Перейти к содержанию

"Рада Форуму". Положення.

Sanich

Проект "ПрофСовет Форума". Обсуждение и голосование.   

81 пользователь проголосовал

1. 1. Поддерживаете ли вы данное предложение?

• Да, поддерживаю
      67
    • Нет, но поддержал бы в другой редакции
      3
    • Нет, не поддерживаю
      11

Рекомендуемые сообщения

1 час назад, Алёнка сказал:

Не думаю, что это хорошая идея, чесслово! smile190.gif  Я не отвечаю пункту требований про высокие морально-этические качества.smile438.gif ;)

Розсмішила аж до сліз! Чи не вперше чую таке признання від протилежної статі  привселюдно!:ah::umora:

• Подобається 4

3 минуты назад, Юрий Ник.12 сказал:

придумали что я вас лично брехуном обозвал

Не придумал, а вы сами написали, что я лгу. 

3 минуты назад, Юрий Ник.12 сказал:

то с вами все понятно

Как и с вами "есть мое мнение и неправильное". 

11 минуту назад, Юрий Ник.12 сказал:

Не удивлюсь если мои посты через время исчезнут в неизвестном направлении

Так и будет, так как ценность их для форума - 0. :IMHO1:

• Подобається 1

6 минут назад, Юрий Ник.12 сказал:

Рука руку греет

Я так зрозумів що ви як "Хома невіруючий", але повірте що ми могли одного дня сидіти в кафе і з Sanichем каву пити, а на слідуючий день бути в "бані" і ніяк особисте знайомство на це не впливало.  І в "бані" неодноразово були такі відомі но форумі люди як Артем Паланочка, Денис pr1zZ, Ігор Кузьмич та інші.  І якраз, можливо, і через нашу неодноразову "незгоду" з Sanichем, він і придумав цей проект, як противагу адмінресурсу на форумі :IMHO:

• Подобається 4

21 минуту назад, Андрей Баскевич сказал:

Интересная идея, желательно что бы члены профрады были не с количеством семей больше 200, иначе летом от них толку будет мало!

:umora::ax::az:  Андрію, а точно підмічено!:ay:

• Подобається 2

8 минут назад, ДобровоЛ сказал:

Розсмішила аж до сліз! Чи не вперше чую таке признання від протилежної статі  привселюдно!:ah::umora:

Так тому й до списку вніс . :)

• Подобається 1

1 минуту назад, SASHA.OK сказал:

Я так зрозумів що ви як "Хома невіруючий", але повірте що ми могли одного дня сидіти в кафе і з Sanichем каву пити, а на слідуючий день бути в "бані" і ніяк особисте знайомство на це не впливало.  І в "бані" неодноразово були такі відомі но форумі люди як Артем Паланочка, Денис pr1zZ, Ігор Кузьмич та інші.  І якраз, можливо, і через нашу неодноразову "незгоду" з Sanichем, він і придумав цей проект, як противагу адмінресурсу на форумі :IMHO:

Торгаш вигороджуэ торгашыв. :umora:

• Подобається 5

9 минут назад, ded50 сказал:

При коммунистах говаривали; стреляй всех не перестреляешь. На одного расстрелянного 10 придёт.

Что то не видать, разбежались все, или не хотят что то написать против "политики партии".

• Подобається 2

2 минуты назад, Sanich сказал:

:rofl: Ти знаєш, а я якось і не подумав про це :hmm::ay:

• Подобається 4

17 минут назад, ded50 сказал:

Не заменимых нет.

При коммунистах говаривали; стреляй всех не перестреляешь. На одного расстрелянного 10 придёт.

Рад вас знову зустріти на цих теренах! :ay::umora:І де це ви були пропали, земляче?:ah:

• Подобається 1

5 минут назад, SASHA.OK сказал:

Возможно я и не прав, лично к Вам ничего плохого не имею. Это все равно кто то должен проговаривать, есть проблемы нужно её обсудить (наверное это и есть суть демократии), многие профессиональные пчеловоды забежали отсюда и слышать не хотят про этот форум, или когда сюда приходит конкурент его все дружно затюкивают, затягивают в конфликт начинаются обвинения и администрация все это удаляет. Конкурента нет и все довольные и все хорошо.   

4 часа назад, vovchik13033 сказал:

В них права були так як і у всіх . А тепер , буде по схемі : " казнить нельзя помиловать " , а кома за настроем .

