yu1986ra Опубликовано 1 мая, 2025 Share Опубликовано 1 мая, 2025 2 години тому, ромео сказав: Назву теми бачили? В мене теж ше є медові рамки... але я їх подалі заховав - всяке ше може бути Я два дні розпечатував крайні, запецявся як порося. Хай носять туди-сюди, може більше відбудують вощини чи розплоду настрочать. Після приморозків садові виглядають жовтовато. Супер раннє цвітіння лісу схоже плавно перейде в середньопланове. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asaltan Опубликовано 1 мая, 2025 Share Опубликовано 1 мая, 2025 29.04.2025 в 22:27, Волкотрубенко сказав: Так що там контрольний показує. Бо я ваги не ставив, Тай до бджіл ще не дивився. А Ви думаєте, хтось признається, що заглядав у Ваші вулики? 1 8 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 1 мая, 2025 Share Опубликовано 1 мая, 2025 12 годин тому, ромео сказав: Шось ніхто "надоями" з ріпака не хвалиться Ріпак цього року значно "бідніше" виглядає, до цього була суш і зараз земля суха. То ще може бути що не буде тих надоїв. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 1 мая, 2025 Share Опубликовано 1 мая, 2025 6 хвилин тому, Конструктор сказав: Ріпак цього року значно "бідніше" виглядає, до цього була суш і зараз земля суха. То ще може бути що не буде тих надоїв. Земля суха, медозбір ніякий, для піддержки штанів. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 мая, 2025 Share Опубликовано 1 мая, 2025 2 години тому, Олександр С. сказав: Вчора кілограм прилетів за день. Добре Вам, кілограми самі літають 2 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 мая, 2025 Share Опубликовано 1 мая, 2025 1 годину тому, Конструктор сказав: Ріпак цього року значно "бідніше" виглядає, до цього була суш і зараз земля суха. То ще може бути що не буде тих надоїв. Ще й кажуть шо квіти підмерзли Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Волкотрубенко Опубликовано 1 мая, 2025 Share Опубликовано 1 мая, 2025 7 часов назад, Ворон сказал: Земля суха, медозбір ніякий, для піддержки штанів. Але штани добре тримаються. Якби не ріпак, моя б пасіка загнулась з голоду. А так, бджола зараз сита. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
chajka2005 Опубликовано 16 июня, 2025 Share Опубликовано 16 июня, 2025 Щось тема застрягла. Останніх кілька днів із мінусів вийшли в нуль. Ще не плюс, але вже близько) 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 июня, 2025 Share Опубликовано 16 июня, 2025 48 хвилин тому, chajka2005 сказав: Щось тема застрягла. Останніх кілька днів із мінусів вийшли в нуль. Ще не плюс, але вже близько) В мене багато чого цвіте, погода чудова, але бджоли крутяться біля сонячної воскотопки. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 16 июня, 2025 Share Опубликовано 16 июня, 2025 Мої воду хлещуть по літрів 20-30 за день. 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
SAN63 Опубликовано 16 июня, 2025 Share Опубликовано 16 июня, 2025 22 минуты назад, Женя Ц. сказал: Мої воду хлещуть по літрів 20-30 за день. Слабо, 300 л. за день,220 сімей на коріандрі. 3 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 16 июня, 2025 Share Опубликовано 16 июня, 2025 51 минуту назад, SAN63 сказал: Слабо, 300 л. за день,220 сімей на коріандрі. Ого ! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Апіслав Лучанський Опубликовано 16 июня, 2025 Share Опубликовано 16 июня, 2025 о, то в людей ще й привіси бувають, шикарно живете. в мене з квітня тільки мінуси, уже з'їли два зимові запаси меду і цукру. 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 июня, 2025 Share Опубликовано 16 июня, 2025 2 години тому, SAN63 сказав: Слабо, 300 л. за день,220 сімей на коріандрі. П'ють як з будуна. У вас там пустеля? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 16 июня, 2025 Share Опубликовано 16 июня, 2025 3 години тому, Женя Ц. сказав: Мої воду хлещуть по літрів 20-30 за день. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
chajka2005 Опубликовано 20 июня, 2025 Share Опубликовано 20 июня, 2025 Ну нарешті, поперло. За тиждень 0.3кг. Пішли плюси) 5 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
