AVA Опубликовано 10 часов назад Share Опубликовано 10 часов назад По ходу у мене весна Добрався до нижніх магазинів , а там матки сіють по повній на 145 р , трут тільки печатають розпичатав кліща не знайшов Думав гніздо залито , а там на 6 рамках розплід 60% Ну ще б мододі матки сіяли Ну матки 25 і 24 року 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 часов назад Share Опубликовано 9 часов назад 52 хвилини тому, AVA сказав: По ходу у мене весна Добрався до нижніх магазинів , а там матки сіють по повній на 145 р , трут тільки печатають розпичатав кліща не знайшов Думав гніздо залито , а там на 6 рамках розплід 60% Ну ще б мододі матки сіяли Ну матки 25 і 24 року Я в себе решітки забрав, то матки пішли догори і почали шпарити. деякі перші корпуси повністю залєли медом, а в деяких - повні розплоду. Взагалі печатного розплоду зараз дуже багато, як для серпня. Біля рамок ажіотаж впав, дочищають остатки. Біля вуликів - візуально спокійно. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 9 часов назад Share Опубликовано 9 часов назад 5 годин тому, gardener сказав: Щось я очікую сьогодні до них лізти. Все добре, качаю без проблем 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 9 часов назад Share Опубликовано 9 часов назад 1 минуту назад, gardener сказал: решітки забрав Для чого ??? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 часов назад Share Опубликовано 9 часов назад Тільки що, Bee.P сказав: Для чого ??? А шось вони не хотіли йти через них Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 9 часов назад Share Опубликовано 9 часов назад Суне третя хвиля жари , то розплоду походу норм добавиться Только что, gardener сказал: А шось вони не хотіли йти через них А вони і з нею і без неї , якщо не хочуть то решітка не мішає То така генетика - залляти гніздо. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 часов назад Share Опубликовано 9 часов назад 2 хвилини тому, Bee.P сказав: А вони і з нею і без неї , якщо не хочуть то решітка не мішає без решітки пішли файно. зараз правда геморой трохи, але то нічого. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 часов назад Share Опубликовано 8 часов назад 3 минуты назад, gardener сказал: геморой трохи, То де вони вже його хватанули ?? Заставляли їх відра з медом носити ?? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 7 часов назад Share Опубликовано 7 часов назад 1 час назад, gardener сказал: Я в себе решітки забрав, то матки пішли догори і почали шпарити. деякі перші корпуси повністю залєли медом, а в деяких - повні розплоду. Взагалі печатного розплоду зараз дуже багато, як для серпня. Біля рамок ажіотаж впав, дочищають остатки. Біля вуликів - візуально спокійно. У вас рамка рута Я непамятаю щоб середина серпня матка з рамки 300 перейшла на 145 Решітки на сонях убираю , як починаю перші магазини в розріз кидати , обично матки уже рамку 300 не кидають і трута в серпні не сіють так багато , як цей рік 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 7 часов назад Share Опубликовано 7 часов назад 1 час назад, Bee.P сказал: Суне третя хвиля жари , то розплоду походу норм добавиться А вони і з нею і без неї , якщо не хочуть то решітка не мішає То така генетика - залляти гніздо. Гегетека генетекою , але без решітки на рамку півтори розплоду завжди буде більше на кінець липня 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад 2 часа назад, ромео сказал: Все добре, качаю без проблем Страшний сон пройшов і язиків немає і мед за ящиком не рече , Класна робота . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад 3 часа назад, AVA сказал: По ходу у мене весна Добрався до нижніх магазинів , а там матки сіють по повній на 145 р , трут тільки печатають розпичатав кліща не знайшов Думав гніздо залито , а там на 6 рамках розплід 60% Ну ще б мододі матки сіяли Ну матки 25 і 24 року Висновок який? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад 2 часа назад, ромео сказал: Все добре, качаю без проблем Інтересно Ви часто баните 78+ років ? Кажись ви особа дуже злопамятна. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад 20 минут назад, Пахомич сказал: Висновок який? Весною дощ пішов бурьяни зійшли , перший раз за 10 років , пилок є Буркун зьявився білий , я його взагалі непамятаю уже, жовтий пропав з 2008 р , знову зь8явився А ще взяток з соняху 15 серпня такого років 20 не було Висновок можливо в зиму хоть щось піде більше 5 рамок бджоли , років 10 такого не було тільки на пилку лободи і соняху 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад 6 хвилин тому, Пахомич сказав: Інтересно Ви часто баните 78+ років ? Питання не в роках, а в дотриманні правил Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад 1 минуту назад, AVA сказал: Весною дощ пішов бурьяни зійшли , б перший раз за 10 років , пилок є Буркун зьявився білий , я його взагалі непамятаю уже, жовтий пропав з 2008 р , знову зь8явився А ще взяток з соняху 15 серпня такого років 20 не було Висновок можливо в зиму хоть щось піде більше 5 рамок бджоли , років 10 такого не було То не то . Потрібно копати глибше , чому на соняшниковому пилку бджоли не можуть вигодувати зимову бджолу з розвинутим жировим тілом Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад 3 минуты назад, Пахомич сказал: То не то . Потрібно копати глибше , чому на соняшниковому пилку бджоли не можуть вигодувати зимову бджолу з розвинутим жировим тілом Сухо там навіщо копати Зимують Вирощені на пилку соняху та лободи і в зиму на медові соняху У других варіантів не має і не буде у моїй місцевості 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 20 минут назад Share Опубликовано 20 минут назад 5 часов назад, ромео сказал: Питання не в роках, а в дотриманні правил Не потрібно видаляти дописи невигідні вам , як супер модератору . Чим не влаштувала вас моя відповідь , що я взяв дані з стелі і забанили на місяць. Між іншим ви вже можете забанити , але толкового ви нічого не напишите. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 8 минут назад Share Опубликовано 8 минут назад 13 хвилин тому, Пахомич сказав: Чим не влаштувала вас моя відповідь , що я взяв дані з стелі і забанили на місяць Ви все знаєте: "неповага у відношенні до співбесідника" Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 3 минуты назад Share Опубликовано 3 минуты назад 14 хвилин тому, Пахомич сказав: Не потрібно видаляти дописи невигідні вам , як супер модератору Пости видаляються тому, що вони не відповідають темі Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.