ДобровоЛ Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 Выезжать летом -нет транспорта И сам вопрос -получится ли держать во дворе хотя-бы два улика ? естественно не в ущерб пчелам давая им сахарный сироп ? Kigor, Вийде. Спробуйте, Думаю, не пожалієте. Тим більше, що і липа поряд з каштаном є. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Любомир Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 Выезжать летом -нет транспорта И сам вопрос -получится ли держать во дворе хотя-бы два улика ? естественно не в ущерб пчелам давая им сахарный сироп ? Kigor, Вийде. Спробуйте, Думаю, не пожалієте. Тим більше, що і липа поряд з каштаном є. і, як-не-як, різнотрав'я... треба пробувати... поки не спробуєш не взнаєш,........ (тому і женився) ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 (тому і женився) ..... ? Jivec, Тезко, це Ви про себе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Любомир Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 (тому і женився) ..... ? Jivec, Тезко, це Ви про себе? про себе і не тільки ... (тому і женився) ..... на бджолі медодайній Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Лежаки стоят пустые, буду или продавать или топить плиту Хоть какая то польза Натрапив на Ваш пост, matveyko72, . Ну, не все ще спалили? Бо в мене сусід (навіть два) хоче спробувати зайнятись бджільництвом. Ясно,- лежаки йому підійдуть найліпше. То може відповісте? Ліпше в личку . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.