Taras NTG Опубликовано 28 августа, 2022 Share Опубликовано 28 августа, 2022 7 часов назад, Немолодий сказал: і сказали що товар, який куплений два роки тому, зламався. І попросили повернути вам гроші, або відремонтувати за свій рахунок, включаючи пересилку в обидва кінці. Відповідь продавця додумайте самі. відповідь розумного продавця який зацікавлений в задоволених старих клієнтах була б ремонт і пересилка з свій рахунок. Якщо ви забули то ви продали свій станок мені за 8300 грн який складається з бу моторчика від стіралки і куска фанерки з саморізами, собівартість я думаю десь 700-800 грн, тобто прибутковість десь 1000%. А я нічого не заробив, навіть не відбив його бо він зламався під час першої нормальної експлуатації. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Taras NTG Опубликовано 28 августа, 2022 Share Опубликовано 28 августа, 2022 До речі перед купівлею продавець не показував і не казав з чого складається робочий орган, оргументуючи це комерційною таємницею, гроші теж наперед. Звичайно якби я бачив що в середені то я б його не купив би. А ось і крильчатка яка зламалась, зроблено все в кустарних умовах- надійністю і не пахне. Оцинковка здається 0.5 і пару заклепок з алюмінія (навіть не нерж) от і все))) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ved Опубликовано 28 августа, 2022 Share Опубликовано 28 августа, 2022 По фото "станка" видно що вiн перебив бiльше 5 кг ...... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Taras NTG Опубликовано 28 августа, 2022 Share Опубликовано 28 августа, 2022 3 минуты назад, ved сказал: По фото "станка" видно що вiн перебив бiльше 5 кг ...... це тому що він забивався і молов кашу Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Taras NTG Опубликовано 28 августа, 2022 Share Опубликовано 28 августа, 2022 о ось ще переписка, продавець перед відправкою не протестував станок по пергі. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ved Опубликовано 28 августа, 2022 Share Опубликовано 28 августа, 2022 1 минуту назад, Taras NTG сказал: це тому що він забивався і молов кашу Якщо стiльники замороженi на 5 кг не буде такого "лепу" Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Taras NTG Опубликовано 28 августа, 2022 Share Опубликовано 28 августа, 2022 5 минут назад, ved сказал: Якщо стiльники замороженi на 5 кг не буде такого "лепу" морозились добу, це напевно до виробника потання чому там таке залипання, можливо крильчатка не працювала так як потрібно. Розумієте я ж пропонував виробнику забрати цей станок, полагодить і відрегулювати його роботу, він відмовився, образився на публікацію тут. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
kroxaru Опубликовано 28 августа, 2022 Share Опубликовано 28 августа, 2022 Вы выложив в общий доступ внутренности этого девайса нанесли урон его создателю. Думаю дальнейшие выходы на тропу войны бесполезны так как стороны перейдут в глухую оборону. Возьмите тайм аут и разойдитесь как в море корабли. 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Немолодий Опубликовано 29 августа, 2022 Share Опубликовано 29 августа, 2022 Як відокремити пергу від воскової чарунки. Я про це вже писав. Повторюсь ще раз. «Як і всякий інший станок чи пристрій, "Пергодар" може успішно виконувати свою функцію лише при дотриманні інструкції по використанню, в даному випадку певної технології підготовки матеріалу та режиму роботи станка. Зокрема важливу роль має температура самого матеріалу (сировини) а також температура навколишнього повітря при роботі. Бо навіть добре охолоджений в холодильнику стільник при температурі повітря в +30 градусів за кілька хвилин втрачає свою крихкість, при обробці його в станку перетворюється не на суху і легку труху, а на липку кашоподібну масу, яка залипає в робочій частині станка і не дає можливості успішно розділяти частинки воску і перги в повітряному сепараторі. Це призводить до перевантаження робочих елементів і виходу їх з ладу. Тому рекомендують вибивати пергу при якомога низьких температурах повітря (осінь-зима)». Охолоджувати пергові вирізки слід розфасованими у невеликі окремі пакети. Виймати їх з морозильника для обробки в станку почергово, не всі відразу, щоб зберегти їх низьку температуру. Якщо обробка проводиться в теплу пору року, то слід обирати час з найнижчою температурою повітря – рано вранці чи пізно ввечері. Температура станка перед роботою теж має значення. Друковані рекомендації по добуванню перги: «Найбільш близький по суті є спосіб виробництва перги, який передбачає відбір стільників з пергою з бджолиних