Jump to content

куплю пакети 25-40 шт. Черкаська обл.

Recommended Posts

В кінці квітня хочу купити пакети бджіл бажано на рамку 230, з Черкаської обл. або поруч.

В кінці квітня хочу купити пакети бджіл бажано на рамку 230, з Черкаської обл. або поруч.
Synook, ну, і що збираєтесь платити за 5 рамок,- бо на 230 менше не варто й брати ? ;)

Так готовий платити за домовленістю з продавцем, і з продавцем готовий обговорювати ціну і кількість рамок. А взагалі стандартний пакет 4 рамки дадана на 300 мм. по площі сота це 5 рамок рута (4?300?230=5,2), і ціна має бути однакова, чи я не правий?

Так готовий платити за домовленістю з продавцем, і з продавцем готовий обговорювати ціну і кількість рамок. А взагалі стандартний пакет 4 рамки дадана на 300 мм. по площі сота це 5 рамок рута (4?300?230=5,2), і ціна має бути однакова, чи я не правий?
Synook, приблизно так :IMHO1: Але трішки більше, із за невеликого + розходу матеріала (дерева). Тут на форумі на 230 пакети продає Мико . Поцікавтесь у нього, але він з Харківської обл.

Тут на форумі на 230 пакети продає Мико . Поцікавтесь у нього, але він з Харківської обл.
В 2014 году цена была более чем сладкая....

В этом году предлагают по 450 грн. с доставкой с Мукачево.
Це ви про оголошення на тк пасіка? :wave:

Да

Да
Зрозумів, але я не ризикнув би отримувати пакети через нашу укрпошту, хто зна скільки вони будуть в дорогі і що можуть підсунути.

А що пошта береться за пересилку пакетів?

Особисто я не отримував, але знаю чоловіка якому пересилали пакети по пошті.

Особисто я не отримував, але знаю чоловіка якому пересилали пакети по пошті.
Пасичник2, я торік постраждав з пакетами. Доставляв Нічний Експрес. Загробили тоді з п*ятьма моїми - 600 пакетів із Ужгорода, що йшли на Донецьк. Так що ліпше з попутним транспортом,- рейсовими автобусами чи поїздом. А ще ліпше,- власноруч! :ay: Щоб не :ak:

А я мрію про те ,що особисто не Їхати за бджолами, вважаю можна знайти порядних людей які:1.знайдуть тару в яку положать обумовлену кількість рамок і бджіл,2.знайдуть і загрузят в попутній авт. товар.Мені залишиться оплатити і прийняти заказане.Чи не краса?Так повинно бути і так буде.Поїздка за 700-1000км. бусом чи вантажівкою то дорого ,малоприемно,важко фізично та й не так вже необхідно.Единий приемний аспект-ділове спілкування з коллегою.

я торік постраждав з пакетами. Доставляв Нічний Експрес. Загробили тоді з п*ятьма моїми - 600 пакетів із Ужгорода, що йшли на Донецьк. Так що ліпше з попутним транспортом,- рейсовими автобусами чи поїздом. А ще ліпше,- власноруч! Щоб не

На вагон- платформі возити це :ay:,а власноруч :blink: ,то краще в лісі роїв наловити ніж з Карпат пішки :umora:

А я мрію про те ,що особисто не Їхати за бджолами, вважаю можна знайти порядних людей які:1.знайдуть тару в яку положать обумовлену кількість рамок і бджіл,2.знайдуть і загрузят в попутній авт. товар.Мені залишиться оплатити і прийняти заказане.Чи не краса?Так повинно бути і так буде.Поїздка за 700-1000км. бусом чи вантажівкою то дорого ,малоприемно,важко фізично та й не так вже необхідно.Единий приемний аспект-ділове спілкування з коллегою.
Існує інший варіант: 1. Ділове спілкування. 2. Отримання оплати. 3. Завантаження, відправка товару. 4. Отримання товару і прояв захоплення від його якості. 5. Взаємне висловлення подяк за співпрацю. :ay:

Единий приемний аспект-ділове спілкування з коллегою.
Часу на спiлкування обмаль ,треба вiдбирати пакети, iхати назад додому 1000 км. Бо спiлкування може привести до загибели пакетiв. Не часто можна в холодок поставити авто . I про що спiлкуватись пасiчнику -пакетчику, з пасiчником -медового напрямку :dntknw: ? Коли у дворi стоить ще одне авто ,з купцем пакетiв :az:

I про що спiлкуватись пасiчнику -пакетчику, з пасiчником -медового напрямку opr06K94.gif ? Коли у дворi стоить ще одне авто ,з купцем пакетiв az.gif

Если пасiчнику -пакетчику, з пасiчником -медового напрямку не о чём поговорить, то можно пообщаться со вторым покупателем пакетов он то будет медового напрямку. Хотя я считаю , что два пчеловода всегда найдут о чём поговорить , какого направления они бы небыли. А самая лучшая беседа будет вечером втроём.

Если пасiчнику -пакетчику, з пасiчником -медового напрямку не о чём поговорить, то можно пообщаться со вторым покупателем пакетов он то будет медового напрямку. Хотя я считаю , что два пчеловода всегда найдут о чём поговорить , какого направления они бы небыли. А самая лучшая беседа будет вечером втроём.

Умные слова . А попутным транспортом не вздумайте . Вы получите кота в мишке . Во всех совесть разная. И шофёр за груз не отвечает могут и пчелу запарить. У нас есть опыт. :IMHO1:

• 2 months later...
Це ціна була приблизною, зараз зайдіть подивіться пакет ( 3+1) 850 грв. :(:ak:

• 4 weeks later...

Не дуже собі уявляю від чого відштовхуються люди, колеги-пасічники, коли пропонують ціну за пакет 850 грн.??? Кожен рік намагаюсь купити 1-2-3 пакети, аби не лише відводками розмножуватись,+ "свіжа кров" на пасіці. Але в цьому році - за таку ціну, не візьму ідейно...Погода нині стоїть самі бачите яка, і якщо прогнози вірні, то акацію ми і в цьому році не побачимо. А навіщо ті пакети без акакції? Шкуродерня якась отримується...Розумію все, і часи тяжкі, і заробити людям потрібно, але не зі стелі...І таких як я не один чи два...Побачимо, що далі буде. Як почнуть на початку червня "колеги пакетчики" лазити по деревах за роями, тоді і ціна буде як треба, і навіть краща. :ae: Без образ))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...