Synook Опубликовано 3 января, 2015 Share Опубликовано 3 января, 2015 В кінці квітня хочу купити пакети бджіл бажано на рамку 230, з Черкаської обл. або поруч. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 3 января, 2015 Share Опубликовано 3 января, 2015 В кінці квітня хочу купити пакети бджіл бажано на рамку 230, з Черкаської обл. або поруч. Synook, ну, і що збираєтесь платити за 5 рамок,- бо на 230 менше не варто й брати ? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Synook Опубликовано 4 января, 2015 Автор Share Опубликовано 4 января, 2015 Так готовий платити за домовленістю з продавцем, і з продавцем готовий обговорювати ціну і кількість рамок. А взагалі стандартний пакет 4 рамки дадана на 300 мм. по площі сота це 5 рамок рута (4?300?230=5,2), і ціна має бути однакова, чи я не правий? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 4 января, 2015 Share Опубликовано 4 января, 2015 Так готовий платити за домовленістю з продавцем, і з продавцем готовий обговорювати ціну і кількість рамок. А взагалі стандартний пакет 4 рамки дадана на 300 мм. по площі сота це 5 рамок рута (4?300?230=5,2), і ціна має бути однакова, чи я не правий? Synook, приблизно так Але трішки більше, із за невеликого + розходу матеріала (дерева). Тут на форумі на 230 пакети продає Мико . Поцікавтесь у нього, але він з Харківської обл. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 4 января, 2015 Share Опубликовано 4 января, 2015 Тут на форумі на 230 пакети продає Мико . Поцікавтесь у нього, але він з Харківської обл. В 2014 году цена была более чем сладкая.... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рус Опубликовано 4 января, 2015 Share Опубликовано 4 января, 2015 В этом году предлагают по 450 грн. с доставкой с Мукачево. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пасічник 2 Опубликовано 5 января, 2015 Share Опубликовано 5 января, 2015 В этом году предлагают по 450 грн. с доставкой с Мукачево. Це ви про оголошення на тк пасіка? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рус Опубликовано 5 января, 2015 Share Опубликовано 5 января, 2015 В этом году предлагают по 450 грн. с доставкой с Мукачево. Це ви про оголошення на тк пасіка? Да Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пасічник 2 Опубликовано 5 января, 2015 Share Опубликовано 5 января, 2015 Це ви про оголошення на тк пасіка? Да Зрозумів, але я не ризикнув би отримувати пакети через нашу укрпошту, хто зна скільки вони будуть в дорогі і що можуть підсунути. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Панас Опубликовано 6 января, 2015 Share Опубликовано 6 января, 2015 А що пошта береться за пересилку пакетів? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пасічник 2 Опубликовано 6 января, 2015 Share Опубликовано 6 января, 2015 А що пошта береться за пересилку пакетів? Особисто я не отримував, але знаю чоловіка якому пересилали пакети по пошті. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 6 января, 2015 Share Опубликовано 6 января, 2015 А що пошта береться за пересилку пакетів? Особисто я не отримував, але знаю чоловіка якому пересилали пакети по пошті. Пасичник2, я торік постраждав з пакетами. Доставляв Нічний Експрес. Загробили тоді з п*ятьма моїми - 600 пакетів із Ужгорода, що йшли на Донецьк. Так що ліпше з попутним транспортом,- рейсовими автобусами чи поїздом. А ще ліпше,- власноруч! Щоб не Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 7 января, 2015 Share Опубликовано 7 января, 2015 А я мрію про те ,що особисто не Їхати за бджолами, вважаю можна знайти порядних людей які:1.знайдуть тару в яку положать обумовлену кількість рамок і бджіл,2.знайдуть і загрузят в попутній авт. товар.Мені залишиться оплатити і прийняти заказане.Чи не краса?Так повинно бути і так буде.Поїздка за 700-1000км. бусом чи вантажівкою то дорого ,малоприемно,важко фізично та й не так вже необхідно.Единий приемний аспект-ділове спілкування з коллегою. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 7 января, 2015 Share Опубликовано 7 января, 2015 я торік постраждав з пакетами. Доставляв Нічний Експрес. Загробили тоді з п*ятьма моїми - 600 пакетів із Ужгорода, що йшли на Донецьк. Так що ліпше з попутним транспортом,- рейсовими автобусами чи поїздом. А ще ліпше,- власноруч! Щоб не ? На вагон- платформі возити це ,а власноруч ,то краще в лісі роїв наловити ніж з Карпат пішки Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Євгеній Опубликовано 7 января, 2015 Share Опубликовано 7 января, 2015 А я мрію про те ,що особисто не Їхати за бджолами, вважаю можна знайти порядних людей які:1.знайдуть тару в яку положать обумовлену кількість рамок і бджіл,2.знайдуть і загрузят в попутній авт. товар.Мені залишиться оплатити і прийняти заказане.Чи не краса?Так повинно бути і так буде.Поїздка за 700-1000км. бусом чи вантажівкою то дорого ,малоприемно,важко фізично та й не так вже необхідно.Единий приемний аспект-ділове спілкування з коллегою. Існує інший варіант: 1. Ділове спілкування. 2. Отримання оплати. 3. Завантаження, відправка товару. 4. Отримання товару і прояв захоплення від його якості. 5. Взаємне висловлення подяк за співпрацю. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 7 января, 2015 Share Опубликовано 7 января, 2015 Единий приемний аспект-ділове спілкування з коллегою. Часу на спiлкування обмаль ,треба вiдбирати пакети, iхати назад додому 1000 км. Бо спiлкування може привести до загибели пакетiв. Не часто можна в холодок поставити авто . I про що спiлкуватись пасiчнику -пакетчику, з пасiчником -медового напрямку ? Коли у дворi стоить ще одне авто ,з купцем пакетiв Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Еникиой Опубликовано 7 января, 2015 Share Опубликовано 7 января, 2015 I про що спiлкуватись пасiчнику -пакетчику, з пасiчником -медового напрямку opr06K94.gif ? Коли у дворi стоить ще одне авто ,з купцем пакетiв az.gif ? Если пасiчнику -пакетчику, з пасiчником -медового напрямку не о чём поговорить, то можно пообщаться со вторым покупателем пакетов он то будет медового напрямку. Хотя я считаю , что два пчеловода всегда найдут о чём поговорить , какого направления они бы небыли. А самая лучшая беседа будет вечером втроём. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
виктор57 Опубликовано 14 января, 2015 Share Опубликовано 14 января, 2015 Если пасiчнику -пакетчику, з пасiчником -медового напрямку не о чём поговорить, то можно пообщаться со вторым покупателем пакетов он то будет медового напрямку. Хотя я считаю , что два пчеловода всегда найдут о чём поговорить , какого направления они бы небыли. А самая лучшая беседа будет вечером втроём. ? Умные слова . А попутным транспортом не вздумайте . Вы получите кота в мишке . Во всех совесть разная. И шофёр за груз не отвечает могут и пчелу запарить. У нас есть опыт. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Григорий1982 Опубликовано 21 марта, 2015 Share Опубликовано 21 марта, 2015 В этом году предлагают по 450 грн. с доставкой с Мукачево. Це ви про оголошення на тк пасіка? Це ціна була приблизною, зараз зайдіть подивіться пакет ( 3+1) 850 грв. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Миха Опубликовано 15 апреля, 2015 Share Опубликовано 15 апреля, 2015 Не дуже собі уявляю від чого відштовхуються люди, колеги-пасічники, коли пропонують ціну за пакет 850 грн.??? Кожен рік намагаюсь купити 1-2-3 пакети, аби не лише відводками розмножуватись,+ "свіжа кров" на пасіці. Але в цьому році - за таку ціну, не візьму ідейно...Погода нині стоїть самі бачите яка, і якщо прогнози вірні, то акацію ми і в цьому році не побачимо. А навіщо ті пакети без акакції? Шкуродерня якась отримується...Розумію все, і часи тяжкі, і заробити людям потрібно, але не зі стелі...І таких як я не один чи два...Побачимо, що далі буде. Як почнуть на початку червня "колеги пакетчики" лазити по деревах за роями, тоді і ціна буде як треба, і навіть краща. Без образ)) Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.