Bee.P Опубликовано Вторник в 07:48 Share Опубликовано Вторник в 07:48 Як можна бути таким твердолобим??? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано Вторник в 07:49 Share Опубликовано Вторник в 07:49 12 годин тому, Bee.P сказав: помагав перенести пару лежаків то пальці пробили трухляве дно Такі вулики не те, що переносити не можна - біля них навіть ходити треба навшпиньки Пс. в мене теж такі є... 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано Вторник в 08:01 Share Опубликовано Вторник в 08:01 40 хвилин тому, Пахомич сказав: Загодовуєте відкритим методом? Лежаковий, так. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано Вторник в 08:10 Share Опубликовано Вторник в 08:10 12 хвилин тому, ромео сказав: Такі вулики не те, що переносити не можна - біля них навіть ходити треба навшпиньки Пс. в мене теж такі є... Я в минулому році пару таких лежаків спалив. Оце вчора відбирав мед з лежака. Один з перших вуликів, що я з батьком зробив. Подвійне дно з 2 см шаром моху розсохлось, мох почистився. Відкриваєш потолочину і траву під вуликом видно. Оце (кажу до батька) колись майстри були 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано Вторник в 08:17 Share Опубликовано Вторник в 08:17 6 минут назад, yu1986ra сказал: в минулому році пару таких лежаків спалив. То шо футбола небуде ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано Вторник в 09:51 Share Опубликовано Вторник в 09:51 1 годину тому, Bee.P сказав: То шо футбола небуде ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано Вторник в 12:50 Share Опубликовано Вторник в 12:50 4 часа назад, yu1986ra сказал: Лежаковий, так. не скорочуєте перед загодівлею і не оглядаєте? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано Вторник в 14:32 Share Опубликовано Вторник в 14:32 1 годину тому, arki сказав: не скорочуєте перед загодівлею і не оглядаєте? То йому тоді не один чан сиропу треба 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано Вторник в 16:41 Share Опубликовано Вторник в 16:41 3 години тому, arki сказав: не скорочуєте перед загодівлею і не оглядаєте? Вчора забирав мед, скоротив, під обід привіз 2 мішки цукру і 2 бідона води. Вийшло десь по 5л сиропу. Сьогодні до вечора вже сухо. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано Вторник в 17:08 Share Опубликовано Вторник в 17:08 27 минут назад, yu1986ra сказал: Вийшло десь по 5л сиропу то там лише ваші бджоли? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано Вторник в 18:31 Share Опубликовано Вторник в 18:31 1 година тому, arki сказав: то там лише ваші бджоли? В радіусі 2 км тільки мої. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано вчера в 04:24 Share Опубликовано вчера в 04:24 18 часов назад, Oleksandr K. сказал: Пороблено Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано вчера в 05:03 Share Опубликовано вчера в 05:03 10 часов назад, yu1986ra сказал: В радіусі 2 км тільки мої. О готовий облітник з точки зору Харченко. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 23 часа назад Share Опубликовано 23 часа назад 52 минуты назад, Олександр К сказал: О готовий облітник з точки зору Харченко. Думаю в рази краще , там бджіл і порівнянні з харьківщино 1 до 10 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 9 часов назад Share Опубликовано 9 часов назад 13 часов назад, AVA сказал: Думаю в рази краще , там бджіл і порівнянні з харьківщино 1 до 10 Там була якась пісня типу вони десь у лісі ставлять нуки на обліт і типу у цьому лісі немає бджіл.... ну якось так і ті матки з того облітника типу елітні... якщо чесно я не дуже внікав тому що то все схоже на бред...але трохи ця вся тема виглядала тоді смішно... Був у мене такий досвід.... я навпаки шукав в самому Харкові де зробити умовно ізольований точок... так і не знайшов цього місця... всюди є бджоли.... 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 1 час назад Share Опубликовано 1 час назад 8 годин тому, Олександр К сказав: Там була якась пісня типу вони десь у лісі ставлять нуки на обліт і типу у цьому лісі немає бджіл.... ну якось так і ті матки з того облітника типу елітні... якщо чесно я не дуже внікав тому що то все схоже на бред... Ще крім нього є кілька таких самих спеціалістів". Але ж і знаходяться ті хто віре цей бред 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 47 минут назад Share Опубликовано 47 минут назад 31.08.2026 в 20:41, Bee.P сказав: Відкривайте вже тему ОСІНЬ/ЗИМА І де той Добровол пропав Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.