Shmel Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Пропоную в цій темі писати суто те, щоб ми хотіли отримати від ВГО"Братство бджолярів України". Надіюсь представники ВГО"Братство бджолярів України" звернуть на це увагу і врахують наші побажання. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korlykhanov Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Пропоную в цій темі писати суто те, щоб ми хотіли отримати від ВГО"Братство бджолярів України". Надіюсь представники ВГО"Братство бджолярів України" звернуть на це увагу і врахують наші побажання. Я ожидаю от "Братства...." того чтобы пчелам любой породы в Украине было где жить и нетужить и собирать с естественных природных растений нектар, пыльцу и другие полезности, которые не отравлены деятельностью не членов "Братства" и других безголовых двуногих, а пчеловодам была возможность водить и возить своих пчелок-тружениц по всей территории Украины без всяких проблем, которые могут придумать и создать не члены этого "Братства..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hena Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Пропоную в цій темі писати суто те, щоб ми хотіли отримати від ВГО"Братство бджолярів України". Надіюсь представники ВГО"Братство бджолярів України" звернуть на це увагу і врахують наші побажання. Пане Джмелю,це вже з театру абсурду!Ви,наскільки мені зрозуміло,предстевник керівництва ББУ і хочете через Точок спілкування з рядовими братчиками?Ви що не влаштовуєте зустрічей на низах,не спілкуєтесь з головами первинних осередків і не маєте там своїж очей - вух?Не вірю! У нас є одна книга скарг і пропозицій--по роботі Точка,як на мене,інша і не потрібна.Внутріспілкові ж проблеми мають розглячдатися саме у хатах ББУ,за які бійка й спричинилася. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kochut Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 щоб ми хотіли отримати від ВГО"Братство бджолярів України". ? А ШО у ВГО є?.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bdjol Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Пане Джмелю,це вже з театру абсурду! ? hena, , не вижу причины закрывать всем рот. Вода камень точет, а лишний раз напомнить , что хотят пчеловоды не повредит. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Шановні форумчани! Хочу нагадати про головне правило Точка - доброзичливість. Кожен має право відкривати тему для спілкування будь-якої групи людей по інтересам, якщо це не порушує Правил форуму. Якщо в ББУ, чи іншої формації є бажання відкрито спілкуватися на Точку, а це значить не ховаючись почитати думку людей з боку, то ми тільки вітаємо такі починання! Крім того нагадую, що в нас на Сайті є розділ відведений для будь-якої організації, де ми можемо при бажанні представнику надати права рубрикатора і таким чином загал взнає про вашу історію, діяльність і таке інше. З наступаючим Новим Роком всіх! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
владек Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 ми можемо при бажанні представнику надати права рубрикатора і таким чином загал взнає про вашу історію, діяльність і таке інше. ? Оце по ділу. Щоб висловлювати якісь "побажання" необхідно спочатку знати хоч щось про цю організацію. Бажано не загальні фрази а конкретику. Ось тоді і можна про щось говорити. А так ... то просто - в простір. Тому маю прохання до посвячених викласти нам цю інфу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sika4 Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 А отут я сяду и начну загибать пальци .. ..хочу - что-бы всем пчеловодам выдавали сажанци липы и акации .. ...хочу - что-бы был заготконтора по приему пчелопродуктов .. ...хочу профсоюз пчеловодов.. ..ну а там дальше я хочу джип , брюнетку в красном , и путевку по профзаболеванию пчеловодов в санаторий на 60 дней... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavik Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 А отут я сяду и начну загибать пальци .. ..хочу - что-бы всем пчеловодам выдавали сажанци липы и акации .. ...хочу - что-бы был заготконтора по приему пчелопродуктов .. ...хочу профсоюз пчеловодов.. ..ну а там дальше я хочу джип , брюнетку в красном , и путевку по профзаболеванию пчеловодов в санаторий на 60 дней... ? Ты пропустил ещо один пункт: Губозакаточную машинку!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sika4 Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Ну от че ты мне мешаешь мечтать а вдруг зделают? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hena Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Пане Джмелю,це вже з театру абсурду! ? hena, , не вижу причины закрывать всем рот. Вода камень точет, а лишний раз напомнить , что хотят пчеловоды не повредит. У одного нашого товариша є девіз про те,що коли людина позбавлена почуття гумору,то на те була причина(ни).Бджоле,я нікому ніколи рота не заліпляю,але ж і не у захваті,коли на мої мізки вода постійно крапає..Нехай щастить ! P.S.А "Бджолярський Круг" для точіння каменю не підходить? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kochut Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 Пропоную в цій темі писати суто те, щоб ми хотіли отримати від ВГО"Братство бджолярів України". Надіюсь представники ВГО"Братство бджолярів України" звернуть на це увагу і врахують наші побажання. Ось реальний приклад - Польща : Государство заботится о развитии пчеловодства. Сахар пчеловодам продают по 15 кг. на улей при цене на 20% дешевле чем в магазинах. В случае обнаружения на пасеке гнильца лечение проводят за счёт государства. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бортник Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 Сахар пчеловодам продают по 15 кг. на улей при цене на 20% дешевле чем в магазинах. ← А что даёт эта скидка? В наших условиях это снова возродит приписки количества пчелосемей. Да и кто мешает объединиться в громаду и купить сахар очень большим оптом? Тут скидка может получиться и поболее. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 може я не дуже в темі але якщо Браттство це представництво пасічників перед владою то може воно повинно було б домагатися створення лабараторії яка булаб на рівні Європейских лабораторій а то я так читав що в нас на всю державу таких немає може я не правий? ну це як пропозиція Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashika Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 Это лечение заключается в полном сжигании семьи вместе с ульем- взамен выдают сумму равноценную покупке улья вместе с семьей Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Струк Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 любое собрание даже на уровне нижайшей ячейки и посмотрим кто в призидии ? Вы до сих пор президии устраиваете? У нас на собрании - голова (ведет собрание) за столом и секретарь ( пишет протокол) В братстве есть депутаты и руководители крупных предприятий и учреждений, но это не афишируется и сидят они в зале. Все равны. Мы создали свою организацию САМИ. И авторитета больше не у того, кто имеет больше пчел, а кто больше сделал для развития организации . О порфелях не касающихся пчеловодства, повторюсь, речи и быть не может. у Вас выбраны люди из пасечников ? Я один из четырех основателей нашей организации, с 2004года меня избирают в состав "Ради Братства" а ведь я безработный! И кроме изготовления ульев в домашних условиях и прибыли от торговли продуктами пчеловодства никакими доходами и должностями не обременен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexandrSPb Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Я один из четырех основателей нашей организации, с 2004года меня избирают в состав "Ради Братства" ? Пан Struk 07, расскажите немножко о "Братстве". Чем оно отличается от "Спилкы"? На какие деньги существует. Цели, задачи.... А главное какие результаты за 6 лет общения. И ещё один нескромный вопрос, а как вы оцениваете свою работу в "Братстве"? Ведт не за красивые глаза вас выбирают в "Раду Братства"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
владек Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Пан Struk 07, расскажите немножко о "Братстве". ? В братстве есть депутаты и руководители крупных предприятий и учреждений, но это не афишируется и сидят они в зале. Все равны. Мы создали свою организацию САМИ. И авторитета больше не у того, кто имеет больше пчел, а кто больше сделал для развития организации . О порфелях не касающихся пчеловодства, повторюсь, речи и быть не может. ? Struk 07! Яка структура організацї? Які "портфелі"? Кому вони належать? Напрямки діяльності? Тобто що і як фінансується? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
владек Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Блек! Я взяв Ваше повідомлення з іншої теми і вставив тут бо воно пасує саме тут. Цитата:Я бы хотел бы сказать да не знаю? вот по тому и не пишу в конкретном случае --просто жизнь сама за себя говорит возмём к примеру любое собрание даже на уровне нижайшей ячейки и посмотрим кто в призидии --ходить далеко не надо (председатель , начальник ЖКА, начальник отдела ) не буду дальше --мы не отошли ни куда от рабо лепия --пережиток прошлого и досих пор наместе--это чисто --у Вас другое Вот я хочу у Вас спросить так почему у нас не работают законы и не облегчают жизнь простого пасечника почему не создают условия для труда --пусть у нас в регионе слабая объёденьённая база , у Вас она то лучше организована , а результат то одинаковый нет защиты , а Вы говорите что у Вас выбраны люди из пасечников --может я не прав --тогда извините. Мені здається, що ключові слова :"..а результат то одинаковый нет защиты ,.." Створюють умови для роботи і відпочинку своїх громадян чиновники і закони. Та це вони роблять тільки під тиском нас з вами. Тиск на владу може здійснити тільки громадські організації та політичні партії, що на даний момент є в опозиції. На останніх надії мало. І захист своїх прав ми можемо одержати тільки самі за рахунок своїх організованих дій. В цьому аспекті і хочеться знати що таке "Братство". Чи це дійсно громадська організація, чи постсовєтська структура, що увібрала в себе чиновників, які залишились у розбитого корита після розвалу "Бдолопрому". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashika Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 пьять баллов - маладца- кирпич явно в тему ( упал в нужный огород) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Струк Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Пан Struk 07, расскажите немножко о "Братстве". Чем оно отличается от "Спилкы"? ? Про наш "Ройовий Стан" я писав уже не раз. Чим від спілки? А яка різниця ? Будь -яку назву можна прославити, або зганьбити. На какие деньги существует. ? Ні на які. Ніхто нас не фінансує. Внески символічні - 5грн в місяць. На цільові програми - мед дітям, посади дерево, створення Хоругви, Свічі, випуск пасічничої літератури, проведення семінарів, навчань, запрошення відомих в Україні фахівців, таких як Гайдар, Соломка, Домбровський, Комісар, Хмара, Грибок, Осташевський, Горніч, Папп ітд - "скидаємось" хто скільки може, або організовуємо толоки. какие результаты за 6 лет ? Починали - було нас 10, а зараз більше 200чоловік. Ведт не за красивые глаза вас выбирают в "Раду Братства"? ? В людей питайте. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexandrSPb Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Починали - було нас 10, а зараз більше 200чоловік. ? Прокомментируйте, пожалуйста, вот эти слова. Что-то у меня мозг вытекает.... Главные принципы - причастность пасечников к Божим делам, любви к родной земле и природе, высокая духовность, философские взгляды на жизнь, вера в будущее; - человеколюбие, (принцип филантропии) помощь и забота о ближнем, благотворительность; - открытость, честность и порядочность; - объединение усилий - консолидация и партнерство; - активность и ответственность; - связь с историей нашего народа, возрождение традиций украинского пчеловодства. Структурные подразделения ВОО "Братство пчеловодов Украины" насчитывают 55 тысяч пчеловодов с общим количеством бджолосимей более 700 000. Кому верить пан Struk 07,? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexandrSPb Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Ніхто нас не фінансує. Внески символічні - 5грн в місяць. ? И на эти копийкы отправляют делегацию в Корею.... Склад делегації мав належний представницький рівень та налічував 18 осіб. До неї увійшли члени Всеукраїнської громадської організації «Братство бджолярів України» – відомі науковці та фахівці вітчизняного бджільництва, представники органів влади, громадські діячі, галузеві бізнесмени: 1. Васильківська Тетяна Юріївна – координатор групи, Голова Правління та член Ради ВГО «Братство бджолярів України», директор ТОВ «Зіп Технолоджіс Україна»; 2. Уласік Сергій Гнатович – Голова ВГО; 3. Ющенко Петро Андрійович – Народний депутат України; 4. Білоус Олександр Васильович – Заступник Голови Департаменту ринків тваринництва Міністерства аграрної політики України, Голова Державної племінної інспекції 5. Тихонов Олександр Іванович – Доктор фармацевтичних наук, професор, академік Академії Наук України, Завідуючий кафедрою аптечної технології ліків Національного фармацевтичного університету; 6. Кулаєць Марія Михайлівна – Декан Факультету підвищення кваліфікації та перепідготовки спеціалістів АПК Національного аграрного університету України; 7. Шмуля Сергій Олексійович – Голова Координаційно-інформаційного центру та Заступник Голови Правління ВГО; 8. Рифяк Юрій Тадеушович - член Правління ВГО, керівник відділу маркетингу ТОВ «Зіп Технолоджіс Україна»; 9. Харковенко Анатолій Дмитрович - член Правління ВГО, провідний спеціаліст з контролю якості ТОВ «Зіп Технолоджіс Україна»; 10. Гук Марія Василівна - Головний аналітик ТОВ «Зіп Технолоджіс Україна»; 11. Дяченко Петро Костянтинович – Голова Київського міського осередку ВГО; 12. Шевчук Володимир Васильович – Голова Львівського обласного осередку; 13. Грибок Микола Іванович – Голова Львівського міського осередку; 14. Приймак Віталій Іванович – Голова Волинського обласного осередку; 15. Жеванов Віктор Іванович – Голова Миколаївського обласного осередку; 16. Яценко Віктор Васильович – Директор Фермерського господарства «Медові поля», Голова Контрольно-ревізійної комісії ВГО; 17. Федоренко Сергій Олегович – Голова департаменту сільського господарства ВГО; 18. Васечко Володимир Миколайович – професійний пасічник. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
владек Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Блек! Я взяв Ваше повідомлення з іншої теми і вставив тут бо воно пасує саме тут. Цитата:Я бы хотел бы сказать да не знаю? вот по тому и не пишу в конкретном случае --просто жизнь сама за себя говорит возмём к примеру любое собрание даже на уровне нижайшей ячейки и посмотрим кто в призидии --ходить далеко не надо (председатель , начальник ЖКА, начальник отдела ) не буду дальше --мы не отошли ни куда от рабо лепия --пережиток прошлого и досих пор наместе--это чисто --у Вас другое Вот я хочу у Вас спросить так почему у нас не работают законы и не облегчают жизнь простого пасечника почему не создают условия для труда --пусть у нас в регионе слабая объёденьённая база , у Вас она то лучше организована , а результат то одинаковый нет защиты , а Вы говорите что у Вас выбраны люди из пасечников --может я не прав --тогда извините. Мені здається, що ключові слова :"..а результат то одинаковый нет защиты ,.." Створюють умови для роботи і відпочинку своїх громадян чиновники і закони. Та це вони роблять тільки під тиском нас з вами. Тиск на владу може здійснити тільки громадські організації та політичні партії, що на даний момент є в опозиції. На останніх надії мало. І захист своїх прав ми можемо одержати тільки самі за рахунок своїх організованих дій. В цьому аспекті і хочеться знати що таке "Братство". Чи це дійсно громадська організація, чи постсовєтська структура, що увібрала в себе чиновників, які залишились у розбитого корита після розвалу "Бдолопрому". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bdjol Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Прокомментируйте, пожалуйста, вот эти слова. Что-то у меня мозг вытекает... ? Вы говрите про разные организации.Struk 07, Про наш "Ройовий Стан" ? в земле Волынской, а AlexandrSPb, про ББУ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts