Перейти к содержанию

Проблеми

аматор

Рекомендуемые сообщения

как можно отправить личное сообщение нескольким пользователям? Через "," не проходит.

Нижче поля адресата є віконечко
Копия пользователям Вы можете ввести 6 имен в поле «Копия пользователям». Одно имя на строку.

• 2 months later...

Чому годинник на форумі відстає на годину? Чи це в мене якесь налаштування не увімкнене?post-4779-1378891395_thumb.jpg

Чому годинник на форумі відстає на годину? Чи це в мене якесь налаштування не увімкнене

> Форум на ТочкУ > Ваши личные данные/Настройки форума/Ваш часовой пояс

Чому годинник на форумі відстає на годину? Чи це в мене якесь налаштування не увімкнене

> Форум на ТочкУ > Ваши личные данные/Настройки форума/Ваш часовой пояс
Пояс. стояв вірний - Варшава. Змінив поставив Москву- стало показувати на годину більше. Знову поставив той пояс що був - ніби показує нормально.Ну да ладно. Дякую. :hi:

Виявляється треба зараз ставити один часовий пояс з Москвою Раніше завжди ставив з Варшавою.

у мене стоїть Варшава, це у вас ще щось помінялось, тому і час помінявся

Виявляється треба зараз ставити один часовий пояс з Москвою Раніше завжди ставив з Варшавою.

у мене стоїть Варшава, це у вас ще щось помінялось, тому і час помінявся
Відредагував повідомлення - читайте вище. Не знаю чому так. Знову така ж фігня. Пояс стоїть Варшава - а годинник відстає на годину :dntknw:post-4779-1378894802_thumb.jpg Вимкнув перехід на літній час - поставив Московський пояс - стало показувати нормально. Дрібниця, але часто плутався з тими годинами...

так про зміну часу було і в мене не давно , дивлюсь відправив повідомлення а воно не збігаеться з часом на компі на годину , став писати про це повідомлення в модераторську , думав що щось на форумі відіслав його а час такий як треба , я ж його відразу те повідомлення і видалив, проблема була хвилин 10 що і чого не знаю :dntknw:

Дрібниця, але часто плутався з тими годинами...
А я навіть не знав що десь там є годинник :ah:

Дрібниця, але часто плутався з тими годинами...
А я навіть не знав що десь там є годинник :ah:
Там ещё в одном месте есть время показует Когда на ник наводиш курсор( в списке посетивших форум )тоже время показует и тоже всегда разное Даже формат разный 12 часовой и 24 часовой

• 3 weeks later...

Чи можна збільшити кількість відправлених повідомлень в день? Маю зараз проблему, перебрав ліміт. Також відправив з форуму на e-mail повідомлення і була необхідність відіслати ще одне, а мені пише, що пройшло лише 15 хв з моменту першого висланого повідомлення. Коли можна відправити інші смс? Який тут ліміт?

Чи можна збільшити кількість відправлених повідомлень в день? Маю зараз проблему, перебрав ліміт. Також відправив з форуму на e-mail повідомлення і була необхідність відіслати ще одне, а мені пише, що пройшло лише 15 хв з моменту першого висланого повідомлення. Коли можна відправити інші смс? Який тут ліміт?
Який саме за розміром не знаю, але навіть модератори не можуть його обійти.

Лимит отменить нельзя. Скажите спасибо спамерам.

• 4 weeks later...

почему я не могу высылать любое количество писем?

А Вы почему спрашиваете?

Бо масове розсилання, себто спам, заборонено Правилами форуму. У Вас напевно є своя пошта, звідти й висилайте без обмежень. :hi:

Это у меня с форумом какая-то байда не понятная, потому-что внутренности поменял в машине, или у всех.... Все как-то не так... блин шо там нажать нужно что-бы все взад вернуло...аааа.....

Это у меня с форумом какая-то байда не понятная, потому-что внутренности поменял в машине, или у всех.... Все как-то не так... блин шо там нажать нужно что-бы все взад вернуло...аааа.....
Мля, это у меня мазила зараза...зешел через гугл хром, все ок.. :hi:

• 5 weeks later...

Сьогодні, як відправляв коментар зустрівся з таким багом :umora:

І для чого це розповсюджувати? Які коментарі? В нас на форумі я такого не знаю... :dntknw:

І для чого це розповсюджувати? Які коментарі? В нас на форумі я такого не знаю... :dntknw:
В тому повідомлені було таке фото http://radikal.ua/data/upload/c2184/6895e/0442ead42d.jpg Не знаю куди те фото поділось :dntknw:

Якщо це більше ніхто не бачив, то баг у Вас скоріше всього...

Пчелопотам! А може то жарт? Типу цього: ;)post-3-1385323216_thumb.jpg

Пчелопотам! А може то жарт? Типу цього: ;)post-3-1385323216_thumb.jpg
Не вже я схожий на людину яка буде займатись такими жартами :dntknw: Цей баг у мене вискакує майже постійно (останній тиждень) - можливо що раніше завжди користувався Мозілою, а тепер перейшов на Гугл-хром... Ну але це таке... можна терпіти :)

Не вже я схожий на людину яка буде займатись такими жартами opr06K94.gif

Жарт є жартом, поки не приносить шкоду... Я ж тільки припустив.
Цей баг у мене вискакує майже постійно (останній тиждень) - можливо що раніше завжди користувався Мозілою, а тепер перейшов на Гугл-хром...

Можливо. Який у Вас антивірус стоїть? Подібно, що то якісь скрипти з Вами жартують...

Можливо. Який у Вас антивірус стоїть? Подібно, що то якісь скрипти з Вами жартують...
Касперський :hi:

Ну це найкращий варіант. Я б Хром переставив з нуля, але бачу, що Ви в темі, тому радити щось нема змісту. :hi:

• Sanich changed the title to Проблеми

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...