к сожалению нет. Я на жд еду домой завтра на час дня служба.... 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konstantin_77 Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Не повезло мне, ну надеюсь в будущем еще пересечемся. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 35 минут назад, Konstantin_77 сказал: Не повезло мне, ну надеюсь в будущем еще пересечемся. Конечно)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Патриот17 Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 7 часов назад, Паланочка сказал: Жаль, что мало времени было на доклад. Хорошо подготовились, особенно по по УСПП интересно было слушать пчеловодам днепровщины, понравилось! многие и не подозревали о такой работе с отбором трутня, примерами, осеменение... Визиток хватило? Приезжайте чаще. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dmitriy33k Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 программа мероприятий 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabro Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 3 часа назад, Патриот17 сказал: Жаль, что мало времени было на доклад. Хорошо подготовились, особенно по по УСПП интересно было слушать пчеловодам днепровщины, понравилось! многие и не подозревали о такой работе с отбором трутня, примерами, осеменение... Визиток хватило? Приезжайте чаще. да, конец у меня вышел скомкан, времени мало было. А вы оказывается были в зале ? почему не подошли познакомится ? визиток незнаю сколько раздал , не считал. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Елена Щербань Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 11 година тому, Fabro сказав: Чи буде відеозвіт пленарної частини. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabro Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 8 минут назад, nibond сказал: Чи буде відеозвіт пленарної частини. Вітаю Вас! Якщо відверто, то я знімав тільки виступ Паланочки і то на камеру Кузьміча. Якщо він надасть матеріал (він обіцяв), то буде виступ. Ось трохи відео є у Грінькова 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 57 минут назад, nibond сказал: Чи буде відеозвіт пленарної частини. Да , есть выступление Паланочки. Как только будет время, я залью на свой канал. 47 минут назад, Fabro сказал: я знімав тільки виступ Паланочки на камеру Кузьміча 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Алекс пчеловод Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 Всем доброго здоровья.Пару часов как приехал с Днепра.Не много устал+небольшая поломка авто(оказал редуктор ГБО),но доехал на бензине. Хочу поблагодарить орг.комитет за проделанную работу.Выставка двух дневная,посетителей прада было больше в пятницу,хотя думал что будет наоборот.Не было такой давки и духоты как на Харьковской выставке.Ночевал в гостинице "Рассвет" не дорого.Соотношение цена/качество достойное.Так что если кто следующий раз будет там останавливатся-не пожалеете.В номере душ,маленькая ванна.холодильник,телевизор.Бесплатный WI-FI,просторный холл,на первом этаже напротив ресепшена небольшой бар.Ну и конечно-же вид на Днепр 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Алекс пчеловод Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 В пятницу вечером прогулялись по парку Т.Г.Шевченко,набережной,потом по мосту прошлись к памятнику и церкви Св.Николая. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabro Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 2 часа назад, Fabro сказал: я знімав тільки виступ Паланочки на камеру Кузьміча 1 час назад, Кузьмич сказал: . Если честно, то не очень понимаю что ты хочешь сказать этими смайлами. Я разве что-то не то написал? Можно в личку. Спасибо! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts