Sanich Опубликовано 15 января, 2017 Автор Share Опубликовано 15 января, 2017 29 minutes ago, ЮМос said: То слава Богу. Я мав на увазі в попередньому пості, що на закладці ,,змінити профіль,, є іще русизми. Нічого особистого. Я думаю, що якби ви написали де конкретно помилка та як її виправити - було б більше толку, ніж писати загадками. Я думок не вмію читати. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ЮМос Опубликовано 15 января, 2017 Share Опубликовано 15 января, 2017 @Sanich, чому ж загадки. Я ж написав ,, на закладці ,.змінити профіль,,. Там половина розділу Previos Fields на російській мові. Он, гляньте на свій профіль - 8-15 лет. Як туди зайти? Будь ласка: клікаєте на нік, потім Змінити профіль, потім опускаєтесь вниз до розділу Previos Fields. Що ми бачимо? Правильно - Место, где размещена пасека , Пчеловодческий стаж і т. д. а також контекстні меню на російській мові. пробачте, якщо щось не так. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 15 января, 2017 Автор Share Опубликовано 15 января, 2017 1 minute ago, ЮМос said: Он, гляньте на свій профіль - 8-15 лет. Зрозімів. Зразу і написали б, щоб час зекономити і мені і собі. Значення полів не переводяться, на жаль. Це обмеження движка. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ЮМос Опубликовано 15 января, 2017 Share Опубликовано 15 января, 2017 10 minutes ago, Sanich said: Зрозімів. Зразу і написали б, щоб час зекономити і мені і собі. Значення полів не переводяться, на жаль. Це обмеження движка. Мабуть є вихід, якщо змінити ці значення лише на цифри, тобто слова не писати взагалі. Наприклад: меньше года - <1, больше 25 - >25. Якось так. або ж дати можливість пасічнику самому виставляти свій стаж, також з кількістю вуликів. Та під контекстними меню, я думаю можна змінити назви полів. Там, де написано ,,Пчеловодческий стаж,, 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 27 января, 2017 Автор Share Опубликовано 27 января, 2017 Завдяки роботі @nibond отримали переклад правил форуму та правил для окремих розділів. Подякуємо йому за зроблену роботу! 10 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр Васильєв Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 2 хвилини тому, Sanich сказав: Завдяки роботі @nibond отримали переклад правил форуму та правил для окремих розділів. Подякуємо йому за зроблену роботу! Спасибо. Сразу перешел на украинский интерфейс. 9 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 59 хвилин тому, Sanich сказав: Завдяки роботі @nibond отримали переклад правил форуму та правил для окремих розділів. Подякуємо йому за зроблену роботу! Дякую, але все ж головна заслуга саме Ваша, всі ми лиш допомогли впровадженню задуму. 6 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Просто Саша Опубликовано 27 января, 2017 Share Опубликовано 27 января, 2017 також спочатку на українському,трішки не зручно на старті, але ж наше тож вперед 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 31 марта, 2017 Share Опубликовано 31 марта, 2017 За моєї відсутності відбулась така приємна зміна Шкода що мені не довелось долучитись до збору коштів... Хочу подякувати всім хто був причетний до даної зміни на форумі - я вважаю це кроком вперед 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Solo Опубликовано 22 октября, 2017 Share Опубликовано 22 октября, 2017 Ось, знайшов декілька не перекладених фраз: Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 22 октября, 2017 Автор Share Опубликовано 22 октября, 2017 10 часов назад, Рудий Панько сказал: Ось, знайшов декілька не перекладених фраз: Так і є. Так як для нової версії переклад ще не готовий. Зв"язався із поставщиками перекладу - сказали, що в процесі і незабаром нададуть переклад, який буде включати нові особливості форума. Дам знати, як з"явиться повний переклад. 