Перейти к содержанию

Разные ситуации в жизни пчел

metrolog

Рекомендуемые сообщения

З тваринної їжі тільки сир коровячий нежирний і рибу. Всі крупи, крім рису. З бобових горох і квасолю. Горіхи волоські і маньчжурські. Всі українські фрукти, ягоди і овочі. Їжу приправляю соняшниковою і оливковою оліями. З жовчогінних цикорій і календулу з медом

Якщо ви ніколи не голодували, то 10 днів ви не протримаєтесь. Тому спочатку спробуйте кілька разів по три дні не їсти, потім 5 і т.д.

Не в обиду но Вы когдато голодовали и сколько дней???
Якщо ви ніколи не голодували, то 10 днів ви не протримаєтесь.

Я николи не голодував и впервые протримався 30днив и ще 30 днив виходив с нее, таки да класна штука..Кушать совсем не хочется попил водички и пошол себе по работе.. Анатолий если надумаеш голодать то дам совет, самое главное продержатся первые три дня, дальше и не заметиш шо голодуеш... :wave:
Так Ярослав Іванович, я голодував... правда 3-4 роки тому, кілька разів я зараз не памятаю точно, але не більше 5 днів.(я ще молодий і голодувати мені великий термін - не має сенсу, я просто коротким голодуванням очищував організм від солей п'ючи багато води... ) Тепер стосовно рекомендацій. Любий вам лікар скаже що для першого разу не можна так довго голодувати. Спочатку починати треба з 3 днів, потім 5, 10 і т.д. Тому що голодування це серйозне навантаження на організм і не кожний організм безболісно може пережити такий великий термін як ви... Через те спочатку рекомендують пробувати на невеликі терміни :hi: P.S. Згідний з вами що саме головне протриматись перші 3-4 дні, далі організм перебудовується на споживання власних запасів і відчуття голоду послаблюється.....

Заархивировано

Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.

• Создать...