Bee.P Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 3 минуты назад, gardener сказал: то деякі навіть в п'ятий заходили. Погрітися ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад Точно. Я забув шо то дресировані Тільки що, Bee.P сказав: Погрітися ? Якби ж то. Нестися Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 9 минут назад, Bee.P сказал: В мене та від якої прививався весною ( та що монті) то цілий сезон була на 10 р дадан + 145 магазин і аж потім ганеманка , на зжатому гнізді вона довше не проживе , проживе стільки скільки їй Бог відміряв . Ну так решітки не було , не закрита А згадав , я забрав розплід , темні рамки на початку літа , як магазини ставив , вощину дав, це ще вплинуло 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 1 хвилину тому, AVA сказав: А згадав , я забрав розплід , на початку літа , як магазини ставив , вощину дав, це ще вплинуло Вощини скільки давали? Я думав цього року кинути рамку з маткою і добити вощиною до повного корпусу під решітку, але шось побоявся Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 1 минуту назад, AVA сказал: Ну так решітки не було , не закрита А згадав , я забрав розплід , на початку літа , як магазини ставив , вощину дав, це ще вплинуло Моя щей пів магазина засіяла весною , плодовита , 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад Тільки що, Bee.P сказав: Моя щей пів магазина засіяла весною , плодовита , Я після соняшника не зміг розплід впхати в один корпус. буду на тижні дивитися шо там. думаю шо то того шо решітки не було. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 44 хвилини тому, Bee.P сказав: Фото давайте Ви що, кліща ніколи не бачили? Фото не робив, багато сміття - погано кліща видно, тай думки не було, що буде потреба комусь щось доводити. Знайшов фото з минулого року, обробляю амітразом - падає 5 штук, 10, максимум до двадцяти, кутовий вулик - рахуйте 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 1 минуту назад, Олексій Кременчук сказал: , обробляю амітразом - падає 5 штук, 10, максимум А від чого ото 5000 упало? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 1 минуту назад, gardener сказал: Я після соняшника не зміг розплід впхати в один корпус. буду на тижні дивитися шо там. думаю шо то того шо решітки не було. 8 рута = 6 дадана. То норм що не влазять , ще рано , трохи похудають і влізуть , 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 2 хвилини тому, Олексій Кременчук сказав: Знайшов фото з минулого року, обробляю амітразом - падає 5 штук, 10, максимум до двадцяти, кутовий вулик - рахуйте То можна тільки штири вулики по кутах обробити, та й всьо 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 2 минуты назад, Олексій Кременчук сказал: Ви що, кліща ніколи не бачили? Фото не робив, багато сміття - погано кліща видно, тай думки не було, що буде потреба комусь щось доводити. Знайшов фото з минулого року, обробляю амітразом - падає 5 штук, 10, максимум до двадцяти, кутовий вулик - рахуйте Вже порахував. Десь так , і є 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 3 хвилини тому, Вадім Полтава сказав: А від чого ото 5000 упало? Варостоп, три смужки. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 6 минут назад, Олексій Кременчук сказал: комусь щось доводити. Не треба нікому нічого доводити. Просто хвалимося гарним урожаєм кліща і лайкаєм 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 12 часов назад Share Опубликовано 12 часов назад 16 минут назад, Олексій Кременчук сказал: Варостоп, три смужки. Мабуть маєте по сусідству пасіки які витрушують бджіл під осінь , і весною купують пакети . Хоча згадав , один з дніпр.обл давно розказував що 12 разів пушкою обробляв а кліщ все сипався і сипався , пасіка тоді лягла в нього. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 12 часов назад Share Опубликовано 12 часов назад 1 час назад, Bee.P сказал: Або драбину , На різдво мають бути перші рої , Пішли чергові галюники 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 12 часов назад Share Опубликовано 12 часов назад 1 минуту назад, Пахомич сказал: Пішли чергові галюники То лікуйте їх 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 12 часов назад Share Опубликовано 12 часов назад 41 минуту назад, gardener сказал: Вощини скільки давали? Я думав цього року кинути рамку з маткою і добити вощиною до повного корпусу під решітку, але шось побоявся ШО дві неодтянуті і ще можливо маломедки Я вощину ставлю і на соняху , тільки не качаю є багато недотянутих , недолитих у лежаках в залежності від сили відводка У БК відводкам на край даю і магазини вона полу залита , не дотягнута , вони мед на верх тягнуть Все іде на весну, можна ставити зарані, коли вощину ще не тягнуть Тому як і що , все в перемішку особливо не рахую 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 12 часов назад Share Опубликовано 12 часов назад 4 часа назад, Bee.P сказал: Така цифра нереальна , де вони весною набрали стільки кліща для розвитку на літо такої кількості ??? Для того , щоб сімя набралась 6000 кліщів з квітня на кінець серпня потрібно щоб в сильні сімї після зимівлі залишилось від 20 до 50 кліщів.Це при умові ,шо не проводились ніякі протикліщові заходи. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 12 часов назад Share Опубликовано 12 часов назад 22 хвилини тому, Bee.P сказав: Мабуть маєте по сусідству пасіки які витрушують бджіл під осінь , і весною купують пакети . Таких не знаю. Наче як всі намагаються зимувати. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 10 часов назад Share Опубликовано 10 часов назад 8 часов назад, arki сказал: ви можете не гризтися один з одним а писати щось корисне а не оцей флуд? Помню когда раньше собирались колеги в обществе ... неоднократно находились те кто рассказывал что дно от клеща было просто красным . Обработки делали бипином после выхода расплода, однократно . Пчёлы перезимовывали несмотря на то что можно сказать что они были заеденые клещом . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 9 часов назад Share Опубликовано 9 часов назад 4 хвилини тому, koste сказав: Помню когда раньше собирались колеги в обществе ... неоднократно находились те кто рассказывал что дно от клеща было просто красным . Обработки делали бипином после выхода расплода, однократно . Пчёлы перезимовывали несмотря на то что можно сказать что они были заеденые клещом . Поняття ''червоне від кліща дно'' дуже суб'єктивне. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 8 часов назад Share Опубликовано 8 часов назад 58 минут назад, yu1986ra сказал: Поняття ''червоне від кліща дно'' дуже суб'єктивне. Это как кому. У меня есть представление сколько это. Темболее когда в 100г бутылке клеща половина ,может чуть меньше. И это с одной семьи . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 3 часа назад Share Опубликовано 3 часа назад 6 часов назад, koste сказал: красные Усегда были 6 часов назад, koste сказал: дно Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 58 минут назад Share Опубликовано 58 минут назад 11 часов назад, Пахомич сказал: Для того , щоб сімя набралась 6000 кліщів з квітня на кінець серпня потрібно щоб в сильні сімї після зимівлі залишилось від 20 до 50 кліщів.Це при умові ,шо не проводились ніякі протикліщові заходи. Нічого подібного. Кліщ не так швидко розмножується. Термін його життя досить короткий. Дана кількість формується виключно через зльот в дану сім'ю ройків з закліщених пасік Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Rty Опубликовано 38 минут назад Share Опубликовано 38 минут назад 15 минут назад, Wladimir_K сказал: Нічого подібного. Кліщ не так швидко розмножується. Термін його життя досить короткий. Дана кількість формується виключно через зльот в дану сім'ю ройків з закліщених пасік Які ройки?Хто хто в срався не вістка,на травень в повноцінних здорових сильних сім'ях уже потрібно щось робити......А от при деяких обставинах ви дійсно не побачите кліща роками,ну не має його ну і пасіка хиріє.Щось десь змінює. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.