Jump to content

"Точок у Львові"

Petrovych61
 Share

Recommended Posts

Є намір відновити зустрічі у Львові. Орієнтуємося на 25 листопада(неділя). Попередньо місце зустрічі - центр "Джерело", пр. Червоної Калини 86А. - 13 00 . Прошу зголоситися, хто має намір бути присутнім, щоб зорієнтуватися по кількості. Можна тут, можна в Приват, чи по телефону, хто має мій номер. Формат зустрічі - дружня бесіда в тісному колі. Якщо хтось має цікаві фото-відеоматеріали, буде змога їх продемонструвати. Говорити будемо про бджоли і про формат наших наступних зустрічей. :hi:

• Like 2

Є намір відновити зустрічі у Львові. Орієнтуємося на 25 листопада(неділя). Попередньо місце зустрічі - центр "Джерело", пр. Червоної Калини 86А. - 13 00 . Прошу зголоситися, хто має намір бути присутнім, щоб зорієнтуватися по кількості. Можна тут, можна в Приват, чи по телефону, хто має мій номер. Формат зустрічі - дружня бесіда в тісному колі. Якщо хтось має цікаві фото-відеоматеріали, буде змога їх продемонструвати. Говорити будемо про бджоли і про формат наших наступних зустрічей. :hi:
Щиро бажаю усім вам успіхів у новому сезоні спілкування!

Є намір відновити зустрічі у Львові. Орієнтуємося на 25 листопада(неділя).

Гарний намір! :ay: Та й дата цілком прийнятна. :ah: Маю намір приїхати, можливо вговорю ще когось з друзів-пасічників. :hi:

Ни когда не был во Львове. Хотелось бы приурочить приятное с полезным. Что по Львову будет?

Я буду точно + ще 2-3 людини, скоріше всього, будуть. Пропоную на цій зустрічі влаштувати ще дегустацію різних сортів меду власного виробництва - хто чим похвастається в цьому сезоні :) І взагалі буде цікаво поговорити про результати сезону, досягененя і проблеми

Щиро бажаю усім вам успіхів у новому сезоні спілкування!

Дякую, пане Михайле! :az:
Маю намір приїхати, можливо вговорю ще когось з друзів-пасічників.

Буду радий - давно не бачилися. :hi:
Ни когда не был во Львове. Хотелось бы приурочить приятное с полезным. Что по Львову будет?

Сдравствуйте Сергей! Пока ничего особенного, просто как собрание пчеловодов. Как правило это мероприятие у нас занимает 2,5-3 часа. Но в перспективе надеюсь получится и что-нибуть посолиднее, чтобы и издалека был смысл приехать. Тогда и Львов можна будет показать немного.
Пропоную на цій зустрічі влаштувати ще дегустацію різних сортів меду власного виробництва - хто чим похвастається в цьому сезоні smile.gif

А якщо ще зробити дегустацію питних медів - ото буде зустріч!!! :umora: Меди, як меди, а от презентація нового журналу "Бджоляр" буде гарантовано. :af: Ну і ще дещо... :ah: Якщо встигну. :blink:
  • Like 1

Із задоволенням прибуду на зустріч. Живе спілкування у колі однодумців завжди цікаве і корисне багатьма дрібницями з яких, власне, і складається бджолярський досвід. Планую презентувати журнал"Бджоляр" якщо не заперечуватимуть організатори. Олег Коцюмбас

які умови

Умова одна - добрі наміри! :hi:
  • Like 1

Є намір відновити зустрічі у Львові. Орієнтуємося на 25 листопада(неділя). Попередньо місце зустрічі - центр "Джерело", пр. Червоної Калини 86А. - 13 00 .
Коли остаточно стане відомо про проведення заходу?

Коли остаточно стане відомо про проведення заходу?

Та вже завертілося і узгоджено приміщення. Тож вказані координати можна рахувати остаточними. :hi:

• 2 weeks later...
Пропоную на цій зустрічі влаштувати ще дегустацію різних сортів меду власного виробництва - хто чим похвастається в цьому сезоні smile.gif

В приватній розмові прозвучала пропозиція бажаючим принести мед і залишити дітям центру реабілітації. :hi:

Теж маю намір бути присутнім,як шо можна номер телефона щоб домовиться більш детальніше.

Купив вже квиток на Запорізький так що буду біля 12.00.

буду біля 12.00.

Зідзвонимося. В крайньому випадку - від вокзалу маршрутка № 32 на Сихів, передостання зупинка "Поліклініка". А далі за адресою - Червоної Калини 86A :hi:

Ех..., вже складається якась чорна традиція, як збираюсь кудись то обов'язково щось завадить... :( Замість того щоб бути в Львові мушу відремонтувати трактор бо завтра він має бути на ходу. :ah:

Дуже цікавою та наповненою вийшла зустріч :az: Приємно знову зустрітись з товариством, а тим більше бачити в ньому нові обличчя (хай і небагато...)

Добре було зустріти коло однодумців, хай не дуже велике але своє бджолярське.Думаю що ще не раз побуваю у Львові на зібранні пасічників.

В першу чергу хочу подякувати гостинним господарям, в особі mnikol, за надання такого чудового приміщення з мультимедійним обладнанням. Щоб "репортаж" не загубилася серед численних повідомлень, детальніше про зібрання написав ТУТ з фото і коротеньким відео. Наступне зібрання вирішили провести 23-го грудня по тій же адресі в 13 00. :hi:

• Like 1

Mapet, спасибо за информацию :az::hi:

Mapet, спасибо за информацию :az::hi:
Вітаю учасників зібрання пасічників у Львові! Хорошу і потрібну справу відновили. Успіхів і впевненості Вам, і всім пасічникам.

Вітаю учасників зібрання пасічників у Львові! Хорошу і потрібну справу відновили. Успіхів і впевненості Вам, і всім пасічникам.

Дякую за добрі слова. :hi: Наступне зібрання 23-го грудня 2012 року буде присвячене темі інвентарю. Хто планує бути присутнім і має що показати цікавого(наочно, чи фото), прохання це цікаве прихопити з собою. Окрім того буде корисним, якщо учасники підготують до громади якісь питання щодо виготовлення вуликів, перетопки воску, виготовлення та навощування рамок. Одним словом тих робіт, які актуальні для пасічників в пасивний період для бджіл.
  • Like 1

• 2 weeks later...

23-го лютого планується презентація нового для України типу вулика(по технології виготовлення). Трохи детальніше, як завжди ТУТ :hi:

23-го лютого планується презентація нового для України типу вулика(по технології виготовлення). Трохи детальніше, як завжди ТУТ :hi:
23 лютого чи 23 грудня?

23 лютого чи 23 грудня?

Однозначно грудня... :ah::hi: Дякую!

• 2 weeks later...

Друге зібрання цієї зими вийшло таким же цікавим та інформативним, як минулого разу :ay: Тепер вже доведеться тримати марку :az: