Перейти к содержанию

Робота форума

Sanich

Рекомендуемые сообщения

После перехода постоянные проблемы . Нельзя попасть на сайт .:hi:

В 07.04.2020 в 21:11, koste сказал:

После перехода постоянные проблемы . Нельзя попасть на сайт .:hi:

Помимо этого пропадают увидомления .

1 годину тому, koste сказав:

Помимо этого пропадают увидомления .

Например. 

6 часов назад, Sanich сказал:

Например. 

Матки от Липатова .:wave: Были и другие ...

23 хвилини тому, koste сказав:

Матки от Липатова .:wave: Были и другие ...

Не совсем понял... Возможно во время переезда туда-сюда пропало несколько сообщений. Но не более.

13 минут назад, Sanich сказал:

Не совсем понял... Возможно во время переезда туда-сюда пропало несколько сообщений. Но не более.

То не все сообщяли об этом . 

09.04.2020 в 23:52, Sanich сказав:

Например. 

Кілька разів було -  я набирав відповідь і після нажаття "Відправити" - зникав пост. Але то - дрібниці. Ніби вже такого немає.:dntknw:

• 3 weeks later...

У меня после перехода форума на новую платформу (или куда там мы перешли ) .  Я  отмечаю кого то что хочу процитировать.  потом читая далее понимаю что человеку уже ответили и я хочу убрать отмеченную цитату и нажимаю на крестик. НО  вместо того что бы исчезла цитата оно меня возвращает на начала страници а после второго нажатия исчезает цитата.   а потом я снова перелистываю прочитанное. не особо и страшно но немного не удобно...    захожу с ноутбука.

Чергова кругла "цихра"

IMG_20200502_125437.thumb.jpg.6db688590f36e797b85a60b17e5c6d73.jpg

• 5 months later...

З метою зменшення розміру бази даних та, теоретично, покращення швидкодії, масивні теми будуть переноситися в архів, де будуть доступні лише для читання. Спілкування на ті ж теми мають розпочинатися із нових тем. 

Сайт тимчасово був недоступний через надмірне навантаження, за словами хостера. Тимчасово були вимкнені деякі функції для запобіганню проблемам. 

Оскільки, сайт був вимкнений то заодно було проведено оновлення до останньої версії. Це дещо змінило зовнішній вигляд сайту. 

А кнопка "Вгору" буде?:hmm:

І бажано посередині...:ah:

Я уже думал что экспортёры-хакеры нас взломали ..

3 хвилини тому, Сергей Тюркин сказав:

Все можливо. тому що хостер ніс якісь нісенітниці. Добуду до кінця хостинг і буду точно міняти місце прописки - або на ВПС переїзжати, або до іншого хостера. Тому що ці дибіли лише морозитися вміють і у них одна відписка - у вас проблема на сайті. Я на них пів дня потратив і купу нервів - нах воно мені все це здалося. 

11 минут назад, Sanich сказал:

Сайт тимчасово був недоступний через надмірне навантаження, за словами хостера. Тимчасово були вимкнені деякі функції для запобіганню проблемам. 

а я думав - все капець, не можу зайти ні з телефона ні з компа. Думав що то в мене щось глюкнуло (вже в думках попрощався з усіма вами( :umora:

Тільки що, Серж 82 сказав:

а я думав - все капець, не можу зайти ні з телефона ні з компа. Думав що то в мене щось глюкнуло (вже в думках попрощався з усіма вами( :umora:

Таке можливо, лише якщо я фізично не зможу сісти за комп"ютер. Навіть якщо хостер повністю забанить сайт - база у мене є. Просто займе якийсь час купити новий хостинг і розгорнути його на новому місці і прислати всім листи, що все ок. :) 

2 часа назад, Sanich сказал:

Я на них пів дня потратив і купу нервів - нах воно мені все це здалося. 

А ну без нервов. всё хорошо. мёд уже по 2.2 бакса. только успокойся.   

У меня ещё вчера начались проблемы , сайт включался , а в темы зайти не мог . А сегодня вообще всё закончилось . Думал мазила обновилась и начало выскакивать окно от мазилы , думал это она .

14 хвилин тому, Сергей Тюркин сказав:

може бути, бо викидало вікно для повторної авторизації, я якраз комент писав. Не подумавши взяв і ввів свої дані

Тепер довелось міняти все, включно з е-мейл

1 час назад, Sanich сказал:

Це дещо змінило зовнішній вигляд сайту. 

А можна забрати додаткову колонку зі статистичними даними, що з'являється при відкриванні теми, справа? Тепер для тексту постів стало менше місця, і, відповідно, треба більше маслати коліщатком, щоб прокрутити сторінку...

2 хвилини тому, ромео сказав:

А можна забрати додаткову колонку зі статистичними даними, що з'являється при відкриванні теми, справа? Тепер для тексту постів стало менше місця, і, відповідно, треба більше маслати коліщатком, щоб прокрутити сторінку...

Ще такого не знайшов. 

5 минут назад, Sanich сказал:

Ще такого не знайшов. 

Відкрийте тему ОСІНЬ\ЗИМА. Там (як і в інших темах) з'явилась додаткова колонка. Відповідно, сторінка розтягнулась по вертикалі до неможливості, аж палець болить крутити...:umora:

1176821173_.thumb.JPG.cf67c537bad1f3db5f195173d85928e7.JPG

3 хвилини тому, ромео сказав:

Відкрийте тему ОСІНЬ\ЗИМА. Там (як і в інших темах) з'явилась додаткова колонка. Відповідно, сторінка розтягнулась по вертикалі до неможливості, аж палець болить крутити...:umora:

1176821173_.thumb.JPG.cf67c537bad1f3db5f195173d85928e7.JPG

Друже, я не знайшов як його відключити. Дайте, будь-ласка, мені час розібратися із нагальними проблемами.

12 минут назад, ромео сказал:

У меня такого нет :dntknw: На телефоне

• Sanich changed the title to Робота форума

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...