Серж 82 Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 16 минут назад, Шулянский Александр сказал: ахто говорить. що одне й теж саме , це різні речі ,я говорю що ущільниними окролами ми виснажуєм кролематку прицьому знижуеться і її плодючість , при ущільненому ми паруємо кролематку вдень опоросу або на другий день результат від однієї кролематка отримуемо 4-5окролів врік ,але в кожному наступному окролі все менше буде крольчат , як результат виснаження кролематки і не якісне потомство в наступних окролах кволе , схильне до хвороб , нормальні результати це 2-3 окрола в рік кролематка за цей час встигае якісно відновитись набратись сил. О, то виходить,що я ще багато не знаю. У мене панони з каліфами дають по 5 окролів за рік, і це при ПК власного виробництва, а при заводському можна і 7 натягнути. А що роблять Ваші самки якщо у них 2окроли і 8 місяців прогулу? Мабудь маєте дармове зерно. В нас зерно дороге і я не можу позволити собі таку розкіш як 2 окроли на рік. Мене люди питають за м'ясо, а при двох оклолах його буде дуже мало і воно буде дуже дороге. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шулянский Александр Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 Только что, Серж 82 сказал: А що роблять Ваші самки якщо у них 2окроли і 8 місяців прогулу? два окрола поллучив а дальше на відгодівлю і на забій Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 5 минут назад, Шулянский Александр сказал: два окрола поллучив а дальше на відгодівлю і на забій То це що у вас виходить, Ви тримаєте самку більше року щоб її забити? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шулянский Александр Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 Только что, Серж 82 сказал: То це що у вас виходить, Ви тримаєте самку більше року щоб її забити? місяць після останьго окролу і на забій холостих само длячого рік годувати отримав бажаний результат і на мясо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 23 минуты назад, Шулянский Александр сказал: місяць місля останьго окролу і на забій холостих само длячого рік годувати отримав бажаний результат і на мясо Для мене бажаний результат, це- 35-40 кроленят від самки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Виталий 78 Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 5 часов назад, Серж 82 сказал: Дайте хороший комбікорм і будуть вам уплотнені окроли. А багато кролів на вулиці тим більше зимою ви не протримаєте., тільки сітка і в приміщенні Мои кролики на грануле,работают в полууплотненном графике 29 день случка ,45 отсадка. Как по мне оптимальный вариант) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 5 часов назад, vetalikdalnik сказал: Мои кролики на грануле,работают в полууплотненном графике 29 день случка ,45 отсадка. Как по мне оптимальный вариант) Саме воно! Підтримую 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 17 часов назад, vetalikdalnik сказал: ои кролики на грануле,работают в полууплотненном графике 29 день случка ,45 отсадка. Как по мне оптимальный вариант) Саме воно! Підтримую 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skif Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 мої кролики пішли на убій - не очікував на вірус зимою. капець Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cfif Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 56 минут назад, skif сказал: мої кролики пішли на убій - не очікував на вірус зимою. капець ГБК как раз зимой свирепствует. Пик - конец зимы - начало весны. Основной переносчик мыши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 18 часов назад, skif сказал: мої кролики пішли на убій - не очікував на вірус зимою. капець Вакцинація обов'язкова, незалежно від сезону. Не вакциновані кролі - це великий ризик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skif Posted December 14, 2016 Share Posted December 14, 2016 On 12.12.2016 at 5:51 PM, Серж 82 said: Не вакциновані кролі - це великий ризик. наш ветеринар дав мені NaOH для дезінфенції кліток/інвентаря. З місяць зроблю тепер перерву. Тут фото вбитого кроля. Нехай нікому на господарство не приходить, але ворога треба знати "в лице": http://krolikovod.com.ua/forum/viewtopic.php?f=27&t=1196&p=8955#p8955 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted December 14, 2016 Share Posted December 14, 2016 15 минут назад, skif сказал: наш ветеринар дав мені NaOH для дезінфенції кліток/інвентаря. З місяць зроблю тепер перерву. Тут фото вбитого кроля. Нехай нікому на господарство не приходить, але ворога треба знати "в лице": http://krolikovod.com.ua/forum/viewtopic.php?f=27&t=1196&p=8955#p8955 Забудьте про всякі дезінфекції, вони від вірусу геморагічки чи міксоматозу вас не врятують- тільки вакцинація!!! Утримуйте кролів у сітчастих батареях і ніяких дезінфекцій не потрібно. Кріль буде постійно в чистоті, чиста вода з ніпельної чи шарикової напувалки і буде вам щастя Link to comment Share on other sites More sharing options...
skif Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 11 hours ago, Серж 82 said: Забудьте про всякі дезінфекції, вони від вірусу геморагічки чи міксоматозу вас не врятують- тільки вакцинація!!! Я десь писав що дезінфекція - засіб від лікування геморагічки чи міксоматозу??? Писав вище, що не щепив бо не очікував з нею стикнутись зимою... А дезінфекцію проводжу регулярно - після кожного звільнення клітки, перед окролом - паяльна лампа+вапно. Особливо ретельно її треба проводити після спалаху хвороб - для знищення шкідників на клітках та інвентарю - і не тільки від збудників геморагічки чи міксоматозу. Напувалки у мене переважно ніпельні, зимою з посудин (клітки на вулиці). Від кокцидій мають сіль, час від часу йод у воду. Підлога дерев'яна решітчаста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cfif Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 Только что, skif сказал: Я десь писав що дезінфекція - засіб від лікування геморагічки чи міксоматозу??? Писав вище, що не щепив бо не очікував з нею стикнутись зимою... А дезінфекцію проводжу регулярно - після кожного звільнення клітки, перед окролом - паяльна лампа+вапно. Особливо ретельно її треба проводити після спалаху хвороб - для знищення шкідників на клітках та інвентарю - і не тільки від збудників геморагічки чи міксоматозу. Напувалки у мене переважно ніпельні, зимою з посудин (клітки на вулиці). Від кокцидій мають сіль, час від часу йод у воду. Підлога дерев'яна решітчаста. Без вакцинации, вот это все - пустое сотрясение воздуха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 1 час назад, Cfif сказал: Без вакцинации, вот это все - пустое сотрясение воздуха. Прямо в яблучко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andruhan Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Коллеги, подскажите, кролики на улице, паровать уже можно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кагарлик Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 21 минуту назад, Andruhan сказал: Коллеги, подскажите, кролики на улице, паровать уже можно? Давно пора, я своїх парував у кінці січня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Виталий 78 Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 1 час назад, Andruhan сказал: Коллеги, подскажите, кролики на улице, паровать уже можно? Самки должны быть постоянно в работе, иначе жыреют. Потом проблема с случка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДАВ Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 теж займаюсь кролівництвом вже не один рік Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cfif Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 8 часов назад, Andruhan сказал: Коллеги, подскажите, кролики на улице, паровать уже можно? Если в клетке поставить родильный домик из юсб - можно в любое время года. Вот крольчата родившиеся на рождество при -18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cfif Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Свежие венчики. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.