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Lis Опубликовано 26 июля, 2019 Share Опубликовано 26 июля, 2019 Гм, давайте может я чем помогу. Я программист на С# и vb.Net(немного PHP, JS), школа на украинском, универ и вся дальнейшая "карьера" на русском. ------------------------------------------------------------------------------------------ Так, чо, хлопці, давайте хоч спробую. Я належу до білих программістів. В мене на роботі зараз є вільний час.(Після роботи я відпочиваю - бджільництво, бухло, СмартТВ, фільми про зомбаків та ще декілька досугів). Ось я є клієнт одного з бджолярських магазинчіків(дисконт маю) сайт в них не працює - х\з заїхати в їх другий магазинчик та запропонувати Хозяйці(вона там) зробити їм сайт в обмін на медогонку, чи не треба... (спеціалізація в мене трохи інакша. Чи не треба, чи наважитись?) Можу спробувати зробити український інтерфейс сайта, тільки треба майже всі "исходники". Поколупатись там та визначити де є те що потрібно, та змінити. ------------------------------------------------------------------------------------------ Вот, блин, подписался, и думаю, как меня Админу уведомить? Я почту не читаю вообще никакую(почта в профиле актуальна). Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rpm Опубликовано 27 июля, 2019 Share Опубликовано 27 июля, 2019 7 годин тому, Lis сказав: Ось я є клієнт одного з бджолярських магазинчіків(дисконт маю) сайт в них не працює - х\з заїхати в їх другий магазинчик та запропонувати Хозяйці(вона там) зробити їм сайт в обмін на медогонку, чи не треба... (спеціалізація в мене трохи інакша. Чи не треба, чи наважитись?) Обов'язково запропонувати! Під лежачий камінь вода не тече! 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Lis Опубликовано 7 сентября, 2019 Share Опубликовано 7 сентября, 2019 В 27.07.2019 в 07:21, rpm сказал: Під лежачий камінь вода не тече! Могу украинизировать(это типа русифицировать, только наоборот) этот сайт на достаточно приличном уровне(будет несколько правок после - куда уж без этого). Да, извините, я всю тему не читал. Я так понял, нужно сделать чтоб все было на украинском в интерфейсе сайта? Админ ссылается на https://invisioncommunity.com/files/file/8274-invision-community 40-446-full-ukrainian-language-pack/. https://forum.gateintogame.com/ Это что от них движок форума? Если можно мне в Личные Сообщения отправьте что конкретно нужно сделать для украинизации сайта. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 8 сентября, 2019 Автор Share Опубликовано 8 сентября, 2019 В 07.09.2019 в 21:02, Lis сказав: Могу украинизировать(это типа русифицировать, только наоборот) этот сайт на достаточно приличном уровне(будет несколько правок после - куда уж без этого). Да, извините, я всю тему не читал. Я так понял, нужно сделать чтоб все было на украинском в интерфейсе сайта? Админ ссылается на https://invisioncommunity.com/files/file/8274-invision-community 40-446-full-ukrainian-language-pack/. https://forum.gateintogame.com/ Это что от них движок форума? Если можно мне в Личные Сообщения отправьте что конкретно нужно сделать для украинизации сайта. Все, що можна було - вже українізовано. Дякую. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Павло Михайлович Опубликовано 19 марта, 2020 Share Опубликовано 19 марта, 2020 Чому реєстрація на російській????? Я не читав!!!! 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Немолодий Опубликовано 19 марта, 2020 Share Опубликовано 19 марта, 2020 Повністю підтримую українізацію інтерфейсу форуму. Вважаю, що це не буде перепоною в користуванні російськомовними форумчанами. На паралельному форумі мене сьогодні забанили за те, що я лише підрахував кількість тем першої сторінки на російській (23) та окремо українській (2) мові. Пролунали звинувачення у розпалюванні міжнаціональної ворожнечі (?). На нашому форумі це співвідношення інше. І це радує та вселяє впевненість що ми все-таки українці в своїй Україні, хоч і розмовляємо різними мовами. 12 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения