Конструктор Опубликовано 20 ноября, 2022 Share Опубликовано 20 ноября, 2022 1 годину тому, Троян сказав: морозильні камери забиті вирощеною за літо птицею Мабуть ви поспішили птицю в камери забивати , в живому вигляді було б зберігати значно легше. Якщо серйозно то мені теж генератор цікавий лише для морозилки і холодильника. Зимою можна використовувати зовнішній холодильник , за умови якщо є мороз. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 20 ноября, 2022 Share Опубликовано 20 ноября, 2022 17 хвилин тому, Конструктор сказав: Мабуть ви поспішили птицю в камери забивати , в живому вигляді було б зберігати значно легше. Багато хто так і робить, коли немає генератора. Але зберігати в такий спосіб затратно, краще вже одразу пакувати в банки і автоклав. До речі, зернових цієї осені посіяно значно менше, ніж завжди. Так що наступного року передбачувано підвищення цін на нього, корми бережу. А з іншої сторони, соняшнику насіють більше. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 20 ноября, 2022 Share Опубликовано 20 ноября, 2022 1 година тому, Троян сказав: Автомобільний кондиціонер споживає десь 2,5 кВт, або 3,5 кс. На 105 кс це ніщо. Якщо двигун це відчуває, то проблема не в кондиціонері, а в двигуні Трохи так , але і не так . 105кс це теж пікова потужність , а в більшості зміни в роботі двигуна чути на холостих обертах. Наприклад я при ввімкнені світла чую короткочасну зміну роботи двигуна . Але щоб це почути є і інші фактори: спостережливість , гарний слух. 2 хвилини тому, Троян сказав: Так, але зберігати в такий спосіб затратно, краще вже одразу пакувати в банки і автоклав. Згоден , мабуть точно зїдять більше ніж той бензин коштує. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 20 ноября, 2022 Share Опубликовано 20 ноября, 2022 2 хвилини тому, Конструктор сказав: Але щоб це почути є і інші фактори: спостережливість , гарний слух То Ви піаніст, мені цього не дано Я покладаюсь більше на Ома, Ньютона, Архімеда 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 20 ноября, 2022 Share Опубликовано 20 ноября, 2022 32 хвилини тому, Троян сказав: То Ви піаніст, мені цього не дано Я покладаюсь більше на Ома, Ньютона, Архімеда Та ні. Хоча в сільхоз-техніці з клавішами справу мав. Та і не один двигун малий і великий (відносно) відкапіталив , тому можливо на це звертаю увагу . І в мене мотор 55сил 40кВ дійсно чути короткочасне навантаження при вмикані світла. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 20 ноября, 2022 Share Опубликовано 20 ноября, 2022 4 часа назад, Троян сказал: Мене цікавить суто технічна сторона - можливість переобладнання і роботи генератора від газової мережі. Сюди, в трубку, вставляєте трійник, до нього чипляєте газову шлангу на якій два крани - одним виставляєте подачу газу приблизно 0,8-0,9 куба на годину (можна виставити по лічильнику), другий просто для перекриття подачи газу. Єдине, що при такому складному "переобладнанні" не працює автоматичний регулятор обертів, вони трохи плавають в залежності від навантаження на генератор, із-за цього можуть погано працювати вібраційні насоси для води, відцентрові на це не звертають уваги. Ще треба трохи підкрутити гвинт холостого ходу, якщо комусь цікаво розпишу докладніше, або пошукайте в ютубі, не може бути щоб тільки я до такого докумекав. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 20 ноября, 2022 Share Опубликовано 20 ноября, 2022 26 хвилин тому, Алексей Кременчуг сказав: Сюди, в трубку, вставляєте трійник Я так зрозумів, що карбюратор бензиновий, а трубка йде від повітряного фільтра до карбюратора? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 20 ноября, 2022 Share Опубликовано 20 ноября, 2022 16 минут назад, Троян сказал: Я так зрозумів, що карбюратор бензиновий, а трубка йде від повітряного фільтра до карбюратора? Трубка йде від кришки клапанів до повітрянного фільтру, точніше, та частина що нас цікавить, входить у простір між фільтровальним єлементом і карбюратором. Так, карбюратор самий звичайний, бензиновий. Такє питання до всіх: ваші генератори стабільно тримають обороти чи є ритмічні коливання? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 20 ноября, 2022 Share Опубликовано 20 ноября, 2022 19 хвилин тому, Алексей Кременчуг сказав: Такє питання до всіх: ваші генератори стабільно тримають обороти чи є ритмічні коливання? У мене на бензині тримають стабільно. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 21 ноября, 2022 Share Опубликовано 21 ноября, 2022 6 годин тому, Алексей Кременчуг сказав: Такє питання до всіх: ваші генератори стабільно тримають обороти чи є ритмічні коливання? Скоріш за все що не працює регулятор , вірніше він регулює тільки кількість повітря заслонкою , а має регулювати кількість робочої суміші повітря+пальне. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 21 ноября, 2022 Share Опубликовано 21 ноября, 2022 12 годин тому, Троян сказав: Це все так, але в кожного свої пріоритети. Ваш варіант для міських жителів. Але якщо в домі морозильні камери забиті вирощеною за літо птицею І навіщо собі зайвий головний біль і вітер в кишені. Сумарно з енерговитратами автоклав набагато дешевше морозильної камери...і це саме сільський варіант 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 21 ноября, 2022 Share Опубликовано 21 ноября, 2022 11 годин тому, Gring сказав: Только надо учесть, что там на выходе будет не синусоида. Не для всех потребителей подойдет. На тиристорах все нормально працює Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 21 ноября, 2022 Share Опубликовано 21 ноября, 2022 11 годин тому, Троян сказав: До речі, зернових цієї осені посіяно значно менше, ніж завжди. Так що наступного року передбачувано підвищення цін на нього, корми бережу. А з іншої сторони, соняшнику насіють більше. Прогнозується соплива зима з кількома зледеніннями. Тому розрахунок на ярові і кукурудзу Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 21 ноября, 2022 Share Опубликовано 21 ноября, 2022 3 часа назад, язичник сказал: І навіщо собі зайвий головний біль і вітер в кишені. Сумарно з енерговитратами автоклав набагато дешевше морозильної камери...і це саме сільський варіант У мене місто .. Но в морозильній камері свинка +пару декілька качок ... а основна кількість качок. гусей перероблені на тушонку .. тільки жінка пристосувалася робити тушонку в звичайній (великій) єлектродуховці.. правда довго (наче 6 годин +) займае але її так більше подобаеться і не хоче того автоклава .. А мені як кажуть баба з воза коням легше -- і тушонка в підвалі і про автоклави не думаю.. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 21 ноября, 2022 Share Опубликовано 21 ноября, 2022 15 часов назад, Троян сказал: Автомобільний кондиціонер споживає десь 2,5 кВт, або 3,5 кс. На 105 кс це ніщо. Якщо двигун це відчуває, то проблема не в кондиціонері, а в двигуні Потужність компресорів побутових холодильників значно менша і не перевищує 250 вт. Робочий струм в межах 1А, пусковий - 5-8А. Генератор 3 кВт з цим легко впорається, навіть з чотирма такими компресорами при їх одночасному пуску. Перевірено. Ви мене що розважайте на компресорів У мене стоїть на фіаті компресор спіральний , чули про такий , а на рено стоїть аксіально поршневий , різниця між ними в потужності . І ось коли включаєш глянь на тахометер що там показує як не чуєте на слух що двигун збавив оберти , а потом підняв . Ви думаєте що заглох Далі не хочу писати по памяті довгі короткі щоб двигун не глох Тепер по холодильнику і гені , з Ваших 3квт -30% . Ну що я можу тоді гроші збирати на нових холодильник , а бо шукати доброго майстра в кого буде компресор , фрион 134 масло компресорне зварювальний апарат і знову компресор , викачати і накачати , струм в розети . У мене холодильник один старенький норд той 1,2 квт час, другий ЛДЖ тут написано в рік 207 квт , це економ зна дувом холоду і я не той не той не включу ,дорого буде для кишені .Бо по ваших розрахунках вони як вентилятори 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 21 ноября, 2022 Share Опубликовано 21 ноября, 2022 15 часов назад, Gring сказал: Только надо учесть, что там на выходе будет не синусоида. Не для всех потребителей подойдет. Так це схемка зроби сам і не плати великі гроші. Оця схема на 0,6 квт зроблена, стоїть у мене біля котла ( байпас стоїть ) для насосу . А як так можна додати зарядне , автомат перемикання ,тут вже як руки і голова . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 21 ноября, 2022 Share Опубликовано 21 ноября, 2022 15 хвилин тому, blek-269 сказав: І ось коли включаєш глянь на тахометер що там показує як не чуєте на слух що двигун збавив оберти , а потом підняв . А тут вже потрібно щоб і зір був хороший. Сьогодні знов відключають вже з 8:00. Вчора відлючали лише на декілька годин , аж не звично . 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 21 ноября, 2022 Share Опубликовано 21 ноября, 2022 4 години тому, Сергей Тюркин сказав: У мене місто .. Но в морозильній камері свинка +пару декілька качок ... а основна кількість качок. гусей перероблені на тушонку .. тільки жінка пристосувалася робити тушонку в звичайній (великій) єлектродуховці.. правда довго (наче 6 годин +) займае але її так більше подобаеться і не хоче того автоклава .. А мені як кажуть баба з воза коням легше -- і тушонка в підвалі і про автоклави не думаю.. Те, що в морозилці, будете ж з часом термічно обробляти чи як...