shersand Опубликовано 7 января, 2017 Share Опубликовано 7 января, 2017 11 час назад, Ильич (альп) сказал: Отвечу за себя, так как мое предприятие за 8 лет своего существования не работало ни одного дня. Вы поинтересуйтесь в ГНС, при условии неподачи отчетности и отсутствии хоз. деятельности на протяжении трех лет, предприятие могли закрыть и без вашего участия. Была в налоговой такая волна, когда в 2015 с сентября для гос. органов вводили оплату за обращение в суд . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ильич (альп) Опубликовано 7 января, 2017 Share Опубликовано 7 января, 2017 11 минуту назад, shersand сказал: Вы поинтересуйтесь в ГНС, при условии неподачи отчетности и отсутствии хоз. деятельности на протяжении трех лет, предприятие могли закрыть и без вашего участия. Была в налоговой такая волна, когда в 2015 с сентября для гос. органов вводили оплату за обращение в суд . Отчеты сдаются постоянно, поэтому точно знаю, что еще не закрыто. За совет спасибо Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
shersand Опубликовано 7 января, 2017 Share Опубликовано 7 января, 2017 Залишу це тут, може кому допоможе (як нам вдалося припинити діяльність ФОП не виходячи з будинку) http://rudnyckyj.com/yak-zakryty-fop-online.html 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Deka777 Опубликовано 7 января, 2017 Share Опубликовано 7 января, 2017 26 минут назад, shersand сказал: Залишу це тут, може кому допоможе (як нам вдалося припинити діяльність ФОП не виходячи з будинку) http://rudnyckyj.com/yak-zakryty-fop-online.html зачет Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 13 января, 2017 Share Опубликовано 13 января, 2017 10 минут назад, Фанат сказал: Не платил я никакие налоги с пасеки, и пока что не собираюсь. Был бы мед по 1,5 $ или выше за кеге и доллар на месте, то можна что то реально оформить, платить налоги и чтоб стаж шел.(А то работа основная не официальная). А так пасека не большая обдирают и так. В прошлом году от волка налога ушел и в этом уйду... А для чого той стаж? Нещодавно пішов розбиратися у пенсійний фонд , чому мені пенсію платять з 28-ми років стажу, коли він у мене майже 40 ?! І знаєте чим мене там шокували? Закони у нас такі, що від зміни того стажу моя пенсія аж ніяк не зміниться!! Тобто 12 років я міг просто гуляти... і від цього нічого не змінилося б в оплаті моєї пенсії. Дурдом "Веселка" ! Отож і обкладання податками пасічників може також мати абсолютно викручений характер... І ніякої логіки тут чекати не доводиться, повірте ! 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Стрельчук Олег Анатольович Опубликовано 13 января, 2017 Share Опубликовано 13 января, 2017 13 минуты назад, ДобровоЛ сказал: А для чого той стаж? Нещодавно пішов розбиратися у пенсійний фонд , чому мені пенсію платять з 28-ми років стажу, коли він у мене майже 40 ?! І знаєте чим мене там шокували? Закони у нас такі, що від зміни того стажу моя пенсія аж ніяк не зміниться!! Тобто 12 років я міг просто гуляти... і від цього нічого не змінилося б в оплаті моєї пенсії. Дурдом "Веселка" ! Отож і обкладання податками пасічників може також мати абсолютно викручений характер... І ніякої логіки тут чекати не доводиться, повірте ! Было б не плохо передать в наследство стаж внукам .!!!.Глядиш скинулись Дед Баба и мама папа и пока в школу пошел уже на пенсии .Нам же кроме стажа почти и нечего передать . 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жало Опубликовано 13 января, 2017 Share Опубликовано 13 января, 2017 В 07.01.2017 в 23:40, shersand сказал: Залишу це тут, може кому допоможе (як нам вдалося припинити діяльність ФОП не виходячи з будинку) http://rudnyckyj.com/yak-zakryty-fop-online.html Це на перший погляд все гладко і наче "клієнт прав". А насправді буде дуже складно і накладно вислизнути з "дежавних обійм підприємництва". Всі проблеми починаються після того, як розпочнеться процедура документальної перевірки для закриття підприємництва. Тобто, ті, хто на сьогодні ще не встиг отримати довідку в податковій про те, що він пройшов таку перевірку, будуть тут на цій сторінці найактивнішими дописувачами. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 13 января, 2017 Share Опубликовано 13 января, 2017 26 минут назад, Стрельчук Олег Анатольович сказал: Было б не плохо передать в наследство стаж внукам .!!!.Глядиш скинулись Дед Баба и мама папа и пока в школу пошел уже на пенсии .Нам же кроме стажа почти и нечего передать . Точно. Але так колись враховували службу в армії дворяни. І до 18 чи 20 років мали вже до капітанів дійти. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жало Опубликовано 13 января, 2017 Share Опубликовано 13 января, 2017 45 минут назад, ДобровоЛ сказал: чому мені пенсію платять з 28-ми років стажу, коли він у мене майже 40 ?! Не зарахували 12 років журналістики як державний? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 13 января, 2017 Share Опубликовано 13 января, 2017 9 минут назад, Жало сказал: Не зарахували 12 років журналістики як державний? Ні , у мене якраз журналістська пенсія. Бо 30 років у редакції - органі облради, не зарахували, як держслужбу. А на суто на держслужбі я перебував менше року, хоч ранг там був на рівні заст. облдержадміну.... А податки забирали чітко. А хіба суто пасіка, як така, може обкладатися податками? Пасічники від цього були ж звільнені, починаючи ще від Ярослава Мудрого, тобто ще з "Руської правди". 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
shersand Опубликовано 13 января, 2017 Share Опубликовано 13 января, 2017 1 час назад, Фанат сказал: Был бы мед по 1,5 $ Думаю если бы мед был по 2 $, то ответ был бы тоже такой же: 1 час назад, Фанат сказал: Не платил я никакие налоги с пасеки, и пока что не собираюсь. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
shersand Опубликовано 13 января, 2017 Share Опубликовано 13 января, 2017 50 минут назад, Жало сказал: Всі проблеми починаються після того, як розпочнеться процедура документальної перевірки для закриття підприємництва. Можу помилятися, але наскільки я знаю, для закриття ФОП довідка з податкової про те, що платник пройшов таку перевірку, не є обов'язковим документом. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жало Опубликовано 13 января, 2017 Share Опубликовано 13 января, 2017 18 минут назад, shersand сказал: Можу помилятися, але наскільки я знаю, для закриття ФОП довідка з податкової про те, що платник пройшов таку перевірку, не є обов'язковим документом 78.1. Документальна позапланова перевірка здійснюється за наявності хоча б однієї з таких обставин: 78.1.7. розпочато процедуру реорганізації юридичної особи (крім перетворення), припинення юридичної особи або підприємницької діяльності фізичної особи - підприємця, закриття постійного представництва чи відокремленого підрозділу юридичної особи, в тому числі іноземної компанії, організації, порушено провадження у справі про визнання банкрутом платника податків або подано заяву про зняття з обліку платника податків; Детальніше дивіться тут http://zakon0.rada.gov.ua/laws/show/2755-17/paran1788#n1788 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asaltan Опубликовано 13 января, 2017 Автор Share Опубликовано 13 января, 2017 46 минут назад, ДобровоЛ сказал: А хіба суто пасіка, як така, може обкладатися податками? Пасіка - ні, об'єкт оподаткування - операції з продажу меду (див.ПК). 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 13 января, 2017 Share Опубликовано 13 января, 2017 8 минут назад, asaltan сказал: Пасіка - ні, об'єкт оподаткування - операції з продажу меду (див.ПК). А, так то вже є - підприємницька діяльність.Тут нікуди вже не дінешся. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
shersand Опубликовано 13 января, 2017 Share Опубликовано 13 января, 2017 19 минут назад, Жало сказал: 78.1. Документальна позапланова перевірка здійснюється за наявності хоча б однієї з таких обставин: Ця норма дає підстави для проведення перевірки податковим органам, але повторюся: відсутність довідки не є підставою у відмові реєстрації припинення ФОП (тільки якщо буде письмове заперечення з боку податкового органу, за наявності на те достатніх підстав). Зважаючі на існуючий кадровий голод, який утворився після так званого реформування податкової, такі перевірки за фактом припинення ФОП будуть проводитися тільки у виключних випадках . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жало Опубликовано 13 января, 2017 Share Опубликовано 13 января, 2017 21 минуту назад, shersand сказал: такі перевірки за фактом припинення ФОП будуть проводитися тільки у виключних випадках . Жоден начальник податкової не підпише подання начальника відділу оподаткування фізичних осіб про зняття з податкового обліку ФОП без акта перевірки. Бо на наступний день він буде кандидатом в КОРУПЦІОНЕРИ, А такі акти будуть різним, в одних будуть виявлені порушення в інших вони (порушення) будуть відсутні........ Без довідки податкової про відсутність заборгованості перед бюджетами ніхто з обліку як суб'єкта підприємницької діяльності не зніме, так само як і без відповідних даних з пенсійного фонду. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
shersand Опубликовано 13 января, 2017 Share Опубликовано 13 января, 2017 31 минуту назад, Жало сказал: Без довідки податкової про відсутність заборгованості перед бюджетами ніхто з обліку як суб'єкта підприємницької діяльності не зніме, так само як і без відповідних даних з пенсійного фонду. По моєму Ви злили "проведення державної реєстрації припинення підприємницької діяльності фізичною особою – підприємцем" і "зняття фізичної особи – підприємця з обліку у відповідному контролюючому органі" в єдине поняття, а це трохи не так. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
