Перейти к содержанию

Що сьогодні вага контрольного вулика показала?

ДобровоЛ

Рекомендуемые сообщения

2 години тому, ромео сказав:

Назву теми бачили?:dntknw:

В мене теж ше є медові рамки... але я їх подалі заховав - всяке ше може бути

Я два дні розпечатував крайні, запецявся як порося. Хай носять туди-сюди, може більше відбудують  вощини чи розплоду настрочать.

Після приморозків садові виглядають жовтовато. Супер раннє цвітіння лісу схоже плавно перейде в середньопланове.

29.04.2025 в 22:27, Волкотрубенко сказав:

Так що там контрольний показує. Бо я ваги не ставив, Тай до бджіл ще не дивився.

А Ви думаєте, хтось признається, що заглядав у Ваші вулики?:blink:

12 годин тому, ромео сказав:

Шось ніхто "надоями" з ріпака не хвалиться :dntknw:

Ріпак цього року значно "бідніше" виглядає, до цього була суш і зараз земля суха. То ще може бути що не буде тих надоїв.:IMHO:

6 хвилин тому, Конструктор сказав:

Ріпак цього року значно "бідніше" виглядає, до цього була суш і зараз земля суха. То ще може бути що не буде тих надоїв.:IMHO:

Земля суха, медозбір ніякий, для піддержки штанів. :hmm:

2 години тому, Олександр С. сказав:

Вчора кілограм прилетів за день.

Добре Вам, кілограми самі літають

1 годину тому, Конструктор сказав:

Ще й кажуть шо квіти підмерзли

7 часов назад, Ворон сказал:

Земля суха, медозбір ніякий, для піддержки штанів. :hmm:

Але штани добре тримаються. Якби не ріпак, моя б пасіка загнулась з голоду. А так, бджола зараз сита.

• 1 month later...

Щось тема застрягла. Останніх кілька днів із мінусів вийшли в нуль. Ще не плюс, але вже близько)

48 хвилин тому, chajka2005 сказав:

Щось тема застрягла. Останніх кілька днів із мінусів вийшли в нуль. Ще не плюс, але вже близько)

В мене багато чого цвіте, погода чудова, але бджоли крутяться біля сонячної воскотопки.

Мої воду хлещуть по літрів 20-30 за день.

22 минуты назад, Женя Ц. сказал:

Слабо, 300 л. за день,220 сімей на коріандрі.

• Подобається 3
  • Дякую 1
  • Здивований 1

51 минуту назад, SAN63 сказал:

Ого !

о, то в людей ще й привіси бувають, шикарно живете. в мене з квітня тільки мінуси, уже з'їли два зимові запаси меду і цукру.

• Подобається 1
  • Дякую 1
  • Сумно 1

2 години тому, SAN63 сказав:

П'ють як з будуна:rofl:.

У вас там пустеля?

3 години тому, Женя Ц. сказав:

IMG_20250616_161916.thumb.jpg.1e2dc0b57fa19a8288c0d84a8204f909.jpg

Ну нарешті, поперло. За тиждень 0.3кг. Пішли плюси)

• 3 weeks later...
15 минут назад, roman72201 сказал:

Screenshot_2025-07-10-21-53-03-504_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2025-07-10-21-54-01-273_com.google.android.apps.messaging.jpg

От не любив я в школі, алгебру і геометрію.  Що ото воно все? Вчора +2,97 кг, сьогодні 3,09 кг?

В 10.07.2025 в 22:51, mits сказал:

От не любив я в школі, алгебру і геометрію.  Що ото воно все? Вчора +2,97 кг, сьогодні 3,09 кг?

Четыре улья. Нижняя смс привесы за сутки в 21:00, за вчера там нет. СМС выше то контрольная смс за час до суток в 20:00, на всякий случай плохой связи. По графику видно не в цифрах а визуально динамику. То дело привычки. У разных производителей весов логика разная.

9 часов назад, roman72201 сказал:

Четыре улья. Нижняя смс привесы за сутки в 21:00, за вчера там нет. СМС выше то контрольная смс за час до суток в 20:00, на всякий случай плохой связи. По графику видно не в цифрах а визуально динамику. То дело привычки. У разных производителей весов логика разная.

Ага. Дякую, що роз'яснили.

• 4 weeks later...

коли відбирав мед крайній раз, думав, що з привесами "всьо", але хтось наверху змилостивися. Привес за друге серпня-1,8, за період 12година другого серпня-23-тя година 3-го серпня-2кг. Настрій, єнтузіазм відразу піднявсь, почав плекати плани огнянути сімьї на стаціонарі і добавити на цей точок перспективних щоо приносу нектара. Точок поблизу першого підйому каналу "Дніпро-Донбасс", північ дніпропетровської. На точку з вагами у кума, від зробив транспортування на пізній теж показало привеси(на добу раніше від моїх,описанних), то він на слідуючий день довіз на е поле ще відводків-з мріею що хоч собі принесуть. Мої здобутки на виїздному точку-з 16 вуликів 24 липня було відібрано 85кг меду, 1,2 серпня -300кг. Отже загалом 385+13 свіжовідбудованих Рутівських рамок які поріжу на продаж шматочками щільників(поки що беруть по ціні 250гр/кг+ вартість блістера), будем рахувати середня вага такої рамки-2кг. Ситуація приблизно така як ів більшості областей України-"меду немае". Тенденція на зменшення меду відносно попереднього явно просліджуеться вже третій рік поспіль. Може наступного року по обсягам продажу за кордон ми побачимо, що меду і справді добуто менше. Очикуваний дощ минув нас, рослини в жалюгідному стані(це про культурні не поливні) небажані якось ростуть правда не буяють. Окремо виділяеться- солончик(портулак) е рослина виглядае соковитою, радісною, буяючою, навідь в тих місцях де на нього не потрапляе поливна вода. Бере вологу з повітря а вона, волога повітря в період доби 22- 7 год в межах 75-85%, де вона набираеться -незрозуміло. Привеси збільшились без бачиних змін погоди(температури вдень, вночі, вологості, вітру) тільки зміни тиску не контролював(вимірював), і соняшник , начебто відцвітае. При цьому у колеги за два км. від мого точка на вагах 0,9; 0,6;0. 

Сьогодні зранку(вдосвіта), з колегою перевезли десять вул. на описаний вище точок"Межевий". привес за вчора і пів дня позавчора + 2кг. Приемна новина. У колеги точок якого за 2 км. від мого -"0".

До мене сьогодні перший день навіть не знаю за скільки не прилетіли крадійки. 

По всьому районі нападу (віднімання свого назад бджолами) ще не було, з початку взятку. Оси- це ті комахи, що заважають щастю відкачувальщиків, бо своїми немитими лапами , тілами лізуть, плавають на поверхні меду.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...