Так чим же члени Ради відрізнятимуться від модераторів? Тим, що вони гречку роздаватимуть під виглядом маток, а то й пакетів? І переможе найдостойніший по аналогу нашої В.Зради ? Тоді я "за" радників!:umora::ay:Хочеться явно цю гречку побачити .... (жарт, звичайно):hi:

А якщо серйозно, - то виходить це ті ж модератори, але вибрані всенародно, тобіш,  всеточково ? :IMHO:

23 минуты назад, Sanich сказал:

А чим торгує  Ігор Кузьмич  ?:ah:

• Подобається 1

11 минуту назад, Юрий Ник.12 сказал:

многие профессиональные пчеловоды забежали отсюда и слышать не хотят про этот форум

И в то же время многие профессиональные пчеловоды ежедневно заходят на форум и делятся опытом. Так что не надо обобщать. :IMHO: 

• Подобається 3

Почему то пришла в голову мысль ,что фамилии избранных не должны быть известны и озвучены.Ну и если они коим образом намекнут о своем участии во время переписки-должны быть исключены. И не нужна в этом случае демократия и прозрачность. Она только во вред.Тогда не будет  ни авторитаризма, ни давления со стороны избранных.Хорошо было бы если бы и модераторы да администраторы не могли пользоваться своим именем. Оставляли посты под другим или под другим именем были модераторами.Наверное главное не имя, а решения и смысл написанного и поддержанного  (это чтобы не плодить армию одобряющих) Ну а по поводу затеи скажу свое мнение,что я никогда не был сторонником каких либо общественных организаций (какими бы они полномочиями не обладали)Все равно последнее слово везде остается либо за хозяином ,либо за администрацией).Иногда все выглядит как спектакль .Лучше если назначаются люди,которые отвечают за работу.Нужно уметь принимать решения и отвечать за них.

• Подобається 3

43 минуты назад, Юрий Ник.12 сказал:

Зато полномочий будет полно! Всех не угодных уберут, и будет все как при комунизме, все счастливые. Не удивлюсь если мои посты через время исчезнут в неизвестном направлении, или сейчас кто то подключится и попытается затянуть меня в перепалку и тогда все гамузом уберут!  

Вот выберите и подадите "своих" кандидатов в совет, которые по-Вашему будут объективно смотреть на все это, вот они и не будут давать убирать не угодных и удалять "правильные" сообщения.:IMHO1:

• Подобається 6

Sanich если вы что то пишите в мою сторону, извините не могу вам ответить т.к. вы у меня в игноре!

1 минуту назад, Юрий Ник.12 сказал:

Sanich если вы что то пишите в мою сторону, извините не могу вам ответить т.к. вы у меня в игноре!

Оу. Непорядок игнорировать админа... :hmm: Нужно это запретить. :IMHO1:

• Подобається 4

1 час назад, SASHA.OK сказал:

Люди, як би їм чи комусь не хотілось, завжди суб'єктивні, але ж для цього і є рада з 12 чоловік + адміністратор з модераторами :IMHO:

Ну тоді нехай не будуть і ті хто купляє матки і пакети, а ще краще нехай взагалі не будуть пасічниками :ay::umora: 

В точності, Олександре, висловили мою думку!:ay:

З історії видно, що завжди брали від усіх верств відповідне число представників, якщо хто мав намір створювати представницьку раду (саме раду).Окрім, звичайно, більшовиків, які туди брали лише "трударів".:IMHO:

• Подобається 2

7 минут назад, андрейКАЕ сказал:

Почему то пришла в голову мысль ,что фамилии избранных не должны быть известны и озвучены.Ну и если они коим образом намекнут о своем участии во время переписки-должны быть исключены. И не нужна в этом случае демократия и прозрачность. Она только во вред.Тогда не будет  ни авторитаризма, ни давления со стороны избранных.Хорошо было бы если бы и модераторы да администраторы не могли пользоваться своим именем. Оставляли посты под другим или под другим именем были модераторами.Наверное главное не имя, а решения и смысл написанного и поддержанного  (это чтобы не плодить армию одобряющих) Ну а по поводу затеи скажу свое мнение,что я никогда не был сторонником каких либо общественных организаций (какими бы они полномочиями не обладали)Все равно последнее слово везде остается либо за хозяином ,либо за администрацией).Иногда все выглядит как спектакль .Лучше если назначаются люди,которые отвечают за работу.Нужно уметь принимать решения и отвечать за них.

А спробуйте по іншому. Розумію важко змінюватися, а спробуйте. Прихильник теорії, що зміни залежать від кожної окремої людини і від її дій і чим більше поглядів співпадає і тим більше шансів, що це щось змінить, але якщо ставити на перше місце "забиття власного шлунку" це ніколи нічого не змінить.

• Подобається 5

1 час назад, Юрий Ник.12 сказал:

Ну вот вам и пример, реакция моментальная. Вот в этом и проблема! Так что толку не будет с этой идеи. Вывод только один напрашивается,это делается для усиления тех самых торгашей, все скатится к тому что на форуме останетесь только вы сами и будете друг с другом торговать, остальные перейдут на альтернативные форумы и блоги где меньше торговли и больше самого пчеловодства. 

не розумію,яке ж тоді бачення,майже кожен на форумі бджоляр хоче щоб з своєї праці отримати хліб,це на мою думку правильно,розсходження в думках до певних речей за напрямком роботи є і це добре бо можна знайти вірну відповідь,ми є різні,пакетчики,матководи,медовики,у кожного крім власних підходів ще й свій характер,а на певні речі, як торговать,торгаш,я дивлюсь субєктивно,головне знайти у всьому те, що тебе цікавить і влаштує,я теж можу спорити до горячки,але памятаю, що мій опонент в першу чергу людина і в нього порою думка не так ярко виражена і підтверджена,але це не дає мені зневажати когось,скоріше я не буду зачіпати в бесіді його щоб не викликати агресію і не потрібний спір,но не завжди так получається, бо ми люди і нам це характерно,скільки раз я не згоден з адміном,але ж і йому характерно помилятись,може і він бачить в певних речах необхідність ось такого запропонованого проекту,як вирішення спорів і обєктивної оцінки,моя думка це не повинно зашкодити,а от який буде результат ми побачимо.

17 минут назад, андрейКАЕ сказал:

фамілії мають бути відображенні:umora:із точною адресою проживання

• Подобається 1

26 минут назад, Wladimir_K сказал:

А спробуйте по іншому. Розумію важко змінюватися, а спробуйте. Прихильник теорії, що зміни залежать від кожної окремої людини і від її дій і чим більше поглядів співпадає і тим більше шансів, що це щось змінить, але якщо ставити на перше місце "забиття власного шлунку" це ніколи нічого не змінить.

Я внес предложение Вы предлагаете мне жить и думать по другому И самое удивительное это сообщение вызвало поддержку у некоторых форумчан. Может быть просто потому что там стоит ВладимирК ?   Вот поэтому и нужно модераторами быть под другими именами.Как модератор -одно имя ,пищеш под другим Тема то не про меня..Зачем? Мы же не обсуждаем как я должен думать? Насчет шлунка совсем не понял

38 минут назад, ДобровоЛ сказал:

І де це ви були пропали, земляче?

Можливо по натхненню замутю тему в бесідах для старперів, там можна буде обговорити житіє моє.:umora:

• Подобається 4

18 часов назад, miro сказал:

все-таки 12 форумчан маловато,моя думка 25 ,як кількість регіонів областей і нічого страшного як не виберуть з якоїсь області зате шанс буде,тай розприділення за напрямками тем буде більш ретельніший,завжди буде ресурс перерозподілу у разі певних форс-мажорних обставин{тривала відсутність за будь яких обставин,теща планшетку позиче:umora:},але якщо серйозно всяко є,

Підтримую з кожної області по 1 кандидату.

• Подобається 2

19 минут назад, Fabro сказал:

Вот выберите и подадите "своих" кандидатов в совет, которые по-Вашему будут объективно смотреть на все это, вот они и не будут давать убирать не угодных и удалять "правильные" сообщения.:IMHO1:

Досить суттєво, Іване! А то знову навіть й у цій темі починаються особисті розборки сусідських півнів - рік же то півня!:ooops::crazy::ak:

У мене, приміром, теж є попередження,з якими я не згоден. Але ж так завжди - комусь з боку воно видніше. А я привчений колись був до дисципліни... тож визнав відразу, -  самокритика теж повинна бути присутньою. Ну, і що від цього - я ж не посивів, бо й так білий вже як лунь став!:dntknw::rofl:

• Подобається 1

5 минут назад, Fabro сказал:

Ну вы сразу отпадаете это однозначно

Nibond, Бомбус, Трут, Любомир, Добровол, Каstor, Ромео, Аленка, ЮМос

Это не все, можно еще выбрать , но их очень мало!

47 минут назад, Юрий Ник.12 сказал:

Что то не видать, разбежались все, или не хотят что то написать против "политики партии".

як вічний диседент, пораджу дочекатись політики партії,а то ще партійців не обрали і політики не видно:umora:

• Sanich changed the title to "ПрофСовет Форума". Положение.
  • Sanich locked this тема
  • Sanich pinned this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...