гнізд, сушіння стільника за температури 40-50 °С до вмісту вологи 10-14 °С, охолодження його до - 4 °С, що перетворює віск у крихкий стан, а пергу - у більш тверду масу, розминання охолодженого стільника з пергою, під час чого відбувається руйнування воскових комірок та відокремлення воскової сировини від перги, очищення перги від воскової сировини шляхом просівання через фільтр з комірками 4*4 мм і провітрювання [3]. Однак, відомий спосіб має ряд недоліків, а саме високий вміст у перзі меду, яким бджоли прикривають її в комірках, що знижує ефективність відокремлення її від воскової сировини та зниження якості перги із-за високих залишків в ній коконів. Задачею запропонованого способу було усунути недолік відомого способу одержання перги. Суть запропонованого способу одержання перги полягає в тому, щоб після відбору стільників з бджолиних гнізд звільнити їх від меду шляхом осушення бджолами. Для цього стільники з відібраною пергою ставлять в переносні ящики і розміщують за 200-300 метрів від пасіки. Бджоли вибирають з них мед, в результаті чого перга залишається з низьким його вмістом. Після цього проводять послідовно всі операції, передбачені відомим способом. В результаті застосування запропонованого способу із-за низького вмісту у стільниках меду, яким бджоли покривають пергу, відмічено інтенсивніше відокремлення її від воскової сировини та підвищення її якості. Джерела інформації: 1. Комісар О.Д. Перга новий продукт бджільництва / О.Д. Комісар // Пасіка.-1994. - № 2. - С. 26-28. 2. Поліщук В.П. Бджільництво / В.П. Поліщук. - К.: Вища школа, 2001.-287 с. 3. Разанов С.Ф. Технологія виробництва продукції бджільництва / С.Ф. Разанов, І.Ф. Безпалий, В.І. Бала, Т.А. Донченко. - К.: Аграрна освіта, 2010.-277 с.» 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергій-апі Опубликовано 29 августа, 2022 Share Опубликовано 29 августа, 2022 26.08.2022 в 10:43, Немолодий сказав: Відео від покупця станка із Закарпатської області. Станок повністю аналогічний цьому (відео без звуку, зняте телефоном). Станки продані майже одночасно два роки тому. Відео від Ковтуна М.~1.mp4 2 MB · 0 завантажень На відео видно серйозний підхід автора до отримання перги: 1. "Польові умови" під ногами земля та пил. 2. Картонна коробка від печива, в якій можливо весною курчата з ринку приїхали. 3. Просіювання на мішки невідомого походження, через будівельну сітку з якої в пергу попадають частинки пластику та скловолокна. 4. Це моя догадка: сушіння напевно на газовою плиткою або на сонці. Рівень однако. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Taras NTG Опубликовано 29 августа, 2022 Share Опубликовано 29 августа, 2022 4 часа назад, Сергій-апі сказал: На відео видно серйозний підхід автора до отримання перги: 1. "Польові умови" під ногами земля та пил. 2. Картонна коробка від печива, в якій можливо весною курчата з ринку приїхали. 3. Просіювання на мішки невідомого походження, через будівельну сітку з якої в пергу попадають частинки пластику та скловолокна. 4. Це моя догадка: сушіння напевно на газовою плиткою або на сонці. Рівень однако. краще такі відео нікому не показувати, бо покупців на пергу не буде 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Taras NTG Опубликовано 29 августа, 2022 Share Опубликовано 29 августа, 2022 23 часа назад, kroxaru сказал: Вы выложив в общий доступ внутренности этого девайса нанесли урон его создателю. Думаю дальнейшие выходы на тропу войны бесполезны так как стороны перейдут в глухую оборону. Возьмите тайм аут и разойдитесь как в море корабли. перед цим я пропонував виробнику варіанти, ремонт+доставка за його рахунок, або повернення виробу за 50%, він все відхилив. Навіть більше я попереджав що виложу сюда, йому було байдуже. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Немолодий Опубликовано 31 августа, 2022 Share Опубликовано 31 августа, 2022 Кілька слів про пневмосепарацію розмеленої воскопергової маси. Для отримання якісної перги слід провести налаштування самого пилосмока. А саме з допомогою клапана на всмоктувальній трубі пилосмока домогтися такої швидкості повітряного потоку, при якому у приймальну посудину для готової продукції падали б якомога чистіші гранули перги, а до накопичувального бункера пилосмока лише воскова труха. При надмірній швидкості повітряного потоку дрібні частинки перги можуть потрапляти разом із розмеленою восковою масою до пилосмока. До речі легко розкришуються гранули незрілої перги, яка по суті ще і не перга, а лишу утрамбована обніжка. В такому випадку слід відкрити кран-заслінку на трубі пилосмока. Коли ж до перги падає ще і якась частина воскової крихти-слід збільшити силу всмоктування, закривши заслінку на трубі. І ще момент.При охолодженні перговмісних вирізок стільника перш за все варто думати про охолодження та збереження низької температури саме стільника а не перги. Зріла, висушена перга сильної заморозки не потребує, а от воскові комірки стільника дуже швидко втрачають свою крихкість, яка лежить в основі відділення перги від стільника, при підвищенні температури. Тому висновок напрошується сам по собі - обробляти такі стільники слід добре охолодженими і досить швидко, щоб не допустити їх нагрівання навколишнім повітрям. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Немолодий Опубликовано 25 ноября, 2022 Share Опубликовано 25 ноября, 2022 28.08.2022 в 16:08, Taras NTG сказав: Розумієте я ж пропонував виробнику забрати цей станок, полагодить і відрегулювати його роботу, він відмовився, образився на публікацію тут. Хочу поставити крапку в цій історії. Чекав, що про ремонт станка напише сам автор претензії. Майже три місяці тому я безкоштовно відремонтував надісланий мені зламаний вузол станка. Причому зробив це так як і в станках останньої конструкції-кріплення лопатки не до осі мотора, а до робочого диску і матеріал не оцинковка, а міцна пластинка дюралю. До того ж замінено робочі голки (саморізи) на коротші і міцніші. А ще виклав в загальний доступ детальну будова "Пергодара" з фотоілюстраціями. Технологічні моменти отримання перги читайте в цій темі трохи вище. Тому робіть такий апарат самостійно, хто захоче; вдосконалюйте, коли будуть нові ідеї. Але пам"ятайте головне: дотримуйтесь технології отримання перги! Бо іноді в невдачах звинувачують станок і його автора, не помічаючи своїх помилок. Успіхів всім! Останній вдосконалений варіант станка "Пергодар" Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 25 ноября, 2022 Share Опубликовано 25 ноября, 2022 До любого побутового приладу іде інструкція з використання цього приладу. І там написано, що при не дотриманні правил використання того чи іншого приладу , то "гарантія не росповсюджується ". Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Taras NTG Опубликовано 25 ноября, 2022 Share Опубликовано 25 ноября, 2022 1 час назад, Немолодий сказал: Хочу поставити крапку в цій історії. Чекав, що про ремонт станка напише сам автор претензії. Майже три місяці тому я безкоштовно відремонтував надісланий мені зламаний вузол станка. Причому зробив це так як і в станках останньої конструкції-кріплення лопатки не до осі мотора, а до робочого диску і матеріал не оцинковка, а міцна пластинка дюралю. До того ж замінено робочі голки (саморізи) на коротші і міцніші. А ще виклав в загальний доступ детальну будова "Пергодара" з фотоілюстраціями. Технологічні моменти отримання перги читайте в цій темі трохи вище. Тому робіть такий апарат самостійно, хто захоче; вдосконалюйте, коли будуть нові ідеї. Але пам"ятайте головне: дотримуйтесь технології отримання перги! Бо іноді в невдачах звинувачують станок і його автора, не помічаючи своїх помилок. Успіхів всім! коробку навіть не відкривав, не було часу та і не хочеться розчаровуватись ще одним витвором з фанери і саморізів)))) Вирішив це перенести на зиму. 1 час назад, Немолодий сказал: Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Taras NTG Опубликовано 25 ноября, 2022 Share Опубликовано 25 ноября, 2022 1 час назад, B 740 сказал: До любого побутового приладу іде інструкція з використання цього приладу. І там написано, що при не дотриманні правил використання того чи іншого приладу , то "гарантія не росповсюджується ". з чого ви взяли що він побутовий??? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Taras NTG Опубликовано 25 ноября, 2022 Share Опубликовано 25 ноября, 2022 1 час назад, B 740 сказал: До любого побутового приладу іде інструкція з використання цього приладу. І там написано, що при не дотриманні правил використання того чи іншого приладу , то "гарантія не росповсюджується ". та і використовувалась тільки за призначенням Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 25 ноября, 2022 Share Опубликовано 25 ноября, 2022 14 минут назад, Taras NTG сказал: та і використовувалась тільки за призначенням До вас і про вас я не мав і не маю мови в цій темі. Я думаю якщо людина зробила якийсь прибор то мабуть перед публікацією того прибору тут , ця людина його протестила , якби людина просто зліпила на дурняк як небудь і захотіла його одноразово впарити то думаю що його бізнес довго би не проіснував , тим паче людина виробник не почала ховатися ітд. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 25 ноября, 2022 Share Опубликовано 25 ноября, 2022 Навіть впевнений що якісь недофірми зяцікавляться цим питаннам по виготовленню пергопереробного прибору , от вони і почнуть клепати фуфло і реклами нароблять . Мало людей які намагаються щось зробити нове , Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Taras NTG Опубликовано 25 ноября, 2022 Share Опубликовано 25 ноября, 2022 1 минуту назад, B 740 сказал: До вас і про вас я не мав і не маю мови в цій темі. Я думаю якщо людина зробила якийсь прибор то мабуть перед публікацією того прибору тут , ця людина його протестила , якби людина просто зліпила на дурняк як небудь і захотіла його одноразово впарити то думаю що його бізнес довго би не проіснував , тим паче людина виробник не почала ховатися ітд. реально мій прибор ніхто не тестив, він сам це написав в перепискі, да і які можуть бути гарантії на виріб який складається з бу моторчика із стіралки, фанери і саморізів? по факту гарантія тут не можливо, все на розсуд ы совість виробника. Я по-тихому пропонував забрати на рамонт за його рахунок(відромонтувати і настроїть правильну роботу) або забрати за пів ціни, виробник відмовився. Ціна тоді була не маленька 300+ доларів, тому хотілося за такі гроші побачити належну роботу прибору і сервіс якщо вже сталась поломка, але нажаль виробник не зацікавлений в задоволених клієнтах. 2 минуты назад, B 740 сказал: Навіть впевнений що якісь недофірми зяцікавляться цим питаннам по виготовленню пергопереробного прибору , от вони і почнуть клепати фуфло і реклами нароблять . Саме це і є зараз у виробника Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 25 ноября, 2022 Share Опубликовано 25 ноября, 2022 4 минуты назад, Taras NTG сказал: реально мій прибор ніхто не тестив, він сам це написав в перепискі, да і які можуть бути гарантії на виріб який складається з бу моторчика із стіралки, фанери і саморізів? по факту гарантія тут не можливо, все на розсуд ы совість виробника. Я по-тихому пропонував забрати на рамонт за його рахунок(відромонтувати і настроїть правильну роботу) або забрати за пів ціни, виробник відмовився. Ціна тоді була не маленька 300+ доларів, тому хотілося за такі гроші побачити належну роботу прибору і сервіс якщо вже сталась поломка, але нажаль виробник не зацікавлений в задоволених клієнтах. Саме це і є зараз у виробник За 300 $ я би його не купив . За ці кошти воно мало бути все з нержавійки . Хай навіть 150 $ пішло би на саму нерж і гнуття форми , ну і хай би 150$ на роботу -зборку-ідею. То є тільки моя думка. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 25 ноября, 2022 Share Опубликовано 25 ноября, 2022 300$ коштує медогонка вся з нержі. І при її виготовленні іде не мало часу 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Taras NTG Опубликовано 25 ноября, 2022 Share Опубликовано 25 ноября, 2022 2 минуты назад, B 740 сказал: За 300 $ я би його не купив . За ці кошти воно мало бути все з нержавійки . Хай навіть 150 $ пішло би на саму нерж і гнуття форми , ну і хай би 150$ на роботу -зборку-ідею. То є тільки моя думка. коли купував то гроші платив повністю наперед( це була умова виробника та і я повірив на його совість)+він показував тільки зовнішню частину, в середині я не бачив що, думав що там якість ножі із нержавійки чи тому подібне, коли він прийшов і я побачив в середині круг з фанерки, десяток чорних саморізів і лопасті із дюральки на закльопках з алюмінія моїм розчаруванням не було меж, одна надія була на хорошу роботу, але нажаль вона не підтвердилась(((( 6 минут назад, B 740 сказал: 300$ коштує медогонка вся з нержі. І при її виготовленні іде не мало часу тому я почуваю себе ошуканим 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Taras NTG Опубликовано 25 ноября, 2022 Share Опубликовано 25 ноября, 2022 7 минут назад, B 740 сказал: 300$ коштує медогонка вся з нержі. І при її виготовленні іде не мало часу Доброго дня. Чекаю оплати вартості станка (8300 грн) в найближчі два дні. 20 березня ціна станка буде прив"язана до офіційного курсу долара на цей день. Всього найкращого. ось одне з його повідомлень+ 700 грн я витратив на купівлю бу пилососа 30 минут назад, B 740 сказал: Навіть впевнений що якісь недофірми зяцікавляться цим питаннам по виготовленню пергопереробного прибору , от вони і почнуть клепати фуфло і реклами нароблять . Мало людей які намагаються щось зробити нове , ну так запитайте автора яка ціна його чудо станка і які гарантії ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.