Sanich Опубликовано 27 октября, 2020 Автор Share Опубликовано 27 октября, 2020 33 хвилини тому, ромео сказав: Ну все, Добровол буде в ярості... Та нехай вже відкриває тему. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 29 октября, 2020 Share Опубликовано 29 октября, 2020 21.10.2020 в 15:14, Sanich сказав: З метою зменшення розміру бази даних та, теоретично, покращення швидкодії, масивні теми будуть переноситися в архів, де будуть доступні лише для читання. Спілкування на ті ж теми мають розпочинатися із нових тем. Щоб не було постійної плутаниці, може було б варто номерувати теми з тими ж назвами, що відправлятимуться в архів ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 29 октября, 2020 Share Опубликовано 29 октября, 2020 27.10.2020 в 19:23, Sanich сказав: Та нехай вже відкриває тему. 27.10.2020 в 18:49, ромео сказав: Ну все, Добровол буде в ярості... Та я вже манією величності перехворів давно, більше десяти років тому. З тих пір , як в Палаці "Україна" в присутності усього активу нашої області одержав нагороду "Заслужений журналіст України" з рук Президента України , до того ж пасічника. Але дякую чемно, що ви поступили порядно. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 29 октября, 2020 Автор Share Опубликовано 29 октября, 2020 Тимчасово відновлено відображення реакції на дописи в темах. Кілька дінв буде моніторитися - як це впливає на швидкодію. Якщо значних коливань не буде - так і залишиться. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 29 октября, 2020 Share Опубликовано 29 октября, 2020 Хотів підказати тему, а як знайти посилання не знайшов... Уже знайшов. Просто латинкою написано праворуч вгорі. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 29 октября, 2020 Share Опубликовано 29 октября, 2020 28 минут назад, Sanich сказал: Тимчасово відновлено відображення реакції на дописи в темах. Кілька дінв буде моніторитися - як це впливає на швидкодію. Якщо значних коливань не буде - так і залишиться. А з чим пов'язано така слабкість ресурсу? Невже наш форум такий важкий? Ми ж не Фейсбук... Чи питання в оплаті потужності? Може пора втікати звідсіля? 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 29 октября, 2020 Автор Share Опубликовано 29 октября, 2020 31 хвилину тому, ромео сказав: А з чим пов'язано така слабкість ресурсу? Невже наш форум такий важкий? Ми ж не Фейсбук... Так. деякі таблиці мають мільйон і більше записів - це доволі багато. Порівнювати фейсбук із форумом на хостингу, це як дідову пасіку з лежаками по 500 кг на українську рамку, на 18 рамок із промисловиком із США з пасікою 5 000 вуликів. Чому дідусь не може навіть мріяти про такий рівень - думаю, зрозуміло. І це не про конкретно даний форум. Це - в загальному. Старий, самий перший форум - той дійсно споживав мінімум ресурсів і його можна було масштабувати легше, але він морально був застарілий. 36 хвилин тому, ромео сказав: Чи питання в оплаті потужності? Питання в оплаті - це завжди питання №1. 37 хвилин тому, ромео сказав: Може пора втікати звідсіля? Скажіть куди. Манни небесної ніде немає. На більшості хостингах взагалі не приймають бази даних більше 1,2 чи 3ГБ. У нас база важить 3,7 ГБ після всіх оптимізацій. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 29 октября, 2020 Share Опубликовано 29 октября, 2020 4 години тому, Sanich сказав: Скажіть куди. Манни небесної ніде немає. На більшості хостингах взагалі не приймають бази даних більше 1,2 чи 3ГБ. У нас база важить 3,7 ГБ після всіх оптимізацій. База багато займає тому що фото та різних файлів багато в кожного користувача. Думаю що тексту там десь буде половину від 3.7Гб. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 29 октября, 2020 Автор Share Опубликовано 29 октября, 2020 Тільки що, Mihail-ves сказав: База багато займає тому що фото та різних файлів багато в кожного користувача. Думаю що тексту там десь буде половину від 3.7Гб. Фото та файли не зберігаються в базі. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
