Перейти к содержанию

Разные ситуации в жизни пчел

metrolog

Рекомендуемые сообщения

Bombus я думаю ...Нам нужно перенимать опыт пчеловождения передовых стран с поправкой на месные условия.

Господа любители меда! Вы забываете одну немаловажную "деталь". Украина является УЖЕ фиг его знает на каком из ПЕРВЫХ мест по производству мёда! То есть в мире не так уж и много стран, имеющих наш опыт. И производят этот мёд у нас - не профи с тысячами семей, а любители с 2-5 вулыками! ;) И поэтому я просто балдею от реакции людей, которым говорят: Вы лишний на нашем празднике жизни! - Я? - отвечает он :blink: ! -Да как же так!? У меня были папа, мама, бабушка. Я люблю собак и природу! Я хорошо учился в школе и переводил всегда старушек через улицу! Я не могу быть лишним! Вы что-то напутали! А...а ... а давайте Я буду последним? Вот меня вы берёте к себе, а всех остальных - уже не берём? Эй, ты там! Чего в спину пальцем тычешь? Давай, уходи! За мной просили не занимать! :ay:
Но это ВЫ выбрали пчеловодство, Вас никто не заставляет заниматься именно ПЧЕЛОВОДСТВОМ.

Вот ПОЭТОМУ я и защищаю СВОЁ пчеловодство от ненужных ему, на мой взгляд, конкурентов. :) Вы чем себе на жизнь зарабатываете, Приз?
из года в год-будут помаленечку открыватся границы и естественно оптовые цэны будут расти
В этих словах я вижу скрытое желание перенести решение проблем на будущие поколения, а пока пусть всё будет, так как будет. Хитрееец! :ay:
Ребята , а по теме можем или переходим , в другие темы

Вот, а вы говорите, что
А Вы строгий, Bombus. В Сталинские времена

;)По теме: На улице прекрасная погода! 20градусов. Передали на следующей неделе похолодание и заморозки. Пошёл пчёл утеплять. :hi:

Bombus я думаю ...Нам нужно перенимать опыт пчеловождения передовых стран с поправкой на месные условия.

Просто надо научиться выращивать бананы и кактусы, чтобы быть наравне с остальными.
Господа любители меда! И производят этот мёд у нас - не профи с тысячами семей, а любители с 2-5 вулыками! ;) И поэтому я просто балдею от реакции людей, которым говорят: Вы лишний на нашем празднике жизни!
:ay: 'Bombus' Вы далеки от мировых тенденций. :dntknw: Продукт должен быть безопасным для потребителя, иметь стандарт или ГОСТ, а это возможно только при промышленном производстве. Вот одни и будут учить других, как производить настоящий мед. А Вы какое отношение к производству меда имеете. У нас с вами пчелы мед производят, а это совсем другое, для них, непонятное явление, вот мы и лишние на их празднике. Мед ждет такой же финиш, как и сахар, ну или что- то вроде. Продукт пчеловодства с добавлением дикого меды от аборигенов Украины. ;):umora:

Bombus' Вы далеки от мировых тенденций.

metrolog, приветствую! Где пропадаете, на пасеке? А тут у нас такооое! Короче, вопрос стоит в выборе, а выбирать нам надо между тётками с сумками, но у нас или девушками в парандже и в Анталии. Вы куда больше склоняетесь? А то мы без вас решили не начинать! :az:

Я іноді на вихідних потрапляю на передачку "Світ навиворіт" з Комаровим. Мабуть багато хто бачив. Пам'ятаю про Індію, і недавно про В'єтнам показували. Там прості люди займаються якимись справами і заробляють хто як може. Наприклад, ловлять рибу і відразу продають оптом на узбережжі. Власники катерів відразу мають кошти на пальне і розрахуватись з людьми. І ловлять не тонами, а всього кілька сотень кг. Ще хтось вирощує креветок в ставках, або виробляє якусь "брагу" з якихось плодів і це вважається супер напоєм. Ще показували ферму, де якісь місцеві лисиці їдять кавові зерна, а потім це все виходить природньо і отримується якась супер дорога кава, що іде на експорт. Всі щось роблять і, що цікаво, відразу отримують кошти. Система товар-гроші-товар крутиться, як налагоджений механізм, інакше люди померли б з голоду. Це "третій світ". А ось реальні приклади у нас в районі. Один дядько раптом вирішив заробляти на курах. І почав втілювати цю божевільну ідею у себе на городі. Розвів він їх кілька сотень, скільки точно не знаю. На корма уходило дві зарплати, його і дружини. Якось вони цей ідіотизм витягнули, а потім настав довгоочікуваний момент, коли курей можна різати і гребти гроші. Тут виявилось, що ці кури нікому нафіг не треба. Звісно, можна було днями стояти на базарі і штовхати по одній курці в день, але для цього потрібний час, а гроші треба тут і зараз. Заклади харчування пропонували смішну ціну, яка не покривала витрат. Не знаю, чи вони їх закопали, чи десь віддали задарма, тільки ферма швидко припинила існування. Ще один приклад. Один молодий хлопець раптом вирішив заробляти на кролях. Наробив кліток, начитався літератури, інтернету. Розвів їх до біса багато, а потім виявилось, що ці кролі нафіг нікому не треба, ні живі, ні мертві. Зараз батько хлопця потроху розпродує їх на базарі, а сам бідолаха чкурнув в столицю наймитувати (до речі, до цього нас закликає бізнесмен-філософ Г. Балашов, автор чудернацької системи 5\10, відео якого є в темі "Особливості національного бджільництва"). Не вірю, що у нас люди не люблять курятину або кролятину. Просто сама система "гроші-товар" відсутня і нікому не потрібна (тут Г. Балашов правий на 100%). Подібне відбувається і з медом, фруктами, картоплею, молоком, м'ясом, будь-чим, що може дати наша земля і в чому ми дійсно могли б зайняти свою нішу. І правильно зазначає чудернацький бізнесмен-філософ Балашов: ці долбодятли сіли на метал і срати на всіх хотіли. :umora::wave:

По теме: На улице прекрасная погода! 20градусов. Передали на следующей неделе похолодание и заморозки. Пошёл пчёл утеплять. :hi:
Вот и я спешу посадить овощи и привести в порядок сад. Привык на столе видеть продукты пусть и не экзотические, но привычные для моего семейства. На пасеке работ сейчас уже нет. Пошла первая продукция, но вот с 20-22.04 начнется. Готовлюсь.
metrolog, приветствую! Где пропадаете, на пасеке? А тут у нас такооое! Короче, вопрос стоит в выборе, а выбирать нам надо между тётками с сумками, но у нас или девушками в парандже и в Анталии. Вы куда больше склоняетесь? А то мы без вас решили не начинать! :az:
Вы насчет встречи. Для меня главное, что бы компания была по понятиям. И лучше, что бы тетки были с сумками. Едим мы для того, что бы чего- то новое увидеть, прикупить. Где в наше время можно инвентарь или оборудование по месту прикупить. В принципе как было в Харькове осенью, устраивает. Встречи по интересам в разных аудиториях, а вечером разбор полетов по номерам. :az: В этом отношении я, как в том анекдоте. Когда корреспондент Би-би-си пытался выяснить, почему в СССР все делается коллективно. Ответил бы так. Работа, застолье по советским традициям, только коллективно. Продуктивно и весело. :az::ole_ole::umora: А вот насчет отдыха, и секса индивидуалист. Не люблю советчиков и сочкистов. ;):hi::umora:

сіли на метал і срати на всіх хотіли.

Арий,ну где-же свойственная Вам аналитичность?Разве долбодятел,сидящий на металле,обязан покупать кролей-курей именно там?
сочкистов

Метролог,опечатка?Очкистов?

Ще один приклад. Один молодий хлопець раптом вирішив заробляти на кролях.
Не знаю як стосовно курей, а в нас наприклад кролятину купувати приїздить з Луцька машина - викупить все що є. І є бажаючі цим займатися - кормлять тих кролів преміксами і йде бізнес на повну. До речі досить вигідний. Єдиний стримуючий фактор - хвороби. В несприятливий рік не дивлячись на вакцинацію за тиждень може "гавкнути" вся ферма... :hi:

• 6 months later...
Продукт должен быть безопасным для потребителя, иметь стандарт или ГОСТ, а это возможно только при промышленном производстве.

Эх... а домашняя курочка так хороша!!! :( ГОСТы хорошо, но ими в конечном счёте и пользуются т. н. "глобалисты"

Эх... а домашняя курочка так хороша!!! :( ГОСТы хорошо, но ими в конечном счёте и пользуются т. н. "глобалисты"
Но это немножко и для себе, к примеру, курочка из курятника его превосходительства. И не только курочки. А ГОСТы для среднестатистического украинца. :hi:

• 1 month later...

TOLIA, есть простой метод против аллергии и без денег!)))) поголодать на одной воде 10 дней, явно у вас шлаков хоть отбавляй, а так и сольки поуменьшиться и тонус подымите :ay: у меня суставы нач болеть на ногах 5ть дней и перестали утром доставать.

TOLIA, есть простой метод против аллергии и без денег!)))) поголодать на одной воде 10 дней, явно у вас шлаков хоть отбавляй, а так и сольки поуменьшиться и тонус подымите :ay: у меня суставы нач болеть на ногах 5ть дней и перестали утром доставать.
Резко начинали голодать ,или постепенно?

