Іван Михайлович Опубликовано 24 октября, 2016 Share Опубликовано 24 октября, 2016 Я щорічно спостерігаю як збирають пакети, тому можу сказати як воно є. Надіслано від мого SM-J510FN, використовуючи Tapatalk 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Гурович Опубликовано 24 октября, 2016 Share Опубликовано 24 октября, 2016 22 минуты назад, miro сказал: добре все сказано,цікаво хто заборонює покупцеві пакетів поцікавитись в продавця яким чином він виводить маток, при бажанні все це можна виправити,але саме покупці такі ж самі як і продавці,тому вимогливим бути ніхто нікому не боронить но піддати критиці і сумніву багатьох негоже це, статистики хто яким чином робить немає ніхто, але коли питання стає ціни в більшості перевагу віддають ціні за пакет аніж радше якості самій бджолі,а потім зявляються ролики пакети з гнильцями і тд..Моя думка,що помилки допускаються ті хто не уважний і не придає основним речам увагу. Лично для меня нет никакой разницы каким способом выведена матка. Главным критерием для матки из пакета является количество яиц, которое она может отложить за сутки. Точка. А чтобы потом не пенять на кого нибудь(поставщика пакетов, продавца пакетов) за пакетами нужно ехать САМОМУ ЛИЧНО. Тогда и вопросов глупых не будет. А то все жалуются: то не так, это не так. Приехал, открыл улей, понравилась семья - забрал. Не понравилась - не бери, никто не заставляет. Кто платит , тот и музыку заказывает. Ну а если уже взял - так и жаловаться нечего, как говорят в народе: бачили очі шо брали - їжте, шоб вам повилазило 12 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
SASHA.OK Опубликовано 24 октября, 2016 Share Опубликовано 24 октября, 2016 33 минуты назад, Мико сказал: Тут би треба поставити смайлик ось цей Романович, звичайно що ви проходите в ті 10% і це не обговорюється, ну але якщо ви так кажете то нехай буде Я говорю за ті сотні пакетів які щороку скуповуються в моєму та навколишніх селах 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 24 октября, 2016 Share Опубликовано 24 октября, 2016 12 минуты назад, Іван Михайлович сказал: Я щорічно спостерігаю як збирають пакети, тому можу сказати як воно є. Надіслано від мого SM-J510FN, використовуючи Tapatalk тобто на, що Ви звертаєте увагу, я б яким чином виводяться матки звернув мабуть в останню чергу,перше я б дивився чи немає хвороби,друге,як сіє матка,кількість бджоли скільки струшують,дальше я ні нащо не звертаю увагу,бо через якийсь час я заміняю матку, якщо ж цікавитиме її доля на сезон,звичайно критерії оцінки будуть куди більші. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 24 октября, 2016 Share Опубликовано 24 октября, 2016 В ?27?.?09?.?2016 в 14:52, Мико сказал: 2Потому что они знают что говорят Хвосты от пакетов принесли по 60 кг Романовичу! Та на вашому хуторі , поросшому крутаєм по усіх закинутих садибах вдвічі вищим за вас (і хто ж то так розстарався?) та підпертому полями з ріпаком й гречкою, сплошняком засіяними соняхом та з такими, як кров з молоком молодицями-помічницями , - гріх менше брати! 16 минут назад, Гурович сказал: Лично для меня нет никакой разницы каким способом выведена матка. Главным критерием для матки из пакета является количество яиц, которое она может отложить за сутки. Точка. А чтобы потом не пенять на кого нибудь(поставщика пакетов, продавца пакетов) за пакетами нужно ехать САМОМУ ЛИЧНО. Тогда и вопросов глупых не будет. А то все жалуются: то не так, это не так. Приехал, открыл улей, понравилась семья - забрал. Не понравилась - не бери, никто не заставляет. Кто платит , тот и музыку заказывает. Ну а если уже взял - так и жаловаться нечего, как говорят в народе: бачили очі шо брали - їжте, шоб вам повилазило Просто "золотії слова". А ще добавив би,- бери у того, кому довіряєш. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 24 октября, 2016 Share Опубликовано 24 октября, 2016 якщо ж взяти як я виводжу маток для пакетів,це мабуть особливий підхід до цієї роботи,бо я їх взагалі не виводжу ані ройових,ані свищових,мені просто з облітника привозять от такий пока у мене підхід, 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Черкасець Опубликовано 24 октября, 2016 Share Опубликовано 24 октября, 2016 1 час назад, SASHA.OK сказал: Романович, звичайно що ви проходите в ті 10% і це не обговорюється, ну але якщо ви так кажете то нехай буде Я говорю за ті сотні пакетів які щороку скуповуються в моєму та навколишніх селах Для чого Ви відкриваєте секрети про пакети у пакетчиків уже шапки горять,зараз Вас закидають камінням навіть односельчани.Хіба що Ви один зареєстрований на форумі то це врятує. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пчеломучитель_ua Опубликовано 24 октября, 2016 Share Опубликовано 24 октября, 2016 Какая там уже цена пакетов на сезон 017? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Іван Михайлович Опубликовано 24 октября, 2016 Share Опубликовано 24 октября, 2016 Це не впливає на ціну. З "двору буде 700 у Надіслано від мого SM-J510FN, використовуючи TapatalkУ пасічників які займаються матками і пакетами 1000Надіслано від мого SM-J510FN, використовуючи Tapatalk Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Черкасець Опубликовано 24 октября, 2016 Share Опубликовано 24 октября, 2016 26 минут назад, Іван Михайлович сказал: Це не впливає на ціну. З "двору буде 700 у Надіслано від мого SM-J510FN, використовуючи Tapatalk У пасічників які займаються матками і пакетами 1000 Надіслано від мого SM-J510FN, використовуючи Tapatalk А ті що по 700 не займаються пакетами і матками?Чи все оте що писали вище дійсно правда,мається на увазі свищеві матки і т.д? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 24 октября, 2016 Share Опубликовано 24 октября, 2016 53 минуты назад, Черкасець сказал: А ті що по 700 не займаються пакетами і матками? Пакетами то занимаются а вот матками как получится. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
SASHA.OK Опубликовано 24 октября, 2016 Share Опубликовано 24 октября, 2016 1 час назад, Черкасець сказал: Для чого Ви відкриваєте секрети про пакети у пакетчиків уже шапки горять,зараз Вас закидають камінням навіть односельчани.Хіба що Ви один зареєстрований на форумі то це врятує. Ну я не думав що це така велика таємниця 1 час назад, Черкасець сказал: Чи все оте що писали вище дійсно правда,мається на увазі свищеві матки Ні, ну особливо "продвинуті" роздають ройові маточники в хвости після пакетів 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Черкасець Опубликовано 24 октября, 2016 Share Опубликовано 24 октября, 2016 6 минут назад, SASHA.OK сказал: Ну я не думав що це така велика таємниця Ні, ну особливо "продвинуті" роздають ройові маточники в хвости після пакетів Мда,я й думав що не може так все гладко ну не до такої степені.А як б'ють себе в груди та розхвалюють свої пакети в темах про пакети.Після всього цього я б і 500 не дав би. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
SASHA.OK Опубликовано 24 октября, 2016 Share Опубликовано 24 октября, 2016 1 минуту назад, Черкасець сказал: Мда,я й думав що не може так все гладко ну не до такої степені.А як б'ють себе в груди та розхвалюють свої пакети в темах про пакети.Після всього цього я б і 500 не дав би. Ну ті хто присутній тут на форумі, той можливо і виводить маток, я ж говорю про людей, в основному старших, які тримають по селах 10-30 сімей, а потім по цих людях їздять і скуповують пакети "карпатки" 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 24 октября, 2016 Share Опубликовано 24 октября, 2016 17 минут назад, SASHA.OK сказал: Ні, ну особливо "продвинуті" роздають ройові маточники в хвости після пакетів Особо продвинутые после продажи пакетов умудряются с хвостов вошедших в ройку отловить свещь маток облететь их в нуках и продать. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Стрельчук Олег Анатольович Опубликовано 24 октября, 2016 Share Опубликовано 24 октября, 2016 5 минут назад, Сергей Тюркин сказал: Особо продвинутые после продажи пакетов умудряются с хвостов вошедших в ройку отловить свещь маток облететь их в нуках и продать. Да технология (супер) Не прививок не воспиталок . 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Черкасець Опубликовано 24 октября, 2016 Share Опубликовано 24 октября, 2016 18 минут назад, Стрельчук Олег Анатольович сказал: Да технология (супер) Не прививок не воспиталок . Отож цими "технологіями"і профукали ми свої породи що карпатку що українську.Бо учора вечором на форумі питання задає чим відрізняється собача будка від вулика?,ранком уже матки виводить а в обід пакети фурами на Росію відправляє. 11 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Іван Михайлович Опубликовано 24 октября, 2016 Share Опубликовано 24 октября, 2016 35 минут назад, Черкасець сказал: Мда,я й думав що не може так все гладко ну не до такої степені.А як б'ють себе в груди та розхвалюють свої пакети в темах про пакети.Після всього цього я б і 500 не дав би. і не потрібно. Хвалять своє , через те, що то його.. Страшної біди не має. Кому потрібна бджола, купує пакет на 4-х рамках і матки у когось з матководів. От виходить 700+200=900 . Головне щоб бджола була здорова! Поки це ,на мою думку, кращий метод організації бджолосімей. Я теж купую пакети, бракує бджоли для нуклеусів у травні., тому і знаю що пропонують, і не боюся про це писати. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
SASHA.OK Опубликовано 24 октября, 2016 Share Опубликовано 24 октября, 2016 2 минуты назад, Черкасець сказал: Отож цими "технологіями"і профукали ми свої породи що карпатку що українську.Бо учора вечором на форумі питання задає чим відрізняється собача будка від вулика?,ранком уже матки виводить а в обід пакети фурами на Росію відправляє. Ну ви палку не перегинайте Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Черкасець Опубликовано 24 октября, 2016 Share Опубликовано 24 октября, 2016 3 минуты назад, Іван Михайлович сказал: і не потрібно. Хвалять своє , через те, що то його.. Страшної біди не має. Кому потрібна бджола, купує пакет на 4-х рамках і матки у когось з матководів. От виходить 700+200=900 . Головне щоб бджола була здорова! Поки це ,на мою думку, кращий метод організації бджолосімей. Я теж купую пакети, бракує бджоли для нуклеусів у травні., тому і знаю що пропонують, і не боюся про це писати. Я це прекрасно розумію,але багато їде по пакети не для того щоб ще купляти окремо матки. 2 минуты назад, SASHA.OK сказал: Ну ви палку не перегинайте В чому я перегнув палку?Що профукали карпатку і українську а тепер ентузіасти по крупинкам її намагаються відтворити? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Іван Михайлович Опубликовано 24 октября, 2016 Share Опубликовано 24 октября, 2016 2 часа назад, Черкасець сказал: А ті що по 700 не займаються пакетами і матками?Чи все оте що писали вище дійсно правда,мається на увазі свищеві матки і т.д? не завжди свищеві, бувають і роєві. Багато зустрічаю, що після 10 травня, пакети з роєвих сімей, часто навіть маточники не позривали. Буває маток неплідних на розплід від роєвих сімей накидають,всякого вже надивився. Тому і вважаю, що в пакетах маток потрібно поміняти. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Lesnik Опубликовано 28 октября, 2016 Share Опубликовано 28 октября, 2016 В 27.09.2016 в 14:00, sk сказал: Здравствуйте, ув. пчеловоды! Недавно задумался о пакетном (или сезонном?) пчеловодстве, то есть без зимовки - весной купил пакеты, они на взятке отработали и осенью пакеты либо отдать/продать либо просто высыпать недалеко от чьей-то пасеки, чтобы пчелы разлетелись по другим ульям (закуривать на мой взгляд жестоко даже в целях бизнеса). В интернете нашел пока только две статьи. Если вдруг нужно будет, могу дать ссылки на приведенные статьи. На такую мысль навело то, что с зимовкой у меня постоянно проблемы - либо не вовремя, либо что-то не так. В итоге часть семей гибнет. И пчел жалко, и денег. Поэтому для меня это еще один плюс - семьи не гибну и нет финансовых потерь (уже второй раз пакеты покупал в этом году). На другом форуме эта тема подымалась, но буквально сразу разговор поменял свое направление. Хотелось бы узнать у тех, кто занимается пчеловодством без зимовки. Может что-то подскажут. Или мнение свое напишут. Заранее всем спасибо! Идея сама по себе неплохая. Я бы купил такие семьи скажем так (в переводе на гривны) по 500 грн аж на ура! Но я бы так не смог,терять семьи в которые вкладываеш душу. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Lesnik Опубликовано 28 октября, 2016 Share Опубликовано 28 октября, 2016 А вообще нужно знать какая база медоносов, и успеют ли развиться до главного взятка Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 28 октября, 2016 Share Опубликовано 28 октября, 2016 В 24.10.2016 в 21:03, Черкасець сказал: Мда,я й думав що не може так все гладко ну не до такої степені.А як б'ють себе в груди та розхвалюють свої пакети в темах про пакети.Після всього цього я б і 500 не дав би. давайте конкретніше хто бє себе в груди з пакетчиків в темах на форумі, не забезпечуючи пакет відповідно виведеними матками,це перше, мені дійсно цікаво хто,друге питання скільки Ви особисто збираєтесь купляти пакетів 100? чи 1000?, третє я без Вас відповім той хто дбає на пасіці про селекцію породу,умови виведення бджоломаток він теж рахує витрати, і вимоги які поставлені до пакетчика беруться ним в розрахунок ціни на пакет.Дешеві пакети з чорними стільниками ііііііііі,ось там можна сувати 500грн. но я теж їх не дав би.В даній темі є ми форумчани, а є такі, що ще не заходили на цей форум їх ще багато і доволі добрих пасічників які знають всі умови ведення пакетництва і тд., купляючи пакети і поставивши перед собою принциповий підхід можна купити те чого бажаєш,но не завжди по тій ціні на яку розраховуєш,тому застереження видаються в першу чергу для того щоб зрозуміти, що пакет з відповідними вимогами треба шукати і розуміти, що все є адекватним. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
sk Опубликовано 26 ноября, 2016 Автор Share Опубликовано 26 ноября, 2016 В 28.10.2016 в 16:57, Lesnik сказал: А вообще нужно знать какая база медоносов, и успеют ли развиться до главного взятка База примерно такая (на юге Херсонской обл.): рапс (правда последние пару лет вроде его не сеяли), акация, мышиный горошек, маслина узколистная, подсолнух и травки/цветочки какие-то. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.