Перейти к содержанию

"Точок у Львові"

Petrovych61

Рекомендуемые сообщения

буде присутнім професор Литовченко(тема лекції уточнюється).
Та яка б не була тема лекції - буде цікаво. Олександр Михайлович дуже цікава людина, знає багато і ділиться знаннями. Про медові напої буде йтися, скоріш за все. Приготуйте зразки медівок і отримаєте вичерпну інформацію про них від професіонала.

я б поїхав (але мені треба щоб хтось зустрів, в Львові 1 раз був і то заблудився :ah: , непривично людей валом в Тернополі спокійніше)

я б поїхав (але мені треба щоб хтось зустрів, в Львові 1 раз був і то заблудився :ah: , непривично людей валом в Тернополі спокійніше)
Я зможу зустріти і провести, якщо нічого надзвичайного не станеться. Там ближче до зустрічі пишіть в приват коли будете.

я б поїхав (але мені треба щоб хтось зустрів, в Львові 1 раз був і то заблудився ah.gif , непривично людей валом в Тернополі спокійніше)

Ну я цього літа в Тернополі машиною блудив... :) Зустрінемо, завеземо. Є люди з вашої асоціації ім. Михалкевича, що знають дорогу: Олег з Озерної, може знаєте. Давайте детальніше в приваті. :hi:

я б поїхав (але мені треба щоб хтось зустрів, в Львові 1 раз був і то заблудився ah.gif , непривично людей валом в Тернополі спокійніше)

Ну я цього літа в Тернополі машиною блудив... :) Зустрінемо, завеземо. Є люди з вашої асоціації ім. Михалкевича, що знають дорогу: Олег з Озерної, може знаєте. Давайте детальніше в приваті. :hi:
Я якрас і є членом спілки ім.Михалевича, (Олега з Озерної може і знаю)зустрівся з нашими форумчанами у Києві на з'їзді, цього року маю більше часу тай хочу поїздити по різних виставках і зборах.

Я якрас і є членом спілки ім.Михалевича

Даруйте за помилку... :ah: І до зустрічі! :hi:

• 2 weeks later...

Для львівян відкрив карту пасічницьких магазинів і ветаптек ТУТ. Якщо в когось є якась інформація, буду вдячним коли Ви її викладете на "Галицькому Точку". :hi: ПС. На вказаній карті є місце розміщення "Джерела", де проходять зібрання. :hi:

Зустрілися, поспілкувалися, послухали Литовченка. Все чудово. Наступне зібрання 7 грудня, о 13:00 там же. Детальніше на Галицькому Точку. :hi: Декілька фоток 101_1391.JPG101_1392.JPG101_1393.JPG

• 1 month later...

Наступна зустріч відбудеться в неділю, 4 січня 2015 року, о 13 00 на тому ж місці, а саме в реабілітаційному центрі "Джерело", що на Сихові, за адресою пр. Червоної Калини, 86А. До зустрічі! :hi:

• 2 weeks later...
Наступна зустріч відбудеться в неділю, 4 січня 2015 року, о 13 00 на тому ж місці, а саме в реабілітаційному центрі "Джерело", що на Сихові, за адресою пр. Червоної Калини, 86А. До зустрічі! :hi:
Будь ласка напишіть яка буде тема.

Будь ласка напишіть яка буде тема.

Перепрошую за "п'ятак", але яка різниця? Збирайтеся, спілкуйтеся, в кулуарах мова йтиме про будь-які цікаві теми. :IMHO:

• 5 weeks later...

4-го січня прийшло аж 4 чоловіки, проте 2 години злетіли в розмовах аж бігом. Хоча напевно що в січні не варто робити зібрання. Це я винятково про Львів... Наступного разу збираємося 1 лютого. Тему можна було б визначити, якби зголосився хтось на доповідача. А так поговоримо про хід зимівлі(багато розмов про проблеми), ну і взагальному про бджільництво. При нагоді хочу повідомити, що після певних консультацій, вирішили внесок визначити в розмірі 10 грн за кожну присутність в фонд реабілітаційного центру. Ну і благодійність у вигляді меду схвалюється. При нагоді буду вдячний за пропозиції, щодо тематики, чи форми подальших наших зібрань, а бажання про щось розповісти, буде прирівнюватися до героїчного вчинку. :wave:

• 3 weeks later...

Зібрання 1-го лютого відбулося в теплій і дружній атмосфері! :) Було досить людей, плідно поспілкувалися. Традиційно на зібранні були присутні представники редакції журналу "Бджоляр" з презентацією та реалізацією своїх нових примірників. Говорили про хід зимівлі, про боротьбу з кліщем, вологою та браком кормів. Наступного разу збираємося 1 березня. Тема - Інвентар. Приносимо, фотографуємо, замальовуємо все що в нас на пасіці є цікавим і нестандартним, але ДУЖЕ практичним. Втім не дуже теж годиться. Отже! 1 березня в центрі "Джерело" відбудеться зібрання пасічників "Точок у Львові" о 13-00 , за адресою пр. Червоної Калини 86А. Тема зібрання "Інвентар".

• 4 weeks later...

Закінчився осінньо-весняний період "Точка у Львові". Оцінки я давати не буду, хай це роблять учасники, проте сам факт бажання прийти на зустріч - це вже позитив. Тож до осені, шановні колеги! :hi:

• 8 months later...

У Львові відновили зібрання пасічників "Точок у Львові". Перша зустріч відбулася 1 листопада, пройшла конструктивно і цікаво.

Наступного разу зустрічаємося 6 грудня, о 13-00 в актовому залі реабілітаційного центру "Джерело", за адресою: пр. Червоної Калини, 86а.
На зібранні планується лекція(по Скайпу) Є.В. Руденка "Актуальні питання сучасного бджільництва".
Після лекції, якщо залишиться час, проведемо коротенький лікбез по користуванню інтернет-форумами, для бажаючих.

ОРГВНЕСОК 10 грн.

Євген Руденко цікава людина тому варто відвідати зібрання хто буде мате можливість непожалкуєте...

• 3 weeks later...

6-го грудня у Львові таки відбулася по Скайпу лекція Руденка, хоч і з затримкою більше години(по технічних причинах)

bL28BEE.png

З дозволу Євгена Володимировича все було зафіксовано на відео. Тож хто має бажання побачити, заходьте на "Галицький точок"(посилання на форум є в темі, а ні, то дядько Гугл знає:)) - там є посилання на папку Google диску -  два відео, бо один раз обривався зв'язок. Трохи пізніше об'єднаю і викладу на YourTube.
Наступного разу збираємося 24 січня. Після конкретної домовленості з людиною, викладу деталі і тематику.

Шануймося! :hi:

6-го грудня у Львові таки відбулася по Скайпу лекція Руденка, хоч і з затримкою більше години(по технічних причинах)

bL28BEE.png

З дозволу Євгена Володимировича все було зафіксовано на відео. Тож хто має бажання побачити, заходьте на "Галицький точок"(посилання на форум є в темі, а ні, то дядько Гугл знає:)) - там є посилання на папку Google диску -  два відео, бо один раз обривався зв'язок. Трохи пізніше об'єднаю і викладу на YourTube.
Наступного разу збираємося 24 січня. Після конкретної домовленості з людиною, викладу деталі і тематику.

Шануймося! :hi:

Петро, як засновнику не бачу проблем давати на Галицький Точок пряму лінку. Можемо стати інформаційними партнерами. 

Та я не проти, просто як засновник вважав за потрібне дотримуватися Правил. :hi:

Галицький Точок.

• 3 weeks later...

Петрович думаю на зборах 24 січня потрібно буде поговорити про бджолопакети, осільки тема важлива для нашого регіону.

:dntknw:

Можна і про пакети. Я щось на зібраннях не зауважив хто пакетами займається серйозно. Хіба Володимир Горішник... До того ж в якому плані буде розмова? Формування, ціноутворення, доставка... Давайте розвинему цю тему.
Є тема запросити апітероапевта - перемовини тривають... :hi:

Можна і про пакети. Я щось на зібраннях не зауважив хто пакетами займається серйозно. Хіба Володимир Горішник... До того ж в якому плані буде розмова? Формування, ціноутворення, доставка... Давайте розвинему цю тему.
Є тема запросити апітероапевта - перемовини тривають... :hi:

Спочатку апітерапевта а далі як піде.

• 1 month later...

Наступного разу зустрічаємося 21 лютого 2016-го, о 13-00 в актовому залі реабілітаційного центру "Джерело", за адресою: пр. Червоної Калини, 86а.
Попередньо задекларована тема "Пакетне пасічництво". При відсутності доповідачів - вільне спілкування, наприклад: Хід зимівлі, Підгодівля бджіл взимку, тощо...

http://forum.mybee.com.ua/index.php/topic,422.msg1055.html#new

Оргвнесок фіксований - 10 грн. Всі гроші ідуть виключно на реабілітаційний центр.  Минулої зустрічі наші пасічники ще залишили дітям центру 14 л меду(10 л. від Гільдії медоварів Львівщини і 1+3 від приватних осіб). Взагалі кожного разу ми залишаємо декілька літрів меду дітям(це натяк :)).

• 4 weeks later...

Зібрання відбулося в теплій дружній обстановці. Прийшли нові пасічники-початківці, які задають питання - це радує.

Наступного разу збираємося 20 березня за тією ж адресою і на тих же умовах(оргвнесок 10 грн + мед по бажанню і змозі). Це напевно буде завершення неактивного(для бджіл) сезону. Прощання не буде, бо є Форум(навіть два:)), є Skype, Viber, Facebook і ще багато різних комунікаторів, які не дозволяють нам забути один одного.

До зустрічі! :az:

• 4 weeks later...

Закінчився осінньо-весняний цикл наших зібрань. Орієнтовно продовжимо з 6 листопада. Детальніше за інформацією слідкуйте в цій темі і на Галицькому ТочкУ.

До нових зустрічей у Львові! :hi:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...