Немолодий Опубликовано 28 июля, 2022 Share Опубликовано 28 июля, 2022 27.07.2022. All+=2.69 Noch+=-0.70 Day+=3.40 07:00_86.00Kg 21C 12:00_87.16Kg 26C 16:00_88.01Kg 28C 20:00_89.40Kg 28C 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Медовий Макс Опубликовано 29 июля, 2022 Share Опубликовано 29 июля, 2022 У товариша за останні 4 дні: 3,2 кг, 3кг, 2,5 кг, 1,5 кг. А тим часом 500-600Га розквітло на 20%. У мене сьогодні інфи нуль. Сторож коника викинув. Треба вручити повістку, на вихід. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 30 июля, 2022 Share Опубликовано 30 июля, 2022 +0,3 кг за вчора, зацвіли якісь ділянки на закинутих городніх наділах, процес йде по графіку минулого року Мед густючий, аж рипить 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asot Опубликовано 31 июля, 2022 Share Опубликовано 31 июля, 2022 Веса на 105 кг пішли на зашкал 21 .07 ( після липи оставив 72 кг на них ) .шось так цей соняшник не вселяв довіри шо забив на то все ,аж позавчора прозрів ,коли вирішив глянути в магазини.У норм сімей по 2 шт 12р 145 залиті,запечатані вщент ,а у коморі 20 маг сушки стоїть 145ї ,короче прохлопав я меду ,недооцінив бджіл 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 31 июля, 2022 Share Опубликовано 31 июля, 2022 11 минут назад, asot сказал: залиті,запечатані вщент , 15 кг мінімум Ви недоотримали , тобто прої... Дойчленди підбирають ключик...повага до них за це.. тобто за розум і винахідливість . а це всему вина бажання зробити карніку схожою на баків . Селекціонери карніки поступилися принципам , і почали робити певні лінії карніки схожою на баків . Цікаво що вони в ту карніку підливають? І ще цікаво чи не втратять вони свою репутацію карніководів таким "тихим" підлиттям чужих кровей. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 31 июля, 2022 Share Опубликовано 31 июля, 2022 41 минуту назад, B 740 сказал: 15 кг мінімум Ви недоотримали , тобто прої... Дойчленди підбирають ключик...повага до них за це.. тобто за розум і винахідливість . а це всему вина бажання зробити карніку схожою на баків . Селекціонери карніки поступилися принципам , і почали робити певні лінії карніки схожою на баків . Цікаво що вони в ту карніку підливають? І ще цікаво чи не втратять вони свою репутацію карніководів таким "тихим" підлиттям чужих кровей. Якщо не секрет то у кого матеріал баків копуєте,і з якого разу на більш-меньш достойне попали ? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 31 июля, 2022 Share Опубликовано 31 июля, 2022 44 минуты назад, Женя Циба сказал: Якщо не секрет то у кого матеріал баків копуєте,і з якого разу на більш-меньш достойне попали ? . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 31 июля, 2022 Share Опубликовано 31 июля, 2022 2 часа назад, B 740 сказал: Цікаво що вони в ту карніку підливають? Якщо почнуть підливати, то морфометрія з генаналізом зіпсується. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 31 июля, 2022 Share Опубликовано 31 июля, 2022 0 - вже нічого окрім скупого нектару з жовтих квіток не принесуть. Хоча в селі продовжує квітувати "плантація" гречки 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 1 августа, 2022 Share Опубликовано 1 августа, 2022 після відкачки полісянка вчора дала +2кг. Так що сезон поки що ще продовжується, правда тільки в 50% пасіки, інша сидить ще з медом. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Немолодий Опубликовано 1 августа, 2022 Share Опубликовано 1 августа, 2022 Повним ходом цвіте соняшник пізнішого посіву. Погода останні дні досить сприятлива для нектаровиділення. Сьогодні захмарило. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asot Опубликовано 2 августа, 2022 Share Опубликовано 2 августа, 2022 В 31.07.2022 в 20:01, B 740 сказал: 15 кг мінімум Ви недоотримали 100%,ось саме зараз качаю- забрав 2 повних маг ,дав пустий - сьогодні дивлюсь ,піднімають мед у ті пусті ,провтикав 20 маг меду 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 3 августа, 2022 Share Опубликовано 3 августа, 2022 02.08.2022 в 21:29, asot сказав: 100%,ось саме зараз качаю- забрав 2 повних маг ,дав пустий - сьогодні дивлюсь ,піднімають мед у ті пусті ,провтикав 20 маг меду Так то ж вони з гнізда піднімають. Звідки у всіх інфа, що принесли б більше? На гречці сильнішим відводкам нав маг і корпус під мед, трохи слабшим два маги. Я б не сказав, що сильніші принесли на голову більше. В них мед більш розтятий і менш печатний був. А слабачки два маги видавали повністю печатних. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asot Опубликовано 3 августа, 2022 Share Опубликовано 3 августа, 2022 9 минут назад, yu1986ra сказал: Так то ж вони з гнізда піднімають Та понятно ж шо з гнізда ,але не дав б пустий то і менше місця на розплод,в гнізда ше не лазив ,залишилось ше 10 сім качнути магазини.Потім познімаю ці шо пусті дав і в гніздо піду ,з 12 р - десь по 3 шт смикаю без проблем ,десь більше ,десь менше 9 минут назад, yu1986ra сказал: А слабачки А ці аутсайдери по 1 му принесли і чуть накапали у 2 гий Це останій рік коли я граюсь з цими різнокаліберними отводками,роями і хвостами ,далі буду обеднувати і не морочити собі голову 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 августа, 2022 Share Опубликовано 4 августа, 2022 23 години тому, asot сказав: Та понятно ж шо з гнізда ,але не дав б пустий то і менше місця на розплод,в гнізда ше не лазив ,залишилось ше 10 сім качнути магазини.Потім познімаю ці шо пусті дав і в гніздо піду ,з 12 р - десь по 3 шт смикаю без проблем ,десь більше ,десь менше А ці аутсайдери по 1 му принесли і чуть накапали у 2 гий Це останій рік коли я граюсь з цими різнокаліберними отводками,роями і хвостами ,далі буду обеднувати і не морочити собі голову Я поробив ранні слабкі відводки, раз їх підсилив - 80% спрацювали на рівні кращих сімей. Але річ не в тім, меду у всіх приблизно однаково, але там де менше сотового поля мед більше запечатаний. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
chajka2005 Опубликовано 5 августа, 2022 Share Опубликовано 5 августа, 2022 Погода не радує. Щодня дощі. Останні 3 дні на вагах нулі. Осінь вже близько, то ж привісів, напевно, вже не буде. Сезон підійшов до завершення. Залишилася сама неприємна робота-відкачка меду. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asot Опубликовано 5 августа, 2022 Share Опубликовано 5 августа, 2022 7 часов назад, chajka2005 сказал: Залишилася сама неприємна робота-відкачка меду. Сама неприемна це бовтання і закормка ,а мед ше можна качати 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 5 августа, 2022 Share Опубликовано 5 августа, 2022 +2кг полісянка, цвіте Софора і десь біля 20га соняшнику. Так що вулик після відкачки став важчий ще на 17кг. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
chajka2005 Опубликовано 6 августа, 2022 Share Опубликовано 6 августа, 2022 12 часов назад, asot сказал: Сама неприемна це бовтання і закормка ,а мед ше можна качати Я на жаль, такими маніпуляціями не займаюсь 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 6 августа, 2022 Share Опубликовано 6 августа, 2022 2 години тому, chajka2005 сказав: Я на жаль, такими маніпуляціями не займаюсь Якшо на жаль, то можна ж зайнятись. Шоб жаль не було. 2 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 6 августа, 2022 Share Опубликовано 6 августа, 2022 А в мене схоже знову проліт по соняху (він у нас ніколи добре не виділяв), хоч і були передумови для хорошого взятку. Три відносно великих поля різного строку цвітіння... Зацвітає останнє. Меду у вуликах не видно. Завтра похолодання на тиждень. Цьогоріч пропустив шикарний лісовий весняний взяток (робив відводки). Зате на гречці бджоли ''відігрались'' - ставили рекорди. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
roman72201 Опубликовано 6 августа, 2022 Share Опубликовано 6 августа, 2022 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
chajka2005 Опубликовано 6 августа, 2022 Share Опубликовано 6 августа, 2022 12 часов назад, gardener сказал: Якшо на жаль, то можна ж зайнятись. Шоб жаль не було. Вам напевно скучно, і часу вільного вдосталь, то займайтеся, на здоров'я. Що мені робити, я вже якось розберуся. Дякую за пораду, але я її у Вас не просив. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 6 августа, 2022 Автор Share Опубликовано 6 августа, 2022 3 години тому, yu1986ra сказав: ...Меду у вуликах не видно. ... А в медогонці та коморі ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 6 августа, 2022 Share Опубликовано 6 августа, 2022 -0,3 кг за сьогодні -1,0 кг від остаточного закінчення цьогорічного ГВ А золотарника бджоли ще й пилок беруть, колір такий цікавий - золотисто-помаранчевий 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.