dacha Опубликовано 31 октября, 2020 Share Опубликовано 31 октября, 2020 Хотел зайти в тему "Погода". Раньше это можно было сделать в теме "Догляд за бджолами". А как это теперь сделать, я не знаю? Подскажите. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Алёнка Опубликовано 31 октября, 2020 Share Опубликовано 31 октября, 2020 13 минут назад, dacha сказал: Хотел зайти в тему "Погода". Раньше это можно было сделать в теме "Догляд за бджолами". Там вторая тема теперь, продолжение, но в том же разделе: 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
dacha Опубликовано 31 октября, 2020 Share Опубликовано 31 октября, 2020 11 минут назад, Алёнка сказал: В том же разделе: Благодарю. Нашел. Но с тексами какие-то сбои пошли. Будем надеяться, что это временно. Вот что написано у меня : Почому нині мед / ціна на мед / ціна меду Від dacha · Опубліковано7 хвилин тому Правильно. Хороша бджола всегда політ у свой вулик. Ну, а то все белетристика. УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ А я написал все и проверил - было без ошибок.... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 ноября, 2020 Share Опубликовано 2 ноября, 2020 То тільки я майже кожного дня по пару годин не можу на форум зайти? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 2 ноября, 2020 Share Опубликовано 2 ноября, 2020 1 час назад, gardener сказал: То тільки я майже кожного дня по пару годин не можу на форум зайти? То Вам натяк, що треба і по господарству щось зробити... 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 ноября, 2020 Share Опубликовано 2 ноября, 2020 1 година тому, ромео сказав: треба і по господарству щось зробити... Розігнався. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 4 ноября, 2020 Share Опубликовано 4 ноября, 2020 Хочеться кнопки "вверх" 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 5 ноября, 2020 Share Опубликовано 5 ноября, 2020 В 04.11.2020 в 20:46, gardener сказал: Хочеться кнопки "вверх" Адміністратор пустив сльозу - значить не відать нам такої кнопки... 5 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 5 ноября, 2020 Share Опубликовано 5 ноября, 2020 2 години тому, ромео сказав: значить Сьогодні зранку знову не міг зайти. прийшлося 02.11.2020 в 15:31, ромео сказав: і по господарству щось зробити... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 5 ноября, 2020 Автор Share Опубликовано 5 ноября, 2020 25 хвилин тому, gardener сказав: Сьогодні зранку знову не міг зайти. прийшлося Дивно. Я на форумі практично цілий день і проблем не спостерігав... Скоріш усього у вас або щось із провайдером або із пристроєм. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 6 ноября, 2020 Share Опубликовано 6 ноября, 2020 5 годин тому, Sanich сказав: Дивно. Я на форумі практично цілий день і проблем не спостерігав... Скоріш усього у вас або щось із провайдером або із пристроєм. може й так. Треба буде віндовс перевстановити. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 6 ноября, 2020 Автор Share Опубликовано 6 ноября, 2020 Сподіваюся, що всі, хто сумував за зеленим, фірмовим кольором мають сатисфакцію. В загальному - не ругайте піаніста, він грає як може. Дизайн - ніколи не був моєю сильною стороною. 9 8 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Николай S Опубликовано 7 ноября, 2020 Share Опубликовано 7 ноября, 2020 8 годин тому, Sanich сказав: Сподіваюся, що всі, хто сумував за зеленим, фірмовим кольором мають сатисфакцію. В загальному - не ругайте піаніста, він грає як може. Дизайн - ніколи не був моєю сильною стороною. Може хоч тепер ціна на мед зрушить в правильному напрямку Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 7 ноября, 2020 Share Опубликовано 7 ноября, 2020 6 минут назад, Николай S сказал: Може хоч тепер ціна на мед зрушить в правильному напрямку Точно , цене мёда зелёную улицу (Со слугой народа ничего общего ) 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 7 ноября, 2020 Share Опубликовано 7 ноября, 2020 Ми знову зелені 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 7 ноября, 2020 Share Опубликовано 7 ноября, 2020 8 минут назад, Николай S сказал: Може хоч тепер ціна на мед зрушить в правильному напрямку Хочете, щоб понизилася? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.