nibond Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 ПС. Попри тему. Наступного року хтось береться зустріч форумчан організовувати? Мова йшла про те щоб десь по центру - Київщина, Вінниччина... ? Є пропозиція місця проведення - десь поблизу пасіки Єгошиних - від Харкова, Полтави недалеко, місця красиві, хтось одночасно забере замовлених маток. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Так то пропозиція має іти "знизу". Хай би хтось зголосився до себе запрсити... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pobratum Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Я уже запросив від сказаного не відмовляюсь, в любий день та місяц. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Я уже запросив від сказаного не відмовляюсь, в любий день та місяц. ← Це була минула розмова. Нам же потрібне офіційне запрошення! Ну якщо так, то можна спокійно святкувати, а потім продовжимо розмову... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Я уже запросив від сказаного не відмовляюсь, в любий день та місяц. ← На жаль не зможу приїхати на цю зустріч, вік не позволяє! Шануймося! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted December 20, 2010 Author Share Posted December 20, 2010 Є ще один варіант одно-дводенної зустріччі в Києві під час міжнародної виставки "Пасіка-Експо 2011" http://www.beekeeping.com.ua/html/events/2...aseka_expo.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Ivanovich Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Є ще один варіант одно-дводенної зустріччі в Києві під час міжнародної виставки "Пасіка-Експо 2011" http://www.beekeeping.com.ua/html/events/2...aseka_expo.html Оце те що треба . Заодно можна і на виставку подивитися і поспілкуватися . А до Києва мабуть всим добиратися буде найзручніше (в Україні "всі дороги ведуть до Києва" ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Є ще один варіант одно-дводенної зустріччі в Києві під час міжнародної виставки "Пасіка-Експо 2011" http://www.beekeeping.com.ua/html/events/2...aseka_expo.html Оце те що треба . Заодно можна і на виставку подивитися і поспілкуватися . А до Києва мабуть всим добиратися буде найзручніше (в Україні "всі дороги ведуть до Києва" ) Все вірно, але це буде всього лиш зустіч при нагоді... Хоча вже колись писав - зустрічатися варто при найменшій можлвості... Наразі питання зустрічі саме форумчан не закрите, тож якщо є в когось бажання - пишіть. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skif Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 тема на жаль без руху в перед((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taras Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 одно-дводенної зустріччі в Києві під час міжнародної виставки ? як на мене дуже офіційно Я уже запросив від сказаного не відмовляюсь ? а якщо конкретніше не зможу приїхати на цю зустріч, вік не позволяє! ? я щось пропустив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taras Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Взагалі приймати гостей діло не просте і відповідальне, навіть якщо гості їдуть із своїм переспати і перекусом . Я тільки згадую скільки разів Ігор свою машину на всякі потреби ганяв . То тільки те що ми бачили, а скільки всякої мороки було до приїзду . Тому, як на мене, пропозиція повинна бути виваженою і обгрунтованою, а головне прийнятною для більшості. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skif Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 точок 2011 певно не відбудеться, тема "заглохла" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 точок 2011 певно не відбудеться, тема "заглохла" sad.gif ← Не кожен візьме на себе таке, знаючи що потім вискочать на арену критикани, які ні участі в тих зустрічах не беруть, ні взагалі палець об палець не ударять, а тільки висміювати і ганити здатні. Бо той хто був на таких зустрічах, я думаю не пошкодував ні за витраченим часом, ні за витраченими затратами(які практично було досить мізерними). Зрозуміло, що формат табірного містечка не кожному підходить, проте він більше згуртовує людей. А природа Дніпра біля Хортиці, чи краєвиди Сколівських бескидів не могла не залишити нікого байдужим. Скільки ще таких куточків по нашій Україні... Link to comment Share on other sites More sharing options...
surovyj Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Бо той хто був на таких зустрічах, я думаю не пошкодував ні за витраченим часом, ні за витраченими затратами(які практично було досить мізерними) ? Приємно було зустрітись з форумчанами в Запоріжжі і дуже шкода що не зміг побувати в Сколе. Сподіваюсь цього року зустріч таки відбудеться. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts