Конструктор Опубликовано вчера в 05:29 Share Опубликовано вчера в 05:29 6 годин тому, yu1986ra сказав: Рут геморой коли не можеш підняти корпус. Та ні, навпаки, спочатку підняв корпус, а потім вже геморой. 6 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано вчера в 06:26 Share Опубликовано вчера в 06:26 56 хвилин тому, Конструктор сказав: Та ні, навпаки, спочатку підняв корпус, а потім вже геморой. То не правильна техніка піднімання. Треба спочатку зжав, а потім підняв 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано вчера в 07:07 Share Опубликовано вчера в 07:07 Сьогодні зрання пішли. +11 було. Градусів, а не того шо дехто думає. А я відпочиваю. А завтра - понеділок, кажуть важкий день. А в вівторок як візьмуся якшо все нормально буде, буду братись до відкачки. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано вчера в 07:20 Share Опубликовано вчера в 07:20 1 година тому, yu1986ra сказав: То не правильна техніка піднімання. Треба спочатку зжав, а потім підняв О, то Ви на опиті. Можете курси, тренінги проводити, по правильній техніці зжимання. Якшо-шо, на мене не розраховуйте, я не прийду на курси. В мене 145, не ваш клієнт. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
slugger Опубликовано вчера в 10:59 Share Опубликовано вчера в 10:59 В 17.07.2026 в 09:57, Oleksandr K. сказал: З особистого досвіду. Я вже все, мабуть, перепробував за 10 років. Морську, блогерську, матричну, дерев'яну - чуть шо гризуть всю. Не гризуть тільки саморобну литу і то, якщо вага листа більше 95 гр. Правда неправда - пластикову тільки не пробував і ту що на 3D-принтері дуркують Купив десяток іншої вощіни, поставив в одну сім'ю між розплодом дослідні рамки, цю що гризуть та нову. Нову за ніч відтянули, а цю хрінь пятак почали і кинули, але поки сильно не вигризли. Є сім'ї де її таки добудували, згризши тільки трохи на нижньому дроті, але то ще не факт що не почнуть гризти вже відбудоване. Те що гризуть вже відбудоване то таке взагалі вперше бачу Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
slugger Опубликовано вчера в 11:06 Share Опубликовано вчера в 11:06 В 17.07.2026 в 10:07, Конструктор сказал: Можу підтвердити, я вже писав що цього року сам робив вощину, то не все зразу вдалося налагодити, то вийшли листи грубшої 90г може і більше. То цього року я не бачив жодного погризеного листа. В підсумку зробив висновок: якщо пасіка не мала і не завжди виходить зловити момент щоб поставити під взяток, то краще робити чуть грубшу. Воно наче і звучить гарно, але коли її треба декілька пачок на сезон, то чи варто морочитись з власним виробництвом. Шось продавці там казали що вона наче тонша і її 60 в пачці замість 50ти. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано вчера в 12:13 Share Опубликовано вчера в 12:13 23 часа назад, gardener сказал: Мої навіть задихатися не встигають Тут вже драбину треба !!!. То виходить що треба два вида драбин . Одну весняну , і одну літню . Весняна має бути довша , а літня крепша . Це вже якась драбиноЛогія . Ціла наука . 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано вчера в 13:31 Share Опубликовано вчера в 13:31 2 години тому, slugger сказав: Воно наче і звучить гарно, але коли її треба декілька пачок на сезон, то чи варто морочитись з власним виробництвом. Шось продавці там казали що вона наче тонша і її 60 в пачці замість 50ти. Звісно за декілька пачок немає доцільності робити її самому. Потрібно шукати якісну серед виробників. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано вчера в 13:45 Share Опубликовано вчера в 13:45 1 година тому, Bee.P сказав: Тут вже драбину треба !!!. То виходить що треба два вида драбин . Одну весняну , і одну літню . Весняна має бути довша , а літня крепша . Це вже якась драбиноЛогія . Ціла наука . В мене є ящик від пива, совєцький ше. Якраз хватає. А так да, виходить якесь не бджільництво, а драбівництво 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано вчера в 13:58 Share Опубликовано вчера в 13:58 6 минут назад, gardener сказал: В мене є ящик від пива, совєцький ше. Якраз хватає. А так да, виходить якесь не бджільництво, а драбівництво В мене то висоти поскромніші , ну а шо треба було чекати коли по кругу кукуруза пшениця і соя , . Друга повзучка була аж занадто , перша ше більш менш можна миритися . Тому на даний момент сила аж корпус дадан і магазин-півтора обсидки. На пасіці стоїть запах гречки , де вони її знайшли я не знаю , але з рамок хляпає жовтий нектар соняха . Походу на два базари літають , на раннішній і на після обідній . Такі пироги ...... 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
slugger Опубликовано вчера в 19:15 Share Опубликовано вчера в 19:15 6 часов назад, Bee.P сказал: Тут вже драбину треба !!!. То виходить що треба два вида драбин . Одну весняну , і одну літню . Весняна має бути довша , а літня крепша . Це вже якась драбиноЛогія . Ціла наука . Драбин треба багато, бажано по кількості вуликів, щоб і підперти можна було коли ваги зашкалять 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 16 часов назад Share Опубликовано 16 часов назад 9 годин тому, slugger сказав: щоб і підперти можна було коли ваги зашкалять Я то не боюся, бо ваги нема 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 15 часов назад Share Опубликовано 15 часов назад 14 годин тому, Bee.P сказав: В мене то висоти поскромніші , ну а шо треба було чекати коли по кругу кукуруза пшениця і соя , . Друга повзучка була аж занадто , перша ше більш менш можна миритися . Тому на даний момент сила аж корпус дадан і магазин-півтора обсидки. На пасіці стоїть запах гречки , де вони її знайшли я не знаю , але з рамок хляпає жовтий нектар соняха . Походу на два базари літають , на раннішній і на після обідній . Такі пироги ...... З висотами в мене те саме (рут і два магазини), але вчора таки один вулик перекинувся. Вперше така фігня. Дійшов до висновку, що це якась лісова звірюка попрацювала (козуля чи кабан). За 5-7 метрів від вулика на землі виявив витоптану лежанку на кілька місць. Видно удар був в однин вулик, то що встояв, а той вже скинув сусіда. Удар мав бути значної сили, бо вулики вже по 60 кг будуть. Нічого страшного не сталось. Вулик не розсипався, бджоли нормально собі працювали через льоток. Вирівняв вулик, трохи поправив рамки та й усе. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 15 часов назад Share Опубликовано 15 часов назад 43 минуты назад, yu1986ra сказал: козуля чи кабан). Хай би і кабан !!! . Аби не Анжеліка 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад Кажіть правду !! Це вулику стало погано після того як попшикали його жижою з пляшки?? шо в пляшці !!! ??? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 12 часов назад Share Опубликовано 12 часов назад 1 година тому, Bee.P сказав: Кажіть правду !! Це вулику стало погано після того як попшикали його жижою з пляшки?? шо в пляшці !!! ??? То скоріше від смороду гречаного меду. В пляшці Свята вода. То біля пляшки рійниця валяється. Вони на вулику стояли. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 9 часов назад Share Опубликовано 9 часов назад 2 часа назад, yu1986ra сказал: гречаного меду. у вас ще трохи виділає гречка? у нас вже мізер, хоча ще цвіте. починають летіти на сонях, хоча і з нього теж мало, сухо дуже. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 7 часов назад Share Опубликовано 7 часов назад Пішли сьогодні на воду,у всі тазіки лізуть. Зараз сусіди знову почнуть криво дивитися. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 7 часов назад Share Опубликовано 7 часов назад 12 минут назад, Женя Ц. сказал: Пішли сьогодні на воду,у всі тазіки лізуть. Зараз сусіди знову почнуть криво дивитися. Ну поп"ють разом з бджолами з одного тазіка , кіко там ті бджоли п*ють , хай не жмотяться , косоокі сусіди . . 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад 45 хвилин тому, Bee.P сказав: косоокі сусіди . . Кривоокі Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад 23 минуты назад, gardener сказал: Кривоокі Косоокі , саме косоокі які дивляться криво . Бо якщо кривоокі і криво дивляться то виходить що мінус на мінус дає плюс . І виходить що вже нормоокі . Тому я все вірно написав . Хоча хз , я не офтальмолог. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад Капець, чуть сам не став нетакоким поки прочитав 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 5 часов назад Share Опубликовано 5 часов назад 3 години тому, arki сказав: у вас ще трохи виділає гречка? у нас вже мізер, хоча ще цвіте. починають летіти на сонях, хоча і з нього теж мало, сухо дуже. Сьогодні їздив перевіряти чи не заходили знов кабани на пасіку. По дорозі за 1,5 км від точка є соняшник. На ньому бджіл багато. Але мої в 14.00 вже сиділи по домах. На сонях не летять. За вчора +0.4 кг, але смороду на пів лісу. До того було по 1 кг. По під вуликами (якось в таку засуху) ростуть гриби Пройшовся трохи тими корчами, то місцями і за 50-100 м добре відчувався гречаний душок. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 3 часа назад Share Опубликовано 3 часа назад Їздили за кабанами, про всьо написали, а за кабани - мовчок 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 3 часа назад Share Опубликовано 3 часа назад 2 часа назад, yu1986ra сказал: (якось в таку засуху) ростуть гриби а у нас навіть бурян сохне вже не кажучі про гриби. або у вас дощі були або гриби якісь засухостійкі 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.