Перейти к содержанию

План породного районування бджіл: за і проти

realto

План породного районування бджіл  

185 проголосовавших

1. 1. Чи потрібен план породного районування бджіл в Україні?

• так, потрібен
      55
    • ні, не потрібен
      103
    • важко відповісти
      27

Рекомендуемые сообщения

Саме так,  хоче за бютжетні кошти купувати різні породи, під виглядом досліджень , і щоб тільки їм це було дозволенно законом,. Потім в тіхаря через другі руки барижити із під поли ними,. Але хай багатіє думкую і далі. 

Я радий, що є люди, які розуміють сутність тракториста, який дорвався до державного корита. 

11 годин тому, Mihail-ves сказав:

І де тут збереження наших бджіл?

Untitled-1.thumb.jpg.6d7bbe8e086bda237cecafb3c9dfc25b.jpg

2 хвилини тому, Виталий Овчарук сказав:

Untitled-1.thumb.jpg.6d7bbe8e086bda237cecafb3c9dfc25b.jpg

І як воно вписується в загальну картину (перше і третє повідомлення)?

598193637_2021-12-26_9-42-1_126.jpg.7d5f49cb57913369558ecb3c982e4a1f.jpg100197395_2021-12-26_9-42-24_599.jpg.3490799d850e9278846bf81457572acc.jpg690197686_2021-12-26_9-42-50_103.jpg.55b0eb38bd5d26432dc116344d957bb8.jpg593877611_2021-12-26_9-43-7_549.jpg.e3603806c10b864d810054ed196fe503.jpg540740988_2021-12-26_9-43-38_332.jpg.307b24f3fea11c9f02fddfcb4d855458.jpg1654706660_2021-12-26_9-43-53_852.jpg.80e950edf167c52e5e53d3f3e5053bde.jpg2008252491_2021-12-26_9-44-29_682.jpg.551fea13ff117d619c0b8ffd1e1e7a9f.jpg1544002676_2021-12-26_9-44-59_581.jpg.9a550921a57e197e7ca70a18cedf8aec.jpg1605746666_2021-12-26_9-45-35_361.jpg.1d9b2ca6dbc6c61c0dc03fccef2834b1.jpg

9 хвилин тому, Mihail-ves сказав:

І як воно вписується в загальну картину (перше і третє повідомлення)?

особисто ніякої не стиковки не бачу, маємо признати факт що по всій території  Україні є і успішно працюють інші популяції бджіл, і якщо з'являться тестери, а по факту у цих людей вже є інші популяції то взагалі нічого не зміниться. 

Допустимо що я на свою пасіку візьму завезений матеріал карніки і погоджусь бути тестером то що від цього зміниться??? 

При цьому створити на територіях заповідників облітники , лінійні расові, можливо хто захоче розмістити свої пасіки чистопородні, ці териорії під контролем держави і там можна жорстко заборонити ввіз інших популяцій. 

48 хвилин тому, Виталий Овчарук сказав:

ці териорії під контролем держави і там можна жорстко заборонити ввіз інших популяцій. 

Ось держава дасть мені дозвіл на розміщення селекційної пасіки УС біля Вас, Що Ви скажете тоді? Треба зразу це прикладати до свого тіла, і тоді відписуватись

1 годину тому, Mihail-ves сказав:

Ось держава дасть мені дозвіл на розміщення селекційної пасіки УС біля Вас, Що Ви скажете тоді?

Ласкаво просимо! В чім проблема?

5 хвилин тому, Виталий Овчарук сказав:

Ласкаво просимо! В чім проблема?

Дякую. Але Ваша карніка буде мішати моїм УС, а мої УС будуть помісю УС-карніка. А це вже не селекційна племінна пасіка. Прийдеться Вам міняти породу.

5 хвилин тому, Mihail-ves сказав:

Прийдеться Вам міняти породу.

На яких законих підставах мені прийдеться це зробити? 

23 хвилини тому, Виталий Овчарук сказав:

На яких законих підставах мені прийдеться це зробити? 

3 години тому, Виталий Овчарук сказав:

можливо хто захоче розмістити свої пасіки чистопородні, ці териорії під контролем держави і там можна жорстко заборонити ввіз інших популяцій

• Подобається 1
  • Дякую 1
  • Ха-Ха 2

2 години тому, Mihail-ves сказав:

Ось держава дасть мені дозвіл на розміщення селекційної пасіки УС біля Вас, Що Ви скажете тоді? Треба зразу це прикладати до свого тіла, і тоді відписуватись

Хто перший того і тапки :IMHO:

1 хвилину тому, Mihail-ves сказав:

Так про про ввезення нових, а ті що там були вже зовсім інше. 

Тільки що, rudakov сказав:

Хто перший того і тапки :IMHO:

А в мене волосата рука у владі, та і грошей кури не клюють. Тому і тапки будуть товстіші. Але кожен думає що то його не буде зачіпати. А так не буде!

2 хвилини тому, Mihail-ves сказав:

А в мене волосата рука у владі, та і грошей кури не клюють. Тому і тапки будуть товстіші. Але кожен думає що то його не буде зачіпати. А так не буде!

А яким законним методом буде визначено що в мене якась інша популяція? Зразки бджіл на визначення породи надавати не потрібно :IMHO: в паспорті може бути написано що УС. 

