язичник Опубликовано 27 декабря, 2013 Share Опубликовано 27 декабря, 2013 З тваринної їжі тільки сир коровячий нежирний і рибу. Всі крупи, крім рису. З бобових горох і квасолю. Горіхи волоські і маньчжурські. Всі українські фрукти, ягоди і овочі. Їжу приправляю соняшниковою і оливковою оліями. З жовчогінних цикорій і календулу з медом Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 27 декабря, 2013 Share Опубликовано 27 декабря, 2013 Якщо ви ніколи не голодували, то 10 днів ви не протримаєтесь. Тому спочатку спробуйте кілька разів по три дні не їсти, потім 5 і т.д. ? Не в обиду но Вы когдато голодовали и сколько дней??? Якщо ви ніколи не голодували, то 10 днів ви не протримаєтесь. ? Я николи не голодував и впервые протримався 30днив и ще 30 днив виходив с нее, таки да класна штука..Кушать совсем не хочется попил водички и пошол себе по работе.. Анатолий если надумаеш голодать то дам совет, самое главное продержатся первые три дня, дальше и не заметиш шо голодуеш... Так Ярослав Іванович, я голодував... правда 3-4 роки тому, кілька разів я зараз не памятаю точно, але не більше 5 днів.(я ще молодий і голодувати мені великий термін - не має сенсу, я просто коротким голодуванням очищував організм від солей п'ючи багато води... ) Тепер стосовно рекомендацій. Любий вам лікар скаже що для першого разу не можна так довго голодувати. Спочатку починати треба з 3 днів, потім 5, 10 і т.д. Тому що голодування це серйозне навантаження на організм і не кожний організм безболісно може пережити такий великий термін як ви... Через те спочатку рекомендують пробувати на невеликі терміни P.S. Згідний з вами що саме головне протриматись перші 3-4 дні, далі організм перебудовується на споживання власних запасів і відчуття голоду послаблюється..... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.