Бортник Опубликовано 9 сентября, 2015 Share Опубликовано 9 сентября, 2015 Проше режете обыкновенную разделительную решетку на кусочки необходимого размера и крепите обыкновенными 2 кнопками-шпажками , а весной убираете и все проблемы Действительно, проще. А я пристукивал степлером обрезки решетки от Лысоня... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 10 сентября, 2015 Share Опубликовано 10 сентября, 2015 Воздухофильтр, от камаза кажется, тоже неплохо подходит - круглые отверстия милиметров 7. Правда, тонковат и плохо держит жесткость. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gru.v Опубликовано 3 марта, 2016 Share Опубликовано 3 марта, 2016 зробив в такому варіанті загороджувачі на багатокорпусних 145 рамка фальцевий та рогатий обкатаю і вирішу які робити на наступний сезон (2017р) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Миха Опубликовано 4 марта, 2016 Share Опубликовано 4 марта, 2016 В 13.05.2015в13:04, Kolyan сказал: когда-то делали в Украине в конце 80-х и хорошие как по мне: таких правда всего 3 штуки от дедушки в наследство остались. Олександре, не погоджуся з вами...вони нікудишні , постійно губиться одна з половинок, якщо не докрутив саморіз - випадають, не знайдеш потім..при перевезенні взагалі не варіант...якось кум забув переставити половинку з широкими отворами в іншу позицію...просто задвинув до упора....добре що хоч в масках були...До того ж вони дуже невдало закриваються...А ще заводські саморізи ..то просто хлам, не вкручуються....Є таких 3 штуки, ще в заводському пакуванні. Можу Вам подарувати, бо збирався викинути) Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
андрон Опубликовано 4 марта, 2016 Share Опубликовано 4 марта, 2016 2 часа назад, kastor сказал: Олександре, не погоджуся з вами...вони нікудишні , постійно губиться одна з половинок, якщо не докрутив саморіз - випадають, не знайдеш потім..при перевезенні взагалі не варіант...якось кум забув переставити половинку з широкими отворами в іншу позицію...просто задвинув до упора....добре що хоч в масках були...До того ж вони дуже невдало закриваються...А ще заводські саморізи ..то просто хлам, не вкручуються....Є таких 3 штуки, ще в заводському пакуванні. Можу Вам подарувати, бо збирався викинути) Я тебе викину.В наш час все собирать треба. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gru.v Опубликовано 4 марта, 2016 Share Опубликовано 4 марта, 2016 доробив сьогодні ще й загороджувач від мишей Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
IvanS Опубликовано 6 июня, 2017 Share Опубликовано 6 июня, 2017 Користуюсь такими. Затрати 2 саморізи і планка з пропилами на половину ширини, щоб саморіз вільно рухавсь. Основних положень три - закривається повністю, частково як на фото,і відкрито повністю. Плюс ще декілька варіантів по ситуації, зручна бюджетна конструкція виходить. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр071 Опубликовано 7 сентября, 2017 Share Опубликовано 7 сентября, 2017 Якось так. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Укроп Опубликовано 7 сентября, 2017 Share Опубликовано 7 сентября, 2017 Недавно друг Дениска на День народження подарував мені таких цілий мішок. Швидко під них замовив нових вуликів, і ще до зими пересаджу в них бджіл. Ще рік назад про такі тільки мріяв, і як виявилось мрії збуваються Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр Васильєв Опубликовано 7 сентября, 2017 Share Опубликовано 7 сентября, 2017 В 3/4/2016 в 09:54, kastor сказав: Олександре, не погоджуся з вами...вони нікудишні , постійно губиться одна з половинок, якщо не докрутив саморіз - випадають, не знайдеш потім..при перевезенні взагалі не варіант...якось кум забув переставити половинку з широкими отворами в іншу позицію...просто задвинув до упора....добре що хоч в масках були...До того ж вони дуже невдало закриваються...А ще заводські саморізи ..то просто хлам, не вкручуються....Є таких 3 штуки, ще в заводському пакуванні. Можу Вам подарувати, бо збирався викинути) Якщо ще не викинули даруйте то для музея буде. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Миха Опубликовано 8 сентября, 2017 Share Опубликовано 8 сентября, 2017 16 годин тому, aleksanderche сказав: Якщо ще не викинули даруйте то для музея буде. Нажаль..віддав в добрі руки)) Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Миха Опубликовано 8 сентября, 2017 Share Опубликовано 8 сентября, 2017 20 годин тому, Укроп сказав: Нічого собі....подаруночок.... таким "космодромом" тільки перед колегами хвастатись Думаю коштує як 10 звичайних! А я тут думав для здешевлення самому з жесті наклепати Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр071 Опубликовано 8 сентября, 2017 Share Опубликовано 8 сентября, 2017 23 часа назад, Укроп сказал: Недавно друг Дениска на День народження подарував мені таких цілий мішок. Швидко під них замовив нових вуликів, і ще до зими пересаджу в них бджіл. Ще рік назад про такі тільки мріяв, і як виявилось мрії збуваються Вот это полёт инженерной мысли. Изобретатель сего чуда пчел только на картинках видел. Громоздкий и не практичный космоприлёт. Для стационара ненужно, а для кочевников разве что на павильёне. Для отъёмного дна тож никак.Одно не понятно почему 4 задвижки а не на каждую пчелу? Дарёному коню............... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.