Bee.P Опубликовано 8 декабря, 2025 Share Опубликовано 8 декабря, 2025 1 час назад, Ворон сказал: А пока-що, страдають пальці столяра. Яку саме операцію треба робити тою торцовкою ? і як часто , ? Треба знати що і для чого, бо так вгадувати то ні про що 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 8 декабря, 2025 Share Опубликовано 8 декабря, 2025 9 хвилин тому, Bee.P сказав: Яку саме операцію треба робити тою торцовкою ? і як часто , ? Треба знати що і для чого, бо так вгадувати то ні про що Головне, виробництво рамок. П/С. Збився з теми цього девайсу, китайське ломство, тепер шукаю толкову настільну пилу. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 декабря, 2025 Share Опубликовано 8 декабря, 2025 15 минут назад, Ворон сказал: Головне, виробництво рамок. П/С. Збився з теми цього девайсу, китайське ломство, тепер шукаю толкову настільну пилу. Хороша дискова пилка вирішує дуже багато різних питань , в мене стара 2010р інтерскол на 2 кВт - різав цілий день два роки , без проблем , . Китайське то таке що купив дрельку дві дирки під картини просверлив і сховав у тумбочку . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 декабря, 2025 Share Опубликовано 8 декабря, 2025 4 години тому, Bee.P сказав: Для собачої будки ,чи вуличного туалету , чи внутрішньої обшивки бані саме то !! Та для цього взагалі торцовки не треба 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 декабря, 2025 Share Опубликовано 8 декабря, 2025 14 минут назад, gardener сказал: Та для цього взагалі торцовки не треба Згоден на всі 100. Ну бо як нема "світла " то нах вона потрібна. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 15 декабря, 2025 Share Опубликовано 15 декабря, 2025 Порубка пластика вже в мене, перебираю ,фарбую, відключення світла трохи затримує процес. Придбав шнек буду робити примусову подачу рубаного ПЕТ , не хочеться щоб був ще один процес виробництва пластикових гранул . 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 15 декабря, 2025 Share Опубликовано 15 декабря, 2025 38 хвилин тому, Віталій Блінов сказав: Порубка пластика вже в мене, перебираю ,фарбую, відключення світла трохи затримує процес. Придбав шнек буду робити примусову подачу рубаного ПЕТ , не хочеться щоб був ще один процес виробництва пластикових гранул . Це що світла немає, то будете дробілку запускати на велосипедній тязі? 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 19 декабря, 2025 Share Опубликовано 19 декабря, 2025 @Олександр К таки є болгарки що без втулок, в цій замість втулки роликовий(ігольчатий) підшипник. Родич приніс, каже: подивись, бо щось трохи шуміти почала. Як розібрав, в там була гайка розкручена і вже давно, шпонки майже немає, вал розбитий. Але тре зробити. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 19 декабря, 2025 Share Опубликовано 19 декабря, 2025 38 минут назад, Конструктор сказал: @Олександр К таки є болгарки що без втулок, в цій замість втулки роликовий(ігольчатий) підшипник. Родич приніс, каже: подивись, бо щось трохи шуміти почала. Як розібрав, в там була гайка розкручена і вже давно, шпонки майже немає, вал розбитий. Але тре зробити. Раніше колись робив багато з болгарками. Відповідно і ремонт робив сам як мінімум дрібний. Мабуть тоді було таких болгарок більше ось і запам'яталось що там підшибник... Але з тим як з'явився Днипро м то пересів на них зручно все ремонтюють та міняють... і мені до магазина десь 2 км. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 19 декабря, 2025 Share Опубликовано 19 декабря, 2025 2 хвилини тому, Олександр К сказав: запам'яталось що там підшибник... Мені ця перше попалась з підшипником, завжди були з втулками. 18 хвилин тому, Олександр К сказав: Але з тим як з'явився Днипро м то пересів на них зручно все ремонтюють та міняють... і мені до магазина десь 2 км. Певно в цієї останній ремонт, далі пошлю родича, в Дніпро ем. І як той Дніпром, часто ламається? Не мав з ними справи. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 19 декабря, 2025 Share Опубликовано 19 декабря, 2025 1 час назад, Конструктор сказал: Мені ця перше попалась з підшипником, завжди були з втулками. Певно в цієї останній ремонт, далі пошлю родича, в Дніпро ем. І як той Дніпром, часто ламається? Не мав з ними справи. Це теж саме я к на базарі лотерея Все воно Китай тільки брендування різне єдине що ок те що Дніпро м все ремонтують 3 роки якщо не можуть міняють... Наприклад болгарка в мене вже працює років шість мабуть (практично з початку роботи мережі)... і перші пару років я що тільки та де тільки не пиляв.... Єдине що працював з розумом ставився нормально до інструмента.. Коли вже залишалось десь місяць гарантії то заніс її до сервіса та сказав що підшибник шумить то вони мені почистили і замінили їх... в перші роки розхід в тиждень був 30-40 дисків... пиляв кожен день. А їх степлер (ЕН 25) перший я ушатав десь місяців за п'ять другий працює норм. Шурупан працює вже більше ніж 4 роки я його навіть з даху раняв... пережив... Фрезер та паркетка теж норм але їх я багато не нагружав... Зараз кажуть що деякі виробу в них не дуже але ж гарантія всеодно є... 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 19 декабря, 2025 Share Опубликовано 19 декабря, 2025 Вала наварив, проточив, зібрав, робить. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 31 декабря, 2025 Share Опубликовано 31 декабря, 2025 Вчимось, штудірую патенти по переробці ПЕТ. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.