Резко начинали голодать ,или постепенно?
Різко, а от виходити з голодування треба вміти. Тобто перед тим як почати голодувати, взнайте інформацію як правильно вийти з голодування. Якщо ви ніколи не голодували, то 10 днів ви не протримаєтесь. Тому спочатку спробуйте кілька разів по три дні не їсти, потім 5 і т.д. Класна штука - тільки треба мати силу волі :ay:

Нашел на немецком сайте: Рецепт для лечения аллергии на укусы пчел. Рецепт для лечения аллергии на укусы пчел, основан на традиционной греческой медицине: положить 42 живых пчелы в 700 мл 42-45% спирта Лучше всего использовать коричневую бутылку, не подвергать воздействию солнечных лучей или экстремальных температур. Настаивать это, по крайней мере, не менее одной недели. Процеживают в небольшой флакон с пипеткой. Отмеряют 7-10 капель в стакан 200 мл чистой, желательно родниковой воды и пить 3 раза в день, каждый день в течение недели или месяца в зависимости от тяжести аллергии! Увеличить прием на 1-2 капли в неделю, воду каждые три недели уменьшать на половину объема. (1-3 неделя - 200 мл, 4-6 неделя -100 мл, 7-9 - 50 мл... в итоге оставить количество воды в нем, такое, что позволит вам пить смесь удобно. В зависимости от вашего выбора скорости употребления, (от 2 мес. до 6 месяцев) в наиболее удобное для Вас время протестируйте себя с опытным апитерапевтом на предмет наличия аллергии на укусы пчел и должны быть свободны от какой-либо аллергической реакции! Всегда помните, что это будет гораздо более эффективным, если вы следуете диете, здорового образа жизни и что эта терапия будет бесполезной, если вы будете применять кортизонсодержащие лекарства! Просьба поделиться этим во всех группах пчеловодства и апитерапии, задать любые вопросы вы могли иметь и также разделяют подобные рецепты от любой другой традиционной медицинской системы, которые доказали свою эффективность! "

Рецепт для лечения аллергии на укусы пчел.
В последнее время сохраняю подобные рецепты, а то потом не найдешь их. :ay::az:

Співчуваю.... та я Вас розумію. Я, коли починав пасічникувати, теж алергія доконувала. Опухав, як вареник на пару. Та знаючи, що зі мною таке робиться просто пив "Цитрон" або "Лоратодін" за пів години. Через пів року запросто 20 "поцілунків" витримую без усяких колес. Любов до дівчат перемогла. Тож поборітеся з болячкою, час до весни ще є. Нажити таке хазяйство не просто, а продати - простіше простого, завжди зможете. :az: Тримайтеся!!!!

Співчуваю.... та я Вас розумію. Я, коли починав пасічникувати, теж алергія доконувала. Опухав, як вареник на пару. Та знаючи, що зі мною таке робиться просто пив "Цитрон" або "Лоратодін" за пів години. Через пів року запросто 20 "поцілунків" витримую без усяких колес. Любов до дівчат перемогла. Тож поборітеся з болячкою, час до весни ще є. Нажити таке хазяйство не просто, а продати - простіше простого, завжди зможете. :az: Тримайтеся!!!!
Та да! Дякую Вам всім за підтримку!До такого господарства йшов більше як 20 років ! Було собі в чомусь відмовиш ,зекономиш ....думав буду цим займатись по житті,але...Потім стало на душі так пусто...Немовби сповідуюсь! :)

Толя дійсно попробуй пролічитись не зможеш голодати попробуй посидіти на соках,очисти організм від глистів(ворміл)Все це можна найти в інтернеті.бо аллергія це признак неполадок в організмі,треба лікуватись і міняти спосіб життя.

Років 15 тому, коли починав пасічникувати заробив алергію в виді афалактичного шоку. В віці 4 років отримав 17 вжалень ос, лежав без памяті.Коли почав пасічникувати то організм згадав дитинство і став опиратись. 3 рази був в реанімації. Та наполегливо (дружина каже - вперто) шукав метод боротьби з алегією. Обласний алерголог теж попередила, що наступне вжалення може бути останнє. Однак вдалось знайти лікаря і метод це ГОМЕОПАТІЯ. Лікування моє було досить тривалим,роки зо 2, хоч в посібник гомеопата поміщай, врешті цілком успішним. "Кусався" вже з осами, джмелями ну бджоли іноді (з шершнями не пробував) - все нормально. Вдалось самостійно вилікувати від алергії на апітоксин дружину. Для рекомендацій і призначення препаратів потрібно знати детальний анамнез та тип алергічної реакції. Або описуйте і щось пораджу або приїздіть до мене в Тернопіль і підем до того лікаря, під чиїм керівництвом вилікувався я. Це буде зовсім недорого. На форумі появлюсь бог=зна коли то на всяк випадок мій телефон : 0681484437 Так, а найпростіший засіб від гістаміну - алкоголь, 100 грам перваку одразу після вжалення, потім ще мені йшов добре димедрол. Кілька раз колов сам себе і на роботі літом (працював на залізниці розїзним механіком) завжди ходив з "мерзавчиком". Випробувано на собі неодноразово, хоч пиши посібник....

