AVA Опубликовано 10 часов назад Share Опубликовано 10 часов назад По ходу у мене весна Добрався до нижніх магазинів , а там матки сіють по повній на 145 р , трут тільки печатають розпичатав кліща не знайшов Думав гніздо залито , а там на 6 рамках розплід 60% Ну ще б мододі матки сіяли Ну матки 25 і 24 року 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 часов назад Share Опубликовано 9 часов назад 52 хвилини тому, AVA сказав: По ходу у мене весна Добрався до нижніх магазинів , а там матки сіють по повній на 145 р , трут тільки печатають розпичатав кліща не знайшов Думав гніздо залито , а там на 6 рамках розплід 60% Ну ще б мододі матки сіяли Ну матки 25 і 24 року Я в себе решітки забрав, то матки пішли догори і почали шпарити. деякі перші корпуси повністю залєли медом, а в деяких - повні розплоду. Взагалі печатного розплоду зараз дуже багато, як для серпня. Біля рамок ажіотаж впав, дочищають остатки. Біля вуликів - візуально спокійно. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 9 часов назад Share Опубликовано 9 часов назад 5 годин тому, gardener сказав: Щось я очікую сьогодні до них лізти. Все добре, качаю без проблем 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 9 часов назад Share Опубликовано 9 часов назад 1 минуту назад, gardener сказал: решітки забрав Для чого ??? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 часов назад Share Опубликовано 9 часов назад Тільки що, Bee.P сказав: Для чого ??? А шось вони не хотіли йти через них Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 9 часов назад Share Опубликовано 9 часов назад Суне третя хвиля жари , то розплоду походу норм добавиться Только что, gardener сказал: А шось вони не хотіли йти через них А вони і з нею і без неї , якщо не хочуть то решітка не мішає То така генетика - залляти гніздо. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 часов назад Share Опубликовано 9 часов назад 2 хвилини тому, Bee.P сказав: А вони і з нею і без неї , якщо не хочуть то решітка не мішає без решітки пішли файно. зараз правда геморой трохи, але то нічого. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 9 часов назад Share Опубликовано 9 часов назад 3 минуты назад, gardener сказал: геморой трохи, То де вони вже його хватанули ?? Заставляли їх відра з медом носити ?? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 7 часов назад Share Опубликовано 7 часов назад 1 час назад, gardener сказал: Я в себе решітки забрав, то матки пішли догори і почали шпарити. деякі перші корпуси повністю залєли медом, а в деяких - повні розплоду. Взагалі печатного розплоду зараз дуже багато, як для серпня. Біля рамок ажіотаж впав, дочищають остатки. Біля вуликів - візуально спокійно. У вас рамка рута Я непамятаю щоб середина серпня матка з рамки 300 перейшла на 145 Решітки на сонях убираю , як починаю перші магазини в розріз кидати , обично матки уже рамку 300 не кидають і трута в серпні не сіють так багато , як цей рік 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 7 часов назад Share Опубликовано 7 часов назад 1 час назад, Bee.P сказал: Суне третя хвиля жари , то розплоду походу норм добавиться А вони і з нею і без неї , якщо не хочуть то решітка не мішає То така генетика - залляти гніздо. Гегетека генетекою , але без решітки на рамку півтори розплоду завжди буде більше на кінець липня 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад 2 часа назад, ромео сказал: Все добре, качаю без проблем Страшний сон пройшов і язиків немає і мед за ящиком не рече , Класна робота . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад 3 часа назад, AVA сказал: По ходу у мене весна Добрався до нижніх магазинів , а там матки сіють по повній на 145 р , трут тільки печатають розпичатав кліща не знайшов Думав гніздо залито , а там на 6 рамках розплід 60% Ну ще б мододі матки сіяли Ну матки 25 і 24 року Висновок який? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад 2 часа назад, ромео сказал: Все добре, качаю без проблем Інтересно Ви часто баните 78+ років ? Кажись ви особа дуже злопамятна. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад 20 минут назад, Пахомич сказал: Висновок який? Весною дощ пішов бурьяни зійшли , перший раз за 10 років , пилок є Буркун зьявився білий , я його взагалі непамятаю уже, жовтий пропав з 2008 р , знову зь8явився А ще взяток з соняху 15 серпня такого років 20 не було Висновок можливо в зиму хоть щось піде більше 5 рамок бджоли , років 10 такого не було тільки на пилку лободи і соняху 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад 6 хвилин тому, Пахомич сказав: Інтересно Ви часто баните 78+ років ? Питання не в роках, а в дотриманні правил Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад 1 минуту назад, AVA сказал: Весною дощ пішов бурьяни зійшли , б перший раз за 10 років , пилок є Буркун зьявився білий , я його взагалі непамятаю уже, жовтий пропав з 2008 р , знову зь8явився А ще взяток з соняху 15 серпня такого років 20 не було Висновок можливо в зиму хоть щось піде більше 5 рамок бджоли , років 10 такого не було То не то . Потрібно копати глибше , чому на соняшниковому пилку бджоли не можуть вигодувати зимову бджолу з розвинутим жировим тілом Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад 3 минуты назад, Пахомич сказал: То не то . Потрібно копати глибше , чому на соняшниковому пилку бджоли не можуть вигодувати зимову бджолу з розвинутим жировим тілом Сухо там навіщо копати Зимують Вирощені на пилку соняху та лободи і в зиму на медові соняху У других варіантів не має і не буде у моїй місцевості 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 21 минута назад Share Опубликовано 21 минута назад 5 часов назад, ромео сказал: Питання не в роках, а в дотриманні правил Не потрібно видаляти дописи невигідні вам , як супер модератору . Чим не влаштувала вас моя відповідь , що я взяв дані з стелі і забанили на місяць. Між іншим ви вже можете забанити , але толкового ви нічого не напишите. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 10 минут назад Share Опубликовано 10 минут назад 13 хвилин тому, Пахомич сказав: Чим не влаштувала вас моя відповідь , що я взяв дані з стелі і забанили на місяць Ви все знаєте: "неповага у відношенні до співбесідника" Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 5 минут назад Share Опубликовано 5 минут назад 14 хвилин тому, Пахомич сказав: Не потрібно видаляти дописи невигідні вам , як супер модератору Пости видаляються тому, що вони не відповідають темі Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.