Відповідно якщо влада оголосить селекційна зону то враховуючи досвід інших країн Європи то та зона буде 4км;)

Але завозити в зону нового ніхто не буде а старе то аборигенні бджоли які проживали на тереторії до оголошення СЗ

1 хвилину тому, rudakov сказав:

А яким законним методом буде визначено що в мене якась інша популяція? Зразки бджіл на визначення породи надавати не потрібно :IMHO: в паспорті може бути написано що УС. 

До Вашого "гуру" питання адресуйте, він все знає, а я так тільки язиком потріпати.:umora:

2 хвилини тому, Mihail-ves сказав:

До Вашого "гуру" питання адресуйте, він все знає, а я так тільки язиком потріпати.:umora:

Щось не розумію про кого мова :blink: Поясність будь ласка зрозумілою мовою. 

НЕ буде цього, бо там де його пасіка УС навіть ніколи не була районована гляньте по карті 

Спочатку щоб держава надала статус селекційної пасіки то треба декілька мішків паперу відповідного номіналу занести за відповідною адресою ;)

10 минут назад, rudakov сказал:

Спочатку щоб держава надала статус селекційної пасіки то треба декілька мішків паперу відповідного номіналу занести за відповідною адресою ;)

А шо вже салом не беретуть?

25 хвилин тому, rudakov сказав:

Щось не розумію про кого мова :blink: Поясність будь ласка зрозумілою мовою. 

Ви ж там у вайбері чудово з ним переписуєтесь, мабуть скоро будете тестером завізного інститутського матеріалу.

29 хвилин тому, Николай S сказав:

НЕ буде цього, бо там де його пасіка УС навіть ніколи не була районована гляньте по карті 

Та не питання, завезу селекційну пасіку полісянки. Це ще навіть краще, УС буде дома, а полісянка в с. Пилиповичі. Я говорю в цілому, оскільки Віталій сказав що ідея ІМ нікому не шкодить, тому я і запитав його, чи це буде шкодою для нього та його карніки. 

Люди, зрозумійте як Вас водять за носа. Що вони зібрались селекціонувати у завізних відселекціонованих породах (карніка, бакфаст). Це ж не карпатка чи УС. 

@ромео внесіть ясність, карніка та бакфаст "сирий матеріал" чи це вже європейська відселекіонована бджола. 

21 минуту назад, Mihail-ves сказал:

Та не питання, завезу селекційну пасіку полісянки. Це ще навіть краще, УС буде дома, а полісянка в с. Пилиповичі. Я говорю в цілому, оскільки Віталій сказав що ідея ІМ нікому не шкодить, тому я і запитав його, чи це буде шкодою для нього та його карніки. 

Люди, зрозумійте як Вас водять за носа. Що вони зібрались селекціонувати у завізних відселекціонованих породах (карніка, бакфаст). Це ж не карпатка чи УС. 

@ромео внесіть ясність, карніка та бакфаст "сирий матеріал" чи це вже європейська відселекіонована бджола. 

Певній групці людей потрібен лже прохффессор, який буде двігати всяку бредятину а вони будуть йому хлопати.  Свого ж розуму не мають. Їм так легше

1 година тому, Mihail-ves сказав:

Untitled-1.thumb.jpg.ba8c43f8838a690b9ca10c585b753616.jpg

чому вирішили вирвати з контексту?

моя пропозиція була така, ключові фрази виділив.

4 години тому, Виталий Овчарук сказав:

При цьому створити на територіях заповідників облітники , лінійні расові, можливо хто захоче розмістити свої пасіки чистопородні, ці териорії під контролем держави і там можна жорстко заборонити ввіз інших популяцій. 

19 хвилин тому, Виталий Овчарук сказав:

Untitled-1.thumb.jpg.ba8c43f8838a690b9ca10c585b753616.jpg

чому вирішили вирвати з контексту?

моя пропозиція була така, ключові фрази виділив.

Тому що в заповідник щось завозити особисте заборонено. Там може розмістити інститут, якщо то буде в його підпорядкуванні.

Для того він і заповідник. А Ви написали двояке трактування і заповідник і розмістити свої пасіки.

Заповíдник або заповідник суворого режиму — територія або акваторія, на якій зберігається в природному стані весь її природний комплекс.

1 година тому, B 740 сказав:

А шо вже салом не беретуть?

Вже такі часи пройшли :IMHO:

1 година тому, Mihail-ves сказав:

Ви ж там у вайбері чудово з ним переписуєтесь, мабуть скоро будете тестером завізного інститутського матеріалу.

Ну у Вайбері чудово із Вами переписуюсь ну це не означає що тепер буду тестувати Ваш матеріал ;)

48 хвилин тому, B 740 сказав:

Певній групці людей потрібен лже прохффессор, який буде двігати всяку бредятину а вони будуть йому хлопати.  Свого ж розуму не мають. Їм так легше

Так проблема в тім що в нас куди не плюнь одні "лже прохффессори", ось так і живемо. 

3 хвилини тому, Mihail-ves сказав:

Тому що в заповідник щось завозити особисте заборонено. Там може розмістити інститут, якщо то буде в його підпорядкуванні.

Для того він і заповідник. А Ви написали двояке трактування і заповідник і розмістити свої пасіки.

Заповíдник або заповідник суворого режиму — територія або акваторія, на якій зберігається в природному стані весь її природний комплекс.

Покищо в нас немає заповідників які би для бджіл були :crazy: зато за них вже :mf_swordfight:

1 хвилину тому, rudakov сказав:

Ну у Вайбері чудово із Вами переписуюсь ну це не означає що тепер буду тестувати Ваш матеріал

Я не стверджував, я тільки припускав таку можливість. 

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...