TOLIA, входить легко, но надо почистить кишечник. На второй день был в бане, очень помогает выводить шлаки. Третий самый непростой, токсикоз и перестрой организма на внутренние ресурсы. четвертый - пятый хорошо работает голова, Я все время за рулем и переношу грузы, живой здоровый :ole_ole: . Если есть возможность массаж и баня через день. Хочу после праздников на 7 дней сходить в пост. Да: потеря веса за пять дней 1,5-2 кг, интересно что на мясо смотришь с равнодушием. выходить тяжелей, когда в желудок попадает любая пища тут и начинается :az: нужно больше силы воли чтоб не обожраться :umora:

У мене теж колись була алергія на укуси бджіл. З'явилась після операції по видаленню мигдаликів в дитинстві, і не тільки на отруту бджіл - на все: пилок, прянощі, деякі рослини, фрукти, суниця... Від одного укусу в палець рука набрякала до плеча, так що опустити не міг донизу. Але минулось поступово років за 3-4. Весь цей час працював з бджолами. Може це не такий критичний варіант, як Ваш, але не треба одразу здаватись - алергія це дійсно в основному симптом набутої хвороби і її треба лікувати. В першу чергу звернути увагу треба на стан печінки і показники крові.

Якщо є певні захворювання, то голодування може погіршити стан хворого. Краще очищає організм відмова від певних продуктів. Вже років з двадцять не їм борошняних виробів(навіть вареників) і щонайперше відмовився від хлібу в будь-якому вигляді. Відчуття легкості збереглося дотепер, зник гастрит, зникло десяток кіло зайвої ваги, зникла печія, зникло відчуття стискування серця при глибокому нахилі вперед, зник іноді виникаючий біль у правому підребер'ї, відсутні запори і здуття живота,покращилося дихання. З часом відмовився від м'яса, тваринних жирів, яєць. Став примічати, що жінки стали привабливішими :ah:

Анекдот в тему! Вступает мужик в партию. Его спрашивают куришь он говорит да! Надо бросить коммунист не должен курить! Водку пьёшь -ДА ,нужно бросить!! С женщинами спишь- Да! Надо бросить! А жизнь отдашь Да !-Зачем мне такая жизнь!!! Так и уважаемый от всего отказался. Если отказаться от еды и воды то вообще похорошеет и навсегда!!!:umora::umora::umora:

Тут серйозна розмова, а не балачки про примітивне Жінки це святе, а от жити заради цигарки і бухла :at: Ну дешевше, набагато дешевше і ефективніше вчитися на чужих помилках, поки є така можливість. А дур'ю маятися, і потім до кінця днів працювати на аптеку- для цього мізки не потрібні.

Якщо ви ніколи не голодували, то 10 днів ви не протримаєтесь. Тому спочатку спробуйте кілька разів по три дні не їсти, потім 5 і т.д.

Не в обиду но Вы когдато голодовали и сколько дней???
Якщо ви ніколи не голодували, то 10 днів ви не протримаєтесь.

Я николи не голодував и впервые протримався 30днив и ще 30 днив виходив с нее, таки да класна штука..Кушать совсем не хочется попил водички и пошол себе по работе.. Анатолий если надумаеш голодать то дам совет, самое главное продержатся первые три дня, дальше и не заметиш шо голодуеш... :wave:

Якщо є певні захворювання, то голодування може погіршити стан хворого. Краще очищає організм відмова від певних продуктів. Вже років з двадцять не їм борошняних виробів(навіть вареників) і щонайперше відмовився від хлібу в будь-якому вигляді. Відчуття легкості збереглося дотепер, зник гастрит, зникло десяток кіло зайвої ваги, зникла печія, зникло відчуття стискування серця при глибокому нахилі вперед, зник іноді виникаючий біль у правому підребер'ї, відсутні запори і здуття живота,покращилося дихання. З часом відмовився від м'яса, тваринних жирів, яєць. Став примічати, що жінки стали привабливішими :ah:
А що Ви взагалі їсте :) ?Живете на картоплі і столовому буріячку,капуста? Неподумайте ,я неіронізую.З пов.Анатолій! :ah:

Заархивировано

Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.

• Создать...