Макс_Скрипник Опубликовано Понедельник в 20:58 Share Опубликовано Понедельник в 20:58 11 годин тому, qway сказав: Може хтось знає чи описано десь в літетратурі по підрізку крила маткам? Я цього року після 4 рою підрізав решті маток крила, видно трохи переборщів та в 4 сім'ях змінили тихой зміною їх, і в 2 сім'ях працюють ще обидві, може і більше сімей таких просто не перебирав з весни решту На степовій трохи є плюс у настроях тихої заміни. Для карпатки то дурня, бо це дика кончена бджола...вона поки не вироїться до 4-7 рамок бджоли у залишку все до сраки. На наступний рік всім карпатах хто залишився(крім відібраних племінних) поріжу передні ніжку і крило, а хто загоїться до 5 травня то голову. До речі на степовій, ріжу передню ніжку і крило, даю маточник у броні і результат тихої заміни майже 100%, так робив останні воєнні роки для поганих маток. 8 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано вчера в 11:26 Share Опубликовано вчера в 11:26 Третій день вже нервують... Вчора один вулик навіть штані заставив одягти 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано вчера в 11:31 Share Опубликовано вчера в 11:31 4 хвилини тому, ромео сказав: Третій день вже нервують... Вчора один вулик навіть штані заставив одягти Відчувають, що буде багато меду 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано вчера в 12:01 Share Опубликовано вчера в 12:01 35 хвилин тому, ромео сказав: Третій день вже нервують... Вчора один вулик навіть штані заставив одягти Та ладно, вже біля одного можна і в штанях поробити. 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 22 часа назад Share Опубликовано 22 часа назад Диво дивне. Стара сушнина (в більшості чорна) на збереженні в старій хаті, досі не пошкоджена міллю. Це вперше за весь час мого пасічникування 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 21 час назад Share Опубликовано 21 час назад 39 хвилин тому, ромео сказав: Диво дивне. Стара сушнина (в більшості чорна) на збереженні в старій хаті, досі не пошкоджена міллю. Це вперше за весь час мого пасічникування Хата зимою добре промерзла. В нас цьогоріч колорадського жука майже нема, але підозрюю, що його фермери витравили. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
RomanT Опубликовано 17 часов назад Share Опубликовано 17 часов назад Цього року також десь зникли оси. Немає жодної на пасіці, аж дивно. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 14 часов назад Share Опубликовано 14 часов назад 3 години тому, RomanT сказав: Цього року також десь зникли оси. Немає жодної на пасіці, аж дивно. В мене вже є трохи. Нещодавно кубло шершнів палив під навісом на лежаковому точку. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
qway Опубликовано 12 часов назад Share Опубликовано 12 часов назад 4 години тому, RomanT сказав: Цього року також десь зникли оси. Немає жодної на пасіці, аж дивно. ще не сезон, з серпня почнеться навала, хоча я вчора вже 1 бачив у вулик влізла 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 12 часов назад Share Опубликовано 12 часов назад Почнеться відкачка тай появляється оси. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.