skif Опубликовано 14 марта, 2010 Share Опубликовано 14 марта, 2010 атестація тепер іде по кредитно-модульній системі, ? Так Вы же говорили об аттестации учителей?! А кредитно-модульная система - это европейская модель обучения в ВУЗе! Это совершенно разные вещи! вчителі тепер для проходження атестації повинні протягом певного часу набрати певну кулькість балів - за відкриті уроки, семінари, заходи, курси Intel, Microsoft (компютерні) та свої курси по спеціальності!!! Я читаю "Intel. Навчання для майбутнього" (http://www.iteach.com.ua/), знаю що говорю Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Панас Опубликовано 14 марта, 2010 Share Опубликовано 14 марта, 2010 особливо цікаві останні слова Табачника... ? А що правда очі коле! Шила в мішку не сховаєш! http://news.yandex.ru/people/shukhevich_roman.html http://uk.wikipedia.org/wiki/Роман_Шухевич Шухевич був гауптштурмфюрером СС! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
skif Опубликовано 14 марта, 2010 Share Опубликовано 14 марта, 2010 особливо цікаві останні слова Табачника... ? А що правда очі коле! Шила в мішку не сховаєш! http://news.yandex.ru/people/shukhevich_roman.html http://uk.wikipedia.org/wiki/Роман_Шухевич Шухевич був гауптштурмфюрером СС! далі Ви за своє, на свому посиланні у вікіпедії дочитайте статтю до кінця, як важко сприймається текстова інформація - не полінуйтеся і перегляньте це http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B5%...BB%D1%8C%D0%BC) Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
samitnyj Опубликовано 14 марта, 2010 Share Опубликовано 14 марта, 2010 Їх немає. Тобто таких, які потрібні для нормального функціонування останніх та одержання на виході конкурентоспроможних спеціалістів. Існує і далі велика корупція вже в процесі самого навчання. І на вирішення цієї проблеми роль міністра не може бути суттєвою. Обдивіться навколо себе (у своєму місті) і побачите, що корумпований кожен чиновник а за ними і всі викладачі (в різній мірі). "Виноваты" исклюбчительно студенты, ленивые и...частенько неумные. Все хотят быть менагерами, экономистами, законниками и прочим офисным планктоном. КОнечно на планктон конкурс высок. А чтоб поступить на техническую специальность особых приготовлений не требуется, обычно свободные бюджетные места остаются. Підтримаю і продовжу...Винуваті водії, що дають взятку, а не гаїшники; винуваті не судді, а ті, які дають за неправочинні рішення, винуваті навіть ті хворі, котрі платять на вимогу лікарів, а не вмирають через принципи боротьби з корупцією. Я б ще й видав закон: впіймали на дачі хабаря- примусити дати його в подвійному розмірі, щоб іншого разу не давав... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
sij Опубликовано 14 марта, 2010 Share Опубликовано 14 марта, 2010 Підтримаю і продовжу...Винуваті водії, що дають взятку, а не гаїшники; винуваті не судді, а ті, які дають за неправочинні рішення, винуваті навіть ті хворі, котрі платять на вимогу лікарів, а не вмирають через принципи боротьби з корупцією. Я б ще й видав закон: впіймали на дачі хабаря- примусити дати його в подвійному розмірі, щоб іншого разу не давав.. ← Винні в однаковій мірі і даючий і беручий Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
шаруда Опубликовано 14 марта, 2010 Share Опубликовано 14 марта, 2010 Шухевич був гауптштурмфюрером СС! ? То, что Сталин был у Гитлера в союзниках и они вместе "разорвали" Польшу, так это нормально. Портретами Сталина в этом году, на 9-е мая, вся Москва бедет об...клеена. Это тоже нормально. А то, что Шухевич получил гаупштурмфюрера, а потом уничтожал немцев, как оккупантов Украины, так это "шила в мешке не утаишь" ... Это же до какой степени комуняки и иже с ними оболванили людей Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gri Опубликовано 14 марта, 2010 Share Опубликовано 14 марта, 2010 Підтримаю і продовжу...Винуваті водії, що дають взятку, а не гаїшники; винуваті не судді, а ті, які дають за неправочинні рішення, винуваті навіть ті хворі, котрі платять на вимогу лікарів, а не вмирають через принципи боротьби з корупцією. Я б ще й видав закон: впіймали на дачі хабаря- примусити дати його в подвійному розмірі, щоб іншого разу не давав... ? Да да да - и все они были студентами))) Только не надо сравнивать теплое с мягким. В 90% случаев преподам взятку навязывают сами студенты которым легче дать денег, чем учить всякие глупости - можно ведь в это время в костюме пентиума раздавать рекламу))). Вымангатели после короткой беседы о прокуратуре ставят нашару. Но это касаемо процесса учебы. У нас в универе бывшего минобора преподы кличут "чёртов папа" незнаю что там с ним конкретно - оно меня не коснулось т.к. зарплата и так минимальная, но средний (по зарплате) педсостав при "папином" правлении ежегодно изощренно "кидается" на часть нагрузки (читай зарплаты) кроме того эта унизительная бюрократия...путой бумажной работы стало больше в разы, такое чувство что в министерстве больше нечем занятся как всякие бумажки выдумывать. Скорей бы уже потеплело чтоб пчелы личным примером отвлекли от всякой ерунды Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 15 марта, 2010 Share Опубликовано 15 марта, 2010 Я так "чуйствую" що ця весна скоро не настане, якшо вже навіть в таку тему вляпали політику Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
telesvit Опубликовано 15 марта, 2010 Share Опубликовано 15 марта, 2010 Прошлая весна была тоже холодной думаю через неделю будет нормальная по года Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
sewerby Опубликовано 15 марта, 2010 Share Опубликовано 15 марта, 2010 Прямо как в песне: Три месяца лето, три месяца осень и вечная зима... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Панас Опубликовано 15 марта, 2010 Share Опубликовано 15 марта, 2010 далі Ви за своє, на свому посиланні у вікіпедії дочитайте статтю до кінця, як важко сприймається текстова інформація - не полінуйтеся і перегляньте це http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B5%...BB%D1%8C%D0%BC) ? Та читав я цю статтю повністю. Зверніть увагу, попри те що стаття "вилизана" на помаранчевий лад і то, як кажуть, з пісні слова не викинеш. Згадую Паніковського (І.Ільф та Є Петров "12 стільців") що благав "возьмите меня я хороший"! Так і Ви про свого протеже. СС та їхні поплічники - злочинці!. Це сказав не я, а увесь світ, вся цивілізовані Європа куди ми так прагнемо! Якщо Ви додержуєтеся приватної думки - справа Вашого сумління, але не треба усім нав'язувати цю точку зору як єдино правильну. Пропоную на цьому дискусію на означену тему припинити, будемо шукати те,що нас єднає. Повірте, я розумію Вас, але, вибачте, не підтримую! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
skif Опубликовано 15 марта, 2010 Share Опубликовано 15 марта, 2010 Та читав я цю статтю повністю. Зверніть увагу, попри те що стаття "вилизана" на помаранчевий лад то як? правда є одна! СС та їхні поплічники - злочинці!. Якщо боротьба за свою країну злочин - то злочинці і чеченці і грузини і армія упа і армія Мазепи і .... для червоної армії злочинцями були і ті хто попав у фашистський концлагер - потім ще у московський таборах догнивав не треба усім нав'язувати цю точку зору як єдино правильну. почніть з себе - навіщо продовжеєте називати нас нацистами, бандитами???? Пропоную на цьому дискусію на означену тему припинити, будемо шукати те,що нас єднає. Повірте, я розумію Вас, але, вибачте, не підтримую! на тому і закінчимо Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
-gorm Опубликовано 15 марта, 2010 Share Опубликовано 15 марта, 2010 За ніч та день випало бл. 15 см снігу. Вдень мело наче взимку. От тобі й весна. Говорять, що який сьогодні день таке й літо. Тобто виходить і літо буде холодне та дощове. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Наталья Опубликовано 15 марта, 2010 Share Опубликовано 15 марта, 2010 Говорять, що який сьогодні день таке й літо. Тобто виходить і літо буде холодне та дощове. ? У нас до 9 утра было солнце, а затем набежали тучи и с обеда пошел дождь, который к 18 перешел в снег. Завтра обещается мороз. Вот тебе и весна... мои еще не выходили на облет. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бортник Опубликовано 15 марта, 2010 Share Опубликовано 15 марта, 2010 Вот тебе и весна... мои еще не выходили на облет. ← У Вас умные пчелы. Зачем же им сейчас вылетать? Вот через недельку... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
sika4 Опубликовано 16 марта, 2010 Share Опубликовано 16 марта, 2010 Говорять, що який сьогодні день таке й літо. Тобто виходить і літо буде холодне та дощове. ? У нас тепло ,все кто остался в живых после варфоломеевской зимы - облетывались..а мне что теперь судить что у нас лето будет жаркое? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
аматор Опубликовано 16 марта, 2010 Share Опубликовано 16 марта, 2010 У нас тепло ,все кто остался в живых после варфоломеевской зимы - облетывались..а мне что теперь судить что у нас лето будет жаркое? ? Так в ваших краях вроде всегда лето жаркое, или бывают исключения? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
sij Опубликовано 16 марта, 2010 Share Опубликовано 16 марта, 2010 Говорять, що який сьогодні день таке й літо. ← Виходить що так: http://www.tochok.info/forum/index.php?showtopic=7&st=0 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сява Опубликовано 17 марта, 2010 Share Опубликовано 17 марта, 2010 Цього року нарешті все стане на свої місця і наприклад ліщина зацвіте як по графіку-в третій декаді березня,а не на Йордан чи Стрітення.Одним словом календар цвітіння медоносів стане цього року у нагоді А від завтра вже весна-сушимо порохно і чистимо димарі Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 17 марта, 2010 Share Опубликовано 17 марта, 2010 А від завтра вже весна-сушимо порохно і чистимо димарі ? нащет весни щось пока не дуже помітно я ось намірявся на рапс весною у нас тут близько 100га посіяно але тепер навіть приблизно не зрозуміло коли він зацвіте сніг по пояс лежить . У 2008 році рапс цвів з 1 по 20 травня і відразу з 20 по 2 червня акація 10 червня зацвіла липа а 22 гречка , чи в мене в кінці зими нерви здають хочу "Пчеловодить"срочно Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Olegfk Опубликовано 17 марта, 2010 Share Опубликовано 17 марта, 2010 в Сумской области весна начинается с 20-го - прогноз , только опасаюсь что ткое потепление не надолго, постараюсь сделать ревизию кормов и почистить их в воскресенье Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Струк Опубликовано 17 марта, 2010 Share Опубликовано 17 марта, 2010 , только опасаюсь что ткое потепление не надолго, ? В нас теж тільки на два ні потепління обіцяють. Треба бути на "низькому старті", щоб якомога оперативніше провести всі необхідні роботи. хочу "Пчеловодить"срочно ? І я теж. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Панас Опубликовано 17 марта, 2010 Share Опубликовано 17 марта, 2010 ліщина зацвіте як по графіку-в третій декаді березня,а не на Йордан ? А у якому це році ліщина на Йордан цвіла? Ви мабуть щось спутали? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Струк Опубликовано 17 марта, 2010 Share Опубликовано 17 марта, 2010 А у якому це році ліщина на Йордан цвіла? ? Унас таке було років 4 назад. Точно не пам"ятаю. Потім китиці замерзли і, коли прийшло тепло, пилку з лішини вже не було. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
владек Опубликовано 17 марта, 2010 Share Опубликовано 17 марта, 2010 А у якому це році ліщина на Йордан цвіла? Ви мабуть щось спутали? ? А у мене фундук минулого року зацвів десь у листопаді (пам"ятаєте, що осінь довга була, затяжна) і тепер мабуть не вродить. А мій прогноз на весну - літо. Весна звичайна прохолодна, а літо - тепле і сухе. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.