Перейти к содержанию

Личные настройки отображения форума

Sanich

Рекомендуемые сообщения

Хтось з модераторів дасть відповідь на попереднє запитання, чи ні?

18 минут назад, ЮМос сказал:

Хтось з модераторів дасть відповідь на попереднє запитання, чи ні?

На жаль ні. Ми не знаємо в чому причина. 

В 23.08.2016 в 13:55, ЮМос сказал:

Точніше, він не працює як gif

В 23.08.2016 в 13:01, ЮМос сказал:

На жаль, останнім часом не можливо помістити в аватарку файл з розширенням gif. Чому?

об"єм файла 26 кб.

В мене те ж саме . В аватарку " заганяє " лише файли певних форматів , хоча пише що всі .

1 час назад, Sanich сказал:

На жаль ні. Ми не знаємо в чому причина. 

Отакої. 

Раніш, пам"ятається, коли зберігало файл аватарки в форматі gif уточнення розмірів картинки не було, цей процес відбувався автоматично. Достатньо лише було виконати умову щодо розміру файла до 100 кб. Тепер перед збереженням картинки з"являється активна рамка для корекції розміру. Можливо в цьому причина збою.

• 1 month later...

А как можно удалить сообщение? К примеру простоявшее несколько дней и на него никто не ответил. Не вижу такой функции.

1 час назад, ss77 сказал:

А как можно удалить сообщение? К примеру простоявшее несколько дней и на него никто не ответил. Не вижу такой функции.

Такими полномочиями наделены только модераторы форума 

Напишите им в личку свою просьбу и они удалят ваше сообщение :IMHO1:

Понятно, но неудобно. Почему бы не разрешить автору? После комментария, так это понятно, но если нет комментариев!? 

13 часа назад, ss77 сказал:

Почему бы не разрешить автору?

Бо інколи в автора може зірвати "дах" і він вирішить видалити всі свої повідомлення з форуму - типу зроблю "каку". А потім втрачається суть розмови коли пропадає один чи два поста.

Якщо необхідно видалити повідомлення - тисніть кнопочку "жалоба" і в коментарі до скарги напишіть причину - модератор видалить  :hi:

Чи можливо прочитати всі повідомлення певного користувача форума.Думаю булоб не погано розробити в профілі користувача архів повідомлень  в якому можна читати тільки повідомлення  власника профіля .Бо в ленті активносиі корисиувача профіля ,там тільки за певний проміжок часу, чиможна читати якось всі повідомленя з самого початку як зареестрований користувач . Наприклад на форумі виноградарів там таке є і можна почитати повідомлення якогось певного відомого виноградаря який тебе цікаве і його всі повідомлення що він писав з моменту реєстраціі на форумі ,зайшовши в його профиль статистика сообщений

13 минуты назад, Шулянский Александр сказал:

Чи можливо прочитати всі повідомлення певного користувача форума.Думаю булоб не погано розробити в профілі користувача архів повідомлень  в якому можна читати тільки повідомлення  власника профіля .Бо в ленті активносиі корисиувача профіля ,там тільки за певний проміжок часу, чиможна читати якось всі повідомленя з самого початку як зареестрований користувач . Наприклад на форумі виноградарів там таке є і можна почитати повідомлення якогось певного відомого виноградаря який тебе цікаве і його всі повідомлення що він писав з моменту реєстраціі на форумі ,зайшовши в його профиль статистика сообщений

Ну, а як прочитати повідомлення з числом понад 1 000 , а то й більше (приміром у мене вже 6,5 тисячі) деяких авторів ?:dntknw::umora:

20 минут назад, Шулянский Александр сказал:

У профілі користувача натискаєте "Активность" (справа зверху, сіренький) і - вуаля - читаєте по сторінках всі повідомлення аж від реєстрації ...;)

29 минут назад, ромео сказал:

У профілі користувача натискаєте "Активность" (справа зверху, сіренький) і - вуаля - читаєте по сторінках всі повідомлення аж від реєстрації ...;)

:ay:

37 минут назад, ДобровоЛ сказал:

Ну, а як прочитати повідомлення з числом понад 1 000 , а то й більше (приміром у мене вже 6,5 тисячі) деяких авторів ?:dntknw::umora:

Зима довга будем читати :) саме і таких активних користувачів треба  прочитати які діляться  своім досвідом який пригодиться :ay:

1 час назад, Шулянский Александр сказал:

:ay:

Зима довга будем читати :) саме і таких активних користувачів треба  прочитати які діляться  своім досвідом який пригодиться :ay:

Розумно придумано...:IMHO:

8 часов назад, Бджолопотам сказал:

Бо інколи в автора може зірвати "дах" і він вирішить видалити всі свої повідомлення з форуму - типу зроблю "каку". А потім втрачається суть розмови коли пропадає один чи два поста.

Якщо необхідно видалити повідомлення - тисніть кнопочку "жалоба" і в коментарі до скарги напишіть причину - модератор видалить  :hi:

Так ведь я писал, что разрешить только до появления комментария. Если появился следующий пост, тогда только к модеру!

3 часа назад, ss77 сказал:

Так ведь я писал, что разрешить только до появления комментария. Если появился следующий пост, тогда только к модеру!

У користувача є 30 хвилин, щоб відредагувати власний допис. На видалення, на жаль, так як ви кажетие, налаштувати неможливо. 

Случайно удалил подпись (что под каждым постом ставится), теперь не могу ее назад поставить :helpme:  

В 10/5/2016 в 18:36, Fabro сказал:

Случайно удалил подпись (что под каждым постом ставится), теперь не могу ее назад поставить :helpme:  

В чому саме проблема? 

11 минуту назад, Sanich сказал:

В чому саме проблема? 

Не могу найти где  прописывается подпись:dntknw: 

12 минуты назад, Fabro сказал:

Не могу найти где  прописывается подпись:dntknw: 

А вот это разве не подпись?:dntknw:

подпись.JPG

1 минуту назад, ромео сказал:

подпись.JPG

Спасибо, но как раз эту подпись я и не вижу, она у меня не отображается. Я ее что скрыл?

2 минуты назад, ромео сказал:

подпись.JPG

Может Иван решил переподписаться У меня тоже читается  подпись 

Случайно удалил подпись (что под каждым постом ставится), теперь не могу ее назад поставить :helpme:  

С уважением, Иван

40 минут назад, Fabro сказал:

Я ее что скрыл?

Похоже на то. Проверь в списке игнорируемых пользователей. 

41 минуту назад, Sanich сказал:

Все пучком!:az:

47 минут назад, Fabro сказал:

1 час назад, Sanich сказал:

Все пучком!:az:

Сам себя в игнор - забанил :ay::umora:

• 2 weeks later...

Открываю подписки, вижу темы, но как попасть сразу на последнюю страницу? Это возможно?

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...