roman72201 Опубликовано 10 июля, 2025 Share Опубликовано 10 июля, 2025 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 10 июля, 2025 Share Опубликовано 10 июля, 2025 15 минут назад, roman72201 сказал: От не любив я в школі, алгебру і геометрію. Що ото воно все? Вчора +2,97 кг, сьогодні 3,09 кг? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
roman72201 Опубликовано 12 июля, 2025 Share Опубликовано 12 июля, 2025 В 10.07.2025 в 22:51, mits сказал: От не любив я в школі, алгебру і геометрію. Що ото воно все? Вчора +2,97 кг, сьогодні 3,09 кг? Четыре улья. Нижняя смс привесы за сутки в 21:00, за вчера там нет. СМС выше то контрольная смс за час до суток в 20:00, на всякий случай плохой связи. По графику видно не в цифрах а визуально динамику. То дело привычки. У разных производителей весов логика разная. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
roman72201 Опубликовано 12 июля, 2025 Share Опубликовано 12 июля, 2025 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 12 июля, 2025 Share Опубликовано 12 июля, 2025 9 часов назад, roman72201 сказал: Четыре улья. Нижняя смс привесы за сутки в 21:00, за вчера там нет. СМС выше то контрольная смс за час до суток в 20:00, на всякий случай плохой связи. По графику видно не в цифрах а визуально динамику. То дело привычки. У разных производителей весов логика разная. Ага. Дякую, що роз'яснили. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 4 августа, 2025 Share Опубликовано 4 августа, 2025 коли відбирав мед крайній раз, думав, що з привесами "всьо", але хтось наверху змилостивися. Привес за друге серпня-1,8, за період 12година другого серпня-23-тя година 3-го серпня-2кг. Настрій, єнтузіазм відразу піднявсь, почав плекати плани огнянути сімьї на стаціонарі і добавити на цей точок перспективних щоо приносу нектара. Точок поблизу першого підйому каналу "Дніпро-Донбасс", північ дніпропетровської. На точку з вагами у кума, від зробив транспортування на пізній теж показало привеси(на добу раніше від моїх,описанних), то він на слідуючий день довіз на е поле ще відводків-з мріею що хоч собі принесуть. Мої здобутки на виїздному точку-з 16 вуликів 24 липня було відібрано 85кг меду, 1,2 серпня -300кг. Отже загалом 385+13 свіжовідбудованих Рутівських рамок які поріжу на продаж шматочками щільників(поки що беруть по ціні 250гр/кг+ вартість блістера), будем рахувати середня вага такої рамки-2кг. Ситуація приблизно така як ів більшості областей України-"меду немае". Тенденція на зменшення меду відносно попереднього явно просліджуеться вже третій рік поспіль. Може наступного року по обсягам продажу за кордон ми побачимо, що меду і справді добуто менше. Очикуваний дощ минув нас, рослини в жалюгідному стані(це про культурні не поливні) небажані якось ростуть правда не буяють. Окремо виділяеться- солончик(портулак) е рослина виглядае соковитою, радісною, буяючою, навідь в тих місцях де на нього не потрапляе поливна вода. Бере вологу з повітря а вона, волога повітря в період доби 22- 7 год в межах 75-85%, де вона набираеться -незрозуміло. Привеси збільшились без бачиних змін погоди(температури вдень, вночі, вологості, вітру) тільки зміни тиску не контролював(вимірював), і соняшник , начебто відцвітае. При цьому у колеги за два км. від мого точка на вагах 0,9; 0,6;0. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 5 августа, 2025 Share Опубликовано 5 августа, 2025 Сьогодні зранку(вдосвіта), з колегою перевезли десять вул. на описаний вище точок"Межевий". привес за вчора і пів дня позавчора + 2кг. Приемна новина. У колеги точок якого за 2 км. від мого -"0". 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 5 августа, 2025 Share Опубликовано 5 августа, 2025 До мене сьогодні перший день навіть не знаю за скільки не прилетіли крадійки. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 5 августа, 2025 Share Опубликовано 5 августа, 2025 По всьому районі нападу (віднімання свого назад бджолами) ще не було, з початку взятку. Оси- це ті комахи, що заважають щастю відкачувальщиків, бо своїми немитими лапами , тілами лізуть, плавають на поверхні меду. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.