shersand Опубликовано 13 января, 2017 Share Опубликовано 13 января, 2017 14 минуты назад, Фанат сказал: Нууу не готов я.... Так отож . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жало Опубликовано 13 января, 2017 Share Опубликовано 13 января, 2017 7 минут назад, shersand сказал: За моєму Ві злили " проведення государственной реєстрації пріпінення підпріємніцької ДІЯЛЬНОСТІ фізічною особою - підприємцем" і " Зняття фізичної особи - підприємця з обліку у відповідному Контролюючим органі" в єдине Поняття, а це немного не так. Погоджуюсь, що поняття різні, але кінцевий результат буде таким як я Вам сказав. Не буду робити посилання на різні інструкції задіяних органів в такому сюжеті "Ходіння по муках" бо це на довго. Але повірте тому хто це уже пройшов та 15 років прослужив у цій системі. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 13 января, 2017 Share Опубликовано 13 января, 2017 40 минут назад, Фанат сказал: Может быть....Но на данный момент ко всему этому наше правительство.... как бы сказать культурно...-это дяди которые совокупляются друг с другом. (Прошу прощения, но ругательства ни в одном слове не вижу) И эти дяди оббирают народ и декларируют деньги мешками(а большую часть не декларируют) и им я не готов еще и свои кровные добавлять в те же мешки. Нууу не готов я.... Та тож літературне слово: сам пан тов. Хрущов його полюбляв! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 13 января, 2017 Share Опубликовано 13 января, 2017 3 часа назад, ДобровоЛ сказал: А чому мені пенсію платять з 28-ми років стажу, коли він у мене майже 40 ?! . Дурдом "Веселка" ! А я переробив всього 15 днiв . А пенсия не дуже вiдрiзняеться вiд мiнiмальноi Все рiвно нi на мою нi на iншу робочу не прожевеш А щоб ще " галерний податок " платити ,то я краще пасiку розжену ,а вулики на дрова 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
shersand Опубликовано 13 января, 2017 Share Опубликовано 13 января, 2017 4 минуты назад, Фанат сказал: Та и тема какая то дикая. Уже стояли и не раз на майдане. При чем здесь майдан? В сегодняшних реалиях, львиная доля уплаченных налогов остаётся в местном бюджете территориальной громады и расходуется на функционирование всей социальной сферы от дорог и освещения, до работы школ и больниц. А вот целесообразность распределения и расходования средств представителями местного самоуправления должны как раз контролировать простые избиратели этих представителей, а не самоустраняться от этого, живя по принципу моя хата с краю. Как то так. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
shersand Опубликовано 13 января, 2017 Share Опубликовано 13 января, 2017 4 минуты назад, Фанат сказал: Не платил и НЕ БУДУ. Точка. Я же вроде бы и не настаивал. Откуда столько агрессии? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Микола І Опубликовано 13 января, 2017 Share Опубликовано 13 января, 2017 28 минут назад, Фанат сказал: Не платил я никакие налоги с пасеки, и пока что не собираюсь. Был бы мед по 1,5 $ или выше за кеге и доллар на месте, то можна что то реально оформить, платить налоги и чтоб стаж шел.(А то работа основная не официальная). А так пасека не большая обдирают и так. В прошлом году от волка налога ушел и в этом уйду... 6 минут назад, ДобровоЛ сказал: А для чого той стаж? Нещодавно пішов розбиратися у пенсійний фонд , чому мені пенсію платять з 28-ми років стажу, коли він у мене майже 40 ?! І знаєте чим мене там шокували? Закони у нас такі, що від зміни того стажу моя пенсія аж ніяк не зміниться!! Тобто 12 років я міг просто гуляти... і від цього нічого не змінилося б в оплаті моєї пенсії. Дурдом "Веселка" ! Отож і обкладання податками пасічників може також мати абсолютно викручений характер... І ніякої логіки тут чекати не доводиться, повірте ! Пасічники мають якесь дивне уявлення що вони не платять податків.Платять усі навіть пенсіонери із пенсії 1000 грн і пасічники в тому числі..20% ПДВ +група товарів що проходять розмитнення(фрукти, побутова техніка, запчастини, автомобілі ,нафтопродукти та інше) +група акцизних товарів(серед яких солярка, бензин, газ)Разом виходить під 30% Це такі собі приховані податки.Підприємці коли розмитнюють товари або сплачують акциз закладають ці розходи в ціну товару і ці податки платить покупець..Наприклад у ціні бензину 45-60% податки.В 2016 після 100 неоподаткованих мінімумів (120 000) добавлялось ще 18%.Ще вводиться податок на нерухомість.Ще є корупційний податок.Наприклад чого житло в Києві на 30% дорожче ніж в столицях східної Європи, бо забудовники 2 роки збирають справки і дозволи іпотім ціну цих дозволів закладають в ціну квартир.Цей корупційний податок стосується і комунальних платежів.Чого інвестори не спішать вкладати гроші в Україну по-перше держава не гарантує права власності(рейдерство) по-друге великі податки все разом до 70% а вони рахувати вміють.В чому суть.В нормальних країнах основа держбюджету податок на прибуток( в США 15-18% для фізичних осіб після $2000, ПДВ нема).ОТРИМАЛИ ПРИБУТОК сплатили15 % все ви шанований громадянин.В нас основний податок що наповнює бюджет ПДВ, 40% бюджету,всі платять, ніхто не знає скільки заплатив. 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.