І навіщо було платити за мороз... Якби все так просто, то ніхто б не купував автоклавів. Це, як кажуть, поки грім не гримне, лікар монолог не прочитає...чи піп молитву 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 21 ноября, 2022 Share Опубликовано 21 ноября, 2022 3 часа назад, язичник сказал: Те, що в морозилці, будете ж з часом термічно обробляти чи як...І навіщо було платити за мороз... Якби все так просто, то ніхто б не купував автоклавів. Це, як кажуть, поки грім не гримне, лікар монолог не прочитає...чи піп молитву А чому з часом ? регулярно щось з морозильної камери дістает'ся (у нас звичайний холодильник і ще + морозильна камера.. до речі у моїх батьків також. да і в моеї тещі так само.. і в загалі я вже вважав що так у більшості Українців) .. свинка розібрана и по кулькам пофасована та щей в більшості і підписано де яка частина свині.. крім того ще і морозяться якісь ягоди.. то і не шкода заплатить за той мороз.. Так мені навіть і купувати автоклав не потрібно.. у кума е автоклав. у батьків е штукенция в якій затискаються банки і потім це все у великій каструлі вариться тушонка .. а жінка каже що їй простіше в духовці ну а мене це тим паче влаштовуе. так як мені не потрібно тягатися з тими всіма прибамбасами .. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Гурович Опубликовано 21 ноября, 2022 Share Опубликовано 21 ноября, 2022 2 часа назад, язичник сказал: Якби все так просто, то ніхто б не купував автоклавів. Це, як кажуть, поки грім не гримне, лікар монолог не прочитає...чи піп молитву Не наганяйте жахів - ще ні разу за своє життя не чув, щоб від свинячої тушонки хтось дуба врізав. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Cfif Опубликовано 21 ноября, 2022 Share Опубликовано 21 ноября, 2022 15 минут назад, Гурович сказал: щоб від свинячої тушонки хтось дуба врізав. Бо по новинах неуточнюють яка тушонка... куряча індича чи свиняча. просто проходить новина .... після виживання тушонки. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 21 ноября, 2022 Share Опубликовано 21 ноября, 2022 2 часа назад, Сергей Тюркин сказал: А чому з часом ? регулярно щось з морозильної камери дістает'ся (у нас звичайний холодильник і ще + морозильна камера.. до речі у моїх батьків також. да і в моеї тещі так само.. і в загалі я вже вважав що так у більшості Українців) .. свинка розібрана и по кулькам пофасована та щей в більшості і підписано де яка частина свині.. крім того ще і морозяться якісь ягоди.. то і не шкода заплатить за той мороз.. Так мені навіть і купувати автоклав не потрібно.. у кума е автоклав. у батьків е штукенция в якій затискаються банки і потім це все у великій каструлі вариться тушонка .. а жінка каже що їй простіше в духовці ну а мене це тим паче влаштовуе. так як мені не потрібно тягатися з тими всіма прибамбасами .. У мене також є що й у Вас , тільки Ви не знаєте що коли вимкнуть світло на недільку тоді ні що не допоможе . Тільки як зима ілі автоклав . Ось ми сидимо і ждемо поки що , а в холодильнику і камері лежать тушки . І ось як світло зникне , а воно зникне тут і до бабки ходить не треба отоді банки каструля і вода з річки бо бензину може і не бути . В 14 було і в лютий, березень цього року 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 21 ноября, 2022 Share Опубликовано 21 ноября, 2022 3 часа назад, blek-269 сказал: , тільки Ви не знаєте що коли вимкнуть світло на недільку тоді ні що не допоможе . генератор справиться.. головне щоб не на місяць і більше .. бо тоді прийдеться сидіти на одному м'сі .. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 21 ноября, 2022 Share Опубликовано 21 ноября, 2022 5 минут назад, Сергей Тюркин сказал: генератор справиться.. головне щоб не на місяць і більше .. бо тоді прийдеться сидіти на одному м'сі .. Як що у Вашому генераторі є приблуда з правильною синусоїдою . А бо такий на одинці трансформатор з правильною синусоїдою . Бо там електро двигун той що не любе різаних Для Вас буде і 48 годин . Бо бензин закінчиться , тоді гену з собою і на заправку бо бензин не качає без свети . Хлопці я пищу з свого життя а не стелі 2 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 25 ноября, 2022 Share Опубликовано 25 ноября, 2022 Дві доби без світла, інтернету і мобільного зв'язку. Зате з'явився час і мотивація перебрати старий (ще з 2005 року) комп'ютерний безперебійник і отримати такі бажані 220 в. 4 2 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.