Rty Опубликовано Суббота в 19:07 Share Опубликовано Суббота в 19:07 11 минут назад, yu1986ra сказал: При чому тут кислотність меду до мертвих личинок при нозематозі? Нозема чудово себе почуває і на внутрішніх стінках вулика в весняних фекаліях бджіл. Тобто джерел перезараження у вулику вистачає. Хто сказав що т.....є всі пасіки фактично України нозема?У вас падь ще вища кислотність,.... Лужне лужнедля цих бактерій Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 21 час назад Share Опубликовано 21 час назад Як в кого з нападами на вулики цього року? В мене якийсь капець, йде напад на всі вулики, слимаки лізуть як навіженіжені напад слимаків 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 20 часов назад Share Опубликовано 20 часов назад 2 минуты назад, Конструктор сказал: Як в кого з нападами на вулики цього року? В мене якийсь капець, йде напад на всі вулики, слимаки лізуть як навіженіжені Я такого і небачив у себе Тільки що картошку викопав , сухо зовсім , ні грама вологи 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 20 часов назад Share Опубликовано 20 часов назад 11 хвилин тому, Конструктор сказав: Як в кого з нападами на вулики цього року? В мене якийсь капець, йде напад на всі вулики, слимаки лізуть як навіженіжені напад слимаків В мене трохи весною лізли. Зараз у вуликах поки сухо, то їм там нема чого робити. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 20 часов назад Share Опубликовано 20 часов назад 9 хвилин тому, Конструктор сказав: В мене якийсь капець, йде напад на всі вулики, слимаки лізуть як навіженіжені Кілограм Слімаксу за 330 гривень і ніхто нікуди не лізе. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 20 часов назад Share Опубликовано 20 часов назад 15 хвилин тому, yu1986ra сказав: В мене трохи весною лізли. Зараз у вуликах поки сухо, то їм там нема чого робити. Та в мене теж сухо, на дворі стоїть мряка, може з зовні мокрий вулик їх приваблює. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 19 часов назад Share Опубликовано 19 часов назад цікаво звідки їх набралося останні роки стільки? наскільки памятаю вони були рідкість 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 19 часов назад Share Опубликовано 19 часов назад 1 хвилину тому, arki сказав: цікаво звідки їх набралося останні роки стільки? наскільки памятаю вони були рідкість Ніколи рідкістю не були, наскільки памятаю Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 18 часов назад Share Опубликовано 18 часов назад 1 година тому, gardener сказав: Ніколи рідкістю не були, наскільки памятаю Якось колись їх було менше 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 17 часов назад Share Опубликовано 17 часов назад 2 години тому, Олексій Кременчук сказав: Кілограм Слімаксу за 330 гривень і ніхто нікуди не лізе. курей випустити, але з качками будьте обережні Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 часов назад Share Опубликовано 17 часов назад 10 хвилин тому, Oleksandr K. сказав: курей випустити, але з качками будьте обережні Щоб не об'їлись? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 9 годин тому, Конструктор сказав: мене якийсь капець, йде напад на всі вулики, слимаки лізуть як навіженіжені напад слимаків Це якийсь ройок зальотний... 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 2 години тому, ромео сказав: Це якийсь ройок зальотний... Хоть би без кліща! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 12 часов назад Share Опубликовано 12 часов назад Лишайте вже то літо. В осінь переходьте. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.