Synook Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 В кінці квітня хочу купити пакети бджіл бажано на рамку 230, з Черкаської обл. або поруч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 В кінці квітня хочу купити пакети бджіл бажано на рамку 230, з Черкаської обл. або поруч. Synook, ну, і що збираєтесь платити за 5 рамок,- бо на 230 менше не варто й брати ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synook Posted January 4, 2015 Author Share Posted January 4, 2015 Так готовий платити за домовленістю з продавцем, і з продавцем готовий обговорювати ціну і кількість рамок. А взагалі стандартний пакет 4 рамки дадана на 300 мм. по площі сота це 5 рамок рута (4?300?230=5,2), і ціна має бути однакова, чи я не правий? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Так готовий платити за домовленістю з продавцем, і з продавцем готовий обговорювати ціну і кількість рамок. А взагалі стандартний пакет 4 рамки дадана на 300 мм. по площі сота це 5 рамок рута (4?300?230=5,2), і ціна має бути однакова, чи я не правий? Synook, приблизно так Але трішки більше, із за невеликого + розходу матеріала (дерева). Тут на форумі на 230 пакети продає Мико . Поцікавтесь у нього, але він з Харківської обл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Тут на форумі на 230 пакети продає Мико . Поцікавтесь у нього, але він з Харківської обл. В 2014 году цена была более чем сладкая.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Рус Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 В этом году предлагают по 450 грн. с доставкой с Мукачево. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Пасічник 2 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 В этом году предлагают по 450 грн. с доставкой с Мукачево. Це ви про оголошення на тк пасіка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Рус Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 В этом году предлагают по 450 грн. с доставкой с Мукачево. Це ви про оголошення на тк пасіка? Да Link to comment Share on other sites More sharing options...
Пасічник 2 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Це ви про оголошення на тк пасіка? Да Зрозумів, але я не ризикнув би отримувати пакети через нашу укрпошту, хто зна скільки вони будуть в дорогі і що можуть підсунути. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Панас Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 А що пошта береться за пересилку пакетів? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Пасічник 2 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 А що пошта береться за пересилку пакетів? Особисто я не отримував, але знаю чоловіка якому пересилали пакети по пошті. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 А що пошта береться за пересилку пакетів? Особисто я не отримував, але знаю чоловіка якому пересилали пакети по пошті. Пасичник2, я торік постраждав з пакетами. Доставляв Нічний Експрес. Загробили тоді з п*ятьма моїми - 600 пакетів із Ужгорода, що йшли на Донецьк. Так що ліпше з попутним транспортом,- рейсовими автобусами чи поїздом. А ще ліпше,- власноруч! Щоб не Link to comment Share on other sites More sharing options...
Винодел Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 А я мрію про те ,що особисто не Їхати за бджолами, вважаю можна знайти порядних людей які:1.знайдуть тару в яку положать обумовлену кількість рамок і бджіл,2.знайдуть і загрузят в попутній авт. товар.Мені залишиться оплатити і прийняти заказане.Чи не краса?Так повинно бути і так буде.Поїздка за 700-1000км. бусом чи вантажівкою то дорого ,малоприемно,важко фізично та й не так вже необхідно.Единий приемний аспект-ділове спілкування з коллегою. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stol Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 я торік постраждав з пакетами. Доставляв Нічний Експрес. Загробили тоді з п*ятьма моїми - 600 пакетів із Ужгорода, що йшли на Донецьк. Так що ліпше з попутним транспортом,- рейсовими автобусами чи поїздом. А ще ліпше,- власноруч! Щоб не ? На вагон- платформі возити це ,а власноруч ,то краще в лісі роїв наловити ніж з Карпат пішки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Євгеній Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 А я мрію про те ,що особисто не Їхати за бджолами, вважаю можна знайти порядних людей які:1.знайдуть тару в яку положать обумовлену кількість рамок і бджіл,2.знайдуть і загрузят в попутній авт. товар.Мені залишиться оплатити і прийняти заказане.Чи не краса?Так повинно бути і так буде.Поїздка за 700-1000км. бусом чи вантажівкою то дорого ,малоприемно,важко фізично та й не так вже необхідно.Единий приемний аспект-ділове спілкування з коллегою. Існує інший варіант: 1. Ділове спілкування. 2. Отримання оплати. 3. Завантаження, відправка товару. 4. Отримання товару і прояв захоплення від його якості. 5. Взаємне висловлення подяк за співпрацю. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Единий приемний аспект-ділове спілкування з коллегою. Часу на спiлкування обмаль ,треба вiдбирати пакети, iхати назад додому 1000 км. Бо спiлкування може привести до загибели пакетiв. Не часто можна в холодок поставити авто . I про що спiлкуватись пасiчнику -пакетчику, з пасiчником -медового напрямку ? Коли у дворi стоить ще одне авто ,з купцем пакетiв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Еникиой Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 I про що спiлкуватись пасiчнику -пакетчику, з пасiчником -медового напрямку opr06K94.gif ? Коли у дворi стоить ще одне авто ,з купцем пакетiв az.gif ? Если пасiчнику -пакетчику, з пасiчником -медового напрямку не о чём поговорить, то можно пообщаться со вторым покупателем пакетов он то будет медового напрямку. Хотя я считаю , что два пчеловода всегда найдут о чём поговорить , какого направления они бы небыли. А самая лучшая беседа будет вечером втроём. Link to comment Share on other sites More sharing options...
виктор57 Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Если пасiчнику -пакетчику, з пасiчником -медового напрямку не о чём поговорить, то можно пообщаться со вторым покупателем пакетов он то будет медового напрямку. Хотя я считаю , что два пчеловода всегда найдут о чём поговорить , какого направления они бы небыли. А самая лучшая беседа будет вечером втроём. ? Умные слова . А попутным транспортом не вздумайте . Вы получите кота в мишке . Во всех совесть разная. И шофёр за груз не отвечает могут и пчелу запарить. У нас есть опыт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Григорий1982 Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 В этом году предлагают по 450 грн. с доставкой с Мукачево. Це ви про оголошення на тк пасіка? Це ціна була приблизною, зараз зайдіть подивіться пакет ( 3+1) 850 грв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Миха Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Не дуже собі уявляю від чого відштовхуються люди, колеги-пасічники, коли пропонують ціну за пакет 850 грн.??? Кожен рік намагаюсь купити 1-2-3 пакети, аби не лише відводками розмножуватись,+ "свіжа кров" на пасіці. Але в цьому році - за таку ціну, не візьму ідейно...Погода нині стоїть самі бачите яка, і якщо прогнози вірні, то акацію ми і в цьому році не побачимо. А навіщо ті пакети без акакції? Шкуродерня якась отримується...Розумію все, і часи тяжкі, і заробити людям потрібно, але не зі стелі...І таких як я не один чи два...Побачимо, що далі буде. Як почнуть на початку червня "колеги пакетчики" лазити по деревах за роями, тоді і ціна буде як треба, і навіть краща. Без образ)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.