Petrovych61 Опубликовано 19 июня, 2013 Share Опубликовано 19 июня, 2013 как можно отправить личное сообщение нескольким пользователям? Через "," не проходит. ← Нижче поля адресата є віконечко Копия пользователям Вы можете ввести 6 имен в поле «Копия пользователям». Одно имя на строку. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 11 сентября, 2013 Share Опубликовано 11 сентября, 2013 Чому годинник на форумі відстає на годину? Чи це в мене якесь налаштування не увімкнене? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
sij Опубликовано 11 сентября, 2013 Share Опубликовано 11 сентября, 2013 Чому годинник на форумі відстає на годину? Чи це в мене якесь налаштування не увімкнене ← > Форум на ТочкУ > Ваши личные данные/Настройки форума/Ваш часовой пояс Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 11 сентября, 2013 Share Опубликовано 11 сентября, 2013 Чому годинник на форумі відстає на годину? Чи це в мене якесь налаштування не увімкнене ? > Форум на ТочкУ > Ваши личные данные/Настройки форума/Ваш часовой пояс Пояс. стояв вірний - Варшава. Змінив поставив Москву- стало показувати на годину більше. Знову поставив той пояс що був - ніби показує нормально.Ну да ладно. Дякую. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
sij Опубликовано 11 сентября, 2013 Share Опубликовано 11 сентября, 2013 Виявляється треба зараз ставити один часовий пояс з Москвою Раніше завжди ставив з Варшавою. ← у мене стоїть Варшава, це у вас ще щось помінялось, тому і час помінявся Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 11 сентября, 2013 Share Опубликовано 11 сентября, 2013 Виявляється треба зараз ставити один часовий пояс з Москвою Раніше завжди ставив з Варшавою. ? у мене стоїть Варшава, це у вас ще щось помінялось, тому і час помінявся Відредагував повідомлення - читайте вище. Не знаю чому так. Знову така ж фігня. Пояс стоїть Варшава - а годинник відстає на годину Вимкнув перехід на літній час - поставив Московський пояс - стало показувати нормально. Дрібниця, але часто плутався з тими годинами... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 11 сентября, 2013 Share Опубликовано 11 сентября, 2013 так про зміну часу було і в мене не давно , дивлюсь відправив повідомлення а воно не збігаеться з часом на компі на годину , став писати про це повідомлення в модераторську , думав що щось на форумі відіслав його а час такий як треба , я ж його відразу те повідомлення і видалив, проблема була хвилин 10 що і чого не знаю Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
sewerby Опубликовано 11 сентября, 2013 Share Опубликовано 11 сентября, 2013 Дрібниця, але часто плутався з тими годинами... А я навіть не знав що десь там є годинник Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 11 сентября, 2013 Share Опубликовано 11 сентября, 2013 Дрібниця, але часто плутався з тими годинами... А я навіть не знав що десь там є годинник Там ещё в одном месте есть время показует Когда на ник наводиш курсор( в списке посетивших форум )тоже время показует и тоже всегда разное Даже формат разный 12 часовой и 24 часовой Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Володимир Опубликовано 28 сентября, 2013 Share Опубликовано 28 сентября, 2013 Чи можна збільшити кількість відправлених повідомлень в день? Маю зараз проблему, перебрав ліміт. Також відправив з форуму на e-mail повідомлення і була необхідність відіслати ще одне, а мені пише, що пройшло лише 15 хв з моменту першого висланого повідомлення. Коли можна відправити інші смс? Який тут ліміт? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
sewerby Опубликовано 29 сентября, 2013 Share Опубликовано 29 сентября, 2013 Чи можна збільшити кількість відправлених повідомлень в день? Маю зараз проблему, перебрав ліміт. Також відправив з форуму на e-mail повідомлення і була необхідність відіслати ще одне, а мені пише, що пройшло лише 15 хв з моменту першого висланого повідомлення. Коли можна відправити інші смс? Який тут ліміт? Який саме за розміром не знаю, але навіть модератори не можуть його обійти. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 29 сентября, 2013 Share Опубликовано 29 сентября, 2013 Чи можна збільшити кількість відправлених повідомлень в день? Маю зараз проблему, перебрав ліміт. Також відправив з форуму на e-mail повідомлення і була необхідність відіслати ще одне, а мені пише, що пройшло лише 15 хв з моменту першого висланого повідомлення. Коли можна відправити інші смс? Який тут ліміт? Лимит отменить нельзя. Скажите спасибо спамерам. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
[email protected] Опубликовано 22 октября, 2013 Share Опубликовано 22 октября, 2013 почему я не могу высылать любое количество писем? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бортник Опубликовано 22 октября, 2013 Share Опубликовано 22 октября, 2013 почему я не могу высылать любое количество писем? А Вы почему спрашиваете? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Petrovych61 Опубликовано 22 октября, 2013 Share Опубликовано 22 октября, 2013 почему я не могу высылать любое количество писем? ← Бо масове розсилання, себто спам, заборонено Правилами форуму. У Вас напевно є своя пошта, звідти й висилайте без обмежень. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
tolstiy Опубликовано 23 октября, 2013 Share Опубликовано 23 октября, 2013 Это у меня с форумом какая-то байда не понятная, потому-что внутренности поменял в машине, или у всех.... Все как-то не так... блин шо там нажать нужно что-бы все взад вернуло...аааа..... Это у меня с форумом какая-то байда не понятная, потому-что внутренности поменял в машине, или у всех.... Все как-то не так... блин шо там нажать нужно что-бы все взад вернуло...аааа..... Мля, это у меня мазила зараза...зешел через гугл хром, все ок.. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 21 ноября, 2013 Share Опубликовано 21 ноября, 2013 Сьогодні, як відправляв коментар зустрівся з таким багом Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Petrovych61 Опубликовано 23 ноября, 2013 Share Опубликовано 23 ноября, 2013 І для чого це розповсюджувати? Які коментарі? В нас на форумі я такого не знаю... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 23 ноября, 2013 Share Опубликовано 23 ноября, 2013 І для чого це розповсюджувати? Які коментарі? В нас на форумі я такого не знаю... В тому повідомлені було таке фото http://radikal.ua/data/upload/c2184/6895e/0442ead42d.jpg Не знаю куди те фото поділось Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Petrovych61 Опубликовано 24 ноября, 2013 Share Опубликовано 24 ноября, 2013 Якщо це більше ніхто не бачив, то баг у Вас скоріше всього... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Petrovych61 Опубликовано 24 ноября, 2013 Share Опубликовано 24 ноября, 2013 Пчелопотам! А може то жарт? Типу цього: Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 24 ноября, 2013 Share Опубликовано 24 ноября, 2013 Пчелопотам! А може то жарт? Типу цього: Не вже я схожий на людину яка буде займатись такими жартами Цей баг у мене вискакує майже постійно (останній тиждень) - можливо що раніше завжди користувався Мозілою, а тепер перейшов на Гугл-хром... Ну але це таке... можна терпіти Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Petrovych61 Опубликовано 25 ноября, 2013 Share Опубликовано 25 ноября, 2013 Не вже я схожий на людину яка буде займатись такими жартами opr06K94.gif ← Жарт є жартом, поки не приносить шкоду... Я ж тільки припустив. Цей баг у мене вискакує майже постійно (останній тиждень) - можливо що раніше завжди користувався Мозілою, а тепер перейшов на Гугл-хром... ← Можливо. Який у Вас антивірус стоїть? Подібно, що то якісь скрипти з Вами жартують... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 25 ноября, 2013 Share Опубликовано 25 ноября, 2013 Можливо. Який у Вас антивірус стоїть? Подібно, що то якісь скрипти з Вами жартують... Касперський Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Petrovych61 Опубликовано 26 ноября, 2013 Share Опубликовано 26 ноября, 2013 Ну це найкращий варіант. Я б Хром переставив з нуля, але бачу, що Ви в темі, тому радити